11371
Virtuális autótuning
-
#4933 elmondom még1x
most berak mindenki 1db autót, ami neki tetszik! kiválasztjuk melyik autó legyen az, amin melózunk! aki megnyeri a dolgot, az majd betesz 3 autót a verseny után, itt eldöntjük melyik legyen, és azt csináljuk, aztán aki megnyeri az megint választ 3 autót, és így tovább! :) -
#4932 Bardocz..szentem jó lett..bár még ilyet se tudnék csinálni :D xD -
#4931 igen! és akkor mivan? :DD -
#4930 és egy kötél tartja visza hogy nehogy elinduljon :D -
#4929 nekem van egy jó hondám de én azt már egyszer megcsináltam ilyen előnyt meg nem akarok,meg már régebben beraktam ide -
#4928 első hátsó kerék füstöl =) -
#4927 megyek kajálni és utána jövök és belekötök mindenkibe :P:P -
#4926 igen, de ha megszavazzuk a kocsiját....akkor gondolom azért szavazzuk mert jó... -
#4925 sztem az én opelem tökéletes ;) legyen ez ilyen kezdők versenye sztem :) amugy tölem lehet közösen is választani csak vmi egyszerü legyen nagy felbontással -
#4924 aki megnyerte a megszavazott kocsit az rak be 3-at és abból a következő versenyre választjuk ki az áldozatot -
#4923 nem, hanem majd aki megnyeri a versenyt, az tesz be majd 3 autót, mint régebben -
#4922 az jó ötlet, de nem elég ha a győztes autót választjuk, minek kétszer savazni (lehet h én nem értem a logikád) de sztem ha már megszavaztuk az 5ből akkor sztem jó az -
#4921 ez is jó lenne bár én eléggé nehezen találok jó kocsikat vt-re igaz nincs is sok esélyem hogy megnyerjem a vrsenyt:D -
#4920 erősen csatlakozom Bardocz kommentjéhez énis így érzek!! -
#4919 úgy kéne, hogy mindenki kiválaszt 1 autót, és akkor közösen kitaláljuk, hogy az 5 (vagy több) autóból melyik legyen! aztán majd a győztes a megszokott úton módon csinálja, 3 autót bedob, aztán választ a nép! nos? -
#4918 én a mustangot nem vállalom az nekem még nagyon nehéz opel meg nem tudom az se tetszik:P :D -
#4917 hurrá :DDD -
#4916 nagy részéhez pen tool kell :D -
#4915 ez mellbevágott
én ilyesmihez tudnék hozzákezdeni..örülök ha sikerül felnit találnom, nem még hogy ilyen 3D-s rajzokbol csináljak vmit :( -
#4914 viszont, ahoz olyan szaktudás is kell....ami pl nekem nincs:D:D szerintem linkeld be a nagyot, de vagy ne legyen kötelező darab, vagy külön a profiknak egy kihívás, amúgy te rajzoltad???? -
#4913 ezt eléggé nehéz lenne megcsinálni :( -
#4912 az tuti, h nem egyszerű a történet :) de ennek a változataira kíváncsi lennék. elég izgalmas amikor üveget, festést stb kell megoldani. tuti komoly művelet ebből a csikóból 1 igazi versenylovat faragni, de az eredményeket már látom lelki szemeim előtt.
sztem ez igazi kihívás, ezért a rászabott időt is úgy kell belőni (ha sor kerül rá) -
hát sajna csak enyire telt tőlem,a karbonos eléggé bardoczos lett :D -
#4910 hát ehez én én hozzá sem tudnék kezdeni....:( -
#4909 Musztáng! :D felőlem, bár lesz rajta munka bőven! -
#4908 van 1 jó képem. igazi versenyre termett paripaa. ezen van mit bűvészkedni :) ha kéritek adom teljes méretben (1320X663), abban az esetben, ha verseny lesz belőle.
szó szerint 1 paripa:
-
#4907 nekem a VT versenyeken a legjobb helyezésem az 2. :D:D:D -
#4906 pen tool -t kéne megtanulnom nekem is...:(
akkor megnyílik a világ és nem csak átlagos sima tuningot lehet csinálni
Ki a másik?? -
#4905 habár sztem ezt meglehet csinálni azzal a polygonal vagy milyen lasso toolal (ami egyenes vonalakat húz) csak az íves részén gyakrabban kell kattintani.. -
#4904 pedig pofon egyszerű, ha egyszer megtanulod, onnantól 1000 dolgot tudsz vele csinálni -
#4903 ez hogy lehet másféle toolal megcsinálni? ;S pen toolt eddig sose használtam és nem tudom hogy kell =( -
#4902 természetesen IGEN, csak vmi jó kép kell :D -
#4901 "verseny??? hmm....nemrossz.."
akkor ezt vehetjük igennek? :) -
#4900 KEZDŐKNEK AJÁNLOM:
a profil beállítású kocsik a legkönnyebek, nem nagyon kell foglalkozni a 3D-vel :D:D:D
Czdano: nekem van egy ilyen nonfigurativ brush csomagom, ez egy sima ecset amivel akár rajzolhatnék is :)
verseny??? hmm....nemrossz.. -
#4899 jelentkezek! (vmi könnyü kocsi legyen már amit még énis tok tuningolni ) -
#4898 ha meglesz az 5 ember, akkor igen! :) de akik ténylegesen vállalják, azok csinálják is meg az autókat! jelentkezőket várok akkor (5 ember minimum) -
#4897 a hosszu matricát honnan lehet letölteni (vagy más matricákat..nemtudok normálisat csinálni magamtól :( )? -
#4896 csak elkellett kezdenem szpemmelni meg hülye kérdéseket feltenni ;D verseny lesz? -
#4895 wow -
#4894 igen, és ez olyan jó!!