11371
Virtuális autótuning
  • Picar77
    Nem ő úgy érti hogy két féle képpen alakitaná át az autot és mindkettőt inditaná a versenyen (legalábbis ő így értelmezi)
  • DJ Skyline
    hogy érted? a versenyig azt csinálsz az autóddal amit akarsz :) esetleg a szavazás megkezdése előtt egy nagyon gyors átalakítást még megvárunk!
  • Szabi1991
    jó kérdés :D

de pill szolok Skyline-nak..
  • Picar77
    Szerintem cask egyszer de várd meg mit mond a főnök
  • xtuner1991
    A versenyre csak egyszer alakithatom át vagy többször is?
  • Harly18
    Én még csak most regisztráltam a hvtm-re. Egyébként valaki nem szokott oda képeket beküldeni? Beküldtem a Bora-mat, hátha felteszik az oldalra :)
  • blackgamer
    Kié a legjobb virtuális Kia?
    ezen a pályázaton indult valaki?
  • Harly18
    Szerintem ezen az oldalon biztos találsz olyat...
  • Mityu91
    NHa meg van sikerült de még az audinál nem nagyon alkalmazom egy légbeömlő tutoriált tudnátok adni?
    Köszi
  • Mityu91
    Hello!
    Még mindíg ugyan az a problémám, hogy nem tudom hogy az árnyékot hgyan csináljam meg az új elemre vagy a tükröződést!
    Tudnátok segíteni?
    Vagy ha valameilyki videóban benne van akko annak a nevét írjátok le (ha a 3.3 G-s csomagba van) vagy url-t!
    Köszi!
  • Gunnersboy
    köfi
  • madtolyy
    Ez a szín valami codálatosz!
  • bardocz
    na már nekem is van felnim,karbom motorháztető,morcosítás,ültetés nem is tudom mit rakjak még rá,nem szeretek kocsit átfesteni :D
  • Harly18
    Szívesen :)
  • Picar77
    Thx király kis videók
  • Harly18
    Video Tutorial
    Jelszó:
  • Harly18
    De ha gondoljátok, akkot közzétehetem...
  • Harly18
    Neked is küldtem. És azért kell priviben, mert nem én töltöttem fel és nem akarok ezzel tündökleni, meg hülye voltam, s azt hittem, hogy ez valami hivatalos tutorial, ami ezáltal illegális, de szerinetm hülyén gondoltam. :)
  • Goruck
    HARLY miért muszály privibe???? Engem is érdekel
    és gondolom nem nagyon titkos
  • Harly18
    Nincs mit, örülök, hogy használhatóak :)
  • tzsoltika
    nekem sikerült levenni a barnás szint és elég jól haladok... 1. munkám, remélem jó lesz! Föleg a te tutorialjaiddal =) Még 1x kösz!
  • Harly18
    Jól sikerült, viszont kiütközött az a hiba, hogy a kép barnás jellegű és nincs benne fekete szín, ellenben a felnin belül van fekete szín. Én ezért nem kezdek bele ebbe az Audiba, mert nem lehet élethűen megcsinálni emiatt. Lehet csak az én hülye mániám ez az élethűség :S De tényleg klassz lett :)
  • Gunnersboy
  • Gunnersboy
    na én készen vagyok a kocsival :D
    egyedül ma értem rá megcsinálni igyhát most beadom mindjárt:D
  • xtuner1991
    Meg nekem is
  • bardocz
    nekem is jöhet a videótutorial:)
  • Czdano
    Huh de beindult atopik :) 4 nap van averseny végéig..hmm..elkéne kezdeni még ma .)
  • Mityu91
    Hello!
    Most már a formával kész vagyok csak az áérdekelne hogy a tükröződést hogyan tudom megcsinálni?
    Köszi!
  • Gunnersboy
    nekm is -.-
  • tzsoltika
    küldd el nekem is!
  • madtolyy
    Érdekelne engem is!
  • Picar77
    érdekel persze
  • Mityu91
    Engem is érdekelne!:)
  • Harly18
    Már fel van, ha érdekel, akkor küldöm priviben az infókat...
  • Picar77
    Aha
    Azért megnézném őket feltöltöd valahova?
  • Harly18
    Nagyon még nem néztem végig őket, de nincsen hang alattuk, elég nagy felbontásúak és van köztük, ami arról szól, hogyan kell carbont csinálni, színt cserélni,...stb. (11 db összesen) Kezdőknek jó lehet, meg másoknak is :)
  • Picar77
    Milyen tutorialok? (mármint csak mutatva van vagy beszéd is van alatta,)
  • Harly18
    Természetesen privátban! :) Akit érdekel, az itt szóljon és privátban küldöm a részleteket. Talán elsők leszünk, ha sokan kéritek :D
  • Harly18
    Inkább ajánlok valamit. Van néhány tutorial videóm (3,3 GB) és ha kell esetleg valakinek, akkor 100 MB-ba tömörítve más is megkaphatja. Valakit érdekelne? :P
  • Picar77
    Kérdez még párat hátha :D