11371
Virtuális autótuning
-
#5667 Nem ő úgy érti hogy két féle képpen alakitaná át az autot és mindkettőt inditaná a versenyen (legalábbis ő így értelmezi) -
#5666 hogy érted? a versenyig azt csinálsz az autóddal amit akarsz :) esetleg a szavazás megkezdése előtt egy nagyon gyors átalakítást még megvárunk! -
Szabi1991 #5665 jó kérdés :D
de pill szolok Skyline-nak.. -
#5664 Szerintem cask egyszer de várd meg mit mond a főnök -
#5663 A versenyre csak egyszer alakithatom át vagy többször is? -
#5662 Én még csak most regisztráltam a hvtm-re. Egyébként valaki nem szokott oda képeket beküldeni? Beküldtem a Bora-mat, hátha felteszik az oldalra :) -
blackgamer #5661 Kié a legjobb virtuális Kia?
ezen a pályázaton indult valaki? -
#5660 Szerintem ezen az oldalon biztos találsz olyat... -
Mityu91 #5659 NHa meg van sikerült de még az audinál nem nagyon alkalmazom egy légbeömlő tutoriált tudnátok adni?
Köszi -
Mityu91 #5658 Hello!
Még mindíg ugyan az a problémám, hogy nem tudom hogy az árnyékot hgyan csináljam meg az új elemre vagy a tükröződést!
Tudnátok segíteni?
Vagy ha valameilyki videóban benne van akko annak a nevét írjátok le (ha a 3.3 G-s csomagba van) vagy url-t!
Köszi! -
#5657 köfi -
#5656 Ez a szín valami codálatosz! -
#5655 na már nekem is van felnim,karbom motorháztető,morcosítás,ültetés nem is tudom mit rakjak még rá,nem szeretek kocsit átfesteni :D -
#5654 Szívesen :) -
#5653 Thx király kis videók -
#5652 Video Tutorial
Jelszó:SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dj JocEe -
#5651 De ha gondoljátok, akkot közzétehetem... -
#5650 Neked is küldtem. És azért kell priviben, mert nem én töltöttem fel és nem akarok ezzel tündökleni, meg hülye voltam, s azt hittem, hogy ez valami hivatalos tutorial, ami ezáltal illegális, de szerinetm hülyén gondoltam. :) -
#5649 HARLY miért muszály privibe???? Engem is érdekel
és gondolom nem nagyon titkos -
#5648 Nincs mit, örülök, hogy használhatóak :) -
tzsoltika #5647 nekem sikerült levenni a barnás szint és elég jól haladok... 1. munkám, remélem jó lesz! Föleg a te tutorialjaiddal =) Még 1x kösz! -
#5646 Jól sikerült, viszont kiütközött az a hiba, hogy a kép barnás jellegű és nincs benne fekete szín, ellenben a felnin belül van fekete szín. Én ezért nem kezdek bele ebbe az Audiba, mert nem lehet élethűen megcsinálni emiatt. Lehet csak az én hülye mániám ez az élethűség :S De tényleg klassz lett :) -
#5645 -
#5644 na én készen vagyok a kocsival :D
egyedül ma értem rá megcsinálni igyhát most beadom mindjárt:D -
#5643 Meg nekem is -
#5642 nekem is jöhet a videótutorial:) -
#5641 Huh de beindult atopik :) 4 nap van averseny végéig..hmm..elkéne kezdeni még ma .) -
Mityu91 #5640 Hello!
Most már a formával kész vagyok csak az áérdekelne hogy a tükröződést hogyan tudom megcsinálni?
Köszi!
-
#5639 nekm is -.- -
tzsoltika #5638 küldd el nekem is! -
#5637 Érdekelne engem is! -
#5636 érdekel persze -
Mityu91 #5635 Engem is érdekelne!:) -
#5634 Már fel van, ha érdekel, akkor küldöm priviben az infókat... -
#5633 Aha
Azért megnézném őket feltöltöd valahova? -
#5632 Nagyon még nem néztem végig őket, de nincsen hang alattuk, elég nagy felbontásúak és van köztük, ami arról szól, hogyan kell carbont csinálni, színt cserélni,...stb. (11 db összesen) Kezdőknek jó lehet, meg másoknak is :) -
#5631 Milyen tutorialok? (mármint csak mutatva van vagy beszéd is van alatta,) -
#5630 Természetesen privátban! :) Akit érdekel, az itt szóljon és privátban küldöm a részleteket. Talán elsők leszünk, ha sokan kéritek :D -
#5629 Inkább ajánlok valamit. Van néhány tutorial videóm (3,3 GB) és ha kell esetleg valakinek, akkor 100 MB-ba tömörítve más is megkaphatja. Valakit érdekelne? :P -
#5628 Kérdez még párat hátha :D