11371
Virtuális autótuning
-
tzsoltika #5707 mégis rávettem magamat és elkészitettem az elős virtuális tuningomat: AUDI A8!
Nekem nagyon tetszik! Remélem nektek is ;) -
#5706 én is azsem ugyan ezt a felnit raktam rá,de most nem nézem meg :D -
#5705 Most álltam neki fél órája. Egyenlőre az ültetés van meg, apróbb változtatások az orrán, na meg sokmindent el akartam tűntetni róla, ami a layerek miatt lassan haladt, mert mindig ki kell keresnem, melyik layeren lehet megcsinálni ezeket, de igazából nem sok ötletem van magára az autóra. Valami klassz színt és felnit keresek és bőszen olvasgatom a turotialokat, hogy valami komolabb átalakítást is tudjak eszközölni vagy egy klassz ábrát, amit az oldalára tudnék rátenni... -
#5704 szivesen, amúgy jól haladsz vele? -
#5703 Na ilyenre gondoltam. Kerestem ezen az oldalon is, de nem akadtam rá, mert vagy kevés tutorial van fent vagy össze vissza vannak. De köszi, jó lesz ez az Audi-hoz :) -
#5702 Nem egészen auto ,de ott ugyan ugy kell használni :tutorial -
#5701 Ja hogy arra gondolsz az az egyik kedvencem (mindig használom szinte)
Nyomva tartod az altot és az egérrel oda katt ahonnan lopni akarod a képet, utána alt fel enged és már javithatod is amit akartál. (de nézek hozzá neked tutorialt asszem van hozzá) -
#5700 Clone Stamp Tool (S) - Állítólag ezzel lehet úgy festeni, hogy a körülötte lévő mintával vagy színnel fest úgy, mintha folytatódna vagy mi a fene. Meg mikor az ember arcán lébő hibákat is ilyennel javítják, nem festegetik... -
#5699 melyiket hivod klon ecsetnek? -
#5698 Szerintem a színe teljesen oké. Teljesen valódinak néz ki az egész kép, egyedül talán a felni túl fekete a gumihoz képest.... -
#5697 A klón ecsetet hogyan kell használni? Például, ha az Audi jelet szeretném eltűntetni? -
#5696 Megint a layerek. Nagyon kibabrálnak ezek velem állandóan, de már siekrült megoldani :) -
#5695 megcsináltam a Camarot, bár nem ez volt az eredeti terv, van egy másik, csak ezt most gyorsabban meglehetett csinálni! :D sajna az eredeti kép nem volt egy minőségi, így a szín nem lett a legszebb! :S
-
#5694 Mért van az, hogy amikor a kilincset akarom eltűntetni, a mellette lévő helyről másolnám át ctrl c-vel amit rá akarok illeszteni és egyszer sikerül egyszer meg azt írja ki, hogy: Could Not Complete the copy command because the selected area is empty....Pedig kijelelöm ,amit másolni szeretnék.... -
#5693 egsz kocsi tetszik, öszhang is nagyon jó:) -
#5692 Esőre én is gondoltam a Bora-nál, de ahhoz még béna vagyok. Az Audinál az a furcsa, hogy a képen süt a nap, de ettől függetlenül nagyon jó lett, főleg a felni tetszik, mikroszkóppal sem mondanám meg, hogy nem ez volt rajta eredetileg :) -
#5691 azt meg tod csinálni hogy látszon az is ahogy a cseppek ráesnek a kocsira? :D az durva lenne -
#5690 :D
Jó lett -
#5689 Versenyre..bevolt borulva az idő gondoltam essen az eső 1 picit :)
-
#5688 megpögettem a felniket és vmit alakítottam a spoileren is :)
íme
asszem csinálok egy másikat, arra már több mindent teszek :) -
#5687 oo köszi a linket, majd kipróbálom:) -
#5686 Így :) -
#5685 direkt:)
a felni pörgésével az a baj, hogy még nem jöttem rá, hogy oldom meg ^^
egyébként köszi -
#5684 üveget direkt festetted be?és a felninek pörögnie kéne ;) a festés jó lett meg a rácsozás is -
#5683 leges legelső alkotásom:) három és fél órát szöszmöszöltem vele és tetszik a dolog, szóval lehet, hogy ideszokok, ha nem bánjátok ^^
-
#5682 Wow egyre több uj emberke írogat :O De sokan lettetek hirtelen xD -
Mityu91 #5681 Hellpo!
Tudom, lehet hogy unalmas de nekem ez a légbeömlő nem megy valaki ne tudna segíeten mert má azért is megcsinálom jah és tutorial is jó csak ha lehet ne angol legyen magyar vagy német fégső estbe lehe angol köszi! -
#5680 Na, rávettem magam és nekiállok az Audinak. Igaz, hogy van vagy 100 másik kép, amihez ezerszer több kedvem és ötletem lenne, mint ehhez, de hátha kihozok valamit 1 óra alatt. Ennyit szánok rá, s ha nem jön össze semmi, akkor ennyi. Szerintem elmondhatjuk, hogy sz*r a kép és nekünk kezdőknek ez nem valami fényes kezdetnek.
De emiatt ne hagyd abba, keress magadnak egy olyan képet, amin egy olyan kocsi van, amit a legjobban szeretsz. Legyen minél élesebb és jobb minőségű a kép, s fekete legyen rajta, aminek annak kell lennie. Én is azért kezdtem el ezt az egészet, mert a saját kocsinkat megakartam csinálni, s találtam egy jó képet. Tutorial alaján mindig csak egy dolgot változtass és utána már magadtól is menni fog... -
#5679 Sztem rosszab, de jobb lenne nagyobb méretben látni. -
gyonax #5678 Ilyen carbonnal jobb:Új? -
gyonax #5677 A rácsokat innen szedtem:VT alkatrészek -
tzsoltika #5676 Nah jó egész éjjeli szenvedés után feladom... kész lett az audi, de nagyon szar lett... nem festettem le mert foltos az oldala, nem cseréltem felnit mert nem találtam olyat ami hozzá illene, nincs rajta karbon, az ültetése pocsék lett... eldöntöttem hogy feladom. Nem nekem való a vt.
De azért továbbra is látogatni fogom a topikot, és kiváncsian figyelem hogy ti miket dobtatok össze. További jó munkát mindenki tuningolónak! -
#5675 hogy csináljátok ezt a jó rácsot?én rávágom egy meglévőről de ilyet nem tudok rajzoli:( -
#5674 Jó ez csak a crbon tető kicsit fura -
gyonax #5673 Első autótuningom(nem csináltam túl sok mindent:
Eredeti:
Új:
Új -
Mityu91 #5672 Hello!
Ha valaki ráérne és van MSN e akkor felvehetne és segíthetne elmagyarázni, hogy kell beömlőt csinálni.
Bocs ez most kicsit lényegre törő megfogalmazás volt de nem "búnkónak" szántam hanem csak most így sikerült:)
Tehát akkor msn: [email protected]
Mindenkinek köszönöm! -
#5671 http://www.tutorial.hu/photoshop/karbon/c.jpg -
gyonax #5670 Valaki nem tudna linket adni egy jó carbon anyaghoz? Előre is köszönöm a segítséget. -
#5669 aha, erre nem gondoltam! ha ez a tényállás, akkor a válasz, nem, csak 1 autóval lehet nevezni! persze versenyen kívül megcsinálhatod a többi xy darab verziót is! -
Szabi1991 #5668 én is így értelmeztem :))