11371
Virtuális autótuning
-
Mityu91 #5627 OK!
Köszi a tanácsokat kritikákat most már megyeget!
És nagyon dolgozom az Audin tehát számoljatok velem ha most nem is de már a pár hét múlva (remélem) teljes munkát azaz profibb munkát tuddok végezni...:) -
#5626 Pedig azon voltam, hogy elsők legyünk. Ezért kérdeztem annyi baromságot :P -
#5625 Ok! Akkor összehozok valami tutorial félét pentool-ra. De a hétre nem ígérem. -
#5624 20 másodperc alatt be se tölt a PS :D nem vagyunk benne a TOP10 be :'( -
#5623 ha csak az eredeti küszöböt akarod "vastagítani" akkor sztem legegyszerűbb az alját alapul véve körbejelölni, és valahol (ahol a fények nem törnek az eredetin) húzni a felső vonalat. szélek természetesen az eredetiek, és amikor zártad a kijelölést (villog körbe a szaggatott vonal) akkor CTRL+J. ezzel kapsz a kijelölt részből 1 másolatot amit lefelé mozgatsz, és szükség szerint jobbra v. balra 1 picit. addig vidd amíg nem üt el, ha látod a vágási vonalat tedd visszább addig amíg eltűnik és ismét CTRL+J. ezeket a mozdulatokat ismételgesd amíg el nem éred a kellő méretét a küszöbnek (ha kell akkor készíts akár 10 - 15 másolatot is) ha befejezted akkor a másolatokat egyesíted, dobsz rá 1 kis tükröződést (apró hibák is elvesznek ezzel) aztán bele lehet szabni a réseket ... ennyi :) -
#5622 Unatkoztam... :)
-
#5621 rakjál rá légbeömlőt akkor tuti lesz ;) -
#5620 baromi könnyű, 4 ponbtól áll az egész, és sárgával ecset eszközzel kifestettem :D -
#5619 Én meg annyi idő alatt se :) -
#5618 ha én félóra alatt össze tudnék egy ilyet dobni.... -
#5617 Szerintem nem pocsék, de most nem mutat még olyan jól. Majd ha befejezted, akkor könnyebb véleményezni. -
#5616 ez így nem nagyon élethű! úgy néz ki, mintha egy kartonlap lenne ráragasztva a kocsira! a kasztnival párhuzamosan húzzad meg a küszöböt, kb így, bár ez most egy 20 másodperces munka eredménye, nem figyeltem a részletekre
-
#5615 hát szerintem ez pocsék,nincsen ekkora küszöbe egy kocsinak se,és kellenének illesztések is :( -
#5614 mondjuk én nem úgy csináltam mint ahogy abban a tutorialban, én Toll eszközzel jelöltem körbe az autót, nem Lasszó eszközzel!
de röviden annyi, hogy körbe jelölöd az autót, ahogy a képen van, majd a képet lejjebb csúsztatod amennyire szeretnéd! de vigyázz, mert a küszöbök meg ilyen helyeknél lehetnek hézagok -
Mityu91 #5613 Hello!
Na most elkészítettem az első elemet pen tool al meg is mutatom mivel 10 perc alatt csináltam mint ahogy majd látjátok a szélek stb nagyon hanyagul elvannak mostva.....
A lényeg csak annyi, hogy jó úton haladok (árnyékok stb...) vagy teljesen pocsék?
-
tzsoltika #5612 =) azt hiszed tudok rendesen angolul?! Még a San Andreast is magyarul játszom =) XD -
#5611 na jó, nem várunk tovább, Audi nyert, Vasárnapig akkor lehet hegeszteni! -
#5610 itt van minden szarság! :D Lowering résznél lesz amit keresel! én Photoshoppppal munkákodok -
#5609 Nekem angol nyelvű, de tudom, hogy hol kell beállítani, de nekem sosem sikerült eddig "valósághűen" megcsinálni, mert mindig olyan lesz, mintha majdnem este lenne a képen. De mindegy, majd megoldom, talán... -
#5608 Szerintem mindegy, hogy mivel csinálod...A végeredmény számít leginkább. -
#5607 PS-ben: Kép / Korrekciók / Fényerő/kontraszt -
tzsoltika #5606 én már nekifogtam az audinak, de valaki segitene abban hogy hogyan tudnám leültetni? a jvt.hu-n nincs meg az ültetős tutorial :(
és ti photoshoppal készititek? Paint Shop Pro-val vagy Gimp-el el tudnám késziteni úgy mintha photoshoppal lenne, mert a photoshop nem jön be nekem :( -
#5605 Egyébként lehet csak nekem van bajom azzal, hogy az Audis kép nagyon világos, s gondolom, már nem is lehet változtatni, de akkor valaki elmondhatná, hogy hogyan lehet normálisan "besötétíteni", hogy olyan legyen, mint mondjuk a másik 2 kép....Vagy ha az nyer, akkor valaki átalakíthatná és feltehetné, mert én próbáltam megoldani, de nem igazán sikerült :( Ahhoz meg nem sok kedvem van, hogy kísérletezgessek azokkal az elemekkel, amiket rá akarok később tenni. -
#5604 elszámoltam magam reggel, 6-tal vezet az Audi! úgy hogy Seatra már nem sok esély van! 3 szavazat kell még, hogy az legyen! -
#5603 nem a szavazásig, hanem a szavazásból !!!!
ezt a videót láttam(most nem néztem meg) és úgyemlékszem nemértettem belőle semmit -
#5602 még 48 perc van a szavazásig!!
pen tool forever :P na most megnézem a belinkelt tutorokat -
Mityu91 #5601 Még szép, hogy van!:) -
#5600 biztos hogy van rá igény!!!!!!!! -
#5599 -
#5598 Igen, erre bukkantam rá én is... -
#5597 Audi - 5
Seat - 4
VW - 2
ez az állás most -
#5596 Amúgy Audi! -
#5595 airbrush
Itt egy airbrush leírás. John remélem nem baj, hogy reklámozom az oldalad :-D A pen tool-t meg ajánlom az "Adobe Photoshop CS Tanfolyam a könyvben" című könyvből megpróbálni megérteni. Lehet csinálok belőle tutort, de csak ha van rá igény. -
#5594 Találtam magyar tutorialt, eddig csak angolról tudtam. Lehet így sikerül majd... :) -
#5593 Ahogy nézem ps-hez is van tutorial :) -
#5592 Ezt az air-bush festést magyarázhatná el valaki majd részletesen, mert bár találtam turorialt hozzá, de valamiért eddig nem sikerült :( -
#5591 A hvtm-et ismerem, de ott gimppel alkotgatnak. Próbáltam már a gimpet, de nagyon nem ment... -
#5590 Ja télleg azt elfelejtettem kijavítani:( -
#5589 a lökhárítón átszanak a vágások amúgy nagyon jó :) -
#5588 Kicsit untam magam. Milyen lett?: