Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
ez már elég nehéz lenne, az itteni munkák alapján erre nem biztos hogy képesek lennének egyesek (még én se nagyon), szóval ez mindenképp az aki akarja megcsinálja kategória!

DJ Skyline
filmes, sorozatos kocsik itt, és itt pl! de nem muszáj filmes, sorozatos autót, aki talál valamit, vagy van valami jó ötlet, az mondja! 😊

nf1
én benne lennék az ilyenben, de akkor már lehetne vmi nagyobb kihívás
pl. egy két személyes autóból csinálni egy 4 személyes (hátsó ülést, ajtót, ablakot + ilyeneket) vagy cabriot kelljen csinálni az autóból, stb...

DJ Skyline
van benne valami! akkor maradjon ajánlat tétel! 😊

viszont a vége változatlan, ha van valami ajnálata valakinek, hogy mit csináljunk meg, akkor az mondja bátran, és akkor megbeszéljük, de ha valaki nem akarja megcsinálni, az csinál mást! pl filmes autókból viszonylag sok van, Starsky és Hutch Ford, Hazárd megye lordjai, Mad Max autókból is van egy pár, Hurby, KITT, Scooby Doo Mystery Machine, és még lehetne sorolni párat

Csori
monnyuk még annyi, h v elfogad v nem, de ha elfogad akkor télleg aszerint fessen matricázzon. pl a csíkozást ne duplázza, és ne más színre.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

acsati
az ilyen feladatokat sztem csak a nagyobbak tudnák megcsinálni, nem? legalábbis én nem hiszem hogy tudnék feladatat csinálni de majd megprobálom 😄
Csori
rossz nem lenne a dolog. csak annyira kevesen vagyunk, h ha 1-2 autó kimarad már érezzük. aszt így is marad ki, de ha le is van szabályozva akkor sztem mégtöbb 😞(( ... sztem jobban mûködne pl 1 ajánlattételnek. lenne aki megcsinálná, de aki nem akarja az sincs hátrányban.

DJ Skyline
mit szólnátok ha a következõ autónál megszabnánk 1-2 dolgot? mint a hvtm-en is szoktak csinálni ilyet, hogy nem lehet hátteret változtatni meg ilyenek! pl az lenne a feladat, hogy csinál mindenki egy starsky és hutch festésû kocsit! mindenki azt alakít át rajta amit akar, lényeg, hogy piros színû legyen, és rajta legyen a fehér matrica! az tök mind1, hogy milyen a felni, van-e morcosítva, milyen a lökös, meg küszöb, ez nem érdekes, lényeg a feljebb írt 2 kritérium!

persze nem állandó jelleggel lennének ilyen megszabások, csak 1-2 alkalommal, vagy ha valakinek van valami ötlete ilyen szabályra, akkor azt itt megdumáljuk, hogy van-e rá igény, stb
nos? 😊

Csori
már elkezdtem foglalkozni a dologgal 😄 csak az a gáz, h ezen a gépen madzsarise PS van és nem szeretik 1mást a DDS plugin-el. majd kipróba angollal is és lehet már most a demóba kicserélem a skineket 😄D
gyártok majd vlmi tutor félét, de sajnos mwnél beigazolódott, h csak az alap matricákhoz volt jó (szal versenyautókhoz) az is amit én olvastam neten, mert rendõrótónak pl teljesen más dds beáll kellett, és h még cifrább legyen ... más volt a pontiac cop, és más a corvette cop.

DJ Skyline
láttam az mw-hez csináltál pár autó skint (pl a magyar rendõr autó)...na, ha a carbonnál is megoldható lesz, akkor írhatnál egy tutorialt, hogy hogyan kell csinálni, mert van egy pár skin ötletem! <#smile>

Csori
az enyém asszem nem fog jönni 😞
akármit formáltam semmi nem tetszett. én pontosan ennek a golfnak álltam neki már 3 hónapja ... azóta nem jött ki belõle semme, mosmáá estig nem várhatok sokat tõle 😞 már felszereltem minden jóval M3 spoiler szett, A8 felnik, vw bora lámpák, 206wrc háccsó szárny, az egészet kikentem sárgára, és ment a kukába. aztán kovetkezett 1 rallycross ótó ahogy kõ ... ketrecezés, bukócsõ + bukókeret, traktorgumik stb, logók mindenhol ... és kuka 😄DD
asszem ennyi volt 3 hónap vacakolása.
hvtm-en van 1 olyan okosság írva (mellesleg nem hülyeség), h "mielõtt a kész autóval versenyre neveznél tedd ki háttérképnek, és csak akkor nevezz ha tetszik a háttérképed" ... itt bukott el nekem mind1ik 😞

acsati
oké akkor majd én is körülnézek az oldaladon 😊
ma jönnek a golf tuningok ugye? jeeee <#idiota>
Csori
valamilyen oknál fogva törölték az oldalt. nem vágom, h miért. semmi jogvédett tartalma nem volt. csak a saját képeim tároltam rajta. index oldala is volt (merth az is törléses indok), és a 90 nap sem telt el úgy, h ne lett volna belépés. idõnként ennek védelmében behívtam az indexet, az ftp belépés pedig folyamatos volt. NOmind1 ... újraokosítottam. egyenlõre a bannert helyeztem vissza. aztán majd teszek az oldalra "látványosságot" is, v vlmi hasznos dolgot ami miatt nektek is érdemes lesz odamászkálni. pl van 800 betûtípusom, és photoshophoz is van nagyon sok okosságom ... majd dobálok fel belõlük 😊)

DJ Skyline
valami történt Csori oldalával, az egész nem elérhetõ!

bazs1
nekem megy

acsati
nem. én se látom
Crazyn
Ja, amugy csak nálam nem megy a bannaer?

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

acsati
én most is unatkozok. meg még fogok is a köv héten is holnaptol 😄
Crazyn
Az a baj, hogy tûl sokszor unatkoztam a héten 😄

zolo
És hol a Golf a képrõl? 😄DDDD
(bocs)

http://flickr.com/photos/zolika90/

acsati
ez kicsit pixeles meg.. ja de majd holnap <#idiota>
dmx
Na már van annyi jelentkezõ mint multkor<#idiota>

Burn tire, not your soul!

Crazyn
Halihó!
Beszúrom az enyémet, mert nemtom holnap hogy érek haza melóból:
VW-golf34 by CrAzYn

dmx
Most mi lett a bannerral?

acsati
oh de jo egyeseknek Londonba járnak... 😄 Jo utat és jo szorakozást! <#wave>
acsati
oh de jo egyeseknek Londonba járnak... 😄 Jo utat és jo szorakozást! <#wave>
gagax
Oks😊 Nincs semmi baj. Jó utazást<#integet2><#integet2>

Goruck
ahogy alakulnak a dolgok, nem tuti hogy lesz kép, de remélem megengeditek, hogy szavazzon a nevemben

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Goruck
FIGYELJETEK, én nem tudtam megcsinálni a képet, mert mint mondtam éjjel megyek Londonba(bocs DMX megigértem)
DE az Öcsim megpróbálkozik vele😊 és belinkeli az én nevemben!!!
Õ még csak alig múlt 9(éves) semmi VT múltja nincs, de szokta nézni ahogy én firkálom a verdát és elégszépen eltanúlta, megtanítottam ide belinkelni is!!!
Legyetek rá tekintettel, még kicsi(derekamig ér)
de próbálkozni fog!!!!!
szavazni is engedem!!! és ha Õ nyer belinkel 3 kocsit 😄

mindenkinek jó versenyzést!!!!!

acsati
jee <#vigyor> akkor mi harcolunk az utolso helyért <#vigyor> még most átnézem hátha jön vmi ötlet amit még alakithatok
madtolyy
Hát... izé

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Nah én is nekikezdek a golfnak má nehogy má 😛
Harcba szálok acsatival az utsó helyért 😛
zsolesz92
az egész kézzel van rajzolva, kritikák jöhetnek

zsolesz92
Nah én is kész vok, de semmi ötletem nem volt ugyhogy kicsit meseszerü ufo autót csináltam, és azé rakom fel most mer holnap holnapután nem leszek: itt van a tütü

ByB
na én is kész vagyok
zolo
Annyiszor olvastam már , hogy hajlítsd rá ezt meg azt, ez melyik funkció, vagy mit értetek ez alatt?

http://flickr.com/photos/zolika90/

madtolyy
Hát még én sem tartok sehol a golffal és ma sem fogom tudni csinálni.<#szomoru1> Holnap sem lesz sok idõm, szal lehet, hogy egy fél óra alatt összedobott valamit fogok csak belinkelni. Már az alfából is kimaradtam és ebbõl már nem szeretnék.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

dmx
HIdd el én se vok nagy szám

acsati
ajj ellened dmx nincs semmi esélyem <#smile>
dmx
Már én is kész vok

nf1
utolsó leszel akkor 😛PPpp

acsati
Ha egyedül leszek akkor nyerek, ugye? <#vigyor>
DJ Skyline
én még nem kezdtem el! 😄
minden nap 3, fél 4 körül értem haza a suliból, ma se voltam itthon nagyon! szóval sok idõm nem volt még csinálgatni!

acsati
én már kész vagyok és tök szar lett <#hehe> nem szeretem a körlámpás golfot. azér probálkoztam. utolso helyet már lefoglaltam! <#vigyor>
dmx
Ennyire dolgoztok a golfon?<#idiota><#crazya><#crazya>

Goruck
ez nekem is feltûnt!!
még énsem tudok ilyet csinálni pedig van egy VT ezüst érmem 😛😛😛😛

Kössz a segítséget.
A festést úgy csináltam h létrehoztam egy új réteget,azt átraktam fekete fehérbe ctrl+shift+u utána pedig mindent leradíroztam csak amit festeni akartam azt hagytam meg utána magic vmivel kijelöltem és így kitöltéssel szineztem be ami pedig esetleg kimaradt sima ecsettel.
Csori
a küszöb és a hátsó lökh 1 RS4-rõl lett átemelve. csak igazítani kellett rajta kicsit, h passzoljon az alfára. de ITT van 1 leírás, h kell rajzolni.

oO VinyuS Oo
Meg nem igazán az alap autót használtad!
Ez már az én "seggberúgott" változatom ha jól látom!

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

madtolyy
Hali!
Elõször kijelölöd a felnit, aztán copy-paste. Utána a bemásolt felni rétegén állva edit-transform-scale. Ha az ilyenkor megjelenõ téglalap valamelyik sarkát megfogod az egérrel és nyomva tartod a shift billt, akkor arányosan nagyíthatod x és y irányban. Remélem érthetõ volt. Viszont ha elfogadsz egy-két tanácsot:
1. A karbon túl világos
2. nagyon egyvonalban megy a karbon. Ezen úgy tudsz segíteni, hogy kijelölöd a karbont és a filter-distort-twirl (vagy valami ilyesmi) tudsz csavarni a karbononés mindjárt élethûbb lesz.

Kérdés: milyen technikával jelölöd ki a kasznit a festéshez?