11371
Virtuális autótuning
  • Picar77
    Én a harmadikra szavozok VW Sharan
    kis polákok már uncsik szerintem
  • Czdano
    Polygonal lasso tool rulez :P ránagyitasz és ha a képernyőn kivüli részt akarod már jelölni akkor a széléhez huzod és ugymond odaugrik a kép :)
  • Harly18
    Én ezeket javasolnám, ha lehet...Döntsetek, hogy ezek közül legyen valamelyik vagy sem....Lehettem volna szenyó és mindhárom lehetne VW :P, de szerintem ebből a 3 autóból sokmindent ki lehet hozni és sok irányba el lehet vinni őket....

Mazda 2
    Fiat 126
    Vw Sharan
  • Picar77
    Pen toolal is kb 10 percig tart (ő úgy szokta ha van hozá türelme :D )
  • Harly18
    Én úgy szoktam, hogy nagyjából jelölöm körbe és utána radírozok. Nekem ez jobban bejön és gyorsabb is. Amikor ki kellene jelölni a körvonalat percízen, ahhoz ugye rá kell közelíteni, de akkor meg nehezen lehet a képet arrébb vinni, mivel az egész kép nem látható. De én lekicsinyítem a képet, körberajzolom és radírozhatok simán. Ezt elég bonyolultan írtam le, én sem értem nagyon, de valahogy így...
  • bardocz
    10 perc alatt hogyan jelölöd ki?:Da festéshez
  • John1987
    Szép lett csori!! nekem a tied tetszik legjobban. :)
  • Harly18
    Nekiálltam a Beetle-nek. 10 perc alatt ennyi telt ki tőlem. Megpróbáltam tele aggatni a régi Bogár tartozékaival, ugyan még korán sincsen kész, még sokmindent szeretnék változtatni, talán a színt is, de egyenlőre itt tartok...
  • Csori
    köszi. nem akartam nagy túlzásokba esni ... az óriási kerékméret pont elég sztem :D
  • Csori
    Paintban is ki lehet jelölni adott területet aztán nyom 1 Deletet, és máris fehér a háttér. elkészíti amit akar, és kitölti újra a környezetet. sztem ez csak a "fehér háttéren 1szerűbb dolgozni" miatt van így.
  • Harly18
    Ezt elhiszem :)
  • bardocz
    ismerem:) és ez szerintem igazi,subaruban valami nincsen jól
  • Harly18
    Ez hihetőbb, de az, hogy a kocsi formáját így eltalálja, hogy gyakorlatilag megegyezik a valódival, kicsit furcsa. Biztos használ valamit és nem csak kézzel rajzolja meg a karosszériát.
  • Goruck
    de amikor a STI feliratot csinálja meg a rácsokat akkor hirtelen fehér lesz a háttér, és utána visszarakja amit korábban rajzolt :S:S:S:S Mona Lisa-tismeritek?

üdv mindenki
  • bardocz
    meg lehet csinálni,de nem hiszem hogy enyire paintben volt itt régebben videó amit viszont tényleg paintbe csináltak
    ez hihetőbb
  • Harly18
    Szerintem nagy része photoshop. A paint ablakot meg körérakta. Szerintem nincs olyan ember a földön, aki iylet tudna rajzolni paintben...
  • bardocz
    néhol úgy tünik mintha rétegeket használna...de lehet csak bug
  • bardocz
    valaki megrajzolja a világ legszebb autóját,annak is az STI változatát és nem képes egy arany szinü felnit rárakni
  • Harly18
    Nem tudom, de nekem ez gyanús, de nagyon....
  • Szabi1991
    Paint-es Subaru :)
  • Harly18
    Megsúgom, hogy nekem az összes közül ez tetszik a legjobban. Tényleg nem sok változtatás van rajta, de így is egy más karakter, annak ellenére, hogy megőrízte a luxusságát :), simán el tudnék képzelni ebben egy milliárdost....Ami még fontos, hogy nagyon precíz, nem nagyoltad el, mint sokan...
  • Csori
    tom, h lecsúsztam, de ha már mojjoltam vele akkor belinkelem. túl sok alakítást nem kapott. nekem nem tecc mikor 1 luxusótó bóhócruhába öltözik. ezért csak 1 kis festés, lámpafelkapcs, és ültetés.

• Harly18
    Na én már meguntam. 3 órát szenvedtem vele mire kész lett. A vicc, hogy 10 perc alatt meg lehetne ilyenre csinálni. Csak hát átfestetem 4-szer, 5-ször cseréltem kereket, 3-szor hűtőmaszkot és az ületetés is másodjára sikerült csak, na meg a sok apróság....De kész lett, fogjuk rá :)
  • Harly18
    Köszi, nagyjából sikerült, de nem illik a kocsira :(
  • Picar77
    sárgáttalán úgy tudsz ha ezt egy layeren csinálod és ha kész ahogy szeretenéd akor chanel mixerrel talán lehet belöle sárgát csinálni
  • Harly18
    Azt mondhatná meg nekem valaki, hogy hogyan lehet azt, hogy a lámpa sárgán világítson. Ez alapján próbáltam, de a fénye mindig furcsa volt, nem oylan, mint a képeken. Olyasmit szeretnék, csak sárga változatban.
  • bardocz

na itt van javítva,nem értem a másik miért nem volt pirosén megcsináltam
  • Harly18
    Mégigpróbáltam mindegyiket. De biztos az lesz a gond, de majd később róbálom meg újra, mikor már nyugodtabb lezsek :) Végülis nem sokat változtatna a helyzetemen, mert amit csináltam Audit, baromira nem tetzsik. Csak az airbush, mert elsőre jól sikerült. :)
  • bardocz
    bazz pedig megcsináltam mind a kettőt...akkor ezt törlöm gorsan és rakom a sima verziót...
  • Picar77
    azért nem csinál semmit mert rossz layeren vagy (vagyis elég valoszinü)
  • Picar77
    igen az egy fehér dodge viper-rel lett leszedve és nem kart sehogy sem stimelni a szine miatt így kénytelen voltam elmaszatolni
  • Harly18
    Sajna valamit mindig elszerencsétlenkedem :( Nem csinál semmit az a hülye klón ecset. Azért köszi, talán sikerül, ha meg nem, akkor nem fogok klónozni...
  • Czdano
    Nah akkor klónecset..én se értek hozzá különösebben de megprobálok segíteni
    1.kiválasztod a clone stamp toolt xD
    2.nyomsz egy altot és arra a részre klikkelsz amit klónozni akarsz
    3.nyomva tartod az egeret és elkezded huzni a klónozandó felületre
  • Czdano
    Szép munka de a lökhárítő "mattosabb" a kocsi többi részéhez képest..vagy csak nagyon elvan maszatolva
  • Picar77
  • Harly18
    Én ehhez hülye vagyok. Nem sikerül sehogy sem. Ültettem a kocsit, s az eredetit törölgette ki és így elcsúszott. A lényeg, hogy nem megy és én meg idegbeteg leszek hamarosan. Ezt még tetézi, hogy a gépem néha úgy gondolja, hogy újraindul, úgyhogy mentenem kell 10 másodpercenként. A tutorial sem segített, úgyhogy aki le tudná írni ezt a klónozást szájbarágósan, azt megköszönném, mert szerintem már csak azt érteném meg...
  • DJ Skyline
    a nyertes választ 3 autót, amit szeretne! majd utánna belinkeli ide azt a 3 autót, és 1 napig szavaz a nép a 3 autó közül, hogy melyiket szeretné alakítgatni! aki a 3 autót teszi be, az nem szavaz, mert értelemszerűen mind a 3-ra van 1-1-1 szavazata, mert ő választ 3 olyat, ami tetszik neki, amit biztosan tuningol majd!
  • xtuner1991
    Íme az én alkotásom:

Azt ki dönti el hogy milyen autót kell csinálni?
  • Czdano
    Őőőő hát őőőőő...Csak az egyik visszapillantót festetted be :DD Amugy jó :)
  • bardocz

na itt az én ócskavasam is