11371
Virtuális autótuning
-
#5828 Nekem mindig közben alakul, hogy mi lesz belőle, előre csak kb tervezem el, mert olyan úgyse lesz, mint amit elképzeltem, már ha sikerül elképzelni, mert van, hogy minden ötlet nélkül csak elkezdem a szokásos átalakításokat és majdcsak kisül belőle valami. A másik...hát...nekem abban nehezebb a dolgom, hogy sokszor amit kitalálok azt sem tudom megcsinálni... -
#5827 Nekem mindig a fantázia résszel van gond amit kitalálok azt megtom csinálni csak hát kitalálni az már más tészta :D -
#5826 Hát, mikor mondtad, hogy átadod, akkor 2 perc alatt kerestem valamit. Szóval senki se higyje, hogy már hetek óta kitaláltam, hogy hátha nyerek, akkor berakom a Fiatot...Na meg én a Sharanban reméynkedtem. Egy klassz kis Sport Egyterűt lehetett volna alkotni belőle... -
#5825 Egyébként nekem sem sok ötletem van, bár 2-t kezdtem el, az egyik már kész. Eleinte sok elképzelésem volt, de mikor nekiálltam kiderült, hogy nem is oylan végtelen az átalakítások száma vagy csak a fantáziám nem a legjobb... -
#5824 sajna :D ( már kezdi bánni hogy nem ő rakott be képeket :D ) -
#5823 Sokmindent lehet vele csinálni szerintem. Google-ban is nagyon sok tuningolt 126-ost lehet találni. Igazából én a Sharant csináltam volna, de jó mókának tűnik ez a Fiat. Meg hát a nép akarata.... -
#5822 kap egy spoilert leültetést felnit aztán kész jobb ötletem nincs hozzá -
#5820 Jaj pedig ahoz nincs sok ötletem , de azért valamit majd alkotok -
tzsoltika #5819 Meg ne haragujatok de ezen a szar fiaton mit lehet tuningolni? -
#5818 Igen, a Fiat lett a befutó... -
#5817 :D szép -
#5816 Igen ez jó ötlet skyline -nak majd szólni kell -
tzsoltika #5815 akkor mostmár én is hozzászólok:
Akkor FIAT? :S -
#5814 Ne kérdezzek pár hülyeséget, hátha elsők leszünk :P
-
#5813 Ezt kérdeztem én is töletek, aztán idöközben rájöttem. Matricát is ugytettem rá a szélvédöre.
Igyen a free transformnál lehet, és utánna ismét jobb klikk és van hogy döntés forgatás torzitás valamelyikre rámentek aztán ugy tudjátok az egérel buherálni, igy már jol ellehet forgatni... -
#5812 A banner alá össze kellene gyűjteni néhány olyan linket, amik a legjobbak. Ami tele van leírásokkal tutorialokkal meg ilyenekkel, nem? Az ember szívesen segít egy kezdőnek, de egyre többen jönnek és bonyolult lesz egy idő után... -
#5811 itt van pár alkatrész -
#5810 Valahogy így :P -
#5809 1: #5798 második link :P
2: Felni layert jelöld ki és Ctrl+T.. -
#5808 A piros, hát azt nehéz jóra megcsinálni és nagyban függ a képtől is. Ebből a képből nem nagyon lehet jó színeket kihozni... -
#5807 térben mozgatni nem lehet,torzítani lehet,amit úgytudsz megcsinálni kiválasztod a lasso tool-t kijelölöd a részt amit torzítani akarsz>jobbkllikk>free transform és ott nézhet ki úgy néha mintha térben mozgatnánk valójában csak eltoljuk valamerre -
#5806 1. valahogy lehet ps-ben csinálni, de én még nem tarok itt, úgyhogy fogalmam sincsen...
2. értem mire gondolsz szerintem, de nem tudom, hogy magyarázzam: amikor beilleszted pl.: a kereket, akkor balra vagy jobbra az egérrel elmozgatod, egy nyilacska isl esz ami, balra és jobbra is mutat. Elvileg így, de ha az egérrel próbálkozol, akkor rájössz, mert elmagyarázni azt nem igazán tudom így....Én még kevés vagyok ehhez... -
#5805 Az egyikkel készen is vagyok, most a másikra koncentrálok, lehet az jobb lesz :P -
#5804 nem, bár részben igen:D
eredetileg pirosra festettem, de szvsz nagyon ronda lett:D
ezért lett inkább fekete-fehér... -
#5803 kösz mindkettőtöknek:)
lenne még 2 kérdésem.
1. hogyan lehet, vagy honnan lehet ilyen rácsot szerezni mint amilyen ebben a tutorialban is van?
2. ps-ben hol lehet beállítani, h térben is lehessen forgatni? (azért olyan érdekesek a felnik. tudtam, h lehet ps-ben ilyet is cak azt nem hogy hol:D) -
#5802 nem nekem tetszik csak hát elég szegényes ami meg van rajta csak a felni fura rajta kicsit -
#5801 Ja és nem szar :P Első munkának tökéletes... -
#5800 Szerintem jó, bár nem sok mindent csináltál rajta. Hiteles a kép, teljesen valódinak tűnik. BÁr ha jól gondolom, akkor a fekete-fehér verzió menekülés volt a festés elől? :) -
#5799 öhm... még nem mondtatok vélemányt... vagy olyan szar?:D -
#5798 Ha egy angol verziójú programot hazsnálsz, akkor ezek alapján nem nehéz. Én sem vagyok perfekt angolból, sőt ezeket a szakszavakat sem tudom, de magyarul sokkal kevesebb hazsnálható tutorial van sajnos :(
Alkatrészeket pedig leginkább autókról tudzs leszedni. Ez az oldal tele van jó minőségű képekkel, de itt találsz pár alaktrészt psd formátumban. -
#5797 Köszi, jo oldal, csak sajna nem tudok angolul, de azért igy is kilehet venni belölle a dolgokat.
És még alkatrészeket, lökháritot meg ilyesmiket szeretnék kérni... -
#5796 Ez meg video tutorial. Jelszó, ha letöltötted: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Dj JocEe -
#5795 Talán ez a legjobb... -
#5794 Tudnátok pár tuttorial linket adni?
Jöhet privátban is. -
#5793 itt van a fórumba belinkelve ;) #5745<ebben a komentben vannak a mostani versenyre váró autók -
hrally #5792 Sziasztok.Nekem nincs túl sok időm mostanság meg a progi sincs meg ezért szeretnék vkit megkérni, hogy ha átküldenék egy autót elvégezne rajta egy kis átalakítást.(motorháztetőt feketére fújni,fekete szélvédőcsíkot rajzolni,matrica rendszámtábla)meg ilyen apróságok.Ha vki lenne olyan kedves s tudna segíteni az jelezze a [email protected] e-mail címen.Előre is köszönöm a segítséget.Sziasztok -
#5791 Végülis ha magadtól akarod csinálni akkor magyar nyelvű kell ha meg tutorialozni akarsz akkor meg angol. -
#5790 nem olyan rosz:) nekem első próbálkazásaimat akik itt látták:D anyit csináltam hogy 2d-s felni,bórzasztó karbon és eltüntettem a kilicseket de már túlléptem valamivel :D -
Szabi1991 #5789 nem is rosz ;)
-
#5788 Na most már olyan állapotban van, hogy belinkelem. Bíráljátok el légyszi.
Ez az első kocsi amit csinálok tegnap már képet meg neont csináltam kisebb-nagyobb sikerrel...
Eredeti
Én művem