11371
Virtuális autótuning
-
#5868 Aztarohadt :DDD -
Szabi1991 #5867 tuning ifa :DD -
#5866 szeretnék csinálni majd egy jó kis "névmegjelenitő izébizét" mint ez csak vmi mozgót és jobbat, de sosem sikerül -
#5865 Google - Barkas - Pár perc....íme... -
Szabi1991 #5864 google első találat :P -
#5863 Úristen, KÖSZIIIII!!! -
#5862 Rajtam nem múlik, eddig sem komázták annyira a remekműveimet :D -
Szabi1991 #5861 ponyvás barkas -
#5860 miért nem akar feljebb menni a 7dik helyről... ejnye -
#5859 én már kerestem IFÁról képet...:( nemtaláltam jót
FONTOS: vki tud Barkasról JÓ képet? sehol sem találok :'( -
Szabi1991 #5858 lol :DDDD -
Szabi1991 #5857 :)) -
#5856 én még sosem nyertem, nem értékelik a művészetem :D:D de majd most :D
harly kérlek hagyj nyerni :D:D:P
jó ez a kispolák.
Anyámék nagy"örömére" bejelentettem h nemérdekell, nekem LADA kell -
Szabi1991 #5855 régen suliban mikor unatkoztam egy kamion hátuljára Nos palackot rajzoltam XD -
#5854 Tegnap este voltunk 5. is, csak hát mindenki eltűnt...De még itt az egész délután, hogy elsők legyünk... -
#5853 Sztem köv versenyen azon kapjuk magunkat h egy IFA is ott virít majd a 3 között :DD -
#5852 Ha én nyerek a Fiattal, akkor tuti valami régi kocsi lesz. Bár az esélyem, mint mindig, most sem sok... -
#5851 Aztarohadt de megy a spam xD Már mindenki kész van csak én nem? :DDD -
#5850 busztuning, jól hangzik
Mi vagyunk a 7.ek a TOP10ben, de ha így folytatjuk lesz az még jobb is -
#5849 Na, egyre jobb ötletek jönnek elő :P -
Szabi1991 #5848 ikarus is lehetne :P -
#5847 Gondoltam arra is, hogy egyik héten lehetne modern autó, a másikon ilyen régi. Szóval aki éppen rakja a képet, az 3 régit tenne és abból kellene választani. De végülis mindnekinek a szabad döntése.... -
#5846 úgylegyen EMBER!!! énis az olyan kocsikat szeretem, főleg a jóöreg kocka LADÁkat :) nyami -
#5845 Igen én is igy gondoltam de eddig nem volt lehetőségem arra h én rakjam be a 3 képet :D -
#5844 létezik rá lökös, nekem van WHEHEHEHEHE -
#5843 Én is kész vagyok a Fiattal. Egyébként gondoltam a Trabantra is, de éppen nem találtam jó minőségű képet. Egyébként az ilyen régi kocsik azok, amiknél a legnagyobb a kihívás, mert a modern és sportos autókat nem nagy dolog feltuningolni. Ha rajtam múlna, akkor sokszor lenne ilyen Trabant, Wartburg, Skoda és hasonló régi, 60-70-es évekből való autó.... -
#5842 Én lökháritot sose tudok felrakni..spoiler +küszöb mehet rá ;) -
Szabi1991 #5841 pff nemtalálok semmi lököst ami illene rá, vagy nekem tetszik :S
-
#5840 Lol :DD Kiváncsi vagyok milyen megoldások születnek majd :) -
#5839 az a baj, h én már kész vagyok vele, de újra megcsinálom :D -
#5838 Nah nekilátok a fiatnak -
#5837 én is ezt mondom, ne mindíg sportos kocsikat tuningoljunk!!4 Éjjjjenek az ORSOSZ és egyébb ilyen autók nameg a teherjárművek!!! -
#5836 Virtuális Autótuning 25 új üzenet Ha rajtam mult volna hogy milyen kocsi legyen akkor trabantot meg ilyeneket raktam volna :P -
#5835 Na megjöttem nem tudtam beadni...meg szavazni se,de nagyon örülök ennek a kis Fiatnak
VRSDM: egyszer már lelkesedés hiányában elpártoltál a topictól, üdv újra itt :D -
#5834 Fölvetettem, hogy a banner alá be kellene tenni a legfontosabb linkeket, amik tele vannak turtorialokkal és egyéb hasznos dolgokkal, így a kezdők tudnák azokat olvasgatni. Majd ezt is meg kellene neki említeni, meg persze, gondolom sok jó oldalt is tudtok.... -
Szabi1991 #5833 a banner képet nézd :P
(DJ Skyline nem elérhető , de amint újra lesz, ki lesz cserélve a bannerben link :) -
#5832 banner-ban audi van ;] -
#5831 Hát ha ilyen jól megy, akkor te is állj be a versenybe. :P Egy Fiat 126-ost kell átalakítani. Fiat 126 linkje A bannerben bent van, hogy miről is szól ez a verseny. minél több kis Fiat születik, annál izgalmasabb lesz a végén :) -
#5830 nah, még nem volt egy überbrutál vt-m se, de most meg van a lelkesedés ;)
szóval ki akarom tanulni durvásra, totál új kasztni elemek rajzolása, külön fények, csillanás stb.
na mind1, 5letek vannak, ps-benn otthon vagyok, talán összejön n_n -
#5829 nekem bejön fiat van már rajta ültetés,fölös dolgokat leszedtem,küszöb légbeömlővel,lehet rajzolok majd rá még vmit,kap majd karbon mocitetőt meg lehet lököst is