11371
Virtuális autótuning
  • Czdano
    Aztarohadt :DDD
  • Szabi1991
    tuning ifa :DD
  • Goruck
    szeretnék csinálni majd egy jó kis "névmegjelenitő izébizét" mint ez csak vmi mozgót és jobbat, de sosem sikerül
  • Harly18
    Google - Barkas - Pár perc....íme...
  • Szabi1991
    google első találat :P
  • Goruck
    Úristen, KÖSZIIIII!!!
  • Harly18
    Rajtam nem múlik, eddig sem komázták annyira a remekműveimet :D
  • Szabi1991
    ponyvás barkas
  • Goruck
    miért nem akar feljebb menni a 7dik helyről... ejnye
  • Goruck
    én már kerestem IFÁról képet...:( nemtaláltam jót

FONTOS: vki tud Barkasról JÓ képet? sehol sem találok :'(
  • Szabi1991
    lol :DDDD
  • Szabi1991
    :))
  • Goruck
    én még sosem nyertem, nem értékelik a művészetem :D:D de majd most :D
    harly kérlek hagyj nyerni :D:D:P
    jó ez a kispolák.
    Anyámék nagy"örömére" bejelentettem h nemérdekell, nekem LADA kell
  • Szabi1991
    régen suliban mikor unatkoztam egy kamion hátuljára Nos palackot rajzoltam XD
  • Harly18
    Tegnap este voltunk 5. is, csak hát mindenki eltűnt...De még itt az egész délután, hogy elsők legyünk...
  • Czdano
    Sztem köv versenyen azon kapjuk magunkat h egy IFA is ott virít majd a 3 között :DD
  • Harly18
    Ha én nyerek a Fiattal, akkor tuti valami régi kocsi lesz. Bár az esélyem, mint mindig, most sem sok...
  • Czdano
    Aztarohadt de megy a spam xD Már mindenki kész van csak én nem? :DDD
  • Goruck
    busztuning, jól hangzik

Mi vagyunk a 7.ek a TOP10ben, de ha így folytatjuk lesz az még jobb is
  • Harly18
    Na, egyre jobb ötletek jönnek elő :P
  • Szabi1991
    ikarus is lehetne :P
  • Harly18
    Gondoltam arra is, hogy egyik héten lehetne modern autó, a másikon ilyen régi. Szóval aki éppen rakja a képet, az 3 régit tenne és abból kellene választani. De végülis mindnekinek a szabad döntése....
  • Goruck
    úgylegyen EMBER!!! énis az olyan kocsikat szeretem, főleg a jóöreg kocka LADÁkat :) nyami
  • Czdano
    Igen én is igy gondoltam de eddig nem volt lehetőségem arra h én rakjam be a 3 képet :D
  • Goruck
    létezik rá lökös, nekem van WHEHEHEHEHE
  • Harly18
    Én is kész vagyok a Fiattal. Egyébként gondoltam a Trabantra is, de éppen nem találtam jó minőségű képet. Egyébként az ilyen régi kocsik azok, amiknél a legnagyobb a kihívás, mert a modern és sportos autókat nem nagy dolog feltuningolni. Ha rajtam múlna, akkor sokszor lenne ilyen Trabant, Wartburg, Skoda és hasonló régi, 60-70-es évekből való autó....
  • Czdano
    Én lökháritot sose tudok felrakni..spoiler +küszöb mehet rá ;)
  • Szabi1991
    pff nemtalálok semmi lököst ami illene rá, vagy nekem tetszik :S

• Czdano
    Lol :DD Kiváncsi vagyok milyen megoldások születnek majd :)
  • Goruck
    az a baj, h én már kész vagyok vele, de újra megcsinálom :D
  • Czdano
    Nah nekilátok a fiatnak
  • Goruck
    én is ezt mondom, ne mindíg sportos kocsikat tuningoljunk!!4 Éjjjjenek az ORSOSZ és egyébb ilyen autók nameg a teherjárművek!!!
  • Czdano
    Virtuális Autótuning 25 új üzenet Ha rajtam mult volna hogy milyen kocsi legyen akkor trabantot meg ilyeneket raktam volna :P
  • Goruck
    Na megjöttem nem tudtam beadni...meg szavazni se,de nagyon örülök ennek a kis Fiatnak

VRSDM: egyszer már lelkesedés hiányában elpártoltál a topictól, üdv újra itt :D
  • Harly18
    Fölvetettem, hogy a banner alá be kellene tenni a legfontosabb linkeket, amik tele vannak turtorialokkal és egyéb hasznos dolgokkal, így a kezdők tudnák azokat olvasgatni. Majd ezt is meg kellene neki említeni, meg persze, gondolom sok jó oldalt is tudtok....
  • Szabi1991
    a banner képet nézd :P

(DJ Skyline nem elérhető , de amint újra lesz, ki lesz cserélve a bannerben link :)
  • VRSDM
    banner-ban audi van ;]
  • Harly18
    Hát ha ilyen jól megy, akkor te is állj be a versenybe. :P Egy Fiat 126-ost kell átalakítani. Fiat 126 linkje A bannerben bent van, hogy miről is szól ez a verseny. minél több kis Fiat születik, annál izgalmasabb lesz a végén :)
  • VRSDM
    nah, még nem volt egy überbrutál vt-m se, de most meg van a lelkesedés ;)
    szóval ki akarom tanulni durvásra, totál új kasztni elemek rajzolása, külön fények, csillanás stb.
    na mind1, 5letek vannak, ps-benn otthon vagyok, talán összejön n_n
  • bardocz
    nekem bejön fiat van már rajta ültetés,fölös dolgokat leszedtem,küszöb légbeömlővel,lehet rajzolok majd rá még vmit,kap majd karbon mocitetőt meg lehet lököst is