Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Nincs sok kedvem hozzá<#buck>#buck><#idiota>#idiota>
Burn tire, not your soul!
1bként se túl naddobás, mert nem lett kész 😞(( az ültetést most csaptam rá.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Ez az enyém.
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"
megjöttem, az audihoz fáradt vagyok és nincs idõm, de lenne egy kérdésem
a képen látható "hûtõcucc"nak mi a pontosabb neve?? és mijjen kulcsszóval találhat errõl kép???
THX
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
Majd ha lesz idõm ismét, teszek be párat, amiket az elmúlt idõkben csinálgattam...
Rágyúrtam a Lexusokra, csináltam pár képet, meg még egykét baromságot...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85