War Front: Turning Point
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
kint van 😊
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
A játékmenet javítson k ivalaki ha tévedek, de red alert2 -re hasonlnít.
AH történelimileg hû játékot kersel ,ez nem az, de ha izgalmas stratégiát, akkor próbáld ki.
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!
\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent
én is töltöm már lefelé a Demot.
Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun
Én eddig nem is tudtam errõl a játékról, elõször ma találkoztam a demoval, s azt kell mondjam, hogy nekem nagyon tetszik. Végtelenül igényes alkotás! Gondolok itt arra, hogy az épületek úgy vannak megcsinálva, hogy teljesen életszagúak, pl.: a barakkban a katonák éppen gyúrnak az udvaron, meg ilyesmi, az õrtornyok pásztázzák a terepet, ...
Az idõjárás változása nagyon fontos szerepet kap, ez is így jól jön ki. Sztoriból ami eddig van, az kiváló, az fps nézetnek pedig azért van értelme, mert akkor jóval nagyobbat sebez az ágyú, de ezt is a tutorialból lehet megtudni.
Én várom, eléggé megmozgatott, pedig annyira nem is szeretem az ilyen játékokat manapság.
Érdekes, megint van szerelmi szál. A hõs teuton lovag néha elõkapja Hilgár fényképét, majd háromcsövû rakétavetõjével likvidálja a fél orosz hadsereget, miközben a tankok lövedékei lepattannak a cicijérõl.
Ész nélkül termeltem kifele a nyersanyagot, majd építettem egyre nagyobb hadsereget, miközben visszavertem a támadásokat. Legjobban tetszik a lángszórós bunker, ami roppant hatékony a gyalogság ellen. FPS nézet használatára nincs idõ, mint ahogy sejtettem. Hatalmas seregem megsemmisült egyetlen bombázója támadásakor, pedig egy csomó légvédelmi ágyú lõtte folyamatosan. Na sebaj, majd az én bombázóm meg tönkre veri a te sereged (gondoltam én butus), de aztán lett meglepi, amint a repülõgépem az õ egyetlen légvédelmi ágyúja szétlõtte. Máshol is érzékelhetõ, hogy csal a gép. Az én rakétavetõim rakétái össze-vissza repkednek, míg az õvéi majd mindegyik talál.
Tankok beásása bõ egy másodperc :-) ....vicces
Me262-es gépeimet megint simán leszedte egyetlen légvédelmi ágyúja.
Olajkutak nem tudom mire valók. Nyersanyagot a bányából hoznak a teherautók.
Nem tudom, hogyan lehet technológiai szintet ugrani.
Szóval elsõre jól elkalapáltak.
Így hirtelen ennyi összességében.
irta gamespot hirlevél
elcseszi a játék lényegét meg játszhatoságát
normandyai partraszállás 10 katonával érdekes
Jobb volt mint amit vártam ezt be kell vallanom.
Kicsit építkeztem. Gyártottam néhány egységet, és mire úgy éreztem volna magam, hogy gyeregben vagyok, akkor jött egy hatalmas bombázó és porig bombázta az egész bázisomat. Ezután meg jött a szárazföldi támadás, ahol elpusztították az összes földi egységemet. Így hamar vége lett.
A legmeglepõbb az volt, hogy jött néhány gyalogosa, amelyek fényesen világítottak, és nem lehetett megölni õket, vagy csak nagyon nehezen. 5 párduc tankom lõtt egyet folyamatosan, de nem igazán akart meghallni. Nos ennek azért ne firtassuk a valóságtartalmát.
Az viszont nagyon tetszett, hogy a bunkereket lehet FPS nézetben használni. Nem tudom mennyire lehet ezt kihasználni egy nagyobb csetepatéban - valószínûleg sehogy -, de azért látványos. A jármûveknél meglevõ TPS nézetnek viszont nem sok értelmét látom, mivel majdnem ugyan olyan mint az eredeti nézet.
Azért a levegõben repkedõ fogaskerekek maradtak. Én már rég elküldtem volna a cégtõl azt a programozót (vagy aki ezért felelõs) aki ezt erölteti.
Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400
1.) A tereptágyak nem használhatók (pl. lesállasba vagy épületbe nem sikerült gyalogos egységet beraknom) - generalsra épülõ játéknal ez ALAP!!
2.) Az épületek rendkívûl gyengék (2-3 tanklövéstõl más esnek is össze)
3.) A védelem építhetõsége teljesen kimaradt (és a sniper!!!!!!!!)
4.) A hangulat sem lett az igazi (a zene egyszerûen annyira 2 perc után hallgathatatlan)
5.) Az egységek kidolgozatlanok, kicsik
Sajnos nem vagyok abban biztos, hogy ezeken a hibákon tudnak javitani a megjelenésig... de reménykedek.
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
amugy talan nem lesz rossz a gamez, csak engem mint sok oldszkul RTS fant a 3D zavar egy kicsit ^^
ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan
Ott mondták a fejlesztõk hogy kb 6900Ft lesz.