War Front: Turning Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Törölt felhasználó
hát igen..az a ~6.5 giga kicsit sok 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

tudjuk, de még soká ér le :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

War.Front.Turning.Point-RELOADED
kint van 😊

▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬

ez egy alternatív világháborús game. Olyan dolgok vanak benne amik a valóságban nem léteztek, legfeljebb a tervezõ asztalon.
A játékmenet javítson k ivalaki ha tévedek, de red alert2 -re hasonlnít.
AH történelimileg hû játékot kersel ,ez nem az, de ha izgalmas stratégiát, akkor próbáld ki.

Scottt
nem ismerem ezt a gémet de nem is ismerem majd meg mert ott kezdõdik h a linkelt mképen ott van 1 p-39es(repülõ) és ott van alatta h mustang az eszem megáll legközelebb a sherman alatt optt lesz h norris tank

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

olvasta valaki, február 27-én valószínûleg megjeleneik.

gecc
Nincs mit, csak egy kicsit le kellet kicsinyítenem õket, hogy fel tudjam tölteni.<#smile>

Thanks!<#wave> Mármint, hogy helyettem tettél be, mert megígértem és hát mostanában nem nagyon játszok vele, szóval ezért ne mtettem még be képeket.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

gecc

Na és azért mi a vélemény? Szerintem jó lesz, nekem a német kampány a demo-ban könnyebbnek tûnt.

hú adig még sokat kell várni!

Ja majd tehetek, csak picit hanyagoltam a demot.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Serpa
képeket szúr be vki?

Demoban, azt hiszen a multi részében, mikor kilép az ember, akkor kiírja, hogy a Harc kezdõdik februárban... szóval akörül. Persze angolúl írja ezt.

Ja még valmi és mikor jelenik meg? oLvasgattam itt de nem láttam.

kipróbáltam a demót nekem bejött! Csak kissé könnyen halnak meg benne a tankok!

EmThor
billentyûzet:

Az micsoda?

XP Codec van fent.

lehet hogy valami codec gond lessz

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

EmThor
behalok! a cucc natív támogatja a G15-ösöm :]

Pff... akkor nem értem :S.... introba nuku hang, menübe van és a játékban is minden oké. Ja meg még a kampány indításánál lévõ intronál nincs, de mindenütt máshol igen.

nekem votl hang, legalábbis a stukák süvitettek rendesen 😄

Vááááááá..... letöltöttem demot és emgnéztem introt.... a single player demot persze... és niiincs haaaannggg<#rinya>. Vagy csak nálam nincs intro közben? Mert menüben már van.

Lui76
Már azt hittem nem is figyelik az sg-n ezt a játékot,
én is töltöm már lefelé a Demot.

Asus M5A97 EVO R2.0 ,Fx8320E ,Gigabyte GTX960 Oc 2Gb,Geil 2x4Gb(1866),DeepCool500 ,Samsung 2243BW MWO - MaxSteelHun

Ajánlom, hogy nyomd végig a tutorialt, s akkor tudni fogod, hogy a dolgok, amiket leírtál, miért is vannak úgy, illetve hogy kell hq-t fejleszteni...

Én eddig nem is tudtam errõl a játékról, elõször ma találkoztam a demoval, s azt kell mondjam, hogy nekem nagyon tetszik. Végtelenül igényes alkotás! Gondolok itt arra, hogy az épületek úgy vannak megcsinálva, hogy teljesen életszagúak, pl.: a barakkban a katonák éppen gyúrnak az udvaron, meg ilyesmi, az õrtornyok pásztázzák a terepet, ...
Az idõjárás változása nagyon fontos szerepet kap, ez is így jól jön ki. Sztoriból ami eddig van, az kiváló, az fps nézetnek pedig azért van értelme, mert akkor jóval nagyobbat sebez az ágyú, de ezt is a tutorialból lehet megtudni.
Én várom, eléggé megmozgatott, pedig annyira nem is szeretem az ilyen játékokat manapság.

EmThor
hát olyan mint a Generals, de valami hiányzik. DX9-es robbanáseffekt, napszak- és idõjárásváltakozás nagyon jó, a fák kidõlése is, de valahogy baltával faragott egy kicsit a grafika... fps mód nem hiányzott, de poén (aa gun-ba meg még egy elhárító ütegbe lehet asszem csak beülni)

Axon
Kipróbáltam a demot.
Érdekes, megint van szerelmi szál. A hõs teuton lovag néha elõkapja Hilgár fényképét, majd háromcsövû rakétavetõjével likvidálja a fél orosz hadsereget, miközben a tankok lövedékei lepattannak a cicijérõl.

Ész nélkül termeltem kifele a nyersanyagot, majd építettem egyre nagyobb hadsereget, miközben visszavertem a támadásokat. Legjobban tetszik a lángszórós bunker, ami roppant hatékony a gyalogság ellen. FPS nézet használatára nincs idõ, mint ahogy sejtettem. Hatalmas seregem megsemmisült egyetlen bombázója támadásakor, pedig egy csomó légvédelmi ágyú lõtte folyamatosan. Na sebaj, majd az én bombázóm meg tönkre veri a te sereged (gondoltam én butus), de aztán lett meglepi, amint a repülõgépem az õ egyetlen légvédelmi ágyúja szétlõtte. Máshol is érzékelhetõ, hogy csal a gép. Az én rakétavetõim rakétái össze-vissza repkednek, míg az õvéi majd mindegyik talál.
Tankok beásása bõ egy másodperc :-) ....vicces
Me262-es gépeimet megint simán leszedte egyetlen légvédelmi ágyúja.
Olajkutak nem tudom mire valók. Nyersanyagot a bányából hoznak a teherautók.
Nem tudom, hogyan lehet technológiai szintet ugrani.
Szóval elsõre jól elkalapáltak.
Így hirtelen ennyi összességében.

Axon
Most húzom a single demot. Pcdome-on fent van, onnan jön mint a villám. Mondjuk a 830 megás méretnél nem árt ha gyorsan csorog lefele.

Serpa
holnap 9 órakor (nem tudom milyen idõzóna) jön a single demó
irta gamespot hirlevél

teccik ez a játék meg company of hereos is de ugy gyülölöm a pop limitet
elcseszi a játék lényegét meg játszhatoságát
normandyai partraszállás 10 katonával érdekes

El nem hiszem.... beírom online játéknál csatlakozáskor gamespy accountom és már át is írtam a jelszót, meg minden, de ugyanúgy azt írja, hogy a jelszó hibás, vagy mit tudom én mi és rohadtul bosszant.... mi lehet a baj? :S

Szerintem nagyon állat ez a játék<#eljen>. Mikor jön ki a teljes?

Axon
Belekóstoltam az MP demoba.
Jobb volt mint amit vártam ezt be kell vallanom.
Kicsit építkeztem. Gyártottam néhány egységet, és mire úgy éreztem volna magam, hogy gyeregben vagyok, akkor jött egy hatalmas bombázó és porig bombázta az egész bázisomat. Ezután meg jött a szárazföldi támadás, ahol elpusztították az összes földi egységemet. Így hamar vége lett.
A legmeglepõbb az volt, hogy jött néhány gyalogosa, amelyek fényesen világítottak, és nem lehetett megölni õket, vagy csak nagyon nehezen. 5 párduc tankom lõtt egyet folyamatosan, de nem igazán akart meghallni. Nos ennek azért ne firtassuk a valóságtartalmát.
Az viszont nagyon tetszett, hogy a bunkereket lehet FPS nézetben használni. Nem tudom mennyire lehet ezt kihasználni egy nagyobb csetepatéban - valószínûleg sehogy -, de azért látványos. A jármûveknél meglevõ TPS nézetnek viszont nem sok értelmét látom, mivel majdnem ugyan olyan mint az eredeti nézet.
Azért a levegõben repkedõ fogaskerekek maradtak. Én már rég elküldtem volna a cégtõl azt a programozót (vagy aki ezért felelõs) aki ezt erölteti.

Mikor jelenik meg? :S

Szerintem is jó lesz egynek és remélem javítanak egy kicsit a teljes verzióra rajta! Az alap szerintem nagyon jó, mármint az a feeling amit képvisel, bár a grafikán tényleg lenne mit tolni!
Alwares
Szerintem jó lett ez. Nekem már a WCG-n is tetszett, és már akkor is teljesen játszahtó volt nemtom mért kellet eddig várni vele... Szeritem teljesen rendben van, a hangulata jó. Egy kis új szint visz a II. Vh-ba..

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Ki...sajnos. Nagy reményeim voltak, de szerintem rettentõen gyenge lett. Miért is:

1.) A tereptágyak nem használhatók (pl. lesállasba vagy épületbe nem sikerült gyalogos egységet beraknom) - generalsra épülõ játéknal ez ALAP!!
2.) Az épületek rendkívûl gyengék (2-3 tanklövéstõl más esnek is össze)
3.) A védelem építhetõsége teljesen kimaradt (és a sniper!!!!!!!!)
4.) A hangulat sem lett az igazi (a zene egyszerûen annyira 2 perc után hallgathatatlan)
5.) Az egységek kidolgozatlanok, kicsik

Sajnos nem vagyok abban biztos, hogy ezeken a hibákon tudnak javitani a megjelenésig... de reménykedek.
EmThor
KIJÖTT a multidemó!

van benne WIDESCREEN támogatás?

köszi!!

Kopiati
Már csak februárig kell várni!!!!

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Kopiati
Hát a régi 2D-ben téleg volt egy fajta "oldalnézetes 3D" érzés de az igények változnak. Azért még vannak vektor grafikus vagy milyen játékok. "v 1 ben nem lehetett jáccani csak 1v1 vagy 2v2.

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Lammer
hehe most mondja haver(B valogatott Starcraftos), hogy elverte a keszitoket 2V1ben wcgn(o volt egyedul es lemakrozta a keszitoket 😄)... elmondasa szerint adott par tanacsot jatektechnikailag a keszitoknek 😄
amugy talan nem lesz rossz a gamez, csak engem mint sok oldszkul RTS fant a 3D zavar egy kicsit ^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Kopiati
Nagyon jó a játék. Nemis jó hanem király a WCG-n kibróbálható volt.
Ott mondták a fejlesztõk hogy kb 6900Ft lesz.

Kopiati
Mi az a szinkor???

Kopiati
Mi az a szinkor???

látom erõteljes fogalomzavaraid vannak neked is szinkor nem egyenlõ a felirattal...

Kopiati
Tudtátok hogy félig szinkronosan kerül a hazai boltokba. Csak a feliratok lesznek magyar nyelvüek.

Kopiati
Reméljük semmi komoly