War Front: Turning Point

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a.carkey
Megjegyzem nem egy hatalmas valami. Lehet, hogy az átvezetõk jók, de nagyon el lett cseszve a game. Ebben a háborús-építgetõs témában sokkal jobb a Company of Heroes.

A medve nem játék.

a.carkey
A köcsög tûzfal miatt. Csak engedni kellett neki és továbbment ...

A medve nem játék.

mondjuk azért, mert nem elsõdlegesen a magyar piacra csinálták? mondjuk azért, mert a kiadó nem magyar?
Sziasztok tudja valaki hogy ha magyar a játék vagyis a készitõ stáb akkor miért nem magyar a szöveg elég gáz hogy egy magyar game és nincs benne magyar nyelv választás!!!!
Ennek örülök, hogy megy hamachin a játék! Holnap estére lejön és megyek is tolni multiba! A demo-t már szanaszét játszottam! <#violent>

Nem tudom, nekem nincs kedvem most valahogy játszani, mert nuku hang introknál, plusz nekem is lefagy német kampány elsõ küldije után azt hiszem :S, szal felejtõs. Azért lehet, hogy benézek, mindeesetre thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Ha valaki multizni akar, akkor hamachin jól megy a játék.
szoba:warfronthun
pass: warfronthun

A tokaji aszú a királyok bora, a borok királya

Rakd ujra a gammát
Nállam tökéletesen megy
a.carkey
Van itt olyan aki a német hadjáratot nyomja?
Ha van, nem tudja, hogy miért fagyhat le az elsõ küldi megnyerése után?
Nem enged tovább ... :(

A medve nem játék.

saxicola
Milyen a játék? Érdemes megvenni?

www.gportal.hu/bioshock

Gerisone
mér van az h elinditom bejön a logó és nem megy tovább???

6400+ X2, 320+1500 GB Samsung 2ata2, Galaxy 9800GTX 512mb, 4GB DDR2 800Mhz

Aha, értem. Csak csomó játék fent van és nicns annyi cd-m, dvd-m<#shakehead>:S. Azért thanks!<#wave>

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors gyõzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk õket a magaslóról.\" Mike õrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

Tudtam hogy codec pack, tudtam hogy codec pack :) Na jó, nem 100%, de én erre szavazok...

Sajnos tuti megoldásom nincsen, a codecek bizgerálása kivülrõl igen görény dolog. Le kellett volna mindent durrantani uninstallkor, a windows mindig horrorizál. Amennyit nyüglõdne az ember vele, tényleg sokkal egyszerûbb egy windows reinstall egy második partición, az driverekkel együtt megvan mondjuk 2 óra alatt olyan szinten hogy kipróbálhasd, megy e a játék rajta rendesen.

Szûz Windows gondolom totál reinstall. Azt nem szeretném. Ace Mega-m sajnos volt, mert South Parkhoz kellett, mivel ott azokat nem játszotta le. Aztán leszedtem és visszatettem késöbb valamilyen mást, most meg XP Code Pack van fent. Mindig uninstallkor valami olysmit írt ki, hogy biztos törölni akarom xy fáljt? Lehet, hogy ez majd a gépben kárt tesz vagy mi stb-stb. Szóval csak részben szedtem le.
Tehát, akkor hogyan tudom, ezeknek a maradékát megkeresni a gépen és leszedni?

Amúgy thanks!<#wave>

tökéletesen müködik hamachin:)
Hmmm... elvben ha a játékban lévõ átvezetõ animációk spéci hangcodecet használnak, akkor az a játék telepitésével fel is megy. Ha nem mûködik, annak lehet az az oka, hogy van valamilyen másik codec a gépen amivel összeakad. Legalábbis más játékoknál találkoztam ilyennel (pl x3 reunion).
Tipikusan pl akkor történik ilyesmi, ha egy user elõtte mindenféle codec pakkokat (Ace Mega Codecpack - valami ilyesmi, nem ugrik be a neve, van egy pár), amelyek ugye azzal kecsegtetik a népet, hogy "ebben benne van minden ami kell, tedd fel és mindent le tudsz játszani" - és cserébe ha feltelepited felrak kismillió, soha az életben nem használt kép és hangcodecet...

Egy idõben én is szerettem ezeket, mert látszólag kényelmes meg jó, de megszivhatod pl játékoknál.

Megoldás: játék leszedése. Codecpakk és a mindenfélre felrakott codec leirtása majd játék visszapakolása. Vagy egy szûz windows...

Nem tudom, az a baj, hogy gépekhez nem nagyon értek :S. Na és, ha az van, amit te írtál, akkor mi a teendõ? :S Ha az van, mert mondom, hogy nem tudom :S.

Alwares
Ha valakinek megvan a magyar nyelvi fájl tegye már be a fórumba légyszives!!!

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

Valaki nem tudja ,hogy hamachin mükszik e a game mert haverral próbáltam és nem jó valami.

zoli80
nem is olyan rossz ez.kicsit tovabbmentem és kezd bonyolodni.

Hangcodec gond?

Bazz, nem értem miért nincs hang introknál áááá!<#violent> Játékban menüben, meg harc közben tökéletes minden, de introknál nuku, semmi sincs. Plusz a gépemmel is valami baj lehet, vagy a hangkártyával, mert jó pár filmet lejátszik, de egy-kettõ kivétel, ott ugyanúgy hang nélkül játsza le õket :S.

Van valakinek tippe, hogy mi lehet ez? :S Meg mi lenne rá a megoldás? :S

helo.csak a wanadoo-n van fennt ? ha tud valaki linket ahopl fennt van akkor legyenszives írjon . elõre is köszönöm

sokö :PPP
saccra olyan három és fél giga

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

Szeretném kérdezni telepítve mennyi helyet foglal?
<#kerdes>
pl wanadoo-ról
A 6,5 gigához képest szerintem rövidnek tünik.Ha jól látom 22 pálya.
bon
Nincs

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Serpa
magyar nyelv is van benne?

szvsz nem annyira vészes de supcom mellet labdába se rug, nagyon rosszkor adták ki :/

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

zoli80
a neten fent van.

EvilRicky
Nem tudja vki,hogy honnan lehetne letölteni a FULL Gémet? Torrentezni nem tudok,se dc +ilyek,mert koleszba vok!
Valaki PLS HELP!!!

Üdv. EvilRicky

zoli80
nem,csak a tankelharito agyut:P

Ez az a stratégia játék amiben lehet rendesen tps nézetben irányítani az egységeket?

zoli80
senki nem probalta meg?
én igen:P
keveske szegény,tul egyszeru meg ilyenek.gyerekeknek jo.

Aha.

bon
Vagy ha ketté tudja szedni két lemezre akkor sincs gond.

A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P

Serpa
ha van kétrétegû íród és lemezed, semmi gond.

Na és az jó, vagy rossz? :S

Serpa
DVDn jött ki, csak dual-layeres.

Aha, hát nem tudom. Mikori volt ez? Meg szerintem te az atw-re gondolsz, ez meg netipar. Régen övéké volt az atw, csak azt passzolták egy másik csapatnak (meg is látszik, totál más a dizájn meg minden), õk meg költöztek és én mentem velük. Azóta - nem tudom milyen volt, akkor - szerintem sokkal jobbak és jobb a szerverük is és az oldaluk, meg az áraik, a játékok nem fake-k és ezt én mondom, aki már teljes egy éve, vagy még több követi õket és nem estem olyan balszerencsébe, hogy fake-t szedtem le.

Szóval szerintem nagyon jók<#eljen>.

Sajnos nem tudok ilyen torrenteket, ne mvagyok jártas bennük, bár szívesen elfogadnék egy gyorsan töltõ helyet, ami megbízható és ingyenes is akár<#eljen>.

Na, de ez már nagyon warez. Abba is hagyom<#wink>, de, ha még válaszol esetleg erre, akkor majd arra én is, csak a modik le ne kapják a fejünket<#hehe>.

Én meg azt, hogy az elõbb említett oldalra felkerüljön, de amúgy ja: DVD-ben jobb lenne.

Serpa
én bevárok 1 DVD5 ös verziót.

sorry de tényleg privi, amugy probálj körülnézni public torent siteokon ;)

van jobb, thats it, és én még emléxem arr aamikor forumba midneki azon anyázott hogy emgint lerohadt a wanaddoo, mert kijött valami :)

Adjál privibe linket, hogy te honnan vadászol :P, ha már ennyire izé vagy.

Nem tudom,akkro max rég voltál arra :P. Én mrá egy éve innen szedek le mindent és gyors is és megbízható is. Ha nem hiszed, az a te bajod.

waanaadoo mint megbizható? évszázad vicce :D de még ha az is akkor se tul gyors.... :)

Hol van kint?<#wow1> Én még itt nem látom, pedig ez megbízható oldal<#eljen>. Nforce-n láttad, vagy mi? :S Annyira nem értek hozzá, szóval nem tudom, hogy nforce-n csak a jtáék nevét teszik ki, vagy azt a csapatot is, amelyik feltörte :S.

még 1 óra :( és most jött ki ráadásul supreme commander is... :(