100
-
Cicero #19 LoL Nevetséges! -
vg #18 -
#17 Kiderült h terrorista vagyok :D
na elmennek a p*csába ... -
John Wayne #16 A good new world nem helyes. Az angol eredeti Brave new world, Aldous Huxley műve (sajna nem olvastam, valami negatív utópia, mint az 1984), magyar fordítás címe valóban Szép új világ. -
Cat #15 A belinkelt cikk szerint a kalózDVDket áruló emberke lakásán Hezbollah zászlókat találtak, és a vezető fényképe kinn volt a falon, egy másik esetben pedig a Hezbollah jele volt a fickóra tetoválva. Namármost ebből nem csak az nem következik, hogy minden DVD árus Hezbollah támogató, hanem arra sincs bizonyíték hogy bármiféle pénzösszeget átutaltak volna. Ez a szenátusi bizottság nagyon meg lett vezetve... -
#14 azzé nem semmi milyen szinten nézik hülyének az embereket...mondjuk az amcsik jó százalékát okkal... -
#13 Így kezdődtek az elmúlt évtizedben a háborúk.
Ha valakit terroristának neveznek az amcsik, az feljogosította őket arra, hogy kíméletlenül irtsák őket, miközben a valós okok egyáltalán nem abba az irányba, hanem inkább gazdasági okokra vezethető vissza (Eddig volt az olaj, most pedig az amerikai softwareipar és filmipar lobbijának érvényesítése van soron) De nem féljünk, hiszen az fbi-nak magyarországon még csak egypár ügynöke és egy irodája van. :-)
Majd megkapják a magyar "terroristák" is a magukét.
This is the new good world... -
palika22 #12 Ha letöltöd a Matyi és a Hegedűs számát SMSWEB-ről, akkor Te máris támogatod a nemzetközi terrorizmust! Ekkora baromságot...... Ilyeneket terjesztő embereket én szívesen elzárnék! Vagy dutyiba mert megvesztegette valami kiadó, ha meg nem kap ezért egy fillért sem akkor a diliházba való.... -
Supergamer_real #11 Terrorista, szabadságharcos. Attól függ honnan nézed.
Ebben a kontextusban terrorizmusról beszélni, egyenesen baromság. Éljen az amerikai sötétség. -
#10 Usa ~~ nácik +szovjetek +kínaiak :)
ez tényleg kész..
"így a p2p nem lehet a terroristák eszköze" áááááá:)))) -
#9 ez az lépés olyan mint amikor a hidegháború alatt aki gyanús volt vmi miatt, pl nem amcsi terméket vett vagy más volt a véleménye vmiről az egyből komcsi...ez már boszorkányüldözés -
#8 Huh, hát ez nagyon kész. A cikk tetőpontja a kép és az alatta levő felirat: "Warezoló fiatalok" -
#7 asszta terorista lettem...ekorra marhaságot öcsém...ezek az amcsik ütik az idióta szintet...csatlakozom bigjoe véleményéhez -
xavier #6 Ez a legnagyobb baromság amit mostanában hallottam.
Gratulálok.
De azt hiszem többet nem is írok ,mert kiderül hogy én is terrorista vagyok,de minimum támogatom őket,meg nem is járok amcsizászlós polóban. -
bigjoe #5 Az amarikaiak már rosszabbak, mint a nácik és az oroszok voltak. A tényeket úgy ferditik ahogy nekik tetszik. A NAGY TESTVÉR él és nyugatra van tőlünk.
A terrorizmusért miért nem az USA külpolitikáját diktáló politikusakat teszik felelőssé?????
J.
ui: Ez az én saját független véleményem, és a szólás szabadságra hivatkozva osztom meg másokkal. -
#4 Vérfagyasztó. Azért az a warezolós fiatalok kép ott van a szeren... -
Yv@n #3 Rohadtjó :D:D -
#2 ez ám a tényszerűség csúcsa...
terroristák ezenkívül a fültisztítópálcika, száradt kenyérhéj, és hidrtaulikaolaj bizniszre is rátették a kezüket...
szánalom -
#1 lol bakker :)