Terrorista kapcsolatokkal vádolják a filmkalózokat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Bár ma már egy gyilkos kevesebb büntetést kap, mint az, aki feltölt egy iso fájlt valahova (80%-ának fogalma sincs róla hogy "bûnt" követ el), szal ezen már meg sem lepõdök...
Idiotizmus a megfelelõ szó a mai világra.
Starcraft + Diablo III - esemve
Ez már akkora sóder, hogy betonozni lehet vele...
<#action>#action><#falbav>#falbav>
<#wink>#wink>
Minap láttam a moziban a komoly okitó filmet.. szal ne lopjunk filmet mert az bün és bünözöket támogatunk vele... stb stb de hát mi itt a közép európában le vagyunk maradva bünözõk?? ugyan már TERROISTÁK
szóval már nem is bünözök hanem teroristák?
Ez van... ha valaki letölt egy filmet az legalább akkora bün mintha felrobbantana egy bölcsödét.
hát a jó *urva anyukat <#mf3>#mf3>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Mi például itt egybõl vesszük a kép poénját is, de mi lenne erre az általános reakció odaát?
Másrészt ezek szerint a fájlcserélõ hálózatok az antiterrorizmus eszközei, hisz megfosztják a kalózokat a bevételektõl. Kitüntetést a bittorentnek és javaslom CIA fájlcserélõ szerverek beüzemelését.<#hehe>#hehe>
Szerintem Amerika uralkodni akar az egész földön ezért támadnak mindenkit esküszöm lassan a terroristák mellé állok én is.
<#gonosz2>#gonosz2>
Na de inkább nem adok nekik ötleteket!
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Rosszul emlékszem, vagy tényleg az amerikai kormány pénzelte az AL-KAIdát ??
Ez a hír egy tipikus CIA elterelõ hadmûvelet
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger
Ha valakit terroristának neveznek az amcsik, az feljogosította õket arra, hogy kíméletlenül irtsák õket, miközben a valós okok egyáltalán nem abba az irányba, hanem inkább gazdasági okokra vezethetõ vissza (Eddig volt az olaj, most pedig az amerikai softwareipar és filmipar lobbijának érvényesítése van soron) De nem féljünk, hiszen az fbi-nak magyarországon még csak egypár ügynöke és egy irodája van. :-)
Majd megkapják a magyar "terroristák" is a magukét.
This is the new good world...
Ebben a kontextusban terrorizmusról beszélni, egyenesen baromság. Éljen az amerikai sötétség.
ez tényleg kész..
"így a p2p nem lehet a terroristák eszköze" áááááá😊)))
Resurrection!
Gratulálok.
De azt hiszem többet nem is írok ,mert kiderül hogy én is terrorista vagyok,de minimum támogatom õket,meg nem is járok amcsizászlós polóban.
A terrorizmusért miért nem az USA külpolitikáját diktáló politikusakat teszik felelõssé?????
J.
ui: Ez az én saját független véleményem, és a szólás szabadságra hivatkozva osztom meg másokkal.
Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.
AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!
terroristák ezenkívül a fültisztítópálcika, száradt kenyérhéj, és hidrtaulikaolaj bizniszre is rátették a kezüket...
szánalom
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...