Terrorista kapcsolatokkal vádolják a filmkalózokat

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Ha egyesült államok nem vonulni ki Irakból, mi lenni NAGYON morcosok, és adni ki 12 millió hamis Britny Spears lemezt! Grrrr. Allah oh ahkbar!"

dronkZero
Így van! Atomot a rohadt jenkiknek! <#eplus2><#violent>

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

Ez aztán jókora hazugság. Az a Szuzan Koitusz szenátornõ is megéri a pénzét. Hülyék ezek mint szódás a lovát.😊
Munch
Hova fajul a világ...
Bár ma már egy gyilkos kevesebb büntetést kap, mint az, aki feltölt egy iso fájlt valahova (80%-ának fogalma sincs róla hogy "bûnt" követ el), szal ezen már meg sem lepõdök...
Idiotizmus a megfelelõ szó a mai világra.

kotsog amcsik!
smv
Mi? MÁR LETÖLTHETÕ A STARWARS 3? És mi lesz, ha terroristák kezébe jut? <#idiota>

Starcraft + Diablo III - esemve

Mekkora BULLSHIT!!!
Ez már akkora sóder, hogy betonozni lehet vele...

<#action><#falbav>

Figyelitek mit irkál?! <#wow1> Pontosan errõl szólt a cikk is: "több általuk megfigyelt csoport is tanúbizonyságát adta Amerika- és zsidóellenes érzelmeinek"
<#wink>
Mi van ha teroristák kezébe kerül? <#zavart1>
Minap láttam a moziban a komoly okitó filmet.. szal ne lopjunk filmet mert az bün és bünözöket támogatunk vele... stb stb de hát mi itt a közép európában le vagyunk maradva bünözõk?? ugyan már TERROISTÁK
szóval már nem is bünözök hanem teroristák?
Ez van... ha valaki letölt egy filmet az legalább akkora bün mintha felrobbantana egy bölcsödét.
hát a jó *urva anyukat <#mf3>

Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.

Hát igen, mert minden érv mellé lehet indokot találni. Majd késõbb ha az indok üresnek bizonyul (mint itt is már az elsõ pillanatban), akkor lehet mesterséges bizonyítékokat gyártani. Lefotózni egy arab ruhás fiatalt, miközben a monitorán ott virít a net... be lehet ezt szépen adagolni a birkáknak.

Mi például itt egybõl vesszük a kép poénját is, de mi lenne erre az általános reakció odaát?
Macc
Hulye amcsi nep ezt is beszopja mint eddig minden mast, onkent fognak jelentkezni csipkartyaert a kezukbe...

Azért az nem semmi, hogy ilyen gondolkodású emberek amerikában hatalommal bíró politikusok. Ha többi ország nem tesz valamit hamarosan az ilyen amerikai megnyilvánulások ellen akkor nagy baj lesz nemsokára.<#shakehead>
Cujo01
Honnan szerezték meg a fényképemet?? 😄D És ráadásul pont "warezolás" közben... 😛

Sajnos nem. A p2p hálózatok szerintük gyengítik az amcsi gazdaságot, ezért a terrorizmus eszközei..

Nem tudom ki hogy van vele, de nekem néha hiányzik a nagy Szovjetúnió, mint a túlzott imperializmus lefékezõje (hihetetlen - visszasírjuk Ivánt). Egyre romlik az Egyesült Államokról kialakult kép a világban és ez soha nem vezet jóra.
Olvastam, jó könyv.

Egyrészt ez jól érzékelteti, milyen könnyen lesznek valakikbõl terroristák. Lassan ki lehet adni egy új világtérképet, amin az USA-n kívüli területek feketével vannak jelölve: TERRORISTS. Holnaptól ha túl erõset böffent valaki, az is amerikaellenes cselekmény lesz...

Másrészt ezek szerint a fájlcserélõ hálózatok az antiterrorizmus eszközei, hisz megfosztják a kalózokat a bevételektõl. Kitüntetést a bittorentnek és javaslom CIA fájlcserélõ szerverek beüzemelését.<#hehe>
CalebJoe
"a cserélgetésbõl nem származik bevétel" istenem ez a pénzimádat már szörnyû többet és többet akarnak az meg le van szarva ,hogy a világ másik felén meg emberek halnak éhen ,inkább ezeken járna az eszük nem a fájlcserélõkön.
Szerintem Amerika uralkodni akar az egész földön ezért támadnak mindenkit esküszöm lassan a terroristák mellé állok én is.

<#gonosz2>
lol. Na ki ne találják már az amcsik, ha egy kinaitól veszek a piacon egy alsógatyát, akkor dél kóreai atomprogramot támogatom.

Na de inkább nem adok nekik ötleteket!
Anubys
szánalmas...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

Nézzétek meg az egy dollárost: New world order. Errõl ennyit. Mit szólnak ahhoz, ha a világ nem kér belõlük? Demokrácia van, a többség leszavazza õket vajon? :-)
dikki*yysw
WAREZOLÓ FIATALOK
😄😄😄😄😄😄😄😄😄

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

usa kicsit paranoiás lett
Lacc
😄DDDDDDDDDDDDDDDD
Lassan már ha csúnyán néz valaki, az is terrorista lesz. Ha meg nem néz csúnyán, akkor meg gyanús személy... Demokrácia, pfff...

Minden amit hallunk, vélemény, nem tény. És minden amit látunk, nézőpont, nem a valóság. - Marcus Aurelius

Hedgehunter
Ocsem, beszarok........<#action>
Akik most Amerikát irányítják, azok nagyon rossz irányba viszik. És nem csak a republikánusokról van szó. Én láttam a Bush-Kerry TV vitákat, mind a 3-at. Semmi tétje nem volt az egésznek. Az iraki háború kapcsán izéltek, de ha Kerry nyert volna, akkor mi történt volna? Közölték volna, hmm, hiba volt, de mostmár csakazért is maradnunk kell, hogy biztosítsuk a demokráciát😊. Fura, hogy mennyire szívükön viselik a demokráciát a világban, kár hogy ez gyakorlatban adósrabszolgaságot jelent a kiszemelt államnak.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

[HUN]PAStheLoD
OMFG ez mekkora fatális baromság .. amerika a szabad idióták földje.. ROTFLMAO <#wow1><#ravasz1><#idiota><#hehe>

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

immovable
tudjátok mi a legszörnyûbb ebben...hogy nagyon sokan eszt be is nyelik de rendesen...és utána a kezüket rázva mennek az utcára újabb "kereszteshadjáratot" hirdetve és követelik, hogy amerika mindenkit támadjon meg...mert hát tudjuk õk az igazság, a függetlenség, és a világ megmentõje...anyukat
mrzed001
Igen, a terrorista szervezeteket józsika, meg gizike fizeti azzal, hogy letölt 1-2 filmet.
Rosszul emlékszem, vagy tényleg az amerikai kormány pénzelte az AL-KAIdát ??

Ez a hír egy tipikus CIA elterelõ hadmûvelet

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Cicero
LoL <#hehe> Nevetséges!

&#9679;újreg&#174;&#9679; &#9679;Nem tetszik valami elvtárs? :C&#9679;

<#violent><#guluszem1>
arty
Kiderült h terrorista vagyok 😄

na elmennek a p*csába ...

Forza.

A good new world nem helyes. Az angol eredeti Brave new world, Aldous Huxley mûve (sajna nem olvastam, valami negatív utópia, mint az 1984), magyar fordítás címe valóban Szép új világ.

Az emberek őrültnek tartanak. Ez talán igaz is, és akkor mindegy, ha eggyel több a holdkóros. Viszont, ha igazam van, és a tudomány téved, akkor Isten irgalmazzon az emberiségnek. Viktor Schauberger

A belinkelt cikk szerint a kalózDVDket áruló emberke lakásán Hezbollah zászlókat találtak, és a vezetõ fényképe kinn volt a falon, egy másik esetben pedig a Hezbollah jele volt a fickóra tetoválva. Namármost ebbõl nem csak az nem következik, hogy minden DVD árus Hezbollah támogató, hanem arra sincs bizonyíték hogy bármiféle pénzösszeget átutaltak volna. Ez a szenátusi bizottság nagyon meg lett vezetve...

immovable
azzé nem semmi milyen szinten nézik hülyének az embereket...mondjuk az amcsik jó százalékát okkal...
envagyok
Így kezdõdtek az elmúlt évtizedben a háborúk.
Ha valakit terroristának neveznek az amcsik, az feljogosította õket arra, hogy kíméletlenül irtsák õket, miközben a valós okok egyáltalán nem abba az irányba, hanem inkább gazdasági okokra vezethetõ vissza (Eddig volt az olaj, most pedig az amerikai softwareipar és filmipar lobbijának érvényesítése van soron) De nem féljünk, hiszen az fbi-nak magyarországon még csak egypár ügynöke és egy irodája van. :-)
Majd megkapják a magyar "terroristák" is a magukét.

This is the new good world...
Ha letöltöd a Matyi és a Hegedûs számát SMSWEB-rõl, akkor Te máris támogatod a nemzetközi terrorizmust! Ekkora baromságot...... Ilyeneket terjesztõ embereket én szívesen elzárnék! Vagy dutyiba mert megvesztegette valami kiadó, ha meg nem kap ezért egy fillért sem akkor a diliházba való....<#duhos2>
Terrorista, szabadságharcos. Attól függ honnan nézed.

Ebben a kontextusban terrorizmusról beszélni, egyenesen baromság. Éljen az amerikai sötétség.

maozedong
Usa ~~ nácik +szovjetek +kínaiak 😊
ez tényleg kész..
"így a p2p nem lehet a terroristák eszköze" áááááá😊)))

Resurrection!

immovable
ez az lépés olyan mint amikor a hidegháború alatt aki gyanús volt vmi miatt, pl nem amcsi terméket vett vagy más volt a véleménye vmirõl az egybõl komcsi...ez már boszorkányüldözés <#mf3>
hornbali
Huh, hát ez nagyon kész. A cikk tetõpontja a kép és az alatta levõ felirat: "Warezoló fiatalok" <#nevetes1>

immovable
asszta terorista lettem...ekorra marhaságot öcsém...ezek az amcsik ütik az idióta szintet...csatlakozom bigjoe véleményéhez
Ez a legnagyobb baromság amit mostanában hallottam.
Gratulálok.
De azt hiszem többet nem is írok ,mert kiderül hogy én is terrorista vagyok,de minimum támogatom õket,meg nem is járok amcsizászlós polóban.
Az amarikaiak már rosszabbak, mint a nácik és az oroszok voltak. A tényeket úgy ferditik ahogy nekik tetszik. A NAGY TESTVÉR él és nyugatra van tõlünk.
A terrorizmusért miért nem az USA külpolitikáját diktáló politikusakat teszik felelõssé?????
J.
ui: Ez az én saját független véleményem, és a szólás szabadságra hivatkozva osztom meg másokkal.

Az élet értelme tautologikusan következik a hidraulika olaj elvezető stücni horony haránt honolásának a pszuedó kinetikus multi fázisú projekciójából a komplex számok testjére.

testerlnx
Vérfagyasztó. Azért az a warezolós fiatalok kép ott van a szeren...

AA platform: Kameo, Super Mario Galaxy, Jak1, Ratchet, Psychonauts... Live: Byuecee, PSN(US): Dee, PN(JP): Japet / Galaxy Omega Star!

Rohadtjó 😄😄

fifi
ez ám a tényszerûség csúcsa...
terroristák ezenkívül a fültisztítópálcika, száradt kenyérhéj, és hidrtaulikaolaj bizniszre is rátették a kezüket...

szánalom

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Punkerwork
lol bakker 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

← ElőzőOldal 2 / 2