94
  • ZoliJ
    Mm, ez az elites kép elöbb még nem volt itt. Miért érzem úgy, hogy tőlem van?:D
  • ZoliJ
    Amit mutogatnak videó az nem a tényleges sw
  • DZSÍNÓ
    Azzal kezdtem h megnéztem moziban és csak utána szedtem le, és szerintem a jó filmekkel majdnem mindenki így van... Csak azt nem értem hogyan indította el egyből a filmet az oldalon :DDDDDD
    Az meg a másik h ők is warezoltak ugyebár mert az ember xtreme user volt akkor őt(őket) miért nem veszik elő...
  • fie
    (Demagóg leszek)
    Na akkor nézzük másképp: az ICE és az FBI hogy jutott a filmhez? BitTorrenttel. És az hogy működik? Közben feltölt. Mit csinált az I. meg az F? Mások számára elérhetővé tette a kérdéses videót. Ami ugy büntetedő. Őket ki csukja már végre le?
  • Riddick
    Úgy se birják lecsukni a fél világot...:D Szóval kapják be ! Milliárdokat fog hozni a film,mert úgyis szinte mindki moziban nézi meg! Szóval csak verik a nyálukat,azt közben meg lehet ,hogy a gyerekeik otthon elsőként szedték le netről a filmet!
  • IoIa
    Minden torrentes oldalon fenn van. Egyet elkaptak. És?
  • ZoliJ
    A híres leleplező videóból egy kép
  • grebber
    :( pedig nagyon jó kis oldal volt.
  • Zedas
    News:

"szeretek széllel szemben pisálni" nyilatkozta a Bevándorlási- és Vámhivatal képviselője.

"tiszta pisa a nadrágom, de azért nyomom neki" erősítette meg John Richter helyettes főügyész.
  • Sityi
    Ez engem leginkább arra emlékeztet, mintha egy drogdílert kaptak volna el, nem pedig a drog termelőjét. Egy termelő bármikor és könnyen tud újabb dílert keríteni, fordítva jóval nehezebb...
  • tomo
    mint egyesek eszrevettek a "bizonyitek videon" a pointer megkeresi az elite torrentet , majd az oldalra belepve megnyitja ( nem letolti , hanem rogton nyitja ) vlc playerrel a sw 3 traileret.

szep dolog.
  • immovable
  • winnie
    mindez az sw workprint miatt, amely valami bennfentes segítségével került ki...
  • Killgore
    Hát ezt elkapták....