BitTorrent hubot zártak be a Csillagok Háborúja 3. része miatt

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hogy én mennyire tudom sajnálni azt a szerencsétlen csoró George Lucas-t meg a többi hasonlót szegényeknek nem tellik ilyen dolgok miatt száraz kenyérre se. Elöbb-utóbb majd gyüjtést kell szervezni nekik
<#mf1>

Get a life!

[HUN]PAStheLoD
danke sõn ;]

ja és Dunaújváros egyetlen mozijában néztük meg a premiert 600 ftért (haccázé)

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

Frank99
na, én köptem most 5-öt is....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Az az érdekes,hogy a miliomosok,akik rajtunk gazdagodtak meg,el is hiszik,hogy nekik még kell a jogaikat védeni.Holott minket kellene védeni az õ egyeduralkodó árbeállításaiktól,amivel megfizethetetlenné teszik egy-egy technologia,vagy szórakoztatás elérését.

Képzeljétek el,ha nem 1 hónap alatt akarnának 10 -szeres haszonhoz,vagy inkább 100-szoroshoz jutni.Még a végén az átlag magyar csóró 60 ezerbõl élõk is tudnának kultúrára és szórakozásra fordítani.Ezért szépen megkérek mindenkit,hogy ha éppen van elég felesleges nyála,köpjön majd egyet a kertben, vagy az utcán a jogvédõk érdekében,és a multik és milliomosok örömére.<#mf1>
<#nemtudom>
Nem tom, de a torrent mióta hub?
'diplomáciai nyomással '...<#vigyor1>
Szarnak azok a fejetekre apukám.
Kínába más világ van, nem tudtok velük mit csinálni.A ruszkiknál meg akkora a káosz hogy még õk maguk sem ismereik ki magukat.

Magyarán megszívtátok jueszéj.<#gonosz1>
jaj de utállak titeket.<#mf1>
Csacsis
Szofvervédõk=A gazdag multik fizetett bíráik.
Megjegyezném, hogy ha illegális a szoftver, film vagy bármi amit használok, nem érzem magam tolvajnak, amíg egy game 10k HUF ba kerül.
Ha legalítást akarnak, ne akarjanak pofátlanul meggazdagodni secc perc alatt!!!

És hogy igazoljam állításom most is vettem szoftvert a héten. Hogy miért? Mert egy olyan játék volt megfizethetõ áron kapható, mellyel régen sokat játszottam. Én Szívesen fizetek a szoftverért, ha úgy érzem a tényleges árát kérik el, és nem kizsebelni akarnak. Ily módon a programozókat is megtisztelem azzal, hogy munkályukat elismerem. És még tolvaj sem vagyok.

U.I.:Egyszer úgy elbeszélgetnék egy jogvédõvel! (persze nem egy tárgyaláson)

Játék szoftver letöltése nálunk is illegális. Filmet/mp3-at elméletileg letölthetsz legálisan Mo-on. Megosztani természetesen semmit nem szabad.
Laci73
Nem akarok jópofi lenni, de annak a tékásnak valamivel pénzt is kell keresnie, a bejelentett minimálbérén meg zsebbpénzén felül.

A kalózkodás oka egyrészt az olcsóság (ami a vevõt illeti) másrészt a gyors és jó pénzkereset (eladó, alias kalóz). Szélmalomharc ez ellen viaskodni. Nem is beszélve arról, hogy pl. a szegényebb Távol-Keleten (Thaiföld, Indonézia stb.) ez megélhetési lehetõség, a gazdagabbaknak pedig aranybánya.

Szeretem a ráncaimat, mert azt mutatják hogy éltem. Szeretem a beteg rózsákat, Hervadva ha vágynak, a nőket, A sugaras, a bánatos Ősz-időket

janyikzs
Egy rövidebb sztori (remélhetõleg):

DVD-Tékában járva....
-Szeva, Nagy Sándor nincs meg véletlenül?
-Ó, hát az még nem jelent meg DVD-n! De holnapra menne!
-Most fog megjelenni? - kérdezem naívan
Mire a srác: Nem de megcsinálom neked, bár sajnos feliratos!
Mondom: - Köszi, inkább várok még rá!

1-2 embernek elég bátorsága van, ha így halad rácsok közé szorul!
<#violent>

janyikzs
Bocs a hibákért is, így elolvasva utólag elég sok sikerült! <#wow1>

Asperot
Egyrõl beszélünk és nekem még sincs igazam? Mostméééé 😊))))
Nálam spec nincs illegális prg szép meg tuti minden nem árulok letöltött cd-t filmet zenét pogit.
Amit pedig írtam az már ha más témában is de mûködött
A jogszabály meg ugyanaz.
Ennyi szerintem
Ha mégsem és meg tudok lógni a kõbányából akkor üzenek

Ahány ház, annyi baj legyen.

Frank99
errõl dumáltam....

janyikzs
Halihó!

Olvasgattam ahozzászólásokat, csak a tisztánlátás miatt:

Egy ismerõsöm most tart a filmek miatt bírósági tárgyalásnál. Azzal sikerül neki védekezni, hogy nem az büntethetõ aki letölti a filmet, hanem aki elérhetõvé teszi a letöltést.
Ezt a bíróságnak azzal hasonlították, hogy a kábeltévé által adott filmet az ember felveheti saját kazira a videójával, csak nyilván nem adja másnak pénzért. Mivel a mûsorszórásra a jogot a kábeltelevíziós társaság megvette.
Ebben az esetben, aki felteszi a netre, annak kellene a jogot megvásárolni a "mûsorszórásra", aki nyilván nem tette meg. Egy kikötés viszont van amibe még mindig bele akarnak kötni, mégpedig, hogy az üres dvd-nek zárjegyesnek kell lennie. Dehát utólag ezt bizonyítaniuk szerencsére nem elég nehéz!
A játékok és szoftverek ennél keményebb szituk, azoknél ez nem mûködik, de a filmeknél úgy néz ki, hogy íg sikerült (még nincs meg a végleges döntés).

Bocs, ha hosszú voltam, szevasztok!

Frank99
amúgy Üvegtigris FOREVER!

(látva az aláírásod..)

Frank99
soxor lennék diák, hidd el....

visszasírod majd te is, emlékezz majd vissza Frankie bácsira

<#vigyor4>

bertino
Dejó neked ha már ott jársz az életben <#awink>
Nekem ha ez megvan utána két év szakképzés még, aztán technikum vizsga 😞

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Frank99
ezt mondd el a nejemnek is légyszi!

õ nem akarja megérteni....

Adok 1 tuti tippet. Felejtsétek el a sok fos amerikai filmet, és fordítsátok az idõtöket hasznosabb dolgokra. (Itt a nyár! Lehet nézni a csajokat, nekem jobban bejönnek mint a StarWar)<#awink>
bertino
vagyis zek... még van szóbeli <#rolleyes><#nevetes1><#nezze><#nyes>

Frank99
semmivel sem különb, ha zsaruk nyomoznak.
ne legyen benne részed.

amúgy mindenki azt csinál, amit akar.
vagy elolvassa, ami történt a nála öregebbekkel, és leírták ide az ifjúság okúlására, vagy megy a saját 18 éves kis feje után, és talán bukik egy nagyot.....

bertino
Ott azért kicsit sokkal parásabb volt a helyzet, de ezt sztem itt hagyjuk talán, elég volt belõle én is most érettségiztem 😄<#szomoru1>

Frank99
de itt van mire hivatkozni.
mikor minket elítéltek 2002-ben, még nem így volt.
el is ítéltek bennünket szépen..

most már más a szitu, hiába ugrál itt holmi baswa, meg tsai...

Frank99
a 100 lemez már kinéz egy felfüggesztettnek és több milliós polgári pernek, fõleg ha BSA tag szoftverek voltak benn jócskán...

Az Artisjus szerint így van, de õk nem bíróság ugye. Csak értelmezték a jogot valahogy, más meg máshogy értelmezi. Sajnos nem egyértelmû.
Frank99
csak amit megoszt látják ám mások is.
hajjaj.

és simán kiadják a szolgáltatók az IP-det, mint az SG a érettségi tételes srácét, PartyFace-t, ha a zsaruk kérik...

Frank99
ez így van.
még egy db. cd-nél is...
sajnos tudjuk itt egy páran...

bertino
Ez DCvel is így van, bár ott lehet nem olyat osztasz meg amivel törvényt sértesz

Frank99
itt meg te tévedsz.
Ma Mo-on a letöltött ZENE és FILM MAGÁNhsználatra ingyenes, és nem üldözendõ.
de csak ha saját örömödre és szórakoztatásodra töltöd le és írod ki.
a haverodnak kiírni már bûncselekmény.

a többi cucc, játék és szoftver letötés és használat illegális...

olvasgassátok az artisjus honlapját...

Lehet a jogot csûrni-csavarni, de ha találnak valakinél 100 lemezt illegális tartalommal, és bírósági ügy lesz belõle, megnézném amint azzal védekezik hogy letölteni nem bûncselekmény, meghogy kifizette az ellenértékét a lemez árában. Nem nem tûnik életszerûnek. (De ne nekem legyen igazam.)
Frank99
ja, akkor még nem jártál tárgyalásra.
Mindennapos a hárkuttaás Mo-on.
olvasgasd ezt a topicot:

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=949523810

Frank99
kivéve smsweb, mert a pannon és tsai tejelnek valakinek, hogy na basztassák mondjuk a w*n*doo. oldalt....

Frank99
igen nagyot tévedsz.
ott áll majd a rendõr, házkutatási paranccsal a kezében, és anyukád be fogja engedni.
és ha 1 DB illegális programot vagy játékot találnak a lakásban(házban) , akkor bûnös vagy.
mint 99 %-a Mo. számítógépeseinek....

Frank99
ez csak a zenére és filmre igaz Magyarországon, és szigorúan magán és másnak nem! másolásra!

a többi bûncselekmény.

Frank99
sztem te tévedsz, de ez legyen a te dolgod.
olvasgass pár évet vissza a "a Bukott Killer/Morder " topicban...

Asperot
No
Lehet hogy naivak vagyunk de ……..az hogy legális lenne a letöltés az lehet hogy erõs, de nem minden fekete fehér. Vagy a törvény hibája elcseszték a jogalkotók, vannak kiskapuk esetleg nem fogalmaznak világosan.
Lényeg hogy a nem rendeli büntetni. Így sokan ezt a káosz használhatják ki. Ettõl persze a letöltött adat nem lesz legális de míg nincsenek következmények sokan fogják megtenni.
Az ASVA viszont nem alkot törvényeket (csak szeretne) lobbyzik keményen hogy legyen végre rend ebbõl a káoszból. Persze az õ érdekei szerint. Ami nem garantálja a vegytiszta igazságosságot.

Nem tudom eldönteni hogy egyesek ilyen naívak, vagy csak ennyire buták. Mégis hogy képzeli azt bárki is hogy egy illegálisan feltöltött/megosztoot filmet, zenét vagy bármit ha letöltesz, az hipp-hopp legálissá válik. A magán célú másolat csak akkor legális ha rendelkezel az eredetivel. De a szoftvereknél már ez sem igaz.
Az Artisjus valóban nyilatkozott olyasmit, hogy a letöltõket nem tekinti bûnözõknek (már csak azért is, mert akkor mi indololná a lemezek jogdíjait ugye) de a ASVA korán sem oszja az elõbbi nézetet. És ami a fontosabb a törvény sem.
Persze mindíg a terjesztõk a fõ célpontok, de azt senki nemondja már hogy amit csak úgy letöltesz legálissá válik. Hol a józan paraszti ész?
"Nemtudom ti hol néztétek meg, de nálunk a helyi moziba 600 a premier jegy, hétfõnként meg 450 a jegy.. amúgy kb 500.. tehát abszolút nem drága, ..."
Hol laksz, erre 1000-1200 a jegy, gondolom premier elötti még több?

Asperot
Sorry de Yossariannak van igaza <#nyes>

Felfedező
Ne haragudj de ez hülyeség... akkor teszerinted az SMS Webes letöltés is legális? Mert az se sokban különbözik ettõl... az más kérdés hogy elsõsorban az anyagi hasznot huzó embereket üldözik...

Asperot
Nálunk még nyugis a helyzet ugyanis elég nagy zsákutcába fut a nyomozás…..már ha úgy döntenek hogy megkeresnek és becsöngetnek hozzád hogy ezen a címen megosztás történt.
Van ugye egy számítógép amin a megosztás futott …..de ki kezelte a gépet?
Papa Mama esetleg a gyerek ,,……melyik? Lehet több is 😊)))))))
Nálunk nem vagy köteles közvetlen hozzátartozóra terhelõ vallomást tenni. Pech
Hiába nézte apuka végig mit mûvel a gyerek csendben maradhat. Az meg nem mûködik hogy random szerüen választanak valakit a családból. Kivétel a tetten érés.
<#mf2>

"eddig ezt nem tudtam... vagy esetleg tévedsz? szerintem nagyot..."

Ha nem értessz hozzá, ne szólj hozzá.

Ha már kivan a faszod az idióta szignókkal csinálj te is egyet.

Yossarian
nem téved. A letöltés saját célra történõ másolásnak számít, állítólag az nem bûn. Akkor szeged meg a törvényt, ha mások számára elérhetõvé teszed a cuccot. És a DC-tõl a torrentig itt dõl meg minden fájlcserélõ...

Nieleen

Felfedező
Ha valakit itt büntetni kellene az a belsõ ember aki
"kilopta" a kópiát... és gondolom jó pénzért továbbadta<#ravasz1>

Felfedező
Semmit nem értek el vele!! Ha párat meg is szüntetnek, akkor sem fogják soha megállítani a "folyamatot" és ez igy is van rendjén!!

"végül is nálunk sem szabad feltölteni, csak le."

Ez számomra új... ezekszerint engedélyezve van a filmek/játékok/szoftverek letöltése, eddig ezt nem tudtam... vagy esetleg tévedsz? szerintem nagyot...<#eplus2>

erdekes "problema" , hogy torrenttel te nem a muvet, hanem csak reszeteit toltod fel, amik raadasul lehet hoyg onmagukban nem is hasznalhatok semmire, mivel olyan kicsik, hogy a lejatszo le sem birja jatszani.

Frank99
várható volt.
csak idõ (és törvény) kérdése, és mindenhol tiltani és üldözni fogják.

végül is nálunk sem szabad feltölteni, csak le.
a torrenttel fel is töltõ vagy azonnal, így büntethetõ....

kokas
Miért?
arschsg
nem volt elég, hogy szinte minden rekordott megdöntött ez szarwar?

Ezt filmet akor se nézném meg ha ingyen adnák fosikban...

Microsoft Windows XP SP2 Professional. WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP - WINDOWS XP -

Oldal 1 / 2Következő →