BitTorrent hubot zártak be a Csillagok Háborúja 3. része miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet, erre hajt a mélyen tisztelt szenátor úr ? 😛P
MSI K8N Neo4Plat. / AMD A64 x2 3800+@4600+ / 2*1GB CorsairCMX1024-4000 / Leadtek GF7800GTX / BenQ DW1650 / Audigy2 / FSP BlueStorm 400W / Chieftec BA-02B-B-SL + XBOX360
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
termeszetesen a piratebayrol toltheto 😊
Kérném azokat akiknek most éppen habzik a szája a letöltések miatt némi pénzt utaljanak már a tori üzemeltetõjének mint reklám hozzájárulás. Ezek után ennyi jár. Csak ha már nagyon tisztességesnek kell lenni akkor az oda-vissza müxik!!
Fura nézni hogy vergõdnek és fantomösszegeket kiabálnak bele a világba. Mégis mi alapján jött ki nekik ez az összeg. Mert nekem is van egy képletem.
Használati képlet agymosott engedelmes polgárok részére. Kell a kedvenc filmed.
Tiplizz a moziba 1200
Rég láttad? Téka 300
Megjelet dvd-n 5000
Dvd szinkronnal 4990
Dvd extrával 6000
--------
17490 / fõ /film
Ez tetszik nekik???????
-Halló kívánságmûsor?
-Igen
Szeretnék küldeni egy számot John Richter-nek
Kern András: Én nem megyek moziba többé! C. számát
Ha nincs meg maguknak elég ha az üzenetet átadják. Köszönöm!!
<#mf3>#mf3><#mf1>#mf1><#mf2>#mf2><#action>#action>
Ahány ház, annyi baj legyen.
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]
Így 2500 pezóm bánta.
Nem érte meg.
Én meg ezt érzem lopásnak.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
Ha a piratebayen 25000en töltötték egyszerre a SW3-at, és senki nem tudja bezárni az oldalt, nem értem miért nem megy át a többi oldal is svédországba...
:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::
"Az ellenállás értelmetlen ..."
Becsuknak egy Torrent oldalt, nyilik másik 100.
Másrészt hogy lehet becsukni véglegesre egy oldalt? Kinyitja egy másik címen és kész ...
Ráadásul most, hogy már nem is kell olda SE a torrentnek ... 😉
ennél nevetségesebb indokkal nem is csinálhatnák a balhét...
TURMIX - Szinkronparódia letölthető: http://turmix2005.uw.hu
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX
nem értém még mindig hogy mit rinyálnak a bevételkieséstõl. ha nem lennének letölthetõ filmek, max fél % ukat nézném meg moziban, tele van sok szarral. mint ahogy ez az sw is egy fos.
Resurrection!
"Az akciót - amely a "D-elite" nevet kapta - a Bevándorlási- és Vámhivatal (ICE)nyomozói, illetve az FBI kiberbûnözés elleni részlege közösen bonyolította le" a bevándorlási hovatalnak ehez meg mi köze van ?
Hoppá ez nem a majális topic:-)
Az meg a másik h õk is warezoltak ugyebár mert az ember xtreme user volt akkor õt(õket) miért nem veszik elõ...
Hoppá ez nem a majális topic:-)
Na akkor nézzük másképp: az ICE és az FBI hogy jutott a filmhez? BitTorrenttel. És az hogy mûködik? Közben feltölt. Mit csinált az I. meg az F? Mások számára elérhetõvé tette a kérdéses videót. Ami ugy büntetedõ. Õket ki csukja már végre le? <#violent>#violent>
"szeretek széllel szemben pisálni" nyilatkozta a Bevándorlási- és Vámhivatal képviselõje.
"tiszta pisa a nadrágom, de azért nyomom neki" erõsítette meg John Richter helyettes fõügyész.
szep dolog.