94
  • Felfedező
    Ne haragudj de ez hülyeség... akkor teszerinted az SMS Webes letöltés is legális? Mert az se sokban különbözik ettől... az más kérdés hogy elsősorban az anyagi hasznot huzó embereket üldözik...
  • Asperot
    Nálunk még nyugis a helyzet ugyanis elég nagy zsákutcába fut a nyomozás…..már ha úgy döntenek hogy megkeresnek és becsöngetnek hozzád hogy ezen a címen megosztás történt.
    Van ugye egy számítógép amin a megosztás futott …..de ki kezelte a gépet?
    Papa Mama esetleg a gyerek ,,……melyik? Lehet több is :))))))))
    Nálunk nem vagy köteles közvetlen hozzátartozóra terhelő vallomást tenni. Pech
    Hiába nézte apuka végig mit művel a gyerek csendben maradhat. Az meg nem működik hogy random szerüen választanak valakit a családból. Kivétel a tetten érés.
  • irkab1rka
    "eddig ezt nem tudtam... vagy esetleg tévedsz? szerintem nagyot..."

Ha nem értessz hozzá, ne szólj hozzá.
  • Yossarian
    nem téved. A letöltés saját célra történő másolásnak számít, állítólag az nem bűn. Akkor szeged meg a törvényt, ha mások számára elérhetővé teszed a cuccot. És a DC-től a torrentig itt dől meg minden fájlcserélő...
  • Felfedező
    Ha valakit itt büntetni kellene az a belső ember aki
    "kilopta" a kópiát... és gondolom jó pénzért továbbadta
  • Felfedező
    Semmit nem értek el vele!! Ha párat meg is szüntetnek, akkor sem fogják soha megállítani a "folyamatot" és ez igy is van rendjén!!

"végül is nálunk sem szabad feltölteni, csak le."

Ez számomra új... ezekszerint engedélyezve van a filmek/játékok/szoftverek letöltése, eddig ezt nem tudtam... vagy esetleg tévedsz? szerintem nagyot...
  • tomo
    erdekes "problema" , hogy torrenttel te nem a muvet, hanem csak reszeteit toltod fel, amik raadasul lehet hoyg onmagukban nem is hasznalhatok semmire, mivel olyan kicsik, hogy a lejatszo le sem birja jatszani.
  • Frank99
    várható volt.
    csak idő (és törvény) kérdése, és mindenhol tiltani és üldözni fogják.

végül is nálunk sem szabad feltölteni, csak le.
    a torrenttel fel is töltő vagy azonnal, így büntethető....
  • kokas
    Miért?
  • arschsg
    nem volt elég, hogy szinte minden rekordott megdöntött ez szarwar?

Ezt filmet akor se nézném meg ha ingyen adnák fosikban...
  • Aguinaga
    Hogy lehet valakinek ilyen neve, hogy Orrin Hatch ? Ezzel bekerülhetne az SW-univerzumba is, simán.
    Lehet, erre hajt a mélyen tisztelt szenátor úr ? :PP
  • Caro
    Ha úgy le tudnám tölteni, hogy Lucas bácsiéknagy menne a pénz amit fizetnék, akkor megtenném. Addig nem fogom pénzért.
  • tomo
    leleplezo video
    termeszetesen a piratebayrol toltheto :)
  • Asperot
    Én nem is értem hogy de a winyon termet pár szám……megtetszett és megvettem az albumot.
    Kérném azokat akiknek most éppen habzik a szája a letöltések miatt némi pénzt utaljanak már a tori üzemeltetőjének mint reklám hozzájárulás. Ezek után ennyi jár. Csak ha már nagyon tisztességesnek kell lenni akkor az oda-vissza müxik!!

Fura nézni hogy vergődnek és fantomösszegeket kiabálnak bele a világba. Mégis mi alapján jött ki nekik ez az összeg. Mert nekem is van egy képletem.
    Használati képlet agymosott engedelmes polgárok részére. Kell a kedvenc filmed.
    Tiplizz a moziba 1200
    Rég láttad? Téka 300
    Megjelet dvd-n 5000
    Dvd szinkronnal 4990
    Dvd extrával 6000
    --------
    17490 / fő /film
    Ez tetszik nekik???????

-Halló kívánságműsor?
    -Igen
    Szeretnék küldeni egy számot John Richter-nek
    Kern András: Én nem megyek moziba többé! C. számát
    Ha nincs meg maguknak elég ha az üzenetet átadják. Köszönöm!!
  • FTeR
    asszem kínába, de talán még az oroszokba is bele tőrne a bicskájuk.
  • Zsoldos
    nem lenne logikus hogy megjavitsd a gyartosort?
  • Zsoldos
    megkerdezhetem hol laksz? Bp-n siman 1100-1200 ft a jegy.
  • [HUN]PAStheLoD
    http://192.31.21.68/ OMFG .. ezt worddel csinálták, csak nézzétek meg a forrást .. micsoda láma oldal :DD na mind1 . amúgy az a "leleplező" videó hol van? Had nézzem meg én is ;]
  • [HUN]PAStheLoD
    Nemtudom ti hol néztétek meg, de nálunk a helyi moziba 600 a premier jegy, hétfőnként meg 450 a jegy.. amúgy kb 500.. tehát abszolút nem drága, csak egyszerűen sok a szar film, míg itthon lejön, ha jó végignézem, ha szar megállítom és talán megnézem máskor.. vagy letörlöm.. itt ihatok ehetek közbe.. etc
  • alien47
    Mindenesetre szemetseg hogy a jegyarak is az eget verdesik. Meglatasom szerint atomot nekik, majd rajonnek mivel foglalkozzon a sok nagykepu kapitalista majom!!! Raferne hogy valaki megint rendet csinaljon naluk
  • NEXUS6
    Ha vagyok olyan kitartó és rászánok még egy fél órát a kutakodásra, talán én is letöltöm.
    Így 2500 pezóm bánta.
    Nem érte meg.

Én meg ezt érzem lopásnak.
  • MusA
    Szánalmas az efbíájnak erre van ideje hogy az amúgy is többmiliárdos bevételt hozó film másolata után kutasson, arra bezzeg hogy felszámolja a véres összecsapásokat, népírtások na arra nincs ideje a nagy Amerikának! A rothadó kapitalizmus mintapéldánya minden mindegy csak pénzt lehessen belőle csinálni egy amúgy sem szegény ország javára... na erről ennyit.. Isten áldja Amerikát

• arty
    vazz, oda a jó arányomnak ..... :( :D
  • Cicero
    Tök jól néz ki most az oldal xDDDDd
  • Wilddog
    Vagy éppen a Svédeket: http://static.thepiratebay.org/legal/
  • dikki*yysw
    Jó kis oldal volt, sajnálom.
    Ha a piratebayen 25000en töltötték egyszerre a SW3-at, és senki nem tudja bezárni az oldalt, nem értem miért nem megy át a többi oldal is svédországba...
  • bandia
  • Gabest
    bittorrent hub? max tracker. ne keverjük már a szezont a fazonnal.
  • Inquisitor
    Az akciójuk szélmalomharc :)
    "Az ellenállás értelmetlen ..."
    Becsuknak egy Torrent oldalt, nyilik másik 100.
    Másrészt hogy lehet becsukni véglegesre egy oldalt? Kinyitja egy másik címen és kész ...
    Ráadásul most, hogy már nem is kell olda SE a torrentnek ... ;)
  • dez
    Az 90%-os kiesés lenne.
  • M2 #24
    Nem, nekik a selejt a nem megtérülő példány, azaz amit letöltve néz meg valaki.
  • Andris
    Na az USA még a végén lerohanja Kínát meg Oroszországot ...Nem tartották tiszteletben az amerikai szerzői jogokat és a STARWARS című kultuszfimüket

ennél nevetségesebb indokkal nem is csinálhatnák a balhét...
  • Wilddog
    "amerikai gazdaság évente több százmilliárd dollár bevételtől esik el" - mindig az fél a legjobban attól, hogy éhenhal, akinek van.
  • Nethyrrea
    biztos mexikói bevándolrók csinálták az oldalt :D
  • Nethyrrea
    szokásos marhaság.....megnéztem moziban és még legalább egyszer elmegyek megnézni, hogy feliratosan is lássam, ettől függetlenül csöpög lefelé már
  • ZoliJ
    mármint minden tizediket gyártja jóra, nem?
  • M2 #18
    Nem értem miért mondják rájuk, hogy kapzsi, köcsög banda!? Én is sírnék ha mondjuk tengelyeket gyártanék, 5-10-szeres haszonnal adnám el ugyan, de az a qrva gépsor minden tizediket selejtre gyártaná. Félnék hogy éhezni fog a családom.
  • maozedong
    lál tényleg, xtreme user :)))
    nem értém még mindig hogy mit rinyálnak a bevételkieséstől. ha nem lennének letölthető filmek, max fél % ukat nézném meg moziban, tele van sok szarral. mint ahogy ez az sw is egy fos.
  • tomo
    lehet hogy ez jogosulatlan bizonyitekszerzes?
  • DZSÍNÓ
    tényleg kivan írva h trailer :D
    "Az akciót - amely a "D-elite" nevet kapta - a Bevándorlási- és Vámhivatal (ICE)nyomozói, illetve az FBI kiberbűnözés elleni részlege közösen bonyolította le" a bevándorlási hovatalnak ehez meg mi köze van ?