Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

5w0rdf15h
ZAMPARINI PALERMO TI AMA! »-(¯`v´¯😉-» ™ -.-

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
CATANIA-PALERMO 1-2 (0-0) MARCATORI: Caracciolo (P) al 5’ st., Caserta (C) al 14’ st., Di Michele (P) al 38’ st.

CATANIA (4-3-3): Pantanelli; Silvestri, Sottil, Stovini, Lucenti; Baiocco, Edusei (44’ s.t. Rossini), Caserta; Colucci (35’ s.t. Corona), Spinesi, Mascara.
In panchina: Spadavecchia, Sardo, Minelli, Izco, Morimoto.
All. Marino.

PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Cassani, Zaccardo, Barzagli, Pisano; Guana, Corini, Simplicio; Di Michele (44’ s.t. Tedesco), Bresciano (22’ s.t. Diana); Caracciolo.
In panchina: Agliardi, Dellafiore, Giacomazzi, Capuano, Brienza.
All. Guidolin.

ARBITRO: Farina di Novi Ligure
Ammoniti: Caracciolo, Sottil, Caserta, Simplicio, Corona.
Angoli: 10-4.
Recupero: 0’ p.t., 2’ p.t. (F)

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
»-(¯`v´¯😉-» FORZA PALERMO

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
de szép év, oda-vissza aláztuk a merdát 😄ASdasdasdasdasd

gabber_saviola
fu jöttem haza munkából, közben agyon nyomkodtam a lájvszórt, erre jön, hogy 1-2, IGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEN 😊

Grande Palermo, Grazie presidente, grazie Foschi e grazie ragazzi!

83' Gol! Catania 1, Palermo 2. David Di Michele (Palermo) un tiro di destro da posizione molto ravvicinata palla indirizzata nell'angolino in basso a destra. Assist di Cristian Zaccardo in seguito a un calcio da fermo.

5w0rdf15h
nem sajna jóaz 😛PP

Tono34
Sajna ez a végeredmény.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Tono34
83.perc <1 - 2> D.D. Michele

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
59' Gol! Catania 1, Palermo 1. Fabio Caserta (Catania) un tiro di destro da centro area palla termina sotto la traversa in alto a destra.

Tono34
Még nincsen vége, a végén kaptok 2 gólt és rendben is van a meccs 😊

Cucmey
na most mennem kell sajna.😞

Cucmey
Ha nyerünk, márpedig miért ne nyernénk akkor szerintem óriási fesztivál lesz utána. Nem lennék most ott. 😄DD

gabber_saviola
nem tudták elviselni, hogy Cara bevágta a ziccert 😄dddddddd

Cucmey
ja 😊)

Cucmey
miért? balhé van?

gabber_saviola
valami jelzõfény vagy mi került a pályára

gabber_saviola
58. perctõl áll a játék

gabber_saviola
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL

50' Gol! Catania 0, Palermo 1. Andrea Caracciolo (Palermo) un tiro di sinistro da centro area palla indirizzata nell'angolino in basso a sinistra. Assist di Mark Bresciano.

gabber_saviola
Catania
1 A Pantanelli
6 L Stovini
18 G Lucenti
4 A Sottil
21 C Silvestri
26 F Caserta
23 G Colucci
17 D Baiocco
8 M Edusei
24 G Spinesi
10 G Mascara

22 V Spadavecchia
9 G Corona
15 T Morimoto
5 M Minelli
34 Cesar
20 F Rossini
2 G Sardo

Palermo
12 A Fontana
43 A Barzagli
26 M Pisano
2 C Zaccardo
16 M Cassani
30 F Simplicio
23 M Bresciano
14 R Guana
5 E Corini
10 A Caracciolo
17 D Di Michele

18 G Giacomazzi
8 A Diana
90 F Brienza
4 G Tedesco
21 G Biava
22 M Ciaramitaro
1 F Agliardi

gabber_saviola

gabber_saviola
CATANIA (4-3-3): Pantanelli; Silvestri, Stovini, Sottil, Lucenti; Baiocco, Edusei, Caserta; Colucci, Spinesi, Mascara

PALERMO (4-3-2-1): Fontana; Cassani, Zaccardo, Barzagli, Pisano; Guana, Corini, Simplicio; Bresciano, Di Michele; Caracciolo

Cucmey
😞((((
jó ez az olaszfocis naptár. 😊

gabber_saviola
Magyar nem, sajnos

Wallpapers: 2007 Calendario
LINK

Cucmey
gabber! Adja a tv a meccset?

gabber_saviola

Ciaramitaro

-----------------------------------
Giacomazzi

-----------------------------------
Cavani

hunbasser
#16434/35:pfff....

én kérek elnézést a rosszakaróm nevében is...

ReaL MaDRid x siempre

gabber_saviola
Buona sera Peti ragazzo 😛

bmffm856
valahogy pontosan ezt vártam 😊 csáó! 😉

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
itt a hármas, itt a hármas: okés-köszi-viszlát

gabber_saviola

nem akartam kimondani a sas nevét..azért írtam kútót..de ez csúnya szó..hogy kú***ó
szisztok! tettszik ez a topik! grat hozzá! de, a sast kútóóónak hívják tényleg? ne ugrassatok! amúgy zamparinirõl azt olvastam a nemzeti sportban, hogy az alvilág álltal mûködteti az us cittát! ha ez igaz...<#shakehead><#shakehead>
bmffm856
bocs de ez a "száni"... és Zamparini sokkal inkább merda mint Corvino... hadd emlékeztesselek újra a Diana transzferre, amibe a tisztelt ráncosképûzampamerda úr úgy tolta bele a ráncait, hogy már csak egy aláírás kellett volna hozzánk Dianának... ennél nagyobb pofátlanság nem hinném hogy van...

5w0rdf15h
száni

gabber_saviola

no komment 😄dddddd

gabber_saviola

Radoslaw Matusiak négy és fél évre Palermóba való aláírása után:

-Én nagyon boldog vagyok, hogy csatlakozhattam a Palermóhoz, ez egy nagy esély nekem. Én élni fogok vele, hogy elismert játékos legyek. Nagyon alázatos vagyok és remélem jó lesz nekem itt, és kész vagyok dolgozni Guidolin keze alatt. Feleségemmel együtt örülünk az új csapatomnak, mivel mindketten szeretjük Olaszországot, és imádjuk a tengert.

A Rosanero akkor keresett meg engem, mikor Amauri sérülést szenvedett, és kérdéses volt Caracciolo maradása is. Az elnök Maurizio Zamparini mikor megjelent a tárgyaláson, láttam hogy meg van elégedve velem és mondta, hogy boldog, hogy megérkezem. Tudom, hogy pár hónapnak el kell telnie, hogy tökéletesen beilleszkedjem és megszokjam a környezetemet.

A játékos február 9-én fog Francesco Guidolin rendelkezésére állni, mivel nemzetközi kötelessége van addig.

AVANTI RADOSLAW 😛

gabber_saviola
A 20 játékos aki elutazott Cataniába:

PORTIERI: Federico Agliardi, Alberto Fontana.
DIFENSORI: Andrea Barzagli, Giuseppe Biava, Ciro Capuano, Mattia Cassani, Paolo Hernan Dellafiore, , Marco Pisano, Cristian Zaccardo.
CENTROCAMPISTI: Mark Bresciano, Guillermo Giacomazzi, Maurizio Ciaramitaro, Eugenio Corini, Aimo Stefano Diana, Roberto Guana, Fabio Henrique Simplicio, Giovanni Tedesco.
ATTACCANTI: Franco Brienza, Andrea Caracciolo, David Di Michele.

5w0rdf15h
nah bundások má ittis kavarnak 😄DDDdddd

gabber_saviola

Zamparini:
-Pantaleo Covino (megjegyzés: Fiorentína sportigazgatója asszem, de lényeg vmi igazgató) „úriember” éjjel kezdeményezett egy telefonbeszélgetést Cavani menedzserével, - fedte fel tulajdonosunk - miközben a mi ajánlatunk KÉTSZERESÉT ajánlotta a játékos menedzserének. Fiorentínában vagy irigyek, vagy mi vagy erkölcsileg nagyobbak vagyunk náluk.”

A másik fél azonban nem kommentálta az eseményt, mivel Õ : -Ezek a mondatok nem érdekelnek engem, mert Én annyira jól ismert vagyok az Olasz labdarúgásban, hogy nincs szükségem magyarázkodni.

nah most megmondta a frankót Mr. Zampa a dagatt Fiósnak, merda Corvino 😄ddddddddd

gabber_saviola
Catania:

A fegyelmi bizottság Spinesi 3 meccses elíltását kettõre csökkentette, így a játékos holnap szerepelni fog ellenünk.

jbal
olvasgatom az olasz csapatok topikjait és ha olyan van,hozzászólok.de nem baj intézz egy büntit nekem<#awink>-.-

gabber_saviola
mind két csapatnak ua. joga van ebben a comproprietában mint a másiknak, mivel Paravicini közös tulajdonba érkezett nyáron és nem kért Foschi semmilyen elõvásárlási jogot és nem adott.

bmffm856
Parravicini jelenleg comproprietában van a két klub között, de nálunk van a játékengedélye. tavaly akasztottuk le a játékost a Trevisotól, akiknek vissza is dobtuk kölcsönbe, aztán a nyáron lett comproprietában veletek. de mi vagyunk olyan pozícióban mint a Ternana volt Jimenezzel, vagy a Juve Criscitoval...

gabber_saviola
fu nem is tudtam, hogy többségi tulajdonosai lettetek a játékosnak, mert ezt a "leginkább"-ot, nem tudom mire vélni.

bmffm856
Parravicinit leginkább nekünk köszönhetitek 😛 -.-

gabber_saviola

Zamparini, aki köszönöm, hogy van nekem 😊

LINK

Foschi, aki köszönöm, hogy van nekem 😊

LINK

ForzaInter
Vannak érdekes igazolások pl.: Pelizzoli-L.Moskva,Coco-Torino,Fiore-Livorno ezeket nem tudtam kösz hogy beraktad.<#eljen>

Yo, Bitch!

gabber_saviola
Catania vezetõi ma lobbizni fognak legjobb játékosuk Spinesi 3 meccses eltiltásának enyhítéséért, hogy holnap játsszon ellenünk.

gabber_saviola
Paravicini jópléja, csak Bresciano mellett nem volt esélye a játékra, jól jártatok vele. Parmádnak is sok sikert, aztán avanti az uefa kupás helyezésért.

Fyrex
gratulálok az igazolásokhoz Gábor, köszönjük Parravicinit, és sok sikert az idény második felére ^.^

Avanti Crociati!