Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gabber_saviola
grazie Zamparini és Foschi az új igazolásokat

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

1. Agliardi
12. Fontana
20. Sirigu

2. Zaccardo
15. Dellafiore
16. Cassani
21. Biava
26. Pisano
32. Capuano
43. Barzagli
50. Ficano
53. Cossentino

4. Tedesco
5. Corini
8. Diana
14. Guana
18. Giacomazzi
22. Ciaramitaro
23. Bresciano
30. Simplicio

7. Cavani
9. Matusiak
10. Caracciolo
11. Amauri
17. Di Michele
90. Brienza

hát akkor béelre fel Szicília <#smile>

a keret

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola

morrone
Én õszintén mondom,hogy nem akarlak bántani, de mi a f@szt keresel te mindig itt???

gabber_saviola
hogy tiszta legyen a téli átig 😊
acquisti=érkezett, Cessioni=távozott

ASCOLI
Acquisti: Di Biagio (d, svincolato), Melara (d, Torino), Bonanni (c, Sampdoria), Soncin (a, Atalanta), Centi (c, Atalanta)
Cessioni: Lukovic (d, Udinese), Skela (c, Energie Cottbus), Bocchetti (d, Frosinone), Cudini (d, Vicenza), Gotti (c, Udinese), Pecchia (c, svincolato). Galloppa (c, Siena)
ATALANTA
Acquisti: Caio Cesar Tavera (a, Cruzeiro)
Cessioni: Magrini (c, Pro Vercelli), Soncin (a, Ascoli) e Centi (c, Ascoli), Manzoni (c, Padova)
CAGLIARI
Acquisti: Marchini (c, Triestina), Bruzzone (a, Cascina)
Cessioni: Peana (a, Treviso), Cocco (a, Venezia)
CATANIA
Acquisti: Spadavecchia (p, Pescara), Biagianti (c, Pro Vasto)
Cessioni: Anastasi (c, Cesena), Danucci (c, Cesena), Del Core (a, Cesena), Polito (p, Pescara), Nardini (c, Reggina)
CHIEVO
Acquisti: Italiano (c, Verona), Bogdani (a, Siena), Cesar Prates (c, Livorno), Cozzolino (a, Lecce), Concetti (p, Monza)
Cessioni: Godeas (a, Mantova), Garzon (c, Avellino), Marchesetti (c, Triestina), Tiribocchi (a, Lecce), Bruno (a, Modena), Zanchetta (c, Lecce), Silva Reis (c, Prato), Passarini (p, Cremonese)
EMPOLI
Acquisti: Coralli (a, Lucchese)
Cessioni: Pellecchia (c, Perugia), Gasparetto (a, Genoa), Buzzegoli (a, Pisa)
FIORENTINA
Acquisti: Kuzmanovic (c, Basilea), Costa Dos Santos (d, Lokomotiv Lobdiv), Carcuro (c, Treviso)
Cessioni: Lobont (p, Dinamo Bucarest), Do Prado (a, Spezia)
INTER
Acquisti
Cessioni: Coco (d, Torino), Belaid (c, Psv)
LAZIO
Acquisti: Jimenez (c, Ternana), Correa (c, Lanciano)
Cessioni: Oddo (d, Milan), Foggia (c, Reggina), Quadri (d, Spezia)
LIVORNO
Acquisti: Coppola (c, Messina), Bergvold (c, FC Copenaghen), Cesar (c, Corinthians), Fiore (c, Livorno)
Cessioni: Argilli (c, Frosinone), Giallombardo (d, Messina), Danilevicius (a, Bologna), Vigiani (c, Reggina), Cesar Prates (c, Chievo), Bakayoko (a, Messina)
MESSINA
Acquisti: Pestrin (c, Cesena), Giallombardo (d, Livorno), Paoletti (p, Udinese), D' Aversa (c, Siena), Candela (d, Siena), Bakayoko (a, Livorno)
Cessioni: Storari (p, Milan), Coppola (c, Livorno), Rafael (d, Fluminense), Sullo (c, Avellino)
MILAN
Acquisti: Grimi, (d, Racing Avellaneda), Storari (p, Messina), Oddo (d, Lazio), Ronaldo (a, Milan)
Cessioni:
PALERMO
Acquisti: Matusiak (a, Belchatow), Cavani (a, Danubio), Ciaramitaro (c, Parma), Giacomazzi (c, Palermo)
Cessioni: Bovo (d, Torino), Parravicini (c, Parma), Munari (d, Lecce)
PARMA
Acquisti: Perna (d, Modena), Rossi (a, Manchester United), Parravicini (c, Palermo)
Cessioni: Dedic (a, Frosinone), Ciaramitaro (c, Palermo)
REGGINA
Acquisti: Vigiani (c, Livorno), Foggia (c, Lazio), Nardini (c, Catania), Puggioni (p, Pisa), Gazzi (c, Bari)
Cessioni: Carobbio (c, Genoa), Leon (c, Genoa), Rios (a, Rosario Central), Pelizzoli (p, Lokomotiv Mosca), Ceravolo (a, Pisa), Sciba (Pro Vasto)
ROMA
Acquisti: Tavano (a, Valencia), Wilhelmsson (c, Nantes)
Cessioni: Montella (a, Fulham), Zotti (p, Sampdoria)
SAMPDORIA
Acquisti: Zotti (p, Roma), Ziegler (c, Tottenham), Ferrari (a, NY MetroStars)
Cessioni: Foti (a, Vicenza), Bonanni (c, Ascoli)
SIENA
Acquisti: Yaakkola (Tp47), Benussi (p, Lecce), Maccarone (a, Middlesbrough), Galloppa (c, Ascoli), Eremenko (c, Udinese)
Cessioni: Pavarini (p, Lecce), Masiello (d, Genoa), Zajc (d, Maribor), Bogdani (a, Chievo), D' Aversa (c, Messina), Candela (d, Messina)
TORINO
Acquisti: Bovo (d, Palermo), Coco (d, Inter)
Cessioni: Ferrarese (c, Verona), Doudou (d, Cesena), Orfei (d, Salernitana), Melara (d, Ascoli), Music (c, Treviso), Fiore (c, Livorno)
UDINESE
Acquisti: Casazza (p, Pavia), Lukovic (d, Ascoli), Sivok (c, Sparta Praga), Zapotocny (Slovan Liberec)
Cessioni: Schumacher (c, Murcia), Aguilar (a, Xerez), Paoletti (p, Messina), Eremenko (c, Siena)

gabber_saviola

Palermo: Cavani megérkezett a városba.

Palermo új szerzeménye az uruguayi Edinson Cavani, éppen most érkezett meg Palermóba. Jelenleg a palermói Falcone-Borsellino repülõtéren van, ahol a játékos ügynöke Pierpaolo Triulzi és Rino Foschi várta. Cavani hivatalos bemutatása holnap délben fog megtörténni a többi új játékossal együtt.

Cucmey
Köszönöm a híreket Gabber!! 😊)

gabber_saviola

17 órakor volt egy hír, amit nem osztottam meg veletek 😊

Palermo: Brienza marad Palermóban

Rino Foschi hivatalosan is eltávolította az átigazolási piacról Franco Brienzát, azért megkérdezte a Cagliari és Reggina ajánlatát elõtte.

még egy esély nyárig, szerintem ez így korrekt

gabber_saviola

Ama és Simply, akik megváltoztatták a gondolataimat a Brazilokról 😊

link ITT
----------------------------------------------------
IL CAPITANO

link ITT

köszönet a Rosaneroscsajoknak érte

jbal
ne sírjámá-.-

gabber_saviola

Egy kis történelem

link ITT

köszönet a Rosaneroscsajoknak érte

gabber_saviola
😄DDDdddddddd

Zsolti9014
nem gratulálok, mert nyalis lennék, de jó volt itt ezeket a híreket olvasni. 😄

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola

Barzagli bemutató

Rosaneróscsajok szépen megcsinálták

Zsolti9014
hagyd, nagyon ismer engem, úgy látszik. barátkozni jövök ide általában, nyalni meg nem szokásom. de csak viccelt. (így én is viccelhetnék sok mindennel...)

Hajrá Magyarország!

gabber_saviola
Az már egy hete volt kb. 😊
Egy szava nem lehet itt senkinek, mert telenyomtam hírekkel a topikot a calciomercato ideje alatt. 😄dd

ForzaInter
Bocs én még ott tartottam hogy az apja nem egyezik bele vagy mi, tul sok a hír nem tom mindig végig olvasni.

Yo, Bitch!

gabber_saviola
szerintem ezt olvasd el: #16331

ForzaInter
Most akkor Matusiak nem a tietek?

Yo, Bitch!

gabber_saviola
jah és Cara még mindig a Palermo játékosa, mivel a brazil srác nem ment a milánból a reálba.

gabber_saviola

UFFICIALE: BOVO IN PRESTITO AL TORO
Cesar Bovo kölcsönbe került 1 évre Torinóba.

UFFICIALE: CIARAMITARO AL PALERMO
Maurizio Ciaramitaro újra a Palermo játékosa. Foschi visszahívta a játékost Parmából, és Parravicinit küldte a helyére.

Cavani:
A Rosanero új támadója Edison Cavanit holnap bemutatják a sajtónak, azonban másnap a játékos visszatér egy hétre Uruguayba az ügyeit intézni.

gabber_saviola

UFFICIALE: SCAMBIO GIACOMAZZI-MUNARI

A milánói Hilton Hotelben Foschi véglegesítette a Guillermo Giacomazzi - Gianni Munari cserét a Leccével. A transzferhez hozzátarozik, hogy Munari csak kölcsönbe megy egy elõvételi joggal.

Caio Guillermo

gabber_saviola

Palermo: Bovo Reggina és Torino között.

Palermo úgy döntött, hogy piacra viszi a védõt, Cesare Bovót. A korábbi romanista elõtt bezárult a kezdõcsapatba kerülés lehetõsége, mivel Barzaglit, Zaccardót vagy Biavát kellene kiszorítania a játékosnak a sérülésébõl felépülve. Jelenleg a Reggina és a Torino jelentkezett a játékosért, de Foschi csak kölcsönbe adná.

gabber_saviola

itt játszott Lengyel barátunk

morrone
Ez nem kicsit fáj, nagyon.

Én amúgy a kölcsönt jobban támogatnám, persze max. a szezon végéig és több pénzért :-)

gabber_saviola

ami még fáj egy kicsit

gabber_saviola
Holnap lesz a két új szerzemény bemutatása, és Cavani kapja meg a 7-es mezt.

hát egyik szemem sírni fog, ha Cara elmegy, mert tudom, hogy nagyon közeli már ez a hármas biznisz

morrone
Hát, nem is tudom. Eddig azt hittem, hogy bármi történjék, nagyon sajnálnám Cara távozását. Erre tessék, ebbe simán belemennék. Vagy nem? <#confused>

gabber_saviola

Caracciolo-Zalayeta-Bianchi.

Ma még összejöhet a hármas transzfer, amiben Caracciolo a Milánhoz, Rolando Bianchi hozzánk (adunk érte 6 millió eurót és Brienzát a Regginának), Reggio Calabriába pedig a Juventustól Zalayeta érkezhetne. A biznisz, ha megtörténik, akkor legkésõbb 19:00-ig bezáródik.

gabber_saviola

a Fiorentina meg leigazolta Fuckmanocicsot 2011-ig

gabber_saviola

UFFICIALE: CAVANI E’ DEL PALERMO

gabber_saviola
Edison 'Matador' Cavani :ASDsdasdasdasd

Youtube-on van pár video 😛

morrone
<#worship> Most már nyugodtan fexem le.

gabber_saviola
21.51-tõl 22.37-ig, ez gyors volt 😛

már csak az UFFICIALE-re vágyom 😛

gabber_saviola
<#law><#puszis><#puszi><#eljen><#worship><#worship><#worship>

gabber_saviola
Cavani ügynök: örömet okozott Palermónak

Cavani boldog, hogy hordhatja a Palermo mezt. Az Edison Cavani menedzsere közûl az egyik azt mondta "-a játékos választott, mert jobban szerette a Palermót, mint a Real Madridot vagy Psv Eindhovent. Neki most nagyon büszkének kell lennie ezért a választásért.

GECCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!444444444

morrone
Há'demostmá' történjen valami, mert mindjárt ráalszok a klaviatúrára :-)

gabber_saviola
:ASDadasdasdsadad

Fyrex
képzeljétek el ahogy szegény urigváji fiút "megkapták" a repülõtéren a gonosz szicíliai bácsik 😄Sdad

mostmár írjon alá különben nem lesz kellemes hazaútja

Avanti Crociati!

gabber_saviola
Palermo: Cavani-Foschi találkozik

Néhány perce megérkezett egy jól ismert milánói szállodába Edison Cavani a Danubio uruguayi támadója. A játékost megkapták a repülõtéren Palermo emberei, akire Foschi már várt a szállodába, ahová szállították.

És megkezdõdött a tárgyalás, gyorsan írd alá, jó helyre kerültél barátom 😄ddddd

gabber_saviola
Cavani írd már alá kérlek <#phone>

bmffm856
már látom -.-

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

gabber_saviola
tuttomercatowebed :dsadsad

bmffm856
legalábbis a meg nem jelölt forrásod ráficcentett minket 😄S😄A:SD:A:S

gabber_saviola
nah Fio ráficcent Kuzmanovicsra 😛

gabber_saviola
😄Dddddddddddddd

gabber_saviola
A Milan ajánlata Caraccioloért

A milán hivatalosan is ajánlatott tett a Palermónak Andrea Caraccioloért.
Elsõ körben 1 millió euróért cserébe egyéves kölcsönt kérdeztek, de azt az ajánlatot Zamparini visszautasította, és így jött a végleges ajánlat, amiben 7 millió eurót ajánlottak a támadóért cserébe.

5w0rdf15h
nemá <#szomoru1> azis csak egy bajkeverõ kövér disznó D:

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

bmffm856
király -.- 😛

5w0rdf15h
mi se 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"