Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
1 Inter 21 18 3 0 46 17 57
2 Roma 21 14 4 3 43 17 46
3 Palermo 22 13 3 6 39 27 42
4 Lazio 21 9 6 6 33 18 30
5 Catania 22 8 6 8 30 38 30
6 Empoli 21 7 8 6 19 19 29
7 Udinese 21 8 5 8 23 25 29
8 Atalanta 21 7 7 7 36 32 28
9 Milan 21 9 8 4 26 17 27
10 Sampdoria 21 6 6 9 28 30 24
11 Siena 21 5 10 6 18 22 24
12 Livorno 21 5 8 8 21 32 23
13 Fiorentina 21 11 4 6 33 21 22
14 Cagliari 21 4 10 7 16 23 22
15 Torino 21 5 7 9 17 27 22
16 Chievo 21 4 6 11 21 30 18
17 Reggina 21 7 6 8 26 28 16
18 Messina 21 3 7 11 21 36 16
19 Parma 21 3 6 12 17 36 15
20 Ascoli 21 2 6 13 16 34 12
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
I’m Forever Blowing Bubbles...
Ez már nem az én világom, megerõsítem, hogy úgy döntöttem, hogy elhagyom a labdarúgást. Ma ezt jelentette ki a Catania elnöke Antonino Pulvirenti.
-Azt, ami tegnap történt, soha nem fogom elfelejteni. Úgy döntöttem, hogy távozok, de elõtte még nekem itt rendet kell tennem a csapatban és a csapat körül, ezt kötelességemnek érzem.
sajnálom a merda elnököt, mert Õ igazán nem tehetett a tegnapiról
2: bocsánat, hogy meg mertem kérdezni, csak elég durvának tartom, hogy egy rendõrt megöl bárki is.Nem azért, mert szeretem õket, vagy valami, de azért van 1 bizonyos határ.A rendõrnek az a dolga, hogy a rendet fennttartsa.És elég brutális, ha életével kell fizetnie ezért...
Különben elolvastam azokat a hozzászólásokat, amik a balhét taglalják.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Az olasz szövetségnek komolyan fel kell lépnie az ilyen szurkolói rendbontások ellen (hasonlót nálunk is kellett volna). Sajnálom a csapatomat is, mert hiába nem tehetnek a szurkolók viselkedésérõl õk fogják leginkább meginni ennek a levét. Azt sem tartom kizártnak, hogy kizárnak bennünket.
Ha vki aki tud olaszul lefordíthatná nekem mi van a Catania honlapjára írva.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Filippo Raciti nyugodj békében 😞
hivatalos nyomozás szerint Filippo Raciti kocsiban ült, mikor egy nagy kõ repült be az ablakon ami megsebesítette mellkasát, aztán jött egy petárda (vagy valami ilyesmi tárgy) és annak a füstje belélegzése okozta halálát.
😞(((((((
másrészt sajnálom, hogy így alakultak a történtek<#sir>#sir><#sir>#sir>
Avanti Crociati!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Nessuno scontro con i tifosi del Palermo. I 490 tifosi del Palermo che erano presenti allo stadio Massimino di Catania, sistemati nella zona ospiti, non hanno avuto alcun contatto con gli ultras catanesi nè con le forze dell'ordine. Lo si apprende da fonti della Questura di Palermo che ha seguito la vicenda attraverso il funzionario della Digos del capoluogo siciliano che ha guidato gli agenti incaricati di scortare i sostenitori rosanero. Tutti i 490 palermitani erano stati controllati all'ingresso dello stadio avvenuto durante il secondo tempo, dove sono rimasti fino alla conclusione degli scontri che sono avvenuti all'esterno dello stadio. Nessun palermitano, fanno sapere dalla Questura, sarebbe rimasto ferito. Gli scontri si sarebbero dunque verificati, econdo gli investigatori, fra un gruppo di teppisti catanesi e gli agenti di polizia.
csak a legfontosabbakat, szal a Palermo 490 szurkolóval képviselte magát a meccsen, azaz a Massiminóban. Õket gondosan elzárták egy szektorba és NEM VOLT KAPCSOLATUK SEM A CATANIA SZÉLSÕKKEL SEM A RENDÕRÖKKEL. Belépéskor mind a 490 Palermo szimpatizánst ellenõriztek, ahol az incidens VÉGÉIG ott is maradtak, amég a stadionon kívüli dolgok folytak.
már az elsõ félidõben is a stadionban voltak, csak a meccs elsõ 10 percét nem tátták. A Palermo szurkolók meg nem találkoztak a Catania szurkolókkal meccs után, mivel a lefújás után 2 órával rendõri védelem melett mentek haza a stadionból, ahol addig több rendõr vigyázott rájuk és még több Catania játékos is segített a rendõröknek.
aki meg ezt nem hiszi, annak ott a stadionews.it és lehet listázni a tegnap estét.
http://www.youtube.com/watch?v=aP4FPIyTdI8&NR
http://www.youtube.com/watch?v=n-OQ5qVchD4&NR
http://www.youtube.com/watch?v=pSfy7TQUFPA&mode=related&search=
http://www.youtube.com/watch?v=n-OQ5qVchD4&NR
ja és a szurkolók szemszögébõl
http://www.youtube.com/watch?v=9RvKCYCP2GI
Most akkor a Palermo vagy a Catania drukkerei voltak a hunyók? Elfogulatlanul, kérem!
http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?
München ist ROT!!!
Eljött az idõ, lépni kell mostmár
Nem ez volt az elsõ alkalom az Olasz labdarúgásban, hogy az úgynevezett erõszakjelenségek brutális véget vessenek egy mérkõzésnek. Tizenkét évvel ezelõtt egy Genoa-Milan mérkõzésen is történt már hasonló, mikor a milánói ultrák verekedést kezdeményeztek, és egy késelés véget vetett egy ember életének.
1994/95: Genoa – Milan
Ezzel a címmel jelentkezett élõben az Amerikai Egyesült Állami tévé, ami egyenes élõ adásban jelentkezett a tegnapi „harcról” ami a helyi ultrák és a rendõrség között folyt az "Angelo Massimino" stadionnál Cataniában. A helyi ultrákat gerilláknak nevezte a televízió.
jó nagy balhé lehetett...nyugodjon békében az a rendõr<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#sir>#sir>
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
Ezek után azt mondom hogy inkább nyert volna a Catania. 😞(((((((((((((((((
A Garibaldi kórháznál húsz komolyabb sérült tartózkodik, ezt a kórház igazgatója, Giuseppe Navarria erõsítette meg "- Nincs vészhelyzet, de van 20 sebesült kisebb töréssel és könnyebb zúzódással. A másik korházban tudtommal „csak” 15 sérült van, így ott sincs vészhelyzet.
Nyugodjon békében a rendõr!
<#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
hát ez durva <#sir>#sir>
REAL MADRID
A Figc úgy döntött, hogy holnap és vasárnap felfüggeszti a bajnokságot, így minden meccs elmarad.
Nyugodjon békében! <#shakehead>#shakehead>
A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!
Négy perccel ezelõtt tudta csak elhagyni a Cataniai stadiont a Palermo csapata és a szurkolótábora.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
A Catania-Palermo meccs után a Cataniai ultrák és a rendõrök közötti harcban életét vesztette a 38 éves Filippo Raciti, mikor egy ismeretlen tárgyal ütést kapott a fejére.
NYUGODJÉK BÉKÉBEN
CATANIA: TÖBB MINT 100 SÉRÜNT
A Cataniai Garibaldi korházban jelenleg vészhelyzet van, mivel egyre több a sebesülés.
A hírek szerint Cataniában folytatódik a harc az ultrák és a rendõrök között. Azonban nem megerõsített hírek szerint egy rendõr életét vesztette az összecsapás során, de a helyi rendõrség ezt még nem erõsítette meg.
<#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead><#shakehead>#shakehead>
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"