Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ja ok, bocs

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
Squadra PG V P S F S Pti
1 Inter 21 18 3 0 46 17 57
2 Roma 21 14 4 3 43 17 46
3 Palermo 22 13 3 6 39 27 42
4 Lazio 21 9 6 6 33 18 30
5 Catania 22 8 6 8 30 38 30
6 Empoli 21 7 8 6 19 19 29
7 Udinese 21 8 5 8 23 25 29
8 Atalanta 21 7 7 7 36 32 28
9 Milan 21 9 8 4 26 17 27
10 Sampdoria 21 6 6 9 28 30 24
11 Siena 21 5 10 6 18 22 24
12 Livorno 21 5 8 8 21 32 23
13 Fiorentina 21 11 4 6 33 21 22
14 Cagliari 21 4 10 7 16 23 22
15 Torino 21 5 7 9 17 27 22
16 Chievo 21 4 6 11 21 30 18
17 Reggina 21 7 6 8 26 28 16
18 Messina 21 3 7 11 21 36 16
19 Parma 21 3 6 12 17 36 15
20 Ascoli 21 2 6 13 16 34 12

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

gabber_saviola
töröltem már amire válaszoltam /németbasser /

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

nem történt semmi... mi a gond?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

gabber_saviola
Azért senkinek sem kell regisztrálni, hogy a flémet keltse, elsõ körben olvasni kéne megtanulni.

Pisti1026
Ez már azért nagyon dúrva. Részvétemet nyílvánítom a rendör családjának.

I’m Forever Blowing Bubbles...

gabber_saviola
Pulvirenti: Megerõsítem a lemondásomat.

Ez már nem az én világom, megerõsítem, hogy úgy döntöttem, hogy elhagyom a labdarúgást. Ma ezt jelentette ki a Catania elnöke Antonino Pulvirenti.

-Azt, ami tegnap történt, soha nem fogom elfelejteni. Úgy döntöttem, hogy távozok, de elõtte még nekem itt rendet kell tennem a csapatban és a csapat körül, ezt kötelességemnek érzem.

sajnálom a merda elnököt, mert Õ igazán nem tehetett a tegnapiról

gabber_saviola
Ebben a pillanatban nem képesek ellátni az oldal mûködését, részvétüket fejezik ki a rendõr családjának, aki mérkõzés alatt biztosította a közrendet.

Mor3llo
1: 1-2 újság, oldal azt írja, hogy a Catania és a Palermo szurkolók összebalhéztak
2: bocsánat, hogy meg mertem kérdezni, csak elég durvának tartom, hogy egy rendõrt megöl bárki is.Nem azért, mert szeretem õket, vagy valami, de azért van 1 bizonyos határ.A rendõrnek az a dolga, hogy a rendet fennttartsa.És elég brutális, ha életével kell fizetnie ezért...
Különben elolvastam azokat a hozzászólásokat, amik a balhét taglalják.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
Sajnálom én is 😞

Tono34
Grat a gyõzelemhez, bár eléggé beárnyékolja az este sajnálatos történései.
Az olasz szövetségnek komolyan fel kell lépnie az ilyen szurkolói rendbontások ellen (hasonlót nálunk is kellett volna). Sajnálom a csapatomat is, mert hiába nem tehetnek a szurkolók viselkedésérõl õk fogják leginkább meginni ennek a levét. Azt sem tartom kizártnak, hogy kizárnak bennünket.
Ha vki aki tud olaszul lefordíthatná nekem mi van a Catania honlapjára írva.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola

Filippo Raciti nyugodj békében 😞

hivatalos nyomozás szerint Filippo Raciti kocsiban ült, mikor egy nagy kõ repült be az ablakon ami megsebesítette mellkasát, aztán jött egy petárda (vagy valami ilyesmi tárgy) és annak a füstje belélegzése okozta halálát.

😞(((((((

Fyrex
egyrészt gratulálok a gyõzelemhez Gábor<#worship><#worship>

másrészt sajnálom, hogy így alakultak a történtek<#sir><#sir>

Avanti Crociati!

gabber_saviola
nem akarlak megbántani, de szerintem nem olvasod a topikot csak írsz.

Mor3llo
Akkor tul képp csak a cataniai keménymag emberkedett a rendõrökkel ?

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

gabber_saviola
Gazzetta Dello Sport:

Nessuno scontro con i tifosi del Palermo. I 490 tifosi del Palermo che erano presenti allo stadio Massimino di Catania, sistemati nella zona ospiti, non hanno avuto alcun contatto con gli ultras catanesi nè con le forze dell'ordine. Lo si apprende da fonti della Questura di Palermo che ha seguito la vicenda attraverso il funzionario della Digos del capoluogo siciliano che ha guidato gli agenti incaricati di scortare i sostenitori rosanero. Tutti i 490 palermitani erano stati controllati all'ingresso dello stadio avvenuto durante il secondo tempo, dove sono rimasti fino alla conclusione degli scontri che sono avvenuti all'esterno dello stadio. Nessun palermitano, fanno sapere dalla Questura, sarebbe rimasto ferito. Gli scontri si sarebbero dunque verificati, econdo gli investigatori, fra un gruppo di teppisti catanesi e gli agenti di polizia.

csak a legfontosabbakat, szal a Palermo 490 szurkolóval képviselte magát a meccsen, azaz a Massiminóban. Õket gondosan elzárták egy szektorba és NEM VOLT KAPCSOLATUK SEM A CATANIA SZÉLSÕKKEL SEM A RENDÕRÖKKEL. Belépéskor mind a 490 Palermo szimpatizánst ellenõriztek, ahol az incidens VÉGÉIG ott is maradtak, amég a stadionon kívüli dolgok folytak.

jbal
nem volt nehéz belekeverednie mert az ilyen mocskos szurkolók f*szságaival tele van a youtube-.-

gabber_saviola
még Palermo-Catania is van közte, ügyes vagy gratulálok

gabber_saviola
felét már elõtted bemásoták ide

gabber_saviola
ilyen enesós szenyt ne másoljatok már ide, köszönöm.

már az elsõ félidõben is a stadionban voltak, csak a meccs elsõ 10 percét nem tátták. A Palermo szurkolók meg nem találkoztak a Catania szurkolókkal meccs után, mivel a lefújás után 2 órával rendõri védelem melett mentek haza a stadionból, ahol addig több rendõr vigyázott rájuk és még több Catania játékos is segített a rendõröknek.

aki meg ezt nem hiszi, annak ott a stadionews.it és lehet listázni a tegnap estét.

"Az olasz ANSA hírügynökség beszámolója szerint a Catania-Palermo mérkõzésen azért tört ki a verekedés, mert a vendégszurkolókat csak a második félidõre engedték a stadionba. A 60. perc környékén szakadt félbe a szicíliai rangadó, miután a rendõrök által használt könnygáz a játéktérre is „bekerült”. A félórás szünet után befejezõdött végül a találkozó, de utána az utcán ismét egymásnak estek a drukkerek és a rendõrök. " NSO

Most akkor a Palermo vagy a Catania drukkerei voltak a hunyók? Elfogulatlanul, kérem!

http://www.mobilize.hu - miért is állnál meg?

gabber_saviola
tegnap 14 Cataniai ultrát emelt ki a tömegbõl a rendõrség a Catania-Palermo mérkõzés után kirobbant verekedésben, ebben 5! kiskorú szerepel.

gabber_saviola
Az Olasz labdarúgó szövetség hétfõre összehívta tagjait, amin téma lesz az erõszak kiûzése a stadionokból. Ami már biztos, a hétvégi bajnokik elmaradnak.

France men
gabber_saviola

Eljött az idõ, lépni kell mostmár

Nem ez volt az elsõ alkalom az Olasz labdarúgásban, hogy az úgynevezett erõszakjelenségek brutális véget vessenek egy mérkõzésnek. Tizenkét évvel ezelõtt egy Genoa-Milan mérkõzésen is történt már hasonló, mikor a milánói ultrák verekedést kezdeményeztek, és egy késelés véget vetett egy ember életének.

1994/95: Genoa – Milan

gabber_saviola
CNN: "La vergogna siciliana"/a szicíliai szégyen /

Ezzel a címmel jelentkezett élõben az Amerikai Egyesült Állami tévé, ami egyenes élõ adásban jelentkezett a tegnapi „harcról” ami a helyi ultrák és a rendõrség között folyt az "Angelo Massimino" stadionnál Cataniában. A helyi ultrákat gerilláknak nevezte a televízió.

ez tényleg durva... Nyugodjon békében!

ForzaInter
Buzi Catania szurkolók, Nyudodjék békében a rendõr

Yo, Bitch!

nem sajnálták egymást <#shakehead><#shakehead>

fsgh
😮OOOO

jó nagy balhé lehetett...nyugodjon békében az a rendõr<#shakehead><#shakehead><#sir><#sir>

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
Ezt nem tudtam. Mondjuk érdemesebb lett volna elhalasztani.
Ezek után azt mondom hogy inkább nyert volna a Catania. 😞(((((((((((((((((

gabber_saviola
Zamparini egy hete már az elhalasztás mellett volt, de a Figc inkább elõrehozta a meccset. 😞

gabber_saviola
CATANIA: MEGÉRKEZETT A GARIBALDI KORHÁZHOZ A RACITI CSALÁD. NAGY A FÁJDALOM ÉS A HARAG.

gabber_saviola
CATANIA: „CSAK” 20 KOMOLYABB SÉRÜLT

A Garibaldi kórháznál húsz komolyabb sérült tartózkodik, ezt a kórház igazgatója, Giuseppe Navarria erõsítette meg "- Nincs vészhelyzet, de van 20 sebesült kisebb töréssel és könnyebb zúzódással. A másik korházban tudtommal „csak” 15 sérült van, így ott sincs vészhelyzet.

Cucmey
Nem gondoltam volna hogy ekkora balhé lesz!

Nyugodjon békében a rendõr!
<#sir><#sir><#sir>

😮

hát ez durva <#sir>

REAL MADRID

gabber_saviola
FIGC: A BAJNOKSÁG FELFÜGGESZTVE!

A Figc úgy döntött, hogy holnap és vasárnap felfüggeszti a bajnokságot, így minden meccs elmarad.

:oooo Nem erre számítottam mielõtt azt mondtam benézek ide 😮OOO
Nyugodjon békében! <#shakehead>

A FRADIÉRT MINDENT, A FRADIT SEMMIÉRT!

gabber_saviola
Még egy rendõ érkezett a Garibaldi korházban súlyos sérüléssel.

gabber_saviola
Csapatunk és a szurkolók elhagyták a stadiont!

Négy perccel ezelõtt tudta csak elhagyni a Cataniai stadiont a Palermo csapata és a szurkolótábora.

5w0rdf15h
<#wow2><#wow2><#wow3><#shakehead><#shakehead><#sir><#sir> dúúrva

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola
A RENDÕRSÉG HALÁLT ERÕSÍTETT MEG

A Catania-Palermo meccs után a Cataniai ultrák és a rendõrök közötti harcban életét vesztette a 38 éves Filippo Raciti, mikor egy ismeretlen tárgyal ütést kapott a fejére.

NYUGODJÉK BÉKÉBEN

gabber_saviola

CATANIA: TÖBB MINT 100 SÉRÜNT

A Cataniai Garibaldi korházban jelenleg vészhelyzet van, mivel egyre több a sebesülés.

gabber_saviola
CATANIA: FOLYTATÓDIK A KÜZDELEM

A hírek szerint Cataniában folytatódik a harc az ultrák és a rendõrök között. Azonban nem megerõsített hírek szerint egy rendõr életét vesztette az összecsapás során, de a helyi rendõrség ezt még nem erõsítette meg.

<#shakehead><#shakehead><#shakehead><#shakehead>

5w0rdf15h
:ASDADASDASDASDSADsadsadasd

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

gabber_saviola

gabber_saviola
LINK

<#smile>

gabber_saviola

hát a srácok nehezen viselték Cara gólját :ASDasdasasdsd