Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Cucmey
jó focistának tartom de nem kéne... ha meg a stílusán nem változtat nem fogja sokra vinni..

ForzaInter
Ettõl függetlenül egy zseni a srác, és az egyik legnagyobb tehetség európában, az meg h nem szimpatikus az már más kérdés...

Yo, Bitch!

Cucmey
meg a színével se vagyok kibékülve.<#zavart1>
illetve igazából nem a színével van bajom hanem a színével plusz az állampolgárságával ezen kívül a stílusa se tetszik.

Zsolti9014
jobb ez így a Palermónak, szimpatikus csapat, nem kell ide az az ellenszenves srác.

Hajrá Magyarország!

green6k
Most nézem hogy ez a Baloteli gyerek Palermo-i születésü.Miért nem tudott a seggén maradni?Nem sírnám el magam.<#vigyor5>

Cucmey
nem újdonság sajnos...
Feljutott a Bari a serie A-ba. 😊)))

Carrozzieri drogos és 2 évig eltiltották

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

Cucmey
Kérdezd meg tõle mik azok az új tetkók a Miccoli hasán. 😄DD

The Sopranos
Köszi, sikerült megtalálnom!

FORzA PALeRMO

Cucmey
irj neki az iwiwes Palermo klub üzenõfalára.

The Sopranos
Szép volt fiúk!!!
5:1 és megvan a 7. hely... jó lenne megtartani vagy a Romát is megelõzni. 😄

Nem tudjátok Gabbert hol tudnám elérni?

FORzA PALeRMO

Cucmey
Szomoru ez! De mit lehet tenni. Nem akarásnak nyögés a vége.

The Sopranos
57. perc 3:0 😞😞😞

FORzA PALeRMO

The Sopranos
54. perc és már 2:0 + mínusz Bovo...
😞

FORzA PALeRMO

Cucmey
Kinn van a hivatalos oldalon is. 😞((((

Cucmey
ezt hol olvastad?

Fabio Capello
Palermo: hosszú eltiltásra számíthat a kokainozó Carrozzieri

Pozitív lett a Palermót erõsítõ Moris Carrozzieri doppingtesztje. A védõt az április 5-i, Torino elleni bajnoki után ellenõrizték, és a vizsgálatok szerint kokaint fogyasztott a 28 éves játékos.
Ha a B-próba sem hoz más eredményt, akkor a Milannal és a Romával is hírbe hozott korábbi Atalanta-hátvéd hosszú, 12-18 hónapos eltiltásra számíthat. Maga Carrozzieri még nem kommentálta a hírt.

Cucmey
😄DDDDDD

The Sopranos
😄

A kíborgtérben (FM07) márciusban -5 fok volt Palermóban és havas pálya piros labdával. 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
én nem hallottam erröl még semmit. de szerintem igen mert ott valamivel hidegebb van mint Palermoban. 😄DD

The Sopranos
Vasárnap 15:00-tól Milan - Palermo élõben a Sport1-en!

Lehet valamit tudni arról, hogy megint a sógorokhoz jönnek e nyáron edzõtáborozni a fiúk?

FORzA PALeRMO

Cucmey
Látom nagy volt a pofájuk a nemzetközi csapat szurkolóinak hogy nem szerzünk pontot... 😄DDDD
Amugy nem kell megmagyarázni ez azért volt mert leeresztettetek mert már ugyis megvan a scudetto. 😄DD
Egyébként csak ismételni tudom magam: Inkább örökre a középmezõnyben sok olasz játékossal mint az élen mindenféle jöttmentel... 😄DD

Zsolti9014
pont ezért nem szeretem az Intert. Az arc befigyel. Egyébként azt köszönöm, hogy ez az Inter-botlás egy halvány reménysugár lehet, ha nyerünk ma, mint azt a Juve-topikban is megjegyeztem. Téma itt lezárva, ez nem az a hely.

Hajrá Magyarország!

limperatore
mit köszöntök ugy sincs már esélyetek ha most 4 pont lenne 😄 sokkal gyengébb játékosok és gyengébb edzõ van a juvéba, álmodozni lehet de felesleges

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Zsolti9014
Gratulálok a pontszerzéshez, és köszönjük! 😄

Hajrá Magyarország!

limperatore
pont azért nem szereztek pontot mert ennyi olasz van nálatok xD

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

fsgh
sovány vigasz 😉

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cucmey
calcio.hu:

"A Rosaneróból csak Budan és Guana hiányzik majd, de pontot valószínûleg így sem szereznek a Rózsaszín Párducok, akik ha mást nem, azt elmondhatják majd magukról, hogy annyi olasz játékos, mint amennyi a kezdõjükben van, az Internél az elmúlt tíz évben összesen nem volt."

😄DDDD a lényeg itt van még ha nem szerzünk pontot akkor is.

Cucmey
Palermo - Torino 1- 0 😊)

Cucmey
ezek mindig nagyon aranyosak!!

Ébresztõ Palermo fórum!!!!! 😊

Cucmey

nem tudom most sok Fórum bedöglött válogatott meccsek vannak azért...

Cucmey
De megdöglött ez a fórum....

Cucmey
Szinte 100 százalékra vettem hogy most hogy elöttünk a Roma kikapott nem tudjuk megnyerni ezt a meccset. Így is lett.

vicc volt😊 semmi gond...gondoltuk h kacsa

Rudee
Miccoli nincs, ha jól látom, az meg nem sok jót jelent nektek.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Cucmey
Ha ma megnyernénk a meccset 1 pontra közelitenénk meg a Romát!! 😊)

morrone
FORZAPALERMO!!!

Cucmey
ájjá má üresbe haver!! mikor volt má az... 😄D egyébként meg nem igaz a hír!! 😊)

akko végetek van😛😛 go to Serie B gyerekek xD xD xD

Cucmey
sosem lehet tudni. 😄DDDDD

Súlyos vádak érték az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Serie A) hetedik helyén álló Palermót – a szicíliai klub állítólag két mérkõzést vásárolt meg 2003-ban, amikor még a másodosztályban szerepelt.

Az információ a korábban sportmenedzserként és ügyvédként tevékenykedõ Marcello Trapanitól származik, akit a maffiával való kapcsolatai miatt szeptemberben tartóztattak le az olasz hatóságok.

Trapani letartóztatása óta vádalku keretein belül együttmûködik a rendõrséggel – most közölt információinak forrásaként a Palermo korábbi sportigazgatóját, Rino Foschit nevezte meg.

Foschi nem meglepõ módon cáfolta az értesüléseket.

ez igaz sztetek?

McFrost
Akkor lesz még pár kellemetlen órád 😄Ddddddd

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Cucmey
itt a te szavad annyit ér mint a semmi a nullával keverve. <#mf2><#mf2><#mf2><#wink>

Tono34
Látjátok, kellett nektek az a 0:4-es ébresztõ. <#vigyor2><#hehe>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Cucmey
Laziot jól elintézték a saját otthonukba. ez persze nem jelent semmit.
Fiorentina meg a Roma csak 4 pontal van elöttünk!! Lehet ebböl még egy nagyszerü szezon. 😊)

gabber_saviola
na most azt mondom, hogy ha a sárgákat is lekapjuk hétvégén, akkor elfelejtettem végleg a Catania elleni botlást.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
úgy legyen!!!!!!! 😊

The Sopranos
Fogunk még sírni...
...az örömtõl amikor a magasba emeljük a scudettós kupát! 😛

FORzA PALeRMO

Cucmey
visszaszívtam!! 😄DD bár az a két Lecce gólt akkor is nagy hiba volt beengedni. 😊