Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Yo, Bitch!
illetve igazából nem a színével van bajom hanem a színével plusz az állampolgárságával ezen kívül a stílusa se tetszik.
Hajrá Magyarország!
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}
5:1 és megvan a 7. hely... jó lenne megtartani vagy a Romát is megelõzni. 😄
Nem tudjátok Gabbert hol tudnám elérni?
FORzA PALeRMO
Pozitív lett a Palermót erõsítõ Moris Carrozzieri doppingtesztje. A védõt az április 5-i, Torino elleni bajnoki után ellenõrizték, és a vizsgálatok szerint kokaint fogyasztott a 28 éves játékos.
Ha a B-próba sem hoz más eredményt, akkor a Milannal és a Romával is hírbe hozott korábbi Atalanta-hátvéd hosszú, 12-18 hónapos eltiltásra számíthat. Maga Carrozzieri még nem kommentálta a hírt.
A kíborgtérben (FM07) márciusban -5 fok volt Palermóban és havas pálya piros labdával. 😄
FORzA PALeRMO
Lehet valamit tudni arról, hogy megint a sógorokhoz jönnek e nyáron edzõtáborozni a fiúk?
FORzA PALeRMO
Amugy nem kell megmagyarázni ez azért volt mert leeresztettetek mert már ugyis megvan a scudetto. 😄DD
Egyébként csak ismételni tudom magam: Inkább örökre a középmezõnyben sok olasz játékossal mint az élen mindenféle jöttmentel... 😄DD
Hajrá Magyarország!
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
"A Rosaneróból csak Budan és Guana hiányzik majd, de pontot valószínûleg így sem szereznek a Rózsaszín Párducok, akik ha mást nem, azt elmondhatják majd magukról, hogy annyi olasz játékos, mint amennyi a kezdõjükben van, az Internél az elmúlt tíz évben összesen nem volt."
😄DDDD a lényeg itt van még ha nem szerzünk pontot akkor is.
Az információ a korábban sportmenedzserként és ügyvédként tevékenykedõ Marcello Trapanitól származik, akit a maffiával való kapcsolatai miatt szeptemberben tartóztattak le az olasz hatóságok.
Trapani letartóztatása óta vádalku keretein belül együttmûködik a rendõrséggel – most közölt információinak forrásaként a Palermo korábbi sportigazgatóját, Rino Foschit nevezte meg.
Foschi nem meglepõ módon cáfolta az értesüléseket.
ez igaz sztetek?
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Fiorentina meg a Roma csak 4 pontal van elöttünk!! Lehet ebböl még egy nagyszerü szezon. 😊)
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.