Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

érdekes a multkor 0-4 nél sírtatok mára örömittasak vagytok😄😄

fsgh
Mit csináltok???😄Dd

59' Palermo 5 - 2 Lecce

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

McFrost
5-2 hehe

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

Cucmey
2-2 nem tudunk védekezni bakker... megint az otthonunkban aláznak minket. 😞

Cucmey
durva kis meccs lehet. már 2-1 a javunkra. 😄

Cucmey
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Amelia gólját nagyon várom.

The Sopranos
Le Leccek focizva! 8o|
Sima 5:0, Miccoli 3 Cavani 1 Amelia 1.

FORzA PALeRMO

Cucmey
Hétvégén kötelezõ a gyõzelem a Lecce ellen. föleg hogy otthon leszünk.

The Sopranos
Szép volt fiúk! Forza!

FORzA PALeRMO

McFrost
Gratt! Meglepõ, de fasza!

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
na akkor ma lehet bizonyítani...

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
Annyira bennem maradt a catania elleni szégyen hogy nem is érdekel mi lesz a Fiorentina ellen.

báttyó02
PORCA TROIA !

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Cucmey
Hát igen... Mondom én ilyen szégyent még nem éltem át.. 😞(

gabber_saviola
ez az a vereség, amit nem lehet megmagyarázni. leszartam volna, ha bármelyik más csapattól kapjuk ezt a nagy pofont...de pont a Catániától és pont a Barberában. 😞

remélem Zampabácsi rendet tesz a fejekben

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Cucmey
engem a 3. gól vágott szíven de nagyon. Egy góllal ennél jobban nem lehet megalázni az ellenfelet. 😞(((

gabber_saviola
elsírom magam komolyan bazmeg...................ekkora kudarcot! 😞

Cucmey
Nekünk ezen a meccsen semmi de semmi nem jött össze! most néztem az összefoglalót!!! az pozitivum hogy második félidõben is végig küzdöttünk.

Cucmey
Én is csak azt tudom mondani hogy ekkora szégyent Palermo szurkolóként még nem értem meg. Majdnem elsirtam magam... 😞((((((

McFrost
Serie A: a Palermo elnöke ígéri, nem rúgja ki az edzõt
Az olasz labdarúgó-élvonal egyik legkevésbé „edzõbarát” elnöke, a palermói Maurizio Zamparini megígérte: nem meneszti a Catania elleni katasztrofális vereség (0–4) után a tréner Davide Ballardinit.
„Eszembe sem jut kirúgni Ballardinit, de azt el kell mondanom, hogy szörnyû volt ez a meccs. A Palermo elnökeként még nem éltem át ekkora szégyent, Zenga taktikailag lemosott minket” – nyilatkozta az elnök.

A Catania a szicíliai derbik történetében korábban még sohasem aratott négygólos különbségû gyõzelmet Palermóban.

The Sopranos
Sírok...:'(
Kíváncsi lennék Zampapapa fejére most...

FORzA PALeRMO

Forza Italia
0-4

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
0-3 atya világ ki gondolta volna

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Forza Italia
hát jha annyi ennek a meccsnek. Azt nem értem h 0-1 nél minek kellett Brescianonak kiálítatni magát.

Cucmey
0-2 rohadt kibaszott Catania!!!! nem is nézem tovább a meccset 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((

Cucmey
persze....

Forza Italia
lehet nyerni még ígyis. Sok van még hátra.

Cucmey
Bresciano piros lap! erröl a meccsröl ennyit.

Forza Italia
+ Bresciano piros

Cucmey
0-1 😞(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((88

gabber_saviola
😊

gabber_saviola
TÁMADÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁS! 😊

PALERMO (4-3-1-2): Amelia; Cassani, Kjaer, Bovo, Balzaretti; Nocerino, Liverani, Bresciano; Simplicio; Cavani, Miccoli.
In panchina: Ujkani, Savini, Carrozzieri, Guana, Migliaccio, Succi, Tedesco.
Allenatore: Ballardini.
CATANIA (4-3-1-2): Bizzarri; Potenza, Silvestre, Stovini, Capuano; Biagianti, Ledesma, Tedesco; Mascara; Morimoto, Paolucci.
In panchina: Acerbis, Silvestri, Carboni, Izco, Baiocco, Spinesi, Martinez.
Allenatore: Zenga.
ARBITRO: Rosetti di Torino.

Cucmey

Cucmey
valaki tud valami tv-t ami adja a meccset???

gabber_saviola
<#eljen><#idiota>

Cucmey
Leverünk titeket mint vak a poharat!!! 😄D Most ezt nem csak szivatásból mondom komolyan gondolom hogy így lesz. 😊

Tono34
<#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1><#vigyor2>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Cucmey
Nem adja a tv??? az fasza... 😞((((((((((((((

gabber_saviola
Catániát szarrá kell verni vasárnap a Barberában. Semmi mást nem fogadok el, csak gyõzelmet.

persze, hogy ilyen meccset nem ad a sport tévé. 😞

Cucmey
Ebben egyetértünk!! Egyáltalán nem õ kell középre.

gabber_saviola
sajnos sosem láttam még úgy játszani, hogy azt mondanám, hogy Õ kell oda középre.

Cucmey
Mindenkinek lehet rossz napja én nem hibáztatom... 0-0nál nem lett volna jobb eredmény sehogysem...

gabber_saviola
Milan ajánlott 8-at Kjaerért, Zampapaesz nevetõgörcsöt kapott.

gabber_saviola
nagyon sajnáltam Carrót, hogy nem tudott játszani. 😞

9csöves9
Kjaer kibaszott jó volt.kiváncsi vagyok mi lett volna ha Carrozzieri van mellette

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

gabber_saviola
Bovóra még mindig haragszom, olyan volt mint ha élete elsõ meccsén játszott volna. Vegyen példát Kjaerrõl...érdekes Õ nem volt beszari, ha kellett akkor rúgott csípett harapott.

gercse
ja, akkor ok 😊
végülis õ az alapkõ a védelemben

Cucmey
Így van! 😊

Cucmey
én a kapust a védelemhez számolom... 😄DD

Fabio Capello
mondtam hogy kikaptok 😄

viccet félretéve, nemes ellenfél voltatok, valóban szerencsénk volt, mert ebben a meccsbe simán benne volt az igazságos döntetlen, mindkét csapat nagyon jó volt 😊 gratula!