Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
Istvánom veletek mizu? Okés minden?
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8
ratiomaster 1.8.9 : egy társ,aki segít,ha a nettel problémáim adódnának
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Gabber miért nem szokott ide írni? Iwiwes klubban néha látni, de ott meg állandóan törlõdik az üzenõfal... :-/
Hajrá Cucmey, sikeres szökést!
FORzA PALeRMO
Cucmey mikor szabadulsz? 😄D
FORzA PALeRMO
Jól indult az új szezon, nem volt könnyû meccs ezzel a Napolival. Remélem hamarosan összeszoknak a fiúk és nem 11-esekkel kell megnyerni a meccseket.
Forza Palermo az új idényre!
Mik a célok év végére? EL vagy merészebb álmok vannak ott délen?
FORzA PALeRMO
2-1
21' 0-1 Laurenti
33' Fabrizio Miccoli 1-1
35' Fabrizio Miccoli 2-1
52' Fabio Henrique Simplicio 3-1
71' Edison Cavani 4-1
80' 4-2 Rachid Arma
A Palermo együttese szeretné leigazolni a Serie A-ból nemrég kiesett Torino játékosát, Blerim Dzemailit - adta hírül a szicíliai klub hivatalos honlapja.
A Rosaneri kész lenne nyolc és fél millió eurót is áldozni a svájci válogatott technikás középpályásáért.
Yo, Bitch!
Yo, Bitch!