Unione Sportiva Cittá di Palermo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hatalamas góóóóóól!!!!
0:1
FORZA PAAALEEEERRRMMOOOO
FORzA PALeRMO
Olyan mint a Palermo hazai pályán...hibátlan. 😄D
FORzA PALeRMO
egy nõt kért fel, hogy menjen helyette az aukcióra, én úgy olvastam 😄 (mondjuk nem a borsban <#banplz>#banplz> 😄)
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Szép lehetett borostával... 😄
FORzA PALeRMO
Egy kis bulvár. 😄
Fabrizio Miccoli, a Palermo labdarúgója vásárolta meg 25 ezer euróért (6,7 millió forint) egy januári árverésen Diego Maradona fülbevalóját, amelyet az olasz adóhatóság foglalt le.
KORÁBBAN
Elárverezte az adóhatóság Maradona fülbevalóját
Keresés
A gyémántfülbevalót eredetileg 4000 euróért kiáltották ki, s akkor került a hatóság birtokába, amikor a jelenlegi argentin szövetségi kapitány szeptemberben az ország egyik klinikáján fogyókúrázott. Az új tulajdonos csak most fedte fel kilétét.
"Gyerekkorom óta nagy Maradona-rajongó vagyok, ezért szereztem meg a fülbevalóját" - nyilatkozta hétfõn a szicíliai csatár. Maradona 1984 és 1991 között halmozott fel tetemes - egyes hírek szerint 37 millió eurós - adótartozást Olaszországban, amikor a Napolinál légióskodott.
FORzA PALeRMO
Már egyhuzamban az 5. meccsünket adják! 😛
Hajrá Palermo!
FORzA PALeRMO
FORzA PALeRMO
Cavani és Simpli csoki 87. perces góljával 2:1 lett az eredmény. Szegény csoki még el is sírta magát. Most nemtudom azért e, mert a volt csapata ellen rúgta, vagy hogy elhagyja a csapatot az év végén.
FORzA PALeRMO
Sajnos Liveranit leküldte a bíró, 10 emberrel kevesek voltunk. Jó ez a Bari és Koman gólja is dícsérendõ!
De...
Forza Palermo!!!
FORzA PALeRMO
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
Az ismétlést ha tudod mindenféleképp nézdd meg! Most ment le az elsõ félidõ, de nagyon jó kis meccs.
Elhúzott a Bari 5 perc alatt 2:0-ra, de onnantól a Palermóról szólt a játék, Cavani szépített is.
Mindjárt fúj a bíró, jön a második félidõ. Ha továbbra is így nyomunk meg lehet fordítani a meccset. Persze ha a Bari nem lõ egy mákos kontragólt...
Palermo, numero uno!!!
FORzA PALeRMO
Blasira lennék még kíváncsi, nem lehet rossz, ha megfordult a Juvéban meg a Fioban is.
Hétvégén megint lesz Palermo meccs a Sport 1-en, Komanos Bari ellen. Hátha megtetszik Zampapapának...és lecsap rá. 😄
Jahh és Succi kölcsönbe a Bolognához ment.
FORzA PALeRMO
Sajna nem sikerült a kedvedben járni egy Lazio veréssel..😞
Viszont grat a Juve elleni gyõzelemhez!! Ezzel a vereséggel és a Fio elleni 3:0-lal sikerült feljönni az 5. helyre!!!
Remélem sokáig kitart ez a nagyszerû sorozat!!!
FORZA PALERMO!!!
FORzA PALeRMO
NA szoval csak azert jottem, hogy biztassalak titeket a Lazio ellen. Remelem tovabjuttok a kupaban. En drukkolok.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
Mi ez az All Star gála Miccolival? Adománygyûjtõ akció?
És még 1 kérdés... Zampapapa kiveti valakire a hálóját a téli átig. szezonban?
Üdv mindenkinek!
FORzA PALeRMO
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

remélem elérjük vele valamelyik Európai kupát

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.