Unione Sportiva Cittá di Palermo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

The Sopranos
IGGGOOOOOORRRR BUUUUDAAAANNNNNN
0:2222222
4. hely!!!!!!!!!!!
BLLLLLLL

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Fabio Kannát váró......
1:1

DE NEM ADJA MEEEEG!!!!! ISTENKIRÁLY BÍRÓ!!!!!!

FORzA PALeRMO

The Sopranos
FABRIIIICCCIIIOOOO MICCCOOOOLIIIIIIII
Hatalamas góóóóóól!!!!
0:1
FORZA PAAALEEEERRRMMOOOO

FORzA PALeRMO

The Sopranos
Elkezdõdött! Juve - Palemmu
Forza Palermo!
Live...on Sport 2! 😛

FORzA PALeRMO

Cucmey
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

The Sopranos
Ez nem valószínû, mert a Bors sose hibázik. 😄
Olyan mint a Palermo hazai pályán...hibátlan. 😄D

FORzA PALeRMO

WuFraZselic
=DDDDDD

egy nõt kért fel, hogy menjen helyette az aukcióra, én úgy olvastam 😄 (mondjuk nem a borsban <#banplz> 😄)

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

The Sopranos
A Borsban is írtak róla, ott úgy, hogy nõi ruhában licitált. 😄
Szép lehetett borostával... 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
Én is nagy Maradona rajongó voltam. 😄DD

The Sopranos
Húú az nagy meccs lesz! Rohadt szoros a tabella.
Egy kis bulvár. 😄

Fabrizio Miccoli, a Palermo labdarúgója vásárolta meg 25 ezer euróért (6,7 millió forint) egy januári árverésen Diego Maradona fülbevalóját, amelyet az olasz adóhatóság foglalt le.

KORÁBBAN
Elárverezte az adóhatóság Maradona fülbevalóját
Keresés
A gyémántfülbevalót eredetileg 4000 euróért kiáltották ki, s akkor került a hatóság birtokába, amikor a jelenlegi argentin szövetségi kapitány szeptemberben az ország egyik klinikáján fogyókúrázott. Az új tulajdonos csak most fedte fel kilétét.

"Gyerekkorom óta nagy Maradona-rajongó vagyok, ezért szereztem meg a fülbevalóját" - nyilatkozta hétfõn a szicíliai csatár. Maradona 1984 és 1991 között halmozott fel tetemes - egyes hírek szerint 37 millió eurós - adótartozást Olaszországban, amikor a Napolinál légióskodott.

FORzA PALeRMO

Cucmey
Vasárnap élõben: Juventus - Palermo 20.45(Sport2)

Cucmey
Otthon baromi erõsek vagyunk!! Fasza volt! 😊)

green6k
3-1 szép volt srácok.Jövõre irány a BL ha így folytatjuk.<#wink>

Cucmey
😞((( látom nem kellett megbánjam hogy ma dolgoztam.

green6k
Na!!Gyerünk srácok!!

green6k
Kicsit koncentrálhatnának jobban a srácok a beadásoknál.Egy labdát nem tudnak beívelni oldalról a tizenhatos terébe.

The Sopranos
Este Roma - Palermo élõben 18:00-tól a Sport 1-en vagy 2-õn!
Már egyhuzamban az 5. meccsünket adják! 😛
Hajrá Palermo!

FORzA PALeRMO

Cucmey
😄 😄 igy szokott ez lenni.

The Sopranos
A Róma és az Inter is bejelentkezett érte. Állítólag több pénzt akar de Zampa szerint elég annyi neki amennyit most kap. 😄

FORzA PALeRMO

Cucmey
tényleg.. hova megy?

The Sopranos
Behúztuk a Parmát is...😛
Cavani és Simpli csoki 87. perces góljával 2:1 lett az eredmény. Szegény csoki még el is sírta magát. Most nemtudom azért e, mert a volt csapata ellen rúgta, vagy hogy elhagyja a csapatot az év végén.

FORzA PALeRMO

Cucmey
azér Pastore gólja is nagy volt. meg Miccolinak megin nem jött be.. megin egy rohadt nagy kapufát rugot. 😞

The Sopranos
Hát nem... 😞
Sajnos Liveranit leküldte a bíró, 10 emberrel kevesek voltunk. Jó ez a Bari és Koman gólja is dícsérendõ!

De...
Forza Palermo!!!

FORzA PALeRMO

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Cucmey
hát ez nem jött össze. 😞 😞 .( de az összefoglalót megnézem majd.

The Sopranos
:S
Az ismétlést ha tudod mindenféleképp nézdd meg! Most ment le az elsõ félidõ, de nagyon jó kis meccs.
Elhúzott a Bari 5 perc alatt 2:0-ra, de onnantól a Palermóról szólt a játék, Cavani szépített is.
Mindjárt fúj a bíró, jön a második félidõ. Ha továbbra is így nyomunk meg lehet fordítani a meccset. Persze ha a Bari nem lõ egy mákos kontragólt...

Palermo, numero uno!!!

FORzA PALeRMO

Cucmey
kár hogy szombaton lesz. nem tom nézni. 😞

The Sopranos
Jaja, összerakta õket rendesen.
Blasira lennék még kíváncsi, nem lehet rossz, ha megfordult a Juvéban meg a Fioban is.
Hétvégén megint lesz Palermo meccs a Sport 1-en, Komanos Bari ellen. Hátha megtetszik Zampapapának...és lecsap rá. 😄

Jahh és Succi kölcsönbe a Bolognához ment.

FORzA PALeRMO

Cucmey
Én is remélem. Delio Rossi nagyon jót tett a csapatnak!

The Sopranos
Köszi így utólag is! 😄
Sajna nem sikerült a kedvedben járni egy Lazio veréssel..😞

Viszont grat a Juve elleni gyõzelemhez!! Ezzel a vereséggel és a Fio elleni 3:0-lal sikerült feljönni az 5. helyre!!!
Remélem sokáig kitart ez a nagyszerû sorozat!!!

FORZA PALERMO!!!

FORzA PALeRMO

takibalint
Zajlik az elet itt. Utolso hozzaszolas dec 24. <#nyes>

NA szoval csak azert jottem, hogy biztassalak titeket a Lazio ellen. Remelem tovabjuttok a kupaban. En drukkolok.

The Sopranos
Nagyon Boldog Karácsonyt minden topic látogatónak és persze Palermo drukkernek!

FORzA PALeRMO

gabber_saviola
na alakulunk, jó lesz ez a Délió.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

The Sopranos
Fúú de jól bekezdett Déli Ó!! Kezdem megszeretni... És ha a Siena ellen behúzzuk a meccset, bejön a tippmix karira, akkor imádni is fogom. 😄

Mi ez az All Star gála Miccolival? Adománygyûjtõ akció?
És még 1 kérdés... Zampapapa kiveti valakire a hálóját a téli átig. szezonban?

Üdv mindenkinek!

FORzA PALeRMO

báttyó02
heló rózsák<#vigyor1>

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

gabber_saviola
Délióbácsit nem adom <#vigyor1>

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

akár vissza is cserélhetnénk az edzõinket :$ 😄

#1 Sebastian Ingrosso, #1 Calvin Harris& #1 Dirty South fan :}}

gabber_saviola

The Sopranos
Újra életre kelt a topic! Hála Gabber, üdv újra!
Hajrá Rossi, zúzzunk végre!

FORzA PALeRMO

Cucmey
sok lesz itt még a munka! 😞 😞

gabber_saviola
a sok kihagyott ziccer megbosszulta magát. ha nincs rend a fejekben nem fognak jönni az eredmények.

Cucmey
hát ebben én már nem reménykedem... aztán ki tudja... szezon elején vagyunk még... 😄

gabber_saviola
hát még én 😊

remélem elérjük vele valamelyik Európai kupát

Cucmey
kiváncsi vagyok... 😊

gabber_saviola
na ufficsálé: Delio Rossi nuovo allenatore del Palermo

McFrost
Pedig még maradhatott volna 1 hétig<#vigyor1>

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

gabber_saviola
Na Zampapapesz megállapodott Delio Rossival, nemsokára ufficsálé a hír.

gabber_saviola
egybõl gondoltam <#vigyor1>

Tono34
Én igen. <#hehe><#hehe><#hehe>

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

gabber_saviola
fene sem gondolta volna, hogy nálunk ilyen béna lesz. 😞