27277

105e4pi.png\"

• Cucmey
    Összefoglaló

• karajjj
    baszki, félidőben elkapcsoltam, mondom ez úgyis egy szar meccs... :D
  • Zsolti9014
    Gratulálok, és azt hiszem, én is tévedtem, amikor a Palermónak rossz szezont jósoltam, remélem tényleg nem lesz igazam.
  • geo91
    szép-szép :D
  • Cucmey
    Hát ha ez így fog menni továbbra is akkor vissza szívtam mindent!! :DDD
  • Cucmey
    jeee Olaszul!! :)
  • riccardogardoni
    nekem marad a Sky Sport 1# HD :D
  • Cucmey
    ezt akkor sem így kéne csinálni. ha klub tulaj lennék majd megmutatnám :DD

vásárnap 20:30kor élőben a meccsünk a digi sporton.
  • gabber_saviola
    Edzőcserélgetésről nagy vonalakban annyit, hogy tavaly a szezon végén Délióbá kijelentette, hogy nem akar maradni. És nem azért nem akart maradni, mert nem motiválta már a kispad, hanem, mert akkoriban sok klub kereste meg Őt (nagyobb csapatok mint Mi) és csábítgatta. Ekkor Zampapapesz gyorsan keresett egy utódot és megtalálta Piolibát. De sajna Piolibával komoly gondok akadtak, ezért hamar repülnie is kellett (és ez nem Zampapapa hibája volt). És most jön a csavar ... mivel képbe került Délióbá és Claudio Ranieri is, de mind ketten időt kértek, ezért gyorsan találni kellett valakit határozott időre (amég Délióbá vagy Claudio Ranieri nem mond igent a padra) ... és ekkor jött Mangia. Mangia határozott időre kapott megbízatást, de ha jól teljesít, akkor marad.

Amúgy Mangia nem rossz edző, tavaly egész jól szerepelt a Varese csapatával.
  • Cucmey
    én ezt a "hipp hopp" stílusú edzőváltásokat nem szeretem meg azt hogy a fél csapat kicserélődött ráadásul ehhez majd jön egy tök új edző ez olyan mintha a nulláról kéne csapatot építeni. sehol sem működik ez a dolog.
  • gabber_saviola
    Szerintem meg nem.

Szerencsére akiket már nem motivált a rózsaszín mez, azok elmentek, helyükre tök jó pléják érkeztek. Nézd csak meg, hogy kapusposzton (TZORVAS), védelemben (CETTO, SILVESTRE, MANTOVANI ...) és középpályán (BARRETO, ZAHAVI, VARELA) is nagyot erősödtünk. Aki ezt nem hiszi, az majd szezonközben meglátja.
  • Hunor88
    :D
  • The Sopranos
    Pár hónapot...vagy az első nagy zakót. Mert hát megvan az esély egy újabb 0:8-ra akárkitől. :D

Cucmey - Lájk!
  • Cucmey
    Megmondom a tutit. Ez az év már most elment...
  • Hunor88
    :D Az biztos.
    Mennyit adsz a mostani edzőnek?
  • The Sopranos
    Elmehetne Zampa egy kis agyi CT-re...valami nem stimmel odabent.
  • Hunor88
    Pioli is sokáig bírta :D
  • karajjj
    Barreto nagy fogás!
  • Tono34
    Majd megint kirúgják párszor az edzőt :)
  • Mor3llo
    Gyakorlatilag megint eladtatok egy bajnokesélyes szintű csapat kezdő tizenegyének a negyedét...mint minden évben :/
  • gabber_saviola
    ugyanez transzfermárketesben:

• gabber_saviola
    erkezok-tavozok

• gabber_saviola
    azt mondja Zampapapa, hogy kivárjuk amég kidúzzogta magát Délióbá, aztán úgy is visszajön.

ja és, hogy a mai transzferekhez is szóljak ... Edgar Barreto leigazolása nagyon tetszik.
  • riccardogardoni
    ideje volt!
    Rossit vissza!!!
  • karajjj
    ezt miért?
  • The Sopranos
    Nagy harcban lehettünk a Reálos Gagóért, de úgy néz ki Róma lett a befutó. Kár érte, jó player.
  • The Sopranos
    Persze, 43 misi kurva sok pénz, még Forintban is. :-) Abból lehet azért gazdálkodni.
    Sirigut nagyon sajnálom, a kedvencem volt, mert sokszor hangoztatta, hogy neki első a Palermo stb. Nem tudni az okát, hogy miért távozott? Vagy egyszerűen a pénzpénzpénz? :-(

Zampa olyan mint egy érme, két oldala van, az egyik imádható a másik utálható...én most utálom! :-) Remélem azért nem veszi a szívére! :D
  • gabber_saviola
    Pastorét még jó, hogy eladtuk ... 43 misit egyetlen játékos sem ér a világon.

Sirigu helyett jött a görög válogatott Tzorvas a Panathinaikosból.

Cassani, Bovo eladása /amúgy csak kölcsönbe mentek opciós vásárlási joggal/ is érthető, mivel jött Mantovani, Silvestre és Cetto, ja és nem akartak hosszabbítani nálunk.

Elöl még leszenek igazolások. Szal nem Szériabé nyugi. :P Zampát meg imádom. :D
  • The Sopranos
    Aztarohadt mi lesz itt??
    Pastore, Sirigu, Cassani, Bovo...
    Balza is mehetne, ő is jó spíler.

Mi van Zampa, újra a Serie B-t akarod megnyerni te tyúkagyú vén f@sz?! Rühellem ezt a fószert, tönkreteszi a csapatot! Csak a zsebét tömi!

Szinte már csak Simon miatt érdekel a csapat. Bár valszeg őt is kölcsönadják Pescarának vagy valamelyik nívós fosnak.

Szégyen gyalázat! Zampa monnyon le!
  • riccardogardoni
    Trapani 3-5 Palermo
  • Hunor88
    Mantovani 3 millióba került.
  • ROCKnROLLA
    silvestre már hivatalos, 7 millió euroba került.
  • Hunor88
    Piolinak van egy jó oldala. Mindig megtalálja az ellenfél gyenge pontjait, de csak ritkán tud kezdeni vele valamit.
    Ennyi tapasztalatom már van. Én örültem, hogy elment a Chievo-ból :)
  • bakkerman
    jah nem,kétszer kikaptak
  • bakkerman
    pár éve meg BL csoportkörben,és asszem az arsenalt meg is verték ha jól emlékszem
  • IXEMGabeo
    ez ciki...nem rég még a svájci 2. odban voltak
  • bakkerman
    na végülis nem raktam meg,grat
  • riccardogardoni
    azt se értem hogy Balzaretti-t miért kell bal középpályásként játszatni?
  • riccardogardoni
    elég gáz :S
  • Hunor88
    Te jó ég. Kiesni a Thun ellen. :(((((((((((((((((((
    Hát én ezt nem hiszem el.
    :(((