821
  • Karez
    No igen San Andreas...kissé látszik hogy a készitők jótol tudnak lopni.Az egész úgynézki mintha sa-val játszanék..csak itt jó zsaruval és new york-ban.
    No meg a néger feka hasolósága is meglátszik az egészen.De sztem az sa-t nem lehet felülmúlni.
    Ez se múltafelül...nah jó grafikailag ez egyfokkal szebb.De ezt a játékot nem lehet egyszerűen hasolítani az sa-hoz.
    A sa egy feka rosszfiú tamagocsi.
    A true crime pedig egy feka józsaru tamagocsi .
    Ha a ketőt összegyúrnánk akkor 25 to life lett volna...csak hát nem lett (de ez mást a 25 to life-on már kidühöngtem magamat).
  • KeKKSZike
    Cheat-et tud valaki a játékhoz? :D
  • Voltan
    Jaja, nekem is 9600 van, úgy akad, hogy ihaj...
  • Johnny23
    GTA SA-hoz képest hogy értékeled?
  • UltimateGamR
    Hol lehet állítani a grafikán ?
  • Karez
    Hát én anno 2005 végén játszotam ezzel.És hogyismondjam tetszet is meg nem is.
    Maga az alapsztori az tetszet...az utána lévő lövöldözés is jól megoldoták.Szal történetileg megint üt a játék...bár most kicsit visszafogotabb a főhős mint nick kang-volt LA-ben.
    A rendőri tutorial kegyetlenül elrontották.Ha véletlenül nemúgy csinálod ahogy a progi mondja kezdújra haver. Aztán elkezdődik a játék végre nem abban a kretén rendőri ruhában kellet szambáznom.
    Nah de mikor meglátam a főhős arcát az új ruhájában majdnem sírva fakadtam.
    Azt tudtam hogy snoop dogg nagyon sponzorálja a játékot NAH DE ENNYIRE?
    A főhős arca pontosan a hihetetlen (béna mármint számomra) rapperől mintázták.És fogadok a szinkronban is belekontárkodot.
    Maga a játék grafikája nagyon üt! Ennyire szép életeli new york-ot még nemlátam.A tetejébe elég sok szemét is fujdogál az utcákon.
    Játékmenetileg még mindíg a true crime régi módszere van benne.Ne légy rossz oszt nemkapsz a fejedre.A tetejébe ha sok rosszaságot követünk el egyszerűen lefokoznak és a régi ruhában parádézhatunk.De ha pl. jó sok bűnözőt elkapunk akkor elő léptethetnek.
    ÍEgyetlen negatív-ot tok felteni (persze a snoop dogg hasonlóság mellet) hogy még PS2-n (!!!!) is ha bevedtem egy szépkis kanyart úgy belassult a játék hogy csak néztem. Ilyet utoljára a régi true crime csinált aztis pc-n.Nahde itt? Még ps2-n is elég belasul a játék egy szép farolás után .

Végső értékelés: 92%
    Grafika: 10/9
    Irányítás: 10/5
    Hangok,zenék: 10/10
    Feeling 10/7
  • UltimateGamR
    ja és legalább játszottál vele 30 perceet ? ha nem akkor semmi értelme a hozzászólásnak
  • Gerisone
    fúúú de borzalmasan szar ez a játék! túlbonyolított kaka! rettenetes! és még multija sincs! vááááá mekkora csalódás!
  • ttibi
    nem tudja valaki hol lehet felbontást meg grafikai beálitást változtatni? mert én nem nagyon találtam!

ati 9600-tal müködnie kéne? mert nagyon akad és nem tom mitől:(
  • Mozes13
    Jó ez a kép. Ahhoz képest hogy a videóban szétmegy a tv, itt eléggé egybe van. :D
  • AirborneRanger
    Nekem is ilyen van csak 128 megás... A titanium sorozat nincs a támogatott videokrtyák listáján, ott van az unsupportedek között, valszeg azért... :( Nekem mondjuk eléggé akad :D
  • mila69en
    szvsz a siralmas botrányos magyarán sz@r és a nehéz között hatalmas nagy külömbség van:-)
  • grebber
    Godfather az meg mi ? :D

Nemtudom nincs helyem feltenni a godfather-t de itt semmi irányitási nehézség nincsen legalábbis akinek ez nehéz annak a pasziánszot tudom ajánlani.
  • hgerg
  • gumikacsa
    ehhh:
  • piamania
    Hi!
    Valaki elmondaná,hogy ez milyen játék?
    A képek alapján úgy tűnik,mintha GTA-hoz hasonlítana.Köszi
  • Barney Tech
    Valaki könyörgöm vegyen fel msnre és ott küldje át pls!!!!!
    [email protected]
  • Csuhai G
    Az autók irányítása itt is olyan siralmasan árkádos, mint a Godfatherben??
  • Madu
    De nem akad semmi tök folyékonyan meg azért csodálkozok hogy mért nincs kezük.
    Directx9 C-m van
  • Madu
    Geforce4 Titanium 4200 64 megás
  • Voltan
    Hát, basszus, nem igaz, hogy milyen tetű ez a sz*r. Azért az röhej, hogy az Oblivion egész jól elfut a gépemen, ez a sz*r meg úgy megy, mint valami lassított felvétel. És semmi grafix options menu. Hát mi a franc ez már???
  • grebber
    Na kiprobáltam True Crime bejött ez sem rossz.
    Igaz vannak benne nagyon elnagyolt szar dolgok pl ha az autóval megyek és a távoli forgalman nézem nagyon szánalmasan oldották meg.
  • csoola
    hát, nekem nem indult a krekkel, vmit hiányolt, de letöröltem.megvárom a GS-be az értékelést, és utána ha jó, leszedem, ha nem, nem.
  • Gerbill
    Azért mert nem értesz hozzá már egyből szar is?
  • AirborneRanger
    milyen videokártyád van?
  • kicsirobi
    Nekem elindult faszául a ATI 9250-en,de a grafikán hol lehet állitani?
    Egyébként első nekifutásnak jónak tűnik
  • Madu
    Sikerült elindítani a beliknelt Crack el.DE.
    Nekem az embeknek a jobb keze hiányzik?Az mért van?
  • Attila 007
    Sziasztok, most próbáltam ki a játékot, hát az irányitás egyszerüen borzasztó, ha valaki ezt megszokja annak gratulálok, szerintem maga a játék nemlenne rossz, de az irányitás ténylegesen annyira élvezhetetlenné teszi, hogy az e,mber csak tiszta ideg lesz tőle.
  • Gerisone
    3 percet jáccottam vele! a grafika...hát nem is tudom! a kezelhetőség pedig nemsokat javult! pedig reméltem h naon jó lesz!
  • Gerisone
    szerintem az a rapidshare annyira nem bonyolult!
  • Gerisone
    nem hiszem el h képekkel együtt leírtad! jó vagy!
  • grebber
    Mostmár a gameről is irhatnátok!
  • Barney Tech
    nem akarok annyiért fizetni hogy egy kurva cdét letöltsek.
  • Barney Tech
    172#
  • theodor
    Fasza ezzel szartam elegy órát.Most meg már aludhatok.K..va jó.Pedig kipróbálhattam volna még tegnap.De ez a szar link elkúrta az estémet
  • theodor
    Ok már jó de még mindig nem értem hogy miért nem lehet normális oldalt betenni.Azért köszi
  • theodor
    A szintes betűkről egy szó sem volt.Ezzel kellet volna kezdeni.
  • Gabe18
    Free-t választod: kép

Idő letelését megvárod: kép

A szines betüket beirod a kockába,majd a download-ra nyomsz:

kép

Letöltöd igyen-bérmentve... : kép
  • theodor
    Ez akkor mi?Az biztos hogy lind de milyen?Hát pontosan hogy fizetős.Ja és ez a free-n belül van mert azért hülye nem vagyok.
  • theodor
    Download True.Crime.New.York.City-RELOADED_CRACK_ONLY.zip from Net-Mirror "Alpha": dl12CG.rapidshare.de (9478 of 10000 MBit/s in use)
    Download True.Crime.New.York.City-RELOADED_CRACK_ONLY.zip from Net-Mirror "Omega": dl12L3.rapidshare.de (9520 of 10000 MBit/s in use)

No premium-user. Please enter here:

Price Valid for Payment options
    9.90 EUR 1 month
    24.- EUR
    ~8 EUR/month 3 months
    44.- EUR
    ~7.3 EUR/month 6 months
    79.- EUR
    ~6.6 EUR/month 1 year