True Crime New York City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Viktorr
köszi

curerommal megy?

Seth
ez nem kiegészítõ,hanem egy új rész

PSN ID.: Beegabor

Vkinek sikerült már elindítania? Akinek igen az segítsen.

Viktorr
kellhozzá az sima játék vagy megy nélküle is?

Shep
Hát ez az, miért nem tudják normálisan elosztani a kiadásokat, talán még jobban is fogyna a kisebb név a boltok polcairól, ha nem a nagyokkal egy idõben jelenne meg.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

McW
Imádtam az elsõ részt, pedig a grafika egy szarkupac volt az irányítás trágyalé, mégis qrva jó elszórakoztam vele! Várom szeretettel!<#taps>

Mess with the best, and die like the rest...

Csuhai G
A rohadt életbe, hogy minden jó játék egyszerre jön ki !!

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

grebber
Ja aki estelg nemtudnám honnan szedni innen megteheti.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Na aki kiprobálja majd irhatna mennyire lett jobb/rosszabb mint az elsõ szebb-e meg ilyenek!

Törölt felhasználó
True.Crime.New.York.City.CLONECD-ExAuST
Harly18
Már lehet torrent-rõl szedni 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

Törölt felhasználó
DE úgy látom más se 😞
Törölt felhasználó
Én még nem találom sehol ...
Törölt felhasználó
Az Activision adta a hírt, ami szerint az Aspyr Media gondozásában készült True Crime: New York City immáron a PC-s platformra is elérhetõ. A New York alvilágába elkalauzoló program Marcus Reed kalandjaiba enged majd bepillantást, aki egy banda fõnöki székébõl került a rendõri erõkhöz. A grafika átlagos lesz, de a játékmenet még okozhat majd meglepetéseket.

playware.hu
M@TriX
akkor lenne igazán akciódús a gém 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

miért szörnyü, hogy feketével kell menni a gta-ban?
ép az a jó benne.
egy igazi néger getto feka, ez kell bele.
hogy nézne ki egy fehér azon a részen ahol a játék játszodik

Barney Tech
A leközelebbi cigány lesz vagy kínai.<#idiota>

SZilaJMaGGoT
Ez a niggerség nagy divat lett mostanság... Mostmár minden játékba feketékkel kell menni?? San Andreassal is ezér nem játszottam... :S Szörnyû! 😛 😄 Kellene karakter választási lehetõség minden játékba...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

urbijoe
nekem megvan ps2-ön nagy baromság

iMac 20\" 2.4Ghz ,2Gb ram, 320Gb,ati HD 2600 ,OSX Leopard 10.5.5

Gyocsika
Elolvastam ok csak jövöre

Gyocsika
Ez a game van pc-re?

M@TriX
na van két új kép, lehet nem is lesz olyan rossz...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

köszi, de már sikerült túljutnom rajta. mondjuk én úgy csináltam hogy rárohantam és leütöttem, vagy huszadjára sikerült is. igazságszerint már végig is vittem a játék fõszálát. hát szerintem elég rövídre sikerûlt és nem is olyan maradandó alkotás. a topic résztvevõinek pedig köszönöm hogy nem küldtek el a picsába csak mert konzolos vagyok. volt már rá példa sajnos. <#eljen>

taktikázni kell ott vannak ilyen oszlopok a mögé bujj el amíg szét nem lövi ha szét lötte az oszlopot akkor keress egy másikat és így tovább míg ki nem fogy a tölténye én is nehezen jöttem rá

köszi a segítséget. nem is figyeltem hogy ez PC-s topic.

grebber
Hát ez PC-s topic szerintem konzolostól kérdezd márha a 2-vel tolod mivel PC-re még nem jött ki.

Helló! egy pár napja kezdtem játszani a gémmel. nem rossz, de az elég nagy baj hogy azzal próbálnak hosszítani a játékidõn hogy 10-szer is neki kell futni a küldetésnek mire sikerûl. azért írok mert elakadtam: az ügy a President's Club, ennek is az elsõ küldetése amikor egy nagy szellõzõ ventillátor elõtt a szemét lõ rám géppityuval. megközelíteni nem tudom, de ha lelövöm akkor meg húszdarabra vágja a ventillátor! kérem valaki segítsen mit csináljak! elõre is köszi

Mikor jön ki PC-re ez a játék?
voxom
hogy nézem a képeket ebbe még jobb lessz a verekedés tök jó<#boxer><#wink>

voxom
Áh szerintem ez nem fog befutni mint ahogy az elõdje se tette,haverjaimnak felajánlottam hogy odadaom az elsõ részét de még le se szarták,pedig nem is olyan rossz.

12346
magyar gaméba meg C osztályos kéne?:S

12346
jajaja, kicsit unalmas csak...😊

M@TriX
egyenjogúság vazz... 😉
gondolták: bazz, a Rockstar-nak bejött az SA-val mi is inkább négerrel csináljuk, bizto azért lett jó gém... a miénket meg azért nem vették, mert fehér volt a csávó.

gumikacsa
ez mostanság sikk, hogy a fõhõs sötétbõrû legyen??? Filmekben is gammákban is...

Renault magnum http://kamionszim.hu

grebber
PC-re jõvõ januárban jön.
PS2-re Xboxra kijött már!Akinek van/volt/lesz lehetõsége kiprobálni irhatna pár sort hogy milyen.

DJ RX7
nem is olyan rossz!
valaki össze tudna dobni egy banner?

:3

princeofdark
Frissül a hivatalos site!

Ami itt van.

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

princeofdark

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

grebber
Na végre!!!

True Crime: NYC PC-re is!

<2005-10-27 @ 13:48 - Berkenye>

Várható volt ez a lépés a kiadótól az elsõ rész sikere után: PC-re is elkészítik a True Crime: New York City címû bûnözõs játékot, s valamikor jövõ év elsõ negyedében dobják piacra. Bandatagunk bekerül a new yorki rendõrségbe, mint Marcus Reed, hogy a bûn ellen harcoljon.

info: Gamestar

grebber
Honnan veszed játszottál már a 2-vel?

drop
ez megjeleni pc re is vagy csak ps2 re

Sheke
hát ez má SA utánzat az elõzõ true crime jobb volt

Le Parkour

grebber
PS2-es képek:

A True Crime 2 gangsztából zsernyákká avanzsált fõhõse, Marcus Ride, hagyományos kínai öltözékben próbál beépülni a kínai negyed maffiózói közé - Jet Liu néven. Csak találgathatunk, hogy mennyire lesz eredményes ez a projekt.

info: Hardwired

grebber
Raklap kép a Hardwireden.

DJ RX7
akkor bassszák meg!

grebber
True Crime: New York City lesz a valósi neve.
Megjelenés õsszel: PS2,Xbox és Gamecube-ra.

grebber
2006 õszén ez nemhiszem hogy elegendõ lesz valamire.

DJ RX7
M@TriX
mivel?

DJ RX7
mi lenne ?