821
-
theodor #181 Ilyet még nem láttam soha de soha az biztos.Szégyen az egész szarság. -
theodor #180 Nem tudom miről beszélsz.Nekem semmiféle link nincs ha lenne akkor nem írnám. -
Gabe18 #179 De miért akarsz fizetni?
FREE-re nyomsz,következő lapon megvárod amig a "Download-Ticket reserved. Please wait..." szöveg meletti számláló visszaszámol,és utánna ott a link a cucchoz. -
theodor #178 Miért kell ilyenekkel idegesíteni másokat?Itt van ez a sz.r már 3 napja letöltve nem tudom elindítani most végre van reloados változat és erre még fizessek a crackért.Pfffffffff -
#177 Há gef4ti4200 unsupported a gépigényes izénél, de elindul rajta, csak eléggé akad, meg olyan grafikai bugok, h mindn embernek hiányzik a jobb keze, meg néha olyan mintha elöntené a tenger a várost.. érdekes... azé lehet végigtolom :D -
theodor #176 Nem lehetne esetleg egy olyan linket betenni ahol nem kéne milliókat kifizetnem, pár megáért? -
theodor #175 Ja persze majd fizetek egy crack-ért -
Dosia #174 Na milyen a game ?Irjatok véleményeket pls!! -
Mozes13 #173 Nektek nem akadozik mer nekem eléggé. Rohadt kevés beállítási lehetőség van. -
#172 lenne egy kérésem a 2.cdén van egy "Data11".cab file (ezé a szaré nem megy) ezt valaki el tudná nekem küldeni emailbe nagyon kéne.Vagy valahová feltölteni.
[email protected]
Pls,pls,pls,pls.
Előre is THX!!! -
#171 hibás a mount file beszarok leszopom megam wáááááááááááááá. -
#170 minnyá nyomok képeket.
18. helyen vagyunk.
FEL FEL TOPIC -
#169 Képeket ide sebtibe -
Lazlo #168 van lejebb belinkelve crack, namost nekem úgy működik a crack hogy csak simán átmásolom a könyvtárba de nem írom felül a régit mert a crackbe ilyen R van az igazi exe-be meg ® ilyen nem írtam felül csak bemásoltam és indult ennyi :)egész jó a game nekem nagyon teccik. -
#167 #146 -
#166 honnan szedtetek krekket? -
gplay #165 nekem is megy, bár még cd nélkül nem próbáltam
-
#164 tutti nem... =/ -
Kaslerka #163 feltelepitettem a szar verziót és a RELOADED crackel simán megy nekem. NINCS a daemonba 1cd sem. nem kéri. simán megy. -
csoola #162 és valszeg nem lesz olyan jó h mégegyszer leszedjem...
-
csoola #161 ird le h csináltad meg, de csak ha nem kell reinstall, mert már nincs meg az uccsó két cd:S -
#160 azthiszem nem -
#159 Légyszi válaszoljatok!!!
| #155 -
#158 Valaki rakhatna be képeket. -
#157 mi???? hogyan? -
Lazlo #156 oks müxik :D -
#155 A játék elindul 8500-ös atival??
Sajna nem láttam a supported listen... -
Lazlo #154 okés de bentvolt :) ez a baj hogy bentvolt. nekem 2 drive-om van daemonba 2öt csináltam mind a 2-be beletettem és ezt írta ki most megpróbálom úgy hogy felteszem újra és hátha úgy:s -
#153 Az egyes CD-t tedd be, mert ez valószínűleg nem NO-CD CRACK, hanem csak simán crack aminek szüksége van a cdre -
Lazlo #152 nekem ezt írja ha felteszem a crack-et ugye exhaust van nekem. "Unable to locate the game data, make sure the dvd is in the drive and re-run" miért kéne dvd-nek bent lennie???? ha a reloaded-es változat is 3cds? valaki? -
#151 kész -
#150 akkor mostmárt nyomjátok a képeket, meg az infokat -
#149 lécci vki szánjon meg
-
#148 A felmentő sereg THX. -
#147 köszi csak nem tom letölteni nem kell várni pedig de semmi
esetleg megauploadra felraknád?
-
#146 !!!! CRACK !!!! -
Joint #144 crack needed!!! valaki linkelje mar be :]
ne legyetek spurok!!! -
#143 Cracket vki! -