True Crime New York City

← ElőzőOldal 17 / 17

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
mivan?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

DJ RX7
M@TriX
ennyi erõvel az össze konzolos gémnek is lehet nyitni topikot, amúgy meg ha kiadnák akkor valszeg nagyobb bukta lesz mint az elsõ rész mert addigra igencsak ütõs gémek lesznek kinnt...

szóval sztem ezt õk is tudják, ezért lesz only jelenlegi generációs konzolok.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

most még ez az álláspont, ezt már sokszor hallottam.

M@TriX
nem akarok nagyon beleszólni, de mint írtam csak konzolra fog megjelenni!!!! 😊

a "játékosok nyelve" topicban már volt szó a hangemberekrõl, akik fogalmatlanul mindennek hangot adnak (megelõzöm Mke-o: én is ilyen voltam / vagyok néha)
Akkor mondjuk azt, hogy minden FPS Wolfenstein-klón, minden autós játék NFS-klón, minden szerepjáték Diablo-klón, a csapatos lövöldözõsök pedig csakis és kizárólag CS-klónok lehetnek.

Definíció: az egy stílust képviselõ játékokat klónnak nevezzük.

Ha már ebben a stílusban kellene királyt válastzani, az a Mafia lenne. Stzori, hangulat, fizika, kidolgozás, játékélmény: nekem ez jött be. Útálm azu összehasonlítgatásokat, de még a Vice City sem ért a nyomába.

A TC elsõ epizódjáról ordított a konzol, ráadásul bugoktól sem volt mentes, de egy-két új opció azért volt benne, ebben a stílusban elõször fejlett harcrendszer, bonus-malus pontok, What if? befejezések, stb...

Sephi
A GTA mar csak azert sem lehet ellenfele mart a stilust nem lehet , hogyismondjam , evolualni es ha valaki meg is probalja arra azzonal KLONT orditanak.

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

bertino
Annak ? Ez ? kizárt

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

M@TriX
tudtommal ez nem jön ki PCre, csak GC, PS2, Xbox és ebbõl is látszik, hogy nem terveznek vmi nagy elõrelépést az elõzõ részhez képest... em nextgenre fejlesztik, amúgy õsszel jelenik meg.

Ez a topik meg törölhetõ, vagy átpakolandó.

Killgore
ez így van.

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

rezsofiz
hja, elég nevetséges má ez a sok klón

sazl : c

NEOreg3
hagyják már "szegény" GTA-t, úgysem fogják tudni letaszítani a trónról:C

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Killgore
sztem is nagyon gyengére sikerült...

Ha békét akarsz, készülj a háborúra!

Sephi
Ehhh bazz...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

báttyó02
😄Ddd

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

fitutufi
mikor jelenik?

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^

tigeroo
max a driv3r ellenfele
nemtom. szvsz elég gyenge. :S

http://thenamelessphoto.com/

DJ RX7
vajon itt a San Andreas elenfele?

:3

DJ RX7
ez nem vicc video

:3

← ElőzőOldal 17 / 17