821
  • Shep
    A néger majmot a tetőn aki szamurájnak képzeli magát hogy lehet legyőzni, mert van ugyan egy kardom de az kb 3 ütés után eltörik, kézzel meg hiába is ütöm nem sebződik.
  • Shep
    Nekem jó, nem a tápod gyenge?
  • Mexx
    Sziasztok!
    Folyton restartol a gép ha Load Game-t nyomok,meg elsö küldetésnél kilépett.. Hibát észlel blabla... Nektek is van ien vagy gépen baszaxik ? :(
  • Shep
    Közben már rájöttem, thx, és szomorúan vettem tudomásul, hogy alig játszottam vele és a fő ügy 30% -a már meg van oldva. Azzal a grafikai buggal találkozott más is, hogy a kocsik körül ilyen fekete füstszerű valami tűnik fel időről időre, meg néha eltűnik az útról a tükröződés?
  • theodor
    A rendőrségen a fegyver raktárba.Bemész a liftbe és a fegyverraktár (armory) szintre mész.Odamész a pulthoz nyomsz egy "E" gombot és ott kiválasztod, hogy melyik mozdulatot akarod megvenni.Az elején még csak egyet lehet venni.
  • M@TriX
    pár képet benyomhatnátok.
  • Shep
    Hol lehet megvenni őket?
  • theodor
    De van de itt már meg kell venni a különböző mozdulatokat.
  • OMax
    Amugy tokeletesen megy. eddig. Most mentem at az autos tanitason, ott 1 csoppet akadt, de a sok reflektacio miatt... gondolom
  • OMax
    Nekem is gf 4 ti 4400 128 as van es mindenkinek a jobbkeze hianyzik :)) elegge vicces
  • Shep
    Ebben nincs vetődve lövés mint az előző részben?
  • kilyking
    Melyik driver van fent?
  • BIZ0906
    Akkor nekem miért megy akadás nélkül?(ATi 9600pro)
  • Voltan
    Úgy látszik, nem szereti a 9000-es ATI szériát. Röhej. Jöhetne valami peccs...
  • BIZ0906
    Itt nézz körül.
  • Gerbill
    Én esetleg csak azért fogom kipróbálni, hogy megnézzem a várost, mert már sok New Yorkban játszódó játékkal(NY City Tycoon, gta3, The Godfather) játszottam és kíváncsi vagyok ebben hogy oldották meg
  • kilyking
    Én nagyon vártam ezt a gamet de csalódtam!Szerintem egy 9800proval jól kéne mennie
    de akad mint állat!Remélem adna ki hozzá valami javítást.
  • hitch
    Hy all.Tudna nekem valaki egy fél oldalas Boritot erröl a játékrol adni.Vagy egy teljes is jo lesz.Thx
  • ttibi
    én úgy tudtam beálitani hogy mikor inditotam a játékok (iconrol) nyomtam a CTRL-t egyfojtában és be kell jönie egy kis panelnek amin tudsz felbontást egér érzékenységet bill. kombinácokat változtatni!
    remélem müködik!
  • BIZ0906
    Nekem is faxán megy. De talán jobban kedvelném ha az egér is gyorsabb lenne.
  • BIZ0906
    Bocs előrre is, de hogy kell az egér érzékenységét(gyorsaságát) növelni?
  • theodor
    Nekem meg pont hogy bejön a game.Csak mert nekem sincs atomreaktorom 512 ram 2800 as amd proci 9600 xt videó kártya.Ezzel e konfiggal nálam tökéletesen fut 1024-ben.Ráadásul még a grafika is szebb mint az 1. részben.Jó vannak bugok de azért nálam olyan nincs mint a néhány sorral lejebb belinkelt képen szeritem az gép probléma driver,proci.memo stb.Én azt mondom hogy grafikára szarrá veri a godfathert de a játékélmény nekem se volt sok.
  • Gerisone
    nincs semmi baj a gépemmel simán elment 1024*768ba! de ez nemnaon változtatott a játék minőségén!
  • Dosia
    1ként + nem szar a játék
  • Dosia
    Venni kéne 1 normális gépet és akkor nincsenek ilyen problémák
  • Gerisone
    fideszkampány lehetne:

SZARABBAK A JÁTÉKOK MINT 4 ÉVE!
    70%-KAL KEVESEBB OPTIMALIZÁCIÓ!
  • Gerisone
    azt hiszem egyhangú a vélemény

Már törlöm is az izóját lefele! asszem felrakom ujra a FEAR-t! az legalább maxon elment!
  • Voltan
    Ez érdekes...
  • ttibi
    nekem 2.4, 1 GB ram, 9600 és akad mint az állat. de azért berakhatak volna valami grfikai beálitást hogy mégis mert nekem 800x600ba futt de nem tom lejebb venni!

vagy azért akad mert töltötem? és így álnak bosszut a készitök?
  • Csuhai G
    Szerintem az 1. rész (sokkal) jobb volt!
  • Csuhai G
    Iszonyatosan szar!
  • McW
    Nagyon vártam ezt a gammát, az előzővel sokat nyomtam, de sajnos ez egy igénytelen kalap szar! Igaz, utálom a playstation-t, de a pc-s társadalomnak nincs szüksége ilyen trágyalé játékra! Kár érte...
  • Voltan
    Nem tudom, hogy a 9600 miatt van-e, de tény, hogy nagyon vacakul fut. Mondjuk a gépem sem egy nagy szám, 1600-os Athlon, 1 giga RAM, és ugye 9600 Pro. De ennél mindenképpen jobban kéne futnia, szerintem. A FEAR-rel, Black and White 2-vel,stb. nem volt futtatási gondom, még az Oblivion is egészen szépen eldöcög, szóval ezek után röhej, hogy ez a vacak 640 x 480-ban ilyen tetű legyen.
  • Voltan
    Szerintem ráadásul ugyanaz a hangja ennek a fekának is, mint CJ-nek volt az SA-ban.
  • Gerisone
    milyen képet? szkrínshot 1000fele van a neten! Ne kövezzetek meg de nem sokat veszítetek ha nem töltitek le!
  • Csuhai G
    Képeket!
  • Gerisone
    kb másfélórát nyomtam de eddig tartott
  • Gerbill
    Egy képet nem rakna be valaki?
    Akinek ati 9600-a van annak akad? Nekem is az van és be se szerzem ha nem megy rajta
  • csoola
    a 25 to life-ot két délutáni pihennö alkalmával toltam végig.és sztem nem gondolták komolyan h ezzel a gammel (25 to life) keresni fognak.ha igen, akkor hehe.
  • AirborneRanger
    Srácok! Kocsik hol lehet javítani? Megvettem jópénzért a kövi rendőrautót, de jól össze is törtem :D És a rendőrségen mindig törött állapotban kapom meg...