35066
-
Solt #22732 Én is... viszont makacsabb vagyok mint ingerlékenyebb... szerintem ezek ösztönzik az embert nagyobb teljesítményre, és így lehet fejlődni! ;) -
Neoncsoves #22731 ja csak ingerlékeny típus vagyok és eléggé fel tud idegesíteni amikor órákon át szenvedek 0 sikerélménnyel :D -
Solt #22730 Meg a fél órás kúszások egy lövésért, ami vagy sikerült, vagy nem! :D -
tpM #22729 Meg emlékszel mennyit gyakoroltuk azt a szeles izét? :D -
Solt #22728 Nem túl jó? Hmmm... az a legjobb része... gyakorolni kell! ;) Biztos vagyunk úgy egy páran, hogy a nehezen, sok gyakorlással elért siker édesebb... pár hónap kemény gyakorlás után jobb érzés lelőni egy ilyen veteránt, mint más játékokban halomra lövöldözni a sok gyíkot! :D
Soha nem felejtem el, hogy első onlány armázásaim rendre úgy végződtek, hogy szinte azt sem láttam ki és honnan lő le... és milyen hatalmas élmény volt aztán borsot törni a többiek orra alá... nincs is annál szebb mondat a ts-n, amikor csak ennyit hallasz: Óóóó... Solt, már megint te... :D
Szóval a szimulátor világ legszebb része az, hogy sok munka kell a sikerélményhez... ebben az a szép, hogy nehéz! :) -
"Jól nézzen ki"
Hát igen, de a vérpistiknek nem az tetszik, hogy részletesen van "cérnáról cérnára" megmodellezve, hanem a csili-vili fos fényeffektek(Amiket a DragonRising-ban is láttunk, és CoD-okban is elég jellemző)
Ez csak arról jutott eszembe, hogy kiváncsiságból felraktam új kártyám miatt az OFp:DR demóját, és semmi szép nincs benne, fű és karakterek gagyi, és képeket nézve, Red River-ben se lesz jobb.(Bár ez úgy se érint itt sok embert.) -
Gascan #22726 és mennyivel lehetne ezt még fokozni ha még az AI is fájnul működne :) -
JanáJ #22725 Nem hibáznak, a konzolban már nagyobb a pénz. :-S
Amúgy Armára visszatérve. Tegnap a Scenariok (?) közül játszottam az elsővel, ami teljesen hangulatos volt, csak hiper rövid. Tiszta Afganisztán filing. (Nem mintha lettem volna már ott. :-D) -
Neoncsoves #22724 Neten nem túl jó, én próbáltam. A sok nagy pró leszed pár percen belül, plussz a szar spitfirek állandóan leszednek :) -
Gascan #22723 hát igen, nekem csak a kalóz verzió volt meg... de a szingli az nagyon tetszett... de mivel anno még csak 16 éves lehettem - milyen gyorsan elszállt az idő :( - ezért csak billentyűzeten meg net nélkül toltam -
Solt #22722 IL-2? ;)
Tökéletes program nyilván nincs... de nem mindegy, hogy mennyire nem tökéletes! :) -
Gascan #22721 láttál te már ilyet? ami mindenkinek jó és tökéletes? :) -
Solt #22720 Az, hogy valami megjelenik-e konzolra, az már egy jó szűrő... ha igen, az jelenleg már igencsak kerülendő... legalábbis nekem! :) -
Solt #22719 Kis ráfordítással olyan játékot írni, ami egyszerre kielégít szimulátorost, és bohóckodót egyszerre... plusz jelentős különbséget tenni pc és konzol verzió között...
Ott hibáznak a fejlesztők szerintem, hogy a konzol szinthez igazodnak... -
JanáJ #22718 Ezeket a könnyítéseket szvsz lehet helyiértéken is használni, pl: a Rainbow 6 sorozat első 2 része. Soha nem használtam, de sokan igen, ezért sokkal többen vették, több zsé volt belőle, többet pörögtek a játékon. Mondjuk aztán az is elment konzol felé.
-
JanáJ #22717 Én kisAcekopaszka vagyok, de ez a kép nagyon ACE-es. :-) -
tpM #22716 Ez volt már? :) -
Gascan #22715 mit lehet tenni ha az emberek ezt veszik? -
tpM #22714 Igen, ez az egyetlen előnye Armával szemben, hogy konzolra is kidobják, ott meg nincs konkurenciája ugye...
-
Solt #22713 Szánalmas... és ez mind a szemét hülyegyerek képző doboz miatt van... ott ez az igény! Jól nézzen ki, és könnyű legyen... no meg lehessen irányítani azon a nyomkodó biszbaszon...
Nem sajnálom én tőlük, de nagyon rossz megoldásnak tartom, hogy a PC-s játékokat is ebbe az irányba viszik... -
tpM #22712 má alig várom h ezzel a sppéci célonmaradós m4a1 autoamta gépfegyverpuskámmal ircsam a zellent!!!!11

-
Solt #22711 Ahol látom az igyekezetet ( legalább valamennyire ) a fejlesztőknél, azok szimulátorait ( próbálkozásait ) mind megveszem... de ez számomra vicc kategória! :D
-
Gascan #22710 Ez most aztat jelenti hogy te nem veszed meg :D -
Solt #22709 Aztakurvatatabánya! :D Most nekem van még korán, vagy tényleg az olyan játékokra van igény, ami alapból abból indul ki, hogy aki játszik vele, az totál analfabéta?
Ezek olyan kis gyöngyszemek:
"A visszajelzések szerint a Dragon Rising játékosok 90 százaléka imádta a programot és csak 10 százalék talált benne kifogást" - állítja Sion Lengton, a sorozat kreatív igazgatója."
10%? Baszki... ez már a sírjak, vagy röhögjek kategória!!! :D Kiket kérdeztek ezek meg??
"Ők is többnyire azt kifogásolták, hogy a Dragon Rising nem volt elég nehéz. Mindenesetre Skira nyitott világa tesztnek jó volt, ám a Red Riverben számos változtatás lesz látható."
Tehát mivel nem volt elég nehéz, a biztonság kedvéért még könnyítenek rajta:
"Távoli célzásnál például lelassul a célkereszt, ha ellenfélhez ér (vagyis kicsit rajta marad és nem fordul velünk), míg középtávon a Call of Dutyból ismert módszert használják. Ez annyit jelent, hogy befoghatjuk az ellenfelet a célkeresztbe és addig rajta is maradunk, míg meg nem hal."
Édes nem? :D Asszondja, rajta marad a célkereszt amíg meg nem hal! :D :D
Még jó, hogy ez kikapcsolható... egyelőre... ha így haladunk, pár év és csak a tűz gombot kell nyomogatni... az nyer, aki adott idő alatt többet klikkel... :D
Tudnám mi a szarnak erőlködnek ezek... csináljanak inkább autós játékokat... azok sem eget verőek, de ahhoz legalább értenek valamennyire...
-
induljon a flém red river -
tpM #22707 Hát ezeknek a fegyvereknek... RPK, RPG, PK, AK stb -
Gascan #22706 minek kellett volna hangja? -
Neoncsoves #22705 végülis 10/9 pilóta képes inteni akár egyet is, de Ő nem. lehet stresszes volt, azért nem. egy integetés miatt nem akadok ki, csak na.. :) -
ha egy kicsit belegondolsz talán egy kicsit több dolga is van néha olyankor egy pilotának mint hogy neked integessen.Pl:A torony mondja neki az utasitásokat vagy rádiozik valakivel és közbe ellenörzi a müszereket hogy minden rendben van e és nem utolso sorban irányitani a gépet a gurulón hogy ne menjen neki semminek, ha ezt mind átgondolod már nem is bunkoság ha nem int vissza. -
Neoncsoves #22703 lószart! majd legközelebb te is eldugod az orrod Kecskemétre :D -
Neoncsoves #22702 T72-be inkább nem szálltam be, mert féltem hogy nem bírok vagy kijönni, vagy bemenni :) a 186 centimmel nem vagyok éppen kisdarab :D
RPG-t azért nem fogtam mert mire eljutottam azokra a részekre, amiknél ilyesmi volt addigra a nyakam, karom, arcom le volt égve és semmi hangulatom nem volt fegyverfogdosáshoz :D -
tpM #22701 Vettetek fel nekem hangokat? :D -
Neoncsoves #22700 Tiszteletadásról. Tegyük fel színész vagy, eljátszol egy darabot a színházban, tapsvihar van, te meg meg se hajolsz a közönségnek, le se szarod őket csak mint ki jól végezte dolgát lesétálsz a színpadról. kb. ez is ilyen -
Neoncsoves #22699 én AK-t fogtam csak, egész jó volt szivesen elrohangálnék vele :D
Nekem sem ez volt a lényeg, hogy foglalkozzon a közönséggel, csak tudod illik foglalkozni velük, ha Ők is foglalkoznak veled.
JanáJ: persze, bunkóság amit csináltam, utólag bánom, de. Ha egyszer megtapsolnak téged integetnek neked, legalább biccents vagy valamit csináljál ne leszard a közönséget.
1 valamiben egyetérthetünk: a pilóták remek formában voltak ma!
-
Gascan #22698 érdekes még h az RPK-t se éreztem nehéznek, pedig az is kb. annyi kg mint az RPG -
Gascan #22697 Én is voltam, este 7re értem haza vácra... mondjuk engem nem nagyon érdekelt, hogy melyik pilóta foglalkozott a közönséggel, mert szerintem nem az a lényeg hogy engemm szórakoztasson, hanem hogy mutasson valamit ... az h ez szórakoztat-e engem az már az én ügyem
ilyen szellemben nekem is tetszett a repülőnap...
Armához visszatérve sikerült kézbe fognom végre egy RPG-t, nekem elég nehéznek tűnt - pedig nem tartom magam gyönge gyereknek :D 7,5kg.. kb öntött vasra emlékeztetett az egész, szóval hoszzú távon egy vállon egész biztos haza vágná a vállam :)
az Ak47, Dragunov azok rendben voltak... fogtam még Thomsont, meg M1 Garandod, meg BAR-t :D mondjuk a BAR szintén tömör vasra emlékeztetett, szép kis súlya volt...
ültem T72-ben, még 1x nem biztos hogy akarok... annyi hely sincs benne, hogy megigazitsam a lompost ha félre áll :D nem is beszélve arról, hogy klima nix :) 50 fokban az ivóvizen kivül csak a szent lélek hűti a legénységet.. látni szart se lehet, és kb. 5 perc mig kikászmálódok belőle.. egy egészséges találattal tuti úgy bevágnám a fejem valamibe, h már kimászni se tudnék :)
-
JanáJ #22696 Off:
Bocs de nem bírom ki: Ha díjjazod a kölcsönös tiszteletet, akkor ne mutogass be másnak.
Az összetartás nem meglepő egy ilyen zárt közösségben, mint a pilóták.
A román 21-es lancer felújjított, valószínű jobb állapotban van mint a mi Flankereink...
A Spartan és hasonlók tudtommal "motor fékkel" tudnak így lassulni, nem "kerékkel". ;-) -
Neoncsoves #22695 Nem nagyon illik ide, de mivel feltételezem, hogy van aki szereti még a repülőket meg heliket meg a katonai dolgokat az szívesen elolvassa a beszámolómat :) nem nagyon nevezném offtopiknak, se de ha úgy tetszik akkor:
OFF:
Voltam a repülőnapon, eszméletlen milyen élmény hallani ahogy Mi-24 felpörgeti a motort majd elkezd repkedni, igen durva manőverekkel. A pilóta szerencsére szembe is állt velünk a helivel és így belegondoltam, ha így felbukkanna egy domb mögül velem szemben tuti beszarnék...
A heliről ennyit kb... a másik ami tetszett még azok a vadászgépek voltak! Amikor a hangsebesség határát súrolják és alig hallasz valamit a nagy zajtól, valami eszméletlen! Aki még nem ment el egy repülőnapra se, annak ajánlom mert - legalábbis elsőnek - felejthetetlen élmény. Sajnos a Grippen vs MiG29-ről el kellett mennem, de hihetetlen micsoda feeling látni állatkodni ezeket a nagyon profi pilótákat.
Megemlíteném még az Olaszokat (igen nagybetűvel mert megérdemlik) akik egy C27-tel repkedtek, ORSÓ manővert simán benyomták, stb... Leszálláskor megálltak a kifutón, kitűzték egyik oldalra a Magyar zászlót majd mellé az Olasz zászlót is, majd elindult a közönség felé. Taps és integetés fogadta őket (jóval nagyobb mint a többi gépet), miután leparkolták a monsztát, kiszálltak a pilóták és egy magyar zászlót ketten fogtak. Nagy tapsot kaptak ismét, majd amikor teljesen rendbe rakták a gépet és elindultak a hangárok fele lazítani, akkor is nagy tapsot kaptak ismét. Egyszerűen nem értettem, először azt hittem Magyar pilóták voltak, de amikor kiszálltak a gépből láttuk hogy Olaszok. Jól esett, hogy kölcsönös tisztelet van - ha nem is a két nép között - de a pilóták és a közönség között. Hatalmas respect nekik, mert ilyen szimpátiát talán egyik kötelék vagy gép se mutatott. Nem várom el, hogy mind ilyen legyen, de szívesen fogadnám ha mind ilyen lenne :)
Szégyen szemre az egyik Magyar sportgépes pilóta oda se tolta a képét a közönséghez, pedig nagyot alkotott (lehet nem engedték, bár mindegyik gép rajta kívül előbb-utóbb odagurult és integetett a közönségnek amit viszonoztunk is). Horvátokban csalódtam még nagyot, a kötelékből kb. 4en foglalkoztam a közönséggel, a többinek hiába integettünk le se szartak minket, éppen ezért befuckoltam az egyiknek, bár nem figyelt sajnos. A svájci csapat is eszméletlen showt csinált a népnek és Ők is megköszönték a figyelmet, integettek, stb.
A másik kiemelt ember a szememben a Magyar Grippen pilóta volt aki remekül kihasználta a gép adottságait. A román MiG21-es pilótát is nagy taps fogadta, bár szerintem azért mert csoda hogy bele mert ülni :)
Többet nem nagyon tudok kiemelni igazából azért mert az egész nagyon jó volt.
Ja, a C17 alig pár méteren simán megállt, kurva erős fékek vannak rajta. Ugyanúgy rövid távon simán felszállt. -
Ha unod az AI-t, akkor armahu TS-en a helyed, bár mostanában ritkábban van PvP, de ennek oka csak az, hogy kevesen vagyunk.
Az AI-ról meg annyit, hogy pl. én is ofp-óta játszom ezzel a játékkal, de a mostani OA kiegészítőre jutottam el addig, hogy már ki sem próbáltam a single kampányt. Arma2 alap esetén még próbáltam vagy 30 percig (eddig bírtam ideggel a gyér játék élményt).
Szóval marad a multi, sajnos ehhez kell a net, de ez már csak egy ilyen világ. -
Üdv, most picit furcsa leszek, de kiváncsi vagyok, hogy mi a vélemény.(ha már ez egy fórum)
Nektek mi a véleményetek erről az elkövetkezendő egy hónapban megjelenő Brit DLC-ről?
Én őszintén örültem neki, de mikor leesett, hogy fizetős... :\
Visszaolvastam előző üzenetekbe, hogy mi a vélemény az AI-ról, s tény nem profi, de néha fainul tud működni, s tény, hogy multiban sokkal élvezhetőbb egymás ellen, de én azért azt is szeretem ha Co-op van.
De amit akarok mondani az lényegében az, hogy minek csinálják és építik fel a kampányt ha egyszerüen lehetetlen a botokkal együtt működni.(főleg hogy például a sima ArmA2-ben elég sok múlott rajtuk.)
Mielött még valaki azt mondaná, hogy mennyek vissza CoD-ozni, annak azt mondom, hogy 10 éven át OFp-ztem és játszottam a többivel is.
És tényleg az a baj, hogy ugyan azok a problémák állnak fenn az AI-val kapcs minden játék során, no meg engem az is zavar, hogy amit a közösség csinál, azt adják el és alig fejlesztenek valamit.(Mélyebben belegondolva ez erős tévedés, de látható eredmény nem sok van/volt, max graf, ami mondjuk egy kis optimalizálással, már király.)
A negatív hosszásolásommal ellenben imádom, szóval félreértés ne essék, csak egyszerüen bosszantó, mivel szar netemmel ritkán van az, hogy ráveszem magam egy laggos neten játszásra, emiatt átlagban AI-val játszom.
Azt is aláírom, hogy tény, hogy sok dolgot fel lehetne sorolni problémaként, de azokat nem reklámozzák, viszont régen ezzel reklámozták előszőr az ArmA-t ha jól emlékszem, hogy milyen faszántos az AI.
Reméljük a legjobbakat!
.png)