• Gascan #22697
    Én is voltam, este 7re értem haza vácra... mondjuk engem nem nagyon érdekelt, hogy melyik pilóta foglalkozott a közönséggel, mert szerintem nem az a lényeg hogy engemm szórakoztasson, hanem hogy mutasson valamit ... az h ez szórakoztat-e engem az már az én ügyem

ilyen szellemben nekem is tetszett a repülőnap...

Armához visszatérve sikerült kézbe fognom végre egy RPG-t, nekem elég nehéznek tűnt - pedig nem tartom magam gyönge gyereknek :D 7,5kg.. kb öntött vasra emlékeztetett az egész, szóval hoszzú távon egy vállon egész biztos haza vágná a vállam :)

az Ak47, Dragunov azok rendben voltak... fogtam még Thomsont, meg M1 Garandod, meg BAR-t :D mondjuk a BAR szintén tömör vasra emlékeztetett, szép kis súlya volt...

ültem T72-ben, még 1x nem biztos hogy akarok... annyi hely sincs benne, hogy megigazitsam a lompost ha félre áll :D nem is beszélve arról, hogy klima nix :) 50 fokban az ivóvizen kivül csak a szent lélek hűti a legénységet.. látni szart se lehet, és kb. 5 perc mig kikászmálódok belőle.. egy egészséges találattal tuti úgy bevágnám a fejem valamibe, h már kimászni se tudnék :)