• bricsi01
    Üdv, most picit furcsa leszek, de kiváncsi vagyok, hogy mi a vélemény.(ha már ez egy fórum)
    Nektek mi a véleményetek erről az elkövetkezendő egy hónapban megjelenő Brit DLC-ről?
    Én őszintén örültem neki, de mikor leesett, hogy fizetős... :\
    Visszaolvastam előző üzenetekbe, hogy mi a vélemény az AI-ról, s tény nem profi, de néha fainul tud működni, s tény, hogy multiban sokkal élvezhetőbb egymás ellen, de én azért azt is szeretem ha Co-op van.
    De amit akarok mondani az lényegében az, hogy minek csinálják és építik fel a kampányt ha egyszerüen lehetetlen a botokkal együtt működni.(főleg hogy például a sima ArmA2-ben elég sok múlott rajtuk.)
    Mielött még valaki azt mondaná, hogy mennyek vissza CoD-ozni, annak azt mondom, hogy 10 éven át OFp-ztem és játszottam a többivel is.
    És tényleg az a baj, hogy ugyan azok a problémák állnak fenn az AI-val kapcs minden játék során, no meg engem az is zavar, hogy amit a közösség csinál, azt adják el és alig fejlesztenek valamit.(Mélyebben belegondolva ez erős tévedés, de látható eredmény nem sok van/volt, max graf, ami mondjuk egy kis optimalizálással, már király.)
    A negatív hosszásolásommal ellenben imádom, szóval félreértés ne essék, csak egyszerüen bosszantó, mivel szar netemmel ritkán van az, hogy ráveszem magam egy laggos neten játszásra, emiatt átlagban AI-val játszom.
    Azt is aláírom, hogy tény, hogy sok dolgot fel lehetne sorolni problémaként, de azokat nem reklámozzák, viszont régen ezzel reklámozták előszőr az ArmA-t ha jól emlékszem, hogy milyen faszántos az AI.
    Reméljük a legjobbakat!