12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#2575 "I am delighted to let you know that your Preorder for Age of Conan: Hyborian Adventures is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. "
itt azt irjak, hogy ugy kuldik, hogy a megjelenes napjan erjen celba... -
#2574 És várhatsz rá 2 hetet :) -
Bircsike #2573 Ha van egy folyószámlám akkor már megoldható a rendszeres fizetés vagy esetleg valami speciális kártya kell hozzá? Jah és mennyi lesz a havidíj? -
#2572 így ha nem tetszik még el is tudom adni -
#2571 AoC = £27.94 házhoz szállitva :8600ft Nálunk meg 12.000ft :) -
#2570 fontban vannak az árak ok megvan :( -
#2569 font van -
#2568 games.co.uk- font vagy euro van feltüntetve? -
#2567 Nem a megjelenés napján kapod meg. A megjelenés napján adják fel postára a cuccot. Pénteken jelenik meg azaz lehet!! de nem biztos, hogy pénteken feladják. Tehát ha hétfőn adják fel akkor kb jövő hét péntekre ki is hozzák. Ezért vontam vissza a game.co.uk-t.. -
Hoz_Hun #2566 Kb egy ezres. Külföldről még így is olcsóbb. games.co.uk-ról már többször rendeltem, megbízhatóak. Annyi hogy egy hét míg kihozzák (ha szerencséd van). -
#2565 A games.co.uk.-ről rendelem meg a játékot mennyi lesz a postköltség ?
Rendelt már valaki külföldről, Megéri vagy inkább vegyem meg itthon ? -
#2564 Na meg ha nincs mammut kódod akkor mi van? Én nem azért veszem meg a játékot. Nekem amúgyis a lovak jobban tetszenek. -
#2563 Amikor én előrendeltem, akkor azt írták, hogy majd a játék mellé adnak majd mammut kódot is, illetve jogosult vagyok az early accesre. Arról kaptam is egy emailt, kóddal de sajnos lekéstem mert külföldön voltam és már elfogytak a helyek mire hazaértem. Gondolom ha kiküldték az early acces-es kódot, akkor a mammut kódot is mellékelik majd a dobozhoz. -
Maksi #2562 Azt tudom.
A kérdés arra vonatkozott, hogy aki korábban megrendelte már a game-et, az kapott-e mammut kódot bármilyen formában, avagy sem? Mondjuk eddig ugye csak előrendelés volt, anélkül, hogy ráterheltek volna bármit a bankszámlára... úgyhogy ha nem tévedek, ingyen nem osztogatnak mammutot, csak akkor, ha már a játékot is tutira tudják küldeni. Nemde? -
#2561 tegnap még ki volt írva, hogy adnak kódot, ma már eltűnt a kiírás... -
Maksi #2560 És mammut kódot kaptatok? vagy azt a AoC szoftverrel együtt küldik majd, azoknak, akik Pre-order rendelték?
Kapott bárki is mammut kódot a game.co.uk-től? -
#2559 akkor nemszóltam:) -
#2558 Nem tudom mire gondolsz nekem nem volt velük bajom eddig.
(a PS3 játékaim 80%-át onnan rendeltem)
-
#2557 Már miért? Tökmindegy, hogy mikor rendeled elő ha úgyis csak a megjelenés napján kapod meg te is. -
#2556 az durva -
#2555 Már megrendeltem egy hete. :D -
#2554 Mi a probléma vele? Én nem ismerem őket. -
Chris #2553 Ne erőltesd a game.co.uk-t, az nem nevezhető szolgáltatásnak amit ők csinálnak. -
pedrohsi #2552 ilyenkor általában bebugzódott, és újra kell telepíteni az egészet. én is így jártam és nem volt kedvem újra letölteni az installert - üdv a jól sikerült, bugmentes játékban :D -
#2551 in time to reach you for the day of release = hogy odaérjen a megjelenés napjára -
#2550 heh, jól látom, hogy levették a mammoth-ot a pre-order verziónál? :) végülis így is olcsóbb, mint Mo.-n. -
#2549 Ugyanitt tartok én is. -
#2548 "I am delighted to let you know that your Preorder for Age of Conan: Hyborian Adventures is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. "
A game.co.uk-ról rendeltem és ezt kaptam emailben, az azt jelenti, hogy 23.-ra már megpróbálják megoldani, hogy itt legyen vagy csak akkor adják fel?
Nem mindegy, mert a szállítás 3 4 nap. -
Chris #2547 Azokban a zónákban lehet, ahol a guildvárosok lesznek majd. Csak Stygia vonatkozásában tudom, ott a főváros melletti zónát követő terület, szóval gondolom hasonló távolságra van a másik két nép esetében is. Lvl 20 kell hozzá, meg elég sok gyaloglás. -
#2546 a gyűjtögetős skilleket hol és mikor lehet felvenni?
Tortage után ,esetleg? -
zole72 #2545 Üdv.
Másnak is volt akinek egy 900Mb-os patch után egy 15.4Gb-os patchet kezd el tölteni? -
#2544 Pedig nem bannad meg :D eszmeletlen jo lett a jatek :) -
#2543 Kár, hogy már 14.én elfogyott az összes early acces hely :S -
sleepwalker77 #2542 Még szerencse, hogy az Early Access-hez jár 10 nap játék, így ráérek. :) -
#2541 Hmm...csak azért mert szerintem mindenkinek akinek módjában áll már pénteken rohan a boltokba a gameért :)
Nah akkor ezt is megrendeljük ^^ -
#2540 Nincs ebben semmi buktato csak figyelj, hogy 2 7en belul megrendeld a veglegest, mert akkor bukta ha ezt nem teszed. Ezzel csak osztonzik a vasarlast, sztem sikeresen. -
#2539 100% De megjelenés után 2 hét áll rendelkezésedre hogy megvedd. Különben kidobtál 3k-t az ablakon. -
#2538 Hol van a buktató ebben a mamut kódban? Nehogymár ingyenes legyen mert nem hiszem el. Tehát most előrendelem, megkapom és a 3k-t levonják a játék árából majd?
Mennyire biztos ez? -
WiLDoR #2537 (csak vicceltem, nehogy befejezd :D) -
WiLDoR #2536 fejezd be az ilyeneket plz.
nincs kedvem megint bekockulni hónapokra