12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Sáska
    "I am delighted to let you know that your Preorder for Age of Conan: Hyborian Adventures is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. "

itt azt irjak, hogy ugy kuldik, hogy a megjelenes napjan erjen celba...
  • Mr_no_NaMe
    És várhatsz rá 2 hetet :)
  • Bircsike
    Ha van egy folyószámlám akkor már megoldható a rendszeres fizetés vagy esetleg valami speciális kártya kell hozzá? Jah és mennyi lesz a havidíj?
  • Rage47
    így ha nem tetszik még el is tudom adni
  • teddymac
    AoC = £27.94 házhoz szállitva :8600ft Nálunk meg 12.000ft :)
  • teddymac
    fontban vannak az árak ok megvan :(
  • Rage47
    font van
  • teddymac
    games.co.uk- font vagy euro van feltüntetve?
  • Mr_no_NaMe
    Nem a megjelenés napján kapod meg. A megjelenés napján adják fel postára a cuccot. Pénteken jelenik meg azaz lehet!! de nem biztos, hogy pénteken feladják. Tehát ha hétfőn adják fel akkor kb jövő hét péntekre ki is hozzák. Ezért vontam vissza a game.co.uk-t..
  • Hoz_Hun
    Kb egy ezres. Külföldről még így is olcsóbb. games.co.uk-ról már többször rendeltem, megbízhatóak. Annyi hogy egy hét míg kihozzák (ha szerencséd van).
  • teddymac
    A games.co.uk.-ről rendelem meg a játékot mennyi lesz a postköltség ?
    Rendelt már valaki külföldről, Megéri vagy inkább vegyem meg itthon ?
  • Fenrir
    Na meg ha nincs mammut kódod akkor mi van? Én nem azért veszem meg a játékot. Nekem amúgyis a lovak jobban tetszenek.
  • Mr Hyde
    Amikor én előrendeltem, akkor azt írták, hogy majd a játék mellé adnak majd mammut kódot is, illetve jogosult vagyok az early accesre. Arról kaptam is egy emailt, kóddal de sajnos lekéstem mert külföldön voltam és már elfogytak a helyek mire hazaértem. Gondolom ha kiküldték az early acces-es kódot, akkor a mammut kódot is mellékelik majd a dobozhoz.
  • Maksi
    Azt tudom.
    A kérdés arra vonatkozott, hogy aki korábban megrendelte már a game-et, az kapott-e mammut kódot bármilyen formában, avagy sem? Mondjuk eddig ugye csak előrendelés volt, anélkül, hogy ráterheltek volna bármit a bankszámlára... úgyhogy ha nem tévedek, ingyen nem osztogatnak mammutot, csak akkor, ha már a játékot is tutira tudják küldeni. Nemde?
  • Rage47
    tegnap még ki volt írva, hogy adnak kódot, ma már eltűnt a kiírás...
  • Maksi
    És mammut kódot kaptatok? vagy azt a AoC szoftverrel együtt küldik majd, azoknak, akik Pre-order rendelték?
    Kapott bárki is mammut kódot a game.co.uk-től?
  • Rage47
    akkor nemszóltam:)
  • JohnnySmith
    Nem tudom mire gondolsz nekem nem volt velük bajom eddig.
    (a PS3 játékaim 80%-át onnan rendeltem)
  • Fenrir
    Már miért? Tökmindegy, hogy mikor rendeled elő ha úgyis csak a megjelenés napján kapod meg te is.
  • Rage47
    az durva
  • Mr Hyde
    Már megrendeltem egy hete. :D
  • Fenrir
    Mi a probléma vele? Én nem ismerem őket.
  • Chris
    Ne erőltesd a game.co.uk-t, az nem nevezhető szolgáltatásnak amit ők csinálnak.
  • pedrohsi
    ilyenkor általában bebugzódott, és újra kell telepíteni az egészet. én is így jártam és nem volt kedvem újra letölteni az installert - üdv a jól sikerült, bugmentes játékban :D
  • dr Kotász
    in time to reach you for the day of release = hogy odaérjen a megjelenés napjára
  • Rage47
    heh, jól látom, hogy levették a mammoth-ot a pre-order verziónál? :) végülis így is olcsóbb, mint Mo.-n.
  • Fenrir
    Ugyanitt tartok én is.
  • Mr Hyde
    "I am delighted to let you know that your Preorder for Age of Conan: Hyborian Adventures is now being processed. The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. "

A game.co.uk-ról rendeltem és ezt kaptam emailben, az azt jelenti, hogy 23.-ra már megpróbálják megoldani, hogy itt legyen vagy csak akkor adják fel?

Nem mindegy, mert a szállítás 3 4 nap.
  • Chris
    Azokban a zónákban lehet, ahol a guildvárosok lesznek majd. Csak Stygia vonatkozásában tudom, ott a főváros melletti zónát követő terület, szóval gondolom hasonló távolságra van a másik két nép esetében is. Lvl 20 kell hozzá, meg elég sok gyaloglás.
  • [HUN]Crassus
    a gyűjtögetős skilleket hol és mikor lehet felvenni?
    Tortage után ,esetleg?
  • zole72
    Üdv.
    Másnak is volt akinek egy 900Mb-os patch után egy 15.4Gb-os patchet kezd el tölteni?
  • BEAST #2544
    Pedig nem bannad meg :D eszmeletlen jo lett a jatek :)
  • Mr_no_NaMe
    Kár, hogy már 14.én elfogyott az összes early acces hely :S
  • sleepwalker77
    Még szerencse, hogy az Early Access-hez jár 10 nap játék, így ráérek. :)
  • Mr_no_NaMe
    Hmm...csak azért mert szerintem mindenkinek akinek módjában áll már pénteken rohan a boltokba a gameért :)
    Nah akkor ezt is megrendeljük ^^
  • MeoH #2540
    Nincs ebben semmi buktato csak figyelj, hogy 2 7en belul megrendeld a veglegest, mert akkor bukta ha ezt nem teszed. Ezzel csak osztonzik a vasarlast, sztem sikeresen.
  • Zsoltika 007
    100% De megjelenés után 2 hét áll rendelkezésedre hogy megvedd. Különben kidobtál 3k-t az ablakon.
  • Mr_no_NaMe
    Hol van a buktató ebben a mamut kódban? Nehogymár ingyenes legyen mert nem hiszem el. Tehát most előrendelem, megkapom és a 3k-t levonják a játék árából majd?
    Mennyire biztos ez?
  • WiLDoR
    (csak vicceltem, nehogy befejezd :D)
  • WiLDoR
    fejezd be az ilyeneket plz.
    nincs kedvem megint bekockulni hónapokra