12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • [HUN]Crassus
    szép a város!

• [HUN]Crassus
    Még szar fegyóval és -20% dmg done-al/defstance+def manőver buffal/,de szépen pörögnek a számok...lassan,de biztosan

• Arwenke
    Az az igazsag nem tudom, en az early accesben szedtem le a clienst a funcom kis progijaval. De szerintem torrent tuti kint van a kliens es letudod kapni. Akar szivesen oda is adnam neked, de ugy sejtem, hogy nem Debrecenben laksz.
  • [HUN]Crassus
    Upps ,de szép Boss kill:P Bele a közepébe:)

• Botond #2611
    Nekem felváltva az a login üzi, hogy f11 a screenshot meg hogy hogy lehet eltüntetni a az UIt, hogy szép tájképeket tudj csinálni :) Szóval még véletlen sem az a cél, hogy minél több kép kerüljön minél több fórumra minél több embert bepalizva. :D
  • Botond #2610
    Amit még én tapasztaltam, hogy ati kártyák közül a 9800assal, x800assal és x850essel neki se kezdjen az ember. Eleve kézzel át kell írni az egyik fájlban vmit, hogy elinduljon, aztán bent a gémben is a kártyák teljesítményéhez képest aránytalanul gyengébben muzsikál az egész. Szarrá butítva legkisebb felbontásban, minden ami lehet off van stabil 3-5 fpsem egy x800xt pe-vel. Pedig ez a kártya azokat az effekteket amiket tud, azokat szépen kéne hoznia, de nem. Van 2 giga ram meg egy 3 gigás p4es mellé, szóval szerintem aránytalanul gyenge teljesítményt ad le. Minden más játék alatt tökéletesen muzsikál, amit próbáltam.
  • [HUN]Crassus
    ó baszki....f11:P érdekes bétában PS-re is csinált
  • sleepwalker77
    Szép is lenne ha bezárnák, ez már nem béta. :)
  • [NST]Cifu
    Akkor rossz gomba nyomott. A "Follow"-ra mindig visszajönnek, és ha ilyen van, a "Dissmis Pet" gombal egyből meg lehet ölni a peteket.

Az viszont tény, hogy sok területen ugyebár szólóznak a játékosok, de ha valaki beleesik a támadás körzetébe, akkor ütöd, mint az ipari áram, még ha nem is akarod megtámadni. Nekronál az "Assist" állapotban ha egy AoE támadásod sebez egy másik játékost, akkor a petek ugyebár alapból elkezdik ütni. Emiatt általánosak az akaratlan killek.
  • [HUN]Crassus
    tennék,de nemtudom hova rakja a SS-okat:S
  • Botond #2605
    Ami a marhaság csúcsa szerintem,hogy azonos guildbeliek,ha nincsenek a grouppodba akkor be tudnak gankolni. :D Guildtársak necro petjei megettek, mert nem bírta visszahívni. -.- Vannak még bugok, de bíztató a gém. :)
  • [NST]Cifu
    Gyors tapasztalatok LvL16-ig.

+A grafika továbbra is nagyon szép
    +Rengeteg quest van, dönthet mindenki merre és hogy szintez fel. Ha az egyik questláncban elakadsz, biztos találsz másikat.
    +A fejlődés folyamatos, és pont jók a lépcsőfokok. Nem kapsz hirtelen 20 új varázslatot, amelyeket így sose fogsz kipróbálni rendesen.
    +Némelyik quest irgalmatlanul hangulatosra sikerült, de a nagy átlag sem rossz.

-A control konfigurálhatósága katasztrófa. A numerikus billentyűzet, a kurzor gombok és a Del, Ins, Home, End, PgUp, PgDown billentyűk együtt vannak kezelve...
    -A látótáv nevetséges, ~50 méterre eltávolodsz a társaidtól, és egy életre elveszted őket. Ha valaki a közeledbe kerül, sokszor csak alig pár lépésről rajzolja ki. Ez a jelek szerint független a grafikai beállításoktól, nem tudni mi a fene miatt van így, de iszonyatosan zavaró.
    -A harcmenet embertelen gyors, pár másodperc alatt eldől minden.
    -A fenti kettő miatt jelenleg elég mókásnak tartom a casterek életképességét. Elkezdesz castolni egy 2 seces varázslatot, és egy PvP célpont röhögve kifut a range-ből, sőt, a látótávon is túlra. PvE-ben sem sokkal jobb a helyzet, Grp-ban általános volt, hogy ha olyan célpontra varázsoltam, amit két melee már támadott, akkor talán egy varázslatot tudtam elsütni. Gyakorlatilag annyit tudtam csinálni, hogy a saját magam központjából induló AoE castal beáltam a melee mobok közé, aztán távolságival elintéztem azokat, akik messze vannak (ranged, caster). Igazából az instat és a max. 1 seces castokkal lehet normálisan varázsolni mozgó célpontok ellen. Elképzelésem sincs, miként lehet hasznos a Spellweaving, nem tudom, hogy bármilyen harcban is használni lehetne, hacsak nem lesznek olyan mobok a játékban, amelyek leverése normális DPS-el eonokat venne igénybe, és persze meg sem mozdulnak...
    -A minimap használhatatlan szinte, túl kicsi, a party tagokat egy szinte észrevehetettlen szürke pontokként jelöli.
    -Némelyik quest hihetetlen számokkal operál, például gyűjts össze 40 krokobőrt. Egyetlen parton spawnolnak, összesen van talán 7 kroki.... (az egyetlen pozitívum, hogy a party tagjai mind ki tudják lootolni)
    -A targetelés sokszor problémás. Tab-al olykor 5-6 cél közül kiválasztani az ellent időigényes, az egérkattintás pedig a tömeg illetve a sokszor nem megfelelően érzékelt target box miatt macerás (rákattintok, de a 10 méterrel közelebbit jelöli ki, akit a melee üt). AoE és melee könnyedén megoldja ezt a problémát, de aki egy célra sebez, az szívni fogja a fogát. Hiányzik a partyban a party targetek kijelzés / kijelölhetősége.
    -A World PvP konstans, egyedül, se sokszor még 2-3 fős grp-okat is simán betámadnak. Óriási probléma, hogy az éledőért a partynak vissza kell mennie, hiszen az általános gyors repop miatt kizárt, hogy utána tudjon egy magányos ember menni (a PvP veszélyről nem is szólva). Feltámasztás nélküli kasztokból álló grp-ok sokat fognak szívni emiatt. A magasabb szinteken, kritikusabb mob spawn lelőhelyeken embertelen gankpartyk lesznek....

*A petek kezelése nem az igazi Necroként, vagy legalábbis sok munkát ad az embernek. 4 opció van, sima Follow, Guard (csak azt támadják, aki üt téged, és csak akkor, amikor már sebzett beléd), Attack (a célodat támadják, rá kell nyomni a gomba), Assist (azt támadják, akit támadsz, akkor indulnak el, amikor az első támadás sebez). Na most ez sokszor volt probléma -> a folyamatos Attack csak gyorsgombal oldható meg könnyedén, de arra meg elég jelentkező van még a varázslatoknál. A Guard partyba nem az igazi, mert ideális esetben nem téged fognak támadni. Az Assist esetén pedig legtöbbször halott volt a célpont amíg a Mutik odaértek hozzá, mivel csak akkor indulnak, amikor a varázslatod beért a célpontba... Viszont óriási volt látni, ahogy a menekülő játékos kari után iszkolnak a Mutik. ^^
    *Vízben nem lehet harcolni. Sem melee, sem mágikus támadással. A petek addig mennek, amíg "sekély" a víz, tehát sétálni lehet benne, majd megállnak a mély rész előtt, ha átúszol egy másik sekély részre, akkor odateleportálnak. A partról a hatótávon belül lévő úszó karaktereket lehet támadni, ezért ha a víz biztonságát keresed, gyorsan ússz el minél messzebb a parttól. ^^
    *Minden rétegesen instancolt eddig, a Fury-n általában ~20-25 Tortage instance fut. Ha valahol gankfest van, akkor simán átjelentkezel egy másik instance rétegbe, és voilá, probléma megoldva.
    *Necro-ként elég sokszor hullok, ha két velem egy szintű mob támad be (ami egy teljesen általános dolog), akkor 10-ből 1x én maradok alul, főleg akkor probléma, ha az egyik melee, a másik caster. Ha három mobból álló csoport van, akkor azokon úgy tudok áthaladni szólózva, ha az egyikre koncentrálok, megölöm (remélhetőleg le tudom, mielőtt lenyomnak) - feléledek, a maradék kettőt letolom. Érdekes olvasni, hogy sok embernek abszolute nincs ilyen problémája más kasztokkal, de a Necro-k eléggé panaszkodnak.
  • teddymac
    gamplay videokat képeket tegyetek be pls :)
  • Laza
    Pf, egyre tobb regi MMO ismerost velek felfedezni AoC kornyeken :)
    Kenytelen leszek en is eselyt adni neki. Max ugy vegzi mint a LotRO accom, ami bankkartyarol levont penzt nem latott meg soha :)
  • Maksi
    Hogy is van ez? Akik befértek az early access-be, azoknak 20-30 szintű karakterei lesznek, mire a többiek számára is játszhatóvá válik az Aoc? Vagy azokat a szervereket bezárják majd, amin az Early Access megy, és mindenki 0-ról indul, mikor megjelenik a játék?
  • Sanca
    Honnan tudhatom meg hogy mely race-ek milyen class-okat valaszthatnak? Van valami kulonbseg ezt leszamitva abban hogy milyen fajt valasztok?
  • Tatyla
    csak kezdtem egy guardiant(jelzem én még closed beta-n vagyok),és tényleg életképesebb mint a necro,hipp-hopp level 10 lett na most itt milyen ágat érdemes huzni hogy továbbra is ilyen terminátor maradjon? :)
  • [HUN]Crassus
    és ami az abszolute érthetetlen /nekem?/ az az armor rendszer....ugye momentán medium armort tudok viselni,DE 1-2 cloth cuccon jobbak a statok még a def stat is. Arra utaló jegyet,hogy milyen pozitív hatása van annak,hogy nem lenvászon gatyában rohangálok hanem láncgatyában nem találtam:) /ennek ellenére ha lehet medium cuccba bújok..hátha az a jó:)/
  • pedrohsi
    leszedtem újra a full bétát, feltelepült, 2 giga peccs :)

azt kell mondjam hogy tényleg jobb sokkal mint bármelyik béta korábban. főleg a töltést gyorsították
  • Mr_no_NaMe
    Necroval milyen lényeket és mennyit lehet idézni?
  • zole72
    kösz szépen a segítságet.
  • Tatyla
    hát nem tudom eddig ez a necro egy szenvedés nekem...
  • Magh
    Nekem most lvl 20-on felemás a véleményem a demoról. Pl. a main nuke spellemből 10-et tudok full manából elereszteni, nagyon kevés. Meg a mobokon sem érzem, hogy én lennék a DPS istene (kell beléjük 4-5 lövés), a saját HP-mat (450) meg kettőből leütném. Most kaptam egy 5 perc CD 15 sec buffot, ami majdnem duplázza a sebzést, ez meg leszív 60% HPt :S. "PvP": eddig aki nekemjött, megöltem a 12 sec root alatt, meg legankeltek párszor a szokásos hülyegyerekek (10 szinttel magasabb assasin párban...), semmi különös. De ez a lvl 20 még semmi, noob zóna, túl kell élni, aztán majd 40-től érdekesebb lesz.
  • Botond #2592
    Gondolom elején azért erős mitra pap, hogy legyen pure healer, aztán később majd szétnerfelik picsába. Most egyszerűen vicc, hogy sárga groupküldiket izzadás nélkül lenyomok, pedig 4-5fpsem van, ami elég szép laggot ad, szóval küzdősnek kéne lennie több okból is,de mégsem. És még gearem sincs hú de tápos,mert kb mindent adok el ész nélkül, annyira idegesít a laggolás merchantoknál is. :D
  • Kalinka
    én bear sámánnal tolom lvl 19 most, de 15ig szabályosan estem keltem a destiny q-ben, most már azért elég jó a kari.

pvp szerverről annyit, hgoy abszolút nincsen sok gank, inkább segítenek az embernek, persze azért lehet találkozni pár erős egyénnel aki kikezd a kisebekkel.

negatívum, hogy groupot "idegennel" nem nagyon tudtam eddig össze hozni...szólózik mindenki, remélem amgasabb szinten majd jobban megéri groupolni
  • [HUN]Crassus
    guardian vagy conqueror nekem elég masszívnak tűnik/nagy páncél sok stamina/ lvl 18-as Guardiannal idáig 1x haltam moboktól....
    ,de az ősi mondást használva azzal játssz ami neked tetszik! lehet kicsit nehezebb casterral az elején,de mondjuk ad&d-ben is mit szop egy wizard low levelen aztán 15+-on meg öld meg ha tudod:P:)

haver Mitra/helaer lol/ pappal nyomja,de úgy szétcastolja a mobokat pár sec alatt,hogy én egy kombót sem tudok szinte belerakni 1 be:D
    Mondta csinál healert én tanknak készülök és majd így mindíg lesz tuti helyünk instában erre ez a Mitra pap egy dps állat és amellett healel is faszán...jó választás lehet ez is
  • Tatyla
    nem tudom vagy egy n00b vagyok de nekem olyan nehéznek tünik ez a játék,mondjuk eddig demo-t meg necro-t próbálltam de lépten nyomon elhullok,szólózáshoz melyik jobb inkább?
  • Laza
    Itt figyel egy rakas MMO-nak a doboza a polcon, csak a helyet foglaljak :)
  • Laza
    Hehe, Te is itt? :)
  • Ferro_TwL
    A klienst honnan töltöm le ha gamersloot-ról rendelem meg, biztosítanak ők letöltési lehetőséget normális sávszéleséggel?
  • teddymac
    Nekem kell a doboz is :)
  • Arwenke
    gamersloot.net ott kapod a kodott, de nem olcsobb mint a game.co.uk, viszont feloran belul megkapod a kodot
  • Mr Hyde
    Ha olyanra gondolsz, hogy csak a serialt veszed meg, és letöltöd a játékot, akkor olyan szerintem nincs. De természetesen lehet bankkártyával fizetni, én is úgy fizettem. (illetve még nem, mert csak akkor vonják le alóvét, ha feladták)
  • Rage47
    ha beírod a számát meg a típusát, akkor kiírja, hogy tudsz-e vele
  • Laza
    Nincsen elektronikus vasarlasi lehetoseg?
    Nekem csak a serial kellene.
  • teddymac
    Na már csak azt kell kideríteni,hogy lehet e a kártyával a neten fízetni :)
  • Rage47
    kártyaszámod megadod és leveszik az összeget
  • teddymac
    Hmmm,és hogy történik a fízetés
  • Fenrir
    "The order will be despatched by your chosen delivery method in time to reach you for the day of release. "

Itt a lényeg, úgy küldik, hogy a megjelenéskor kapd meg.
  • Mr Hyde
    Én is így értelmezem, amúgy van order tracking, ott meg ezt írják:

19/05/2008 08:12:46 Your order is currently being picked and packed.

Szóval reménykedek. :)