12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3015 Nem tudom mitol tort ki ez us/eu vita:) mikor ezer eve 1:1-ben valtanak mindent mind az amik mind a japok..... -
#3014 Remélem azért fognak rajta még optimalizálni. Képek alapján amúgy is kurvaronda, de ha még a Crysisnál is szarabbul megy (ami azért ment highon 20-25 fps-el) akkor kész...mondjuk hálisten sosem a grafikát néztem egy mmoban de azért nézzen már ki tűrhetően. -
Cutee #3013 http://www.ageofconan.hu/portal.php
-
#3012 Az én gépem:
Core 2 Duo 2.33GHz
1.5 GB Ram
7600 GS 256MB
KB.Milyen részletességen tudonék majd játszani -
#3011 szerintem lehet benne fajtalankodni :o -
#3010 lowon is alig. 1 magos procin ne várj 5-10 fpsnél többet. -
SuLtAN17 #3009 Hellosztok! Gép kérdés lenne ezen eldöcög mediumon:
Intel P4 3Gz
SAPPHIRE HD2600XT 512MB GDDR3 HTD AGP
2 GB-RAM
Még annyi kérdésem lenne hogy minden faj minden fajt ölthet?:) Vagy a saját fajodat nem? -
#3008 Sziasztok! Én csak pár napja kezdtem el videókat nézni és cikkeket olvasni a játékról és azt kell mondjam hogy egyre jobban tetszik.Már komolyan gondolkozom azon hogy beruházok egy példányra, viszont az lenne a kérdésem hozzátok(főleg azokhoz akik játszottak a bétával),hogy megéri-e ez a játék az árát? -
#3007 Media markt mennyire szokott naprakesz lenni jatekszoftverek teren? Sodexho utalvanybol vennem a jatekot azt meg csak ott fogadjak el, sztetek eselyes hogy lesz mar holnap pesten? -
#3006 jah pörög egy dark templar valszeg :) -
Bhalage #3005 te is fiam, brutus? -
#3004 Tedd újra. -
#3003 Múlt héten jelentkeztem a bétára, hát kb 17-e körül szóval nem igazán választottak ki, nem is játszottam a bétával... Erre ma kaptam egy emailt hogy köszönik a segítségemet, és kaptam egy capekey-t:DD
#2999 Holnap hozzák nekem is, szóval ha elindul ezen a régi gépemen akkor várhatod tőlem is a pm-et(ha bevesztek:D:) -
WiLDoR #3002 pm megy majd, nevet még nemtom, elképzelés már van.
mindenképp 1 karit akarok, csak még azt nem tudom, mit.
assa-val szimpatizálok egyenlőre, bár ma még nézek pár videot a class-okról asszem...
a gáz(?), hogy semmit se tudok az egészről :D -
Maksi #3001 Tud valaki olyan oldalt ajánlani, ahol részletesen, magyarul le vannak írva a kasztok képességei, tulajdonságai, s egyéb fontos információk velük kapcsolatban? -
#3000 beta kliens jo lesz holnap vagy újra kell rakni egészet? -
#2999 "fejezzétek már be ezt a hülye eur/us vitát, baromi unalmas már."
Egyetértek -.-
Ha megcsináltad karit pm rám és kapod invet. Itt ha lehet 1 karit vigyél -.- -
Maksi #2998 De. Ha holnap járna le a WoW-od, pont, amikorra feltelepült az AoC. -
WiLDoR #2997 fejezzétek már be ezt a hülye eur/us vitát, baromi unalmas már.
nekem meg pont ma este 9-kor jár le a wow acc, holnap hozzák a gamét, szal' ezt jobban ki se lehetett volna számolni se :)) -
#2996 most akkor azok EU serverek? (képzavar)
Más: RP-PvP mit takar? konkrétan nem tudom, annyit tudok hogy szerepjáték elemek. -
#2995 jahj de attól még vannak EU szerók az EA miatt -
Callisto #2994 Mivel itt még nem jelent meg, gondolom USA. Vagy? -
Callisto #2993 A szerverek között szabadon lehet "mászkálni"? Értem ez alatt ha elkezdek RP-PvP-n egy karit akármikor játszhatok vele PvE szerveren is? -
atee #2992 Szerinted? -
Callisto #2991 Ezek Amerikai vagy EU szerverek? -
atee #2990 A magyar játékosok által preferált szerverek
PVE - Dagon
PvP - Fury
RP-PvP - Aquilonia -
Callisto #2989 #2979 kérdésekre valaki tudja a választ? Köszönöm! -
#2988 A magyar társaság zöme melyik serveren lesz? PVP,PVE,RP-PVP ? Esetleg ez holnap fog eldőlni?
Igazából engem nem zavar hogy ha lecsapdosnak küldi közben, csak tényleg legyen vmi összeszedett guildem magyarokkal persze :)
Ugy döntöttem adok egy esélyt a játéknak -
#2987 En mar 2 cape kodot is kaptam kulon email cimekre (egyikkel jelentkeztem regen a betara, masikkal meg open betaztam).
Ha esetleg valaki nem kapott, egyiket elpasszolhatom. -
warbar #2986 fejtsd ki részletesebben plz annyira jó ez a téma :) -
#2985 Azzal ne is probalkozz, hogy USA jatekkal EU szervereken, mert az accountod az USA adatbazisban lesz, igy azzal nem fogsz tudni belepni az EU jatekban. -
Callisto #2984 EVE-zek én most is, annál jobbat még nem találtam :-). Amúgy igazad van, ha EU szerveren akarok játszani, akkor ez van. Sajnos. -
#2983 nem, nem allitom az a mervado, csak probaltam erzekeltetni, hogy ez kicsit bonyibb mint gondoljak egyesek..
-
#2982 latom meg mindig elvi sikon futunk, de akkor ahogy te fogalmaztal ha nyakon pisiled magad akkor is EUR-ba kell fizetned szal lehuznak rolad is penzt, ez van ezt kell szeretni
masik alternativa visszamesz eve-ni vagy tabulazni es akkor a jatekelmeny melle meg buszke is lehetsz magadra, hogy nem huztak le par ezressel:p -
#2981 Aztat mondják a EA-esek, hogy egyelőre még nincs PvP bünti, de majd később...
Bétában 100xp-t kaptál egy PvP kill-ért és 300-at vesztettél vereség esetén.
Bár egyszer kaptam 19000xp-t. Biztos nem bug volt, hanem tudás. :) -
Jinchuu #2980 Fasza, vmi kliens helyet tudtok mondani, mert előre felkészülnék a holnapi napra akkor. :D -
Callisto #2979 Az mennyire fedi a valóságot, hogy ha leállsz harcolni egy mobal, akkor más nem kap XP-t belőle ha odamegy? Mert akkor nehéz lesz fejlődni előbb utóbb ha sokan lesznek a játékosok. Továbbá halál esetén tényleg nincs semmilyen büntetés? Óriási hiba, ha ez így van. -
#2978 Micsoda barbár állatok... inkább válasszátok az egyetlen igaz utat, válasszátok Mitra papjainak szent és kézrátétel által letapizós útját! :) -
#2977 adnak buddy key-t, azt nemtom hány napos, talán 10 -
Jinchuu #2976 Adnak a gamehoz ilyen 10 napos trial kulcsot vagy vmit, mint a wowban amivel meg lehet hívni egy havert is kipróbálni a gamet?
Ha igen a klienst honnan lehet leszedni?
Előre is köszi.