12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Ragnar360
    iq szinted nulla ? nem csak az a lényeg, hogy előadja, hanem, h hogy...sztem poénos, meg mikor kinyitja az Artbookot, éppen pont ott :DDDDD
  • Torzonborz
    nagyon szar akarom mondani.
  • Torzonborz
    ez nagy szar .
  • izomman20
    megváltoztattam a jelszomat hátha az a gond.. igy se megy.. ilyenkor mi van? ujratelepités? :S
  • izomman20
    nem volt senkinek se ilyen?
  • izomman20
    kikapcsoltam a tüzfalat is ugy se jo... hogy az a ...
  • Nethyrrea
    the fáák? náájsz! náájsz! the fáák? náájsz!

lol
  • izomman20
    mikor a tálcán inditom a z ikonját azt irja ki scannel.. hogy age of conan is now up-to- date.. szoval fel van pechelve rendesen már kiirja... az se lehet gond.. ?
  • izomman20
    valami olyat ir ki hogy nem tud kapcsolodni a szerverhez... :S
    hova kell irni ha baj van? megprobálom még angol telepitéssel de most jol felidegesedtem... a cd galaxisos hölgy is azt mondta ök nem foglalkoznak ilyennel kérdezzem a fejlesztöt azt a k..ur..va .. :-(
  • Kalinka
    ha már németül telepítetted fordítsd le mit írt ki mert nem vágom a németet ;)
  • Ragnar360
    Nagyon nagy, figyeljétek a csávó milyen szöveget lenyom :DDD meg... :)
  • izomman20
    mi lehet a gond?? :-(
    a weboldalra beenged játékba meg nem.. most nem lehet felmenni gépre?
  • izomman20
    es wird eingeloogt
    keine verbindung mit dem authentifizierungsserver ....
    ezt irja ki help!!
  • izomman20
    most ujra inditom
  • izomman20
    logout.. nem tud csatlakozni... pill
  • izomman20
    https://register.ageofconan.com/account
    ide belép a kod és a felhasználó nevemmel...
    játék feltelepült ...... pachot letöltötte..... inditom és nem indul... beirom a felhasználo nevet és a jelszót és nem indul...
    németül ezt irja ki... ( németet telepitettem..) Help!
  • genRob
    Békéscsabán vettem MM-ban 11990.-. Mqaradhatunk ennyiben. Azért mert Nyíregyházán vagy hol el van árazva még nem azt jelenti, hogy mindenhol annyi.
  • atee
    Én megvenném, de kevés az efpéesem és bugos is meg a wowosokkaljobb
  • genRob
    Ja elárazva, ne fárassz. Kösz!
  • Ragnar360
    Asszem kéne nézni pár vidit a gémről, jutyúbon.
  • Callisto
    Most komolyan. MM-ben 7990 frissen, illatosan. Te meg 10-ért akarod eladni?
  • genRob
    Azaz te maki! :-D
  • atee
    6 ezret adok érte!
  • Tatyla
    ott a pont
  • genRob
    Van egy eladó AoC] példányom. Szűz, origi, bontatlan. Ebből következik, hogy NINCS bereggelve sem, természetesen. 10e Ft-ért postázom azonnal. Posta ktsg benne a 10e-ben! Sajnos nekem kettő lett belőle és így az egyik fölös. CD-Galaxisból van. Szla-t tudom hozzá adni ha kell. PM-el elérsz vagy Dagon szerver, Holyheart néven ingame.
    (Bocsi ha vkit zavart az ajánlatom)
  • Laza
    Elobb probalkozz, aztan ha nem megy, kerdezz ... nincs semmi kreativitas a mai fiatalokban :)
  • Jockey
    semmi gond, majd beleizmosodsz ebbe is..:P
  • izomman20
    köszi sose csináltam még ilyet :D pedig már játszok egy ideje :-)
  • Jockey
    ha telepítetted majd mind értelemszerű lesz
    amit megadtál account azonosítot meg passwrodot azzal lepsz be a gammaba is
    barmily meglepő, új karaktert a creat-el lehet csinálni és ki kel választani a szervert is...
  • izomman20
    kicsit lassan települ...
  • [HUN]Crassus
    LHOLOOOOOOOOL!:D
  • izomman20
    sziasztok!
    Ma kaptam meg a játékot és telepitem....pont ..
    https://register.ageofconan.com
    itt regisztráltam van felhasználó nevem és jelszavam.....
    meg most telepit .. gondolom a telepités végén pachelést felajánlja és akkor pach... a regisztrált kodommal és jelszommal meg belépek a játékba? És szervert hogy választok? ..... Köszi a segitséget előrre is!
  • s0n1c
    bandagingnek ott kell lenni hide, search, path of valami skillek fülön, bandaging ooc regen skill, ha recoveryra raksz pontot effektívebb lesz
  • Torzonborz
    personal menüban van bal oldalt az összes skill.
  • WiLDoR
    /tell karakternév üzenet

user manual-ban egyébként benne van, végigolvastam, sok hasznos infó van benne :P
  • Laza
    Ez mekkora :)

The Rage of Bohan
  • WiLDoR
    recovery mindenképp
    bandaging is jó, én főleg ezt a kettőt tolom.

bár nemtom pl. hogy recovery és bandaging között mi a különbség, mert a bandaging azt irja, hogy gyorsabban regenerálódsz, ha használod a skill-t. csak éppen hol van a skill? mert nem találtam se abilities, se combos menüben -.-

szal' lehet, hogy a recovery valami offcombat regen, a bandaging meg incombat regen.
    franc se tudja, legalábbis én még nem jöttem rá, hogy mi a különbség a kettő között (bár az tiszta, hogy recovery kell ahhoz, hogy offcombatban gyorsabban regen-eld a hp-t, stam-ot)

raktam még climbing-re picit, perception-re 30 pontot (szerintem useless shit a skill), meg pakoltam még endurance(?)-re (ami csökkenti a sprint stamina költségét), meg running speed-re

illetve 20-tól lehet rakni taunt-ra, hide-ra is. elöbbi jó, mert a támadásaid több aggrot termelnek, érdemes maxolni, ha tankolni akarsz instában, utóbbi szerintem guardiannak useless.
  • Jockey
    nem eszik olyan forrón a kását, egyenlőre jól érzem magam a mostanival és meglepően régóta..:)
  • s0n1c
    lol
  • Chris
    Ja, múlt héten az Avi, ezen héten a Jpeg keresztnevű barátnője van. :D