12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Ragnar360 #3655 iq szinted nulla ? nem csak az a lényeg, hogy előadja, hanem, h hogy...sztem poénos, meg mikor kinyitja az Artbookot, éppen pont ott :DDDDD -
#3654 nagyon szar akarom mondani. -
#3653 ez nagy szar . -
izomman20 #3652 megváltoztattam a jelszomat hátha az a gond.. igy se megy.. ilyenkor mi van? ujratelepités? :S -
izomman20 #3651 nem volt senkinek se ilyen?
-
izomman20 #3650 kikapcsoltam a tüzfalat is ugy se jo... hogy az a ... -
#3649 the fáák? náájsz! náájsz! the fáák? náájsz!
lol -
izomman20 #3648 mikor a tálcán inditom a z ikonját azt irja ki scannel.. hogy age of conan is now up-to- date.. szoval fel van pechelve rendesen már kiirja... az se lehet gond.. ? -
izomman20 #3647 valami olyat ir ki hogy nem tud kapcsolodni a szerverhez... :S
hova kell irni ha baj van? megprobálom még angol telepitéssel de most jol felidegesedtem... a cd galaxisos hölgy is azt mondta ök nem foglalkoznak ilyennel kérdezzem a fejlesztöt azt a k..ur..va .. :-( -
Kalinka #3646 ha már németül telepítetted fordítsd le mit írt ki mert nem vágom a németet ;) -
Ragnar360 #3645 Nagyon nagy, figyeljétek a csávó milyen szöveget lenyom :DDD meg... :)
-
izomman20 #3644 mi lehet a gond?? :-(
a weboldalra beenged játékba meg nem.. most nem lehet felmenni gépre? -
izomman20 #3643 es wird eingeloogt
keine verbindung mit dem authentifizierungsserver ....
ezt irja ki help!!
-
izomman20 #3642 most ujra inditom
-
izomman20 #3641 logout.. nem tud csatlakozni... pill
-
izomman20 #3640 https://register.ageofconan.com/account
ide belép a kod és a felhasználó nevemmel...
játék feltelepült ...... pachot letöltötte..... inditom és nem indul... beirom a felhasználo nevet és a jelszót és nem indul...
németül ezt irja ki... ( németet telepitettem..) Help! -
#3639 Békéscsabán vettem MM-ban 11990.-. Mqaradhatunk ennyiben. Azért mert Nyíregyházán vagy hol el van árazva még nem azt jelenti, hogy mindenhol annyi. -
atee #3638 Én megvenném, de kevés az efpéesem és bugos is meg a wowosokkaljobb -
#3637 Ja elárazva, ne fárassz. Kösz! -
Ragnar360 #3636 Asszem kéne nézni pár vidit a gémről, jutyúbon. -
Callisto #3635 Most komolyan. MM-ben 7990 frissen, illatosan. Te meg 10-ért akarod eladni? -
#3634 Azaz te maki! :-D -
atee #3633 6 ezret adok érte! -
#3632 ott a pont -
#3631 Van egy eladó AoC] példányom. Szűz, origi, bontatlan. Ebből következik, hogy NINCS bereggelve sem, természetesen. 10e Ft-ért postázom azonnal. Posta ktsg benne a 10e-ben! Sajnos nekem kettő lett belőle és így az egyik fölös. CD-Galaxisból van. Szla-t tudom hozzá adni ha kell. PM-el elérsz vagy Dagon szerver, Holyheart néven ingame.
(Bocsi ha vkit zavart az ajánlatom) -
#3630 Elobb probalkozz, aztan ha nem megy, kerdezz ... nincs semmi kreativitas a mai fiatalokban :) -
#3629 semmi gond, majd beleizmosodsz ebbe is..:P
-
izomman20 #3628 köszi sose csináltam még ilyet :D pedig már játszok egy ideje :-) -
#3627 ha telepítetted majd mind értelemszerű lesz
amit megadtál account azonosítot meg passwrodot azzal lepsz be a gammaba is
barmily meglepő, új karaktert a creat-el lehet csinálni és ki kel választani a szervert is... -
izomman20 #3626 kicsit lassan települ... -
#3625 LHOLOOOOOOOOL!:D -
izomman20 #3624 sziasztok!
Ma kaptam meg a játékot és telepitem....pont ..
https://register.ageofconan.com
itt regisztráltam van felhasználó nevem és jelszavam.....
meg most telepit .. gondolom a telepités végén pachelést felajánlja és akkor pach... a regisztrált kodommal és jelszommal meg belépek a játékba? És szervert hogy választok? ..... Köszi a segitséget előrre is! -
#3623 bandagingnek ott kell lenni hide, search, path of valami skillek fülön, bandaging ooc regen skill, ha recoveryra raksz pontot effektívebb lesz -
#3622 personal menüban van bal oldalt az összes skill. -
WiLDoR #3621 /tell karakternév üzenet
user manual-ban egyébként benne van, végigolvastam, sok hasznos infó van benne :P -
#3620 Ez mekkora :)
The Rage of Bohan -
WiLDoR #3619 recovery mindenképp
bandaging is jó, én főleg ezt a kettőt tolom.
bár nemtom pl. hogy recovery és bandaging között mi a különbség, mert a bandaging azt irja, hogy gyorsabban regenerálódsz, ha használod a skill-t. csak éppen hol van a skill? mert nem találtam se abilities, se combos menüben -.-
szal' lehet, hogy a recovery valami offcombat regen, a bandaging meg incombat regen.
franc se tudja, legalábbis én még nem jöttem rá, hogy mi a különbség a kettő között (bár az tiszta, hogy recovery kell ahhoz, hogy offcombatban gyorsabban regen-eld a hp-t, stam-ot)
raktam még climbing-re picit, perception-re 30 pontot (szerintem useless shit a skill), meg pakoltam még endurance(?)-re (ami csökkenti a sprint stamina költségét), meg running speed-re
illetve 20-tól lehet rakni taunt-ra, hide-ra is. elöbbi jó, mert a támadásaid több aggrot termelnek, érdemes maxolni, ha tankolni akarsz instában, utóbbi szerintem guardiannak useless. -
#3618 nem eszik olyan forrón a kását, egyenlőre jól érzem magam a mostanival és meglepően régóta..:) -
#3617 lol -
Chris #3616 Ja, múlt héten az Avi, ezen héten a Jpeg keresztnevű barátnője van. :D