12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#3695 kérdés: pvp-ben, hogy lehet majd megoldani egy 3 vagy 4 gombos kombót stun nélkül???
már most elszaladnak a 2 gombos kombók elől az ellenfelek:P
Igazából azt érzem nagyon sok a WOW-os gémer és próbálják az ott bevett mozdulatokat itt is hasznosítnai...csak az a baj,hogy mozgás közben szinte lehetetlen a kombók bevitele így csak "sima kardsuhingatás" megy:P -
#3694 Latom, most teszik be a tradert es a bankot :( -
#3693 Most megint allnak a szerok? -
#3692 Jó a demo, ha szereted a glasscannon típusu castereket, tetszeni fog. Az eddigiek alapján inkább AoE class lesz, nem pedig nuker. Viszont most sok feat és skill nem működik, emellett a damage skálázódás nevetséges (necronak is). Egy-egy újabb spell rank minimális (értsd: 5% jó esetben, gyakorlatilag nem lehet észrevenni) sebzésnövekedésért brutális (50% körüli) extra manát igényel. Elég kiábrándító látni, ahogy veled egy szintű conq, ranger kb. háromszor annyit sebez, mint te. Mivel nálam más class szóba sem jöhet, élvezem a szintezést. Havoc ág: most váltottam vissza rá, halálosan unalmas vele haladni, conflag builddel kétszer annyi lehetőséged van. Viszont némileg hatékonyabb, a manát is jobban zabálja. Sokkal kényelmesebb, nem kell minden második mob előtt ellőni 2-3 sebzésnövelő skillt; gyakorlatilag Shockstrike ill. Shockblast (AoE) spam. 70 körül lesz majd érdemes visszaváltani conflagra, mert a havoc T8-9 featek nevetségesek. Én azt mondom, akkor vágj bele, ha tényleg nagyon caster-orientált vagy. -
izomman20 #3691 Amit láttam eddig a játékbol az szép jo.. igaz csak low beállitáson láttam még... saját gépemen még nem... egy negativum hogy kötött a pálya.. meddig lesz ez igy? gondolom nem mindig.... level hanyas szintig? egyenlöre ennyit .... -
#3690 A Slam-ot szinte minden class megkapja? Miert van az, hogy kb lvl9-10 utan a Slam mar nem boritja fel az ellenfeleket? -
izomman20 #3689 Ok azért elmondom a csapatnak mire jutottam...
Német verzioval feltelepitve még most sem müködik.. tesom gépén meg angol telepitéssel megy... elindul! Szoval vagy rosszul tettem fel a pachet .. ami kizárt mert automatikus... vagy nem jo a német telepités... egyébként a pach lehet angolhoz van optimalizálva nem német verziohoz és ezért .... Szoval marad angol verzio mig ezt a problémát meg nem oldják.. ma este már nincs energiám ujra tenni majd holnap reggel az angol verziot a gépemre de gondolom már nekem is futni fog ..... Köszi azért a segitséget! -
#3688 El. -
#3687 A CD-Projektes sarga kor az matrica? Mert olyan eles a kep, hogy nem latom :D -
#3686 From the balance and systems team, class balance issues are being reviewed in great detail currently--based both on feedback and observations of class performance.
Many issues are being worked on currently and we are aware that certain classes are having problems at specific level ranges. Major issues will be addressed as soon as possible.
Thank you for the feedback in the sticky threads on each class forum, in addition to other constructive player-created threads. The balance team reads all class forums on a regular basis and such feedback is greatly appreciated.
Hamarosan jönnek a classbalanceok <3 -
#3685 nyíregyházi mm-ben vettem két másikkal egyetmben mást nem tudok elmondani,kérem kapcsolja ki :) -
#3684 Ilyen videókarival tolom highba bloom nélkül 1680*1050-be szűrőkkel olyan 25-40 fpsel szabadba és sokkal több fpsel belső tereken. -
#3683 4 magos tuti nem, hanem inkább egy izomerő 2 magos. 8800 GT pedig alap :) -
SuLtAN17 #3682 Köszi Wildor :) Akkor a high-hoz tuti 4 magos meg 2 8800 GT kellene ahogy látom :)
Amúgy akkor ezt a 7990 Ft-be kerülő AoC-t lehet MO.-n kapni vagy nem? Mert ez nem derült ki számomra pedig mindent végigolvastam amit írtatok :) -
WiLDoR #3681 med-high mixelt felbontással olyan 25-30 fps-ed lesz kb. -
#3680 [IMG][/IMG]
telefonnal hirtelen -
SuLtAN17 #3679 Hellosztok! Most akarok beruházni egy ilyen gépre:
Core Duo 2.4 Ghz 4 Mb Cache
9600 GT 512 MBram DDR3
3 GB DDR2 800 Mhz
Ezen mediumon esetleg hughon kevés fpssel el fog futni? Még annyit hogy van valaki DemonologisttaL (lightingos talenten)? Mert ha igen beszámolhatna engem az a kaszt nagyon érdekeln :) -
#3678 Hát akkor basszák szájba magukat a cdgalaxisosok, hogy én meg a 12rugós verziót vettem meg... -
Sanca #3677 Lenne 2 kerdesem:
Hogy lehet kiegeszito shortcut/quickslot bar-t vagy legalabb egy sima bart/featseket-skilleket rakni a kepernyore? Lattam itt mar egy ilyen kepet, de nem sikerult elernem, es ez a mostani 10+6 slot ami a kepernyon van eleg keveske:(
A masik hogy 31+on hol celszeru fejlodni? Conalls valley-t mar kinottem kicsit, mas teruleteken meg idaig csak 40+ mobokat lattam. -
Callisto #3676 Ott a pont. Szóval genRob 6000-ért megveszem tőled :) -
#3675 Az enyem is muanyag dobozos, pedig ez Eidos logos.
Csinalj mar kepet rola :) -
#3674 Ha kicsit utanaolvasnal a burkolt anyazas elott, a CDPROJEKT kiadas kerult 7990Ft-ba. Mint tudjuk a draga lengyel kiado nagyon sziven viseli a PC-s jatekostarsadalom sorsat, eppen ezert az utobbi jatekaik mind max 7990Ft-os aron jelentek meg itt Mo.-n is.
Vilagszinten az Eidos adta ki (nekem is ilyen verziom van), de ha jol tudom a CDProjekt megallapodast kotott a Funcommal, hogy a lengyel nyelvet a jatekba rakva o is forgalmazhatja.
Es mivel nincsennek messze, ezert siman elkepzelheto, hogy Mo.-ra ok is szallitottak! -
#3673 nem elárazva,ez nem papirdobozos hanem cd-projectes,müanyag sima dobozos. -
#3672 vagy a gépemmel történt vmi, vagy a patch csinált vmit, mert sokkal jobban megy most nálam ^^ -
#3671 az IQ szintemre tett megjegyzéseket mellőzd. -
#3670 a kijelölt zónában kell keresni . kis sárga körrel jelzi. vhol ott kéne lennie. -
Hoz_Hun #3669 Bazzeg, nekem is ugyan ezt csinálja most!! Reélem akkor késöbb beenged. Ráadásul most telepíthetem újra az egészet, mert problémája van az ékezetes könyvtárral, és persze le kellett töltenem a legújabb nvidia drivert mert elenőrizgetett és reklamált miatta.
Bakker most megin egy óra mire felteszi... -
#3668 rohadt egyértelmű hogyan kell szóval ebben az esetben nem nálam van a hiba az holtziher:) -
#3667 A bandage HP, a recovery stamina, a renew mana meg mana regenerációt ad, de csak rest közben. Legalábbis eddig így volt, de épp most néztem meg a tooltipet, már nem írja a restet, gondolom valamennyit ad már a natural regenhez is. Így már érthető, miért nincs két napja managondom :). Nem hülyeség egyik sem, mert pl. berootolok valalkit, futok kicsit, és röhögve maxra regenerálok. Amúgy sem nagyon van hova tenni a pontokat, nekem ki van maxolva a casting, renew és bandage is, az attractor meg 75%-on. Maximum 80-on átpakolok perception/stealth-re, ha kell. -
#3666 Nekem volt. Nincs teendő, hosszú az átfutási idő. Először nem tudtam bejelentkezni a játékba, majd pár óra múlva ugyanazt a jelszót elfogadta. Nyugi :) -
#3665 Hát én is regeltem tegnap, de egyelőre nem tudok belépni... -
#3664 több embernek nem megy az se . nem tudom mit csesztek el . én néha szoktam olvasni. -
#3663 Official fórumra miértnem lehet regelni?? -
#3662 normalban tényleg bugos mert nem popol a mocsok .azt én is hallottam hogy epicben igen akkor állítólag 10 perc. próbáld ki :D -
#3661 ismeri valaki a Wounded Child küldit Zelata-n???
állítólag bugos,de sokan mondják Epiq map-en meglehet találni a gyereket....,hogyan? tudja vki? -
izomman20 #3660 már peccselt !! németül akarok tanulni azért! de még nem vágom ugy.. angolt se.. -
Ragnar360 #3659 Annyi eszed van amennyi látszik, minek németül installáltad, igy gondolom az alap Német lesz mindenhol...sztem PECCSELNI KÉNE PAPIII -
izomman20 #3658 ez viccc hogy a honlapra beenged belépni mintha müködne minden a játékba meg nem! :( -
izomman20 #3657 az nem lehet hogy késöbb aktiválják a szerverre az accountomat??? egyböl mennie kell? -
#3656 én is azt hittem vmi jobb lesz...