Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

[HUN]Crassus
nah felrakom újra egy könyvtárba ahol nincs ékezet......

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
úgytûnik😊

TDC Geronimo
heh valami nálad nem ok :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

[HUN]Crassus
mindíg ilyen a simple config ablakom:S értelemszerûen nem is basztattam eddig😊

[HUN]Crassus

Mr_no_NaMe
Mivel világosan leírták, hogy az openbéta Május 11.én végeszakad ezért gondolom igen.
[HUN]Crassus
hehh simple config ablakban nincs egyetlen betû sem a füleken:S mintha leradírozták volna az összeset....nemtudom így melyik fül mit csinál! furcsa....
ráadásul kariválasztón a Settings-re kattintva megint kidob winfosba a debuggerhez....aminél ha a folytatásra klikkelek kifagy:S ha a kilépésre akkor kilép😛😊

TDC Geronimo
Toljál verify data cuccot a simpleconfigba, hátha megjavítja.

[HUN]Crassus
ja és mindenegyes startnál elõször letölti a 209megás patch-et:S,csak úgy indul el! ezmiez???

Torzonborz
hol fagytál ki ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

[HUN]Crassus
hmmm ESC-re kidob windowsba ahol valami Bug report megy,de már a játékba nemtudok visszamenni,mert kifagy:S ilyen nektek is van?

NeBby
Mennek a szerverek!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
15:30 kor lesz szerver!

Simán! Mézesmadzag...mire belejönnél vége és meg akarod venni 😄

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Mibõl gondolod hogy holnap vége?
Majdnem egy teljes napig tökölnek az átállással,
lvl 2-es karakterekbõl 20-ast csinálnak - felszereléssel
pénzzel - aztán másnap lehúzzák a rolót?
Na, mennyi ismerõs már 😊

WoW még mindig :P

Meddig tart az atallas?

NeBby
Mivel most rakják át PVP re a szerókat...

Hat ez jo. Toltom 3 napig-patchelem 2 napig,es mikor belepnek nem enged be.

genRob
Jaja. A G15el viszont az a bajom, hogay nincs magyar. Viszont vettem helyette szintén Logitech Wave-et, nagyon meg vagyok vele elégedve. Elõtte internet navigatorom volt már jó pár éve de ez az ami leválthatta vagy a G15 de sajna ahogy mondtam nincs magyar.

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

Mr_no_NaMe
Ráadásul az open bétának holnap vége van.
Mr_no_NaMe
Szereztem open beta kulcsot de nem tudtam használni...letöltöttem a klienst és nem tudtam feltelepíteni. Más játéknál már rég hagynám a picsába, de ennél nem akarom. Ha closed betaba bevesznek akkor ok, de ha nem akkor mostmár tojok az egészbe és majdcsak lesz trial.
TDC Geronimo
Biztos, hogy lesz trial. Minden példányhoz jár guest pass is pl. Elvileg be lehet még talán jutni, de esélye szinte nulla. Mondjuk már csak az nem tudott kulcsot szerezni az elmúlt pár hétbe szerintem, aki nem akart 😊

Mr_no_NaMe
Closed betara még elfogadják a jelentkezéseket? Most küldtem el a dxdiagos jelentkezésemet. Kb mennyi esélye van, hogy bejutok? Azért szeretnék ennyire bent lenni, mert ez tényleg egy igéretes mmonak tûnik. Gondolom ha megjelenik akkor kicsi az esélye, hogy lesz trial.
TDC Geronimo
Gagyi minõségû bill. Ennyi pénzért vegyél egy G15öt 😊

Ha ne adj' Isten valaki még nem ismerné ezt a két oldalt : Crom!, Age Of Conan magyar fansite

WoW még mindig :P

Csak ne tartson sokáig..

★ 汤姆 李

NeBby
Am. most teszik át a szerókat PvP re és 20 asra minden karit!

Tényleg.Azaz😊köszi!

★ 汤姆 李

Vagy ilyen<#circling>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

genRob
Combat Rose

NeBby
Combat rose , HUD alján van asszem

genRob
Engem igen. Pm ment!

van egy beta acc amit meguntam ha még valaki rácuppanna...

PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka

Optimalizáltak a játékon szépen.
20 fps helyett 30 van most úgy,hogy teszek még rá graf.-kát.Csak textura hibás eléggé most így:S
Töltési idõ szinte minimális már nálam<#eljen>

Viszont azt a kis támadás segítõ opciót ami a skill bar felett helyezkedik el és mutatja zölden/pirosan az attack esélyeket nemtom hova lett😞
Mi annak a neve az interface options-ben?

Magh
Egyébként mennyire követeli meg a játék a 4GB ramot és 515MB VGA-t? Annyira nem érdekel a grafika, de az elején, a szintezés alatt azért jól jön. A gépem E6750@3200;2GB;8800GTS(320); Vista32, ezzel lehetne 1680*1050-en, 8x anizó és 2x AA mellett, vagy ehhez már high-end gép kell?

Na úgy tûnik patchelik az open bétát is a closed béta szintjére, plusz a mai leállás elõtt kreált összes minimum lvl2-es karakter 20-as szintre ugrik és a származásának megfelelõ fõvárosba kerül. Legyártok asszem gyorsban még pár karit foci elõtt. 😄

Most nézetm meg a videót , hát érdekes lessz. Kilogolsz este , belogolsz reggel, lovagolsz és 1szercsak ... jéé! itt egy új város 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

NeBby
Ehh?!
Ez az esti leállás nem szintek miatt volt , hanem csak 3 patch miatt úgynézki , nem kaptunk még szintet!

Sáska
en is bear shaman-nal kezdtem.. lvl10en inditottem egy HoX-t, pont amiatt, amit te irsz..

raziel.
te atomláma, d2 single!

sose fogod kitalálni hogy kivagyok😞

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Koszi,akkor probalkozom.
Nem wowozok.

Jimi Hendrix

dr Kotász
Hát ez rendkívül kedves tõled... <#hehe>
raziel.
hi matek,

te nem wowozol neptulonon véletlenül?

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Most is megy.

lvl 15 után kezdenek értelmesebbek lenni a karik, a Dark Templarommal is szenvedtem 15-ig, 2 mob us neha necces volt, aztan 15 utan elkezdtem kapni az egyre jobb spelleket es combokat, valamint jött 1-2 jobb cucc is, most mar a 3-4 mobot is siman leölök egyszerre ha sikerül jol beallitani öket.

Elsöre én is ugy voltam hogy jo jo jatszok, de semmi különös vagy olyan dolog ami odaláncolna a géphez, viszont hogy "magasabb" szintre jutottam DT-al, egyre inkabb megtetszik a játék, és most mar rohadt kivancsi vagyok még miket fog kapni magasabb szinten. Már meló végén is azon járt az eszem, hogy hu megyek haza aztan tolom betat. Ezek pedig nem jo elöjelek, már látom hogy a kapuból integet nekem az "élet", és megy nyaralni pár honapig amig kockulok.

Jah és embertelen jol összehoztak most a töltögetést, hala utan 3-4 mp és már indulhatok ujra, valamint a már bejárt területek között is nagyon rövid a töltési idö, én is csak azt hittem ez egy szar duma, hogy na majd ha megjelenik meglátjátok, de jelenleg piszok jol fut a closed beta.
Vege a closed betanak?vagy fog meg ujra mukodni?

Jimi Hendrix

TDC Geronimo
Jó az a bear shami pedig. Nem tudom te mit, hogyan csinálsz vele 😊
kajáljál be buffokat meg szedjél hp potikat és verekedd túl magad azon a részen.

Jockey
nemtom, egyszerûen nagyn gyengének tûnik
minden fajta arit kipróbálta már, de ezzel nemtom megcsinálni a lvl10es clas küldit sem
2 azonos szintû enemy egyszerre éppcsak megvan lvl12esként 2 lvl11-es rossz esetben megöl
nincs normális érzékelhetõ helem se, ami van gagyi
beöltöztettem mediumba hátha az dob, de igy is szarnak tûnik
nem tartom magam túlzottan bénának, de vagy én nem érzek valamit vagy ez a kari fos nagyon.-)
eddig amit teszteltem: temple of set, xolti, conquer, barbar, de a shami kritikán aluli egyenlõre

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)