Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
ráadásul kariválasztón a Settings-re kattintva megint kidob winfosba a debuggerhez....aminél ha a folytatásra klikkelek kifagy:S ha a kilépésre akkor kilép😛😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Starcraft2 e-mail: [email protected]
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Mibõl gondolod hogy holnap vége?
Majdnem egy teljes napig tökölnek az átállással,
lvl 2-es karakterekbõl 20-ast csinálnak - felszereléssel
pénzzel - aztán másnap lehúzzák a rolót?
WoW még mindig :P
\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
WoW még mindig :P
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
★ 汤姆 李
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
20 fps helyett 30 van most úgy,hogy teszek még rá graf.-kát.Csak textura hibás eléggé most így:S
Töltési idõ szinte minimális már nálam<#eljen>#eljen>
Viszont azt a kis támadás segítõ opciót ami a skill bar felett helyezkedik el és mutatja zölden/pirosan az attack esélyeket nemtom hova lett😞
Mi annak a neve az interface options-ben?
★ 汤姆 李
"vessetek a mókusok közé" :)
Ez az esti leállás nem szintek miatt volt , hanem csak 3 patch miatt úgynézki , nem kaptunk még szintet!
Nem wowozok.
Jimi Hendrix
Elsöre én is ugy voltam hogy jo jo jatszok, de semmi különös vagy olyan dolog ami odaláncolna a géphez, viszont hogy "magasabb" szintre jutottam DT-al, egyre inkabb megtetszik a játék, és most mar rohadt kivancsi vagyok még miket fog kapni magasabb szinten. Már meló végén is azon járt az eszem, hogy hu megyek haza aztan tolom betat. Ezek pedig nem jo elöjelek, már látom hogy a kapuból integet nekem az "élet", és megy nyaralni pár honapig amig kockulok.
Jah és embertelen jol összehoztak most a töltögetést, hala utan 3-4 mp és már indulhatok ujra, valamint a már bejárt területek között is nagyon rövid a töltési idö, én is csak azt hittem ez egy szar duma, hogy na majd ha megjelenik meglátjátok, de jelenleg piszok jol fut a closed beta.
Jimi Hendrix
kajáljál be buffokat meg szedjél hp potikat és verekedd túl magad azon a részen.
minden fajta arit kipróbálta már, de ezzel nemtom megcsinálni a lvl10es clas küldit sem
2 azonos szintû enemy egyszerre éppcsak megvan lvl12esként 2 lvl11-es rossz esetben megöl
nincs normális érzékelhetõ helem se, ami van gagyi
beöltöztettem mediumba hátha az dob, de igy is szarnak tûnik
nem tartom magam túlzottan bénának, de vagy én nem érzek valamit vagy ez a kari fos nagyon.-)
eddig amit teszteltem: temple of set, xolti, conquer, barbar, de a shami kritikán aluli egyenlõre
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)