Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BEAST
ajanlom figyelmedbe az aoc story iroinak elozo jatekait ;p

"The branching single-player story is created by Age of Conan's award-winning writers, previously behind The Longest Journey, Dreamfall and Anarchy Online, so expect something extraordinary."

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Folyamatosan fogjak javitani, mint minden MMOnal. Az elejen egyik sem tokeletes. Mi ezen olyan meglepo?

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

TDC Geronimo
Elõzõ patch elõtt forogtak rendesen, biztos javítják.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Tényleg idegesítõ,hogy a krakterek elég sokszor csúsznak a talajon és úgy forognak mintha sakkbábuk lennének😞
Várhatóak még javítások a release-ig?

★ 汤姆 李

magus
ne mondd, hogy te nem ittál 18 éves korodig, szerintem ez a besorolás csak dísz.

a Conan loret is most írják szerintem. De a warcraftot pl azért is hoztam fel példaként, mert pl mikor megjelent én azon ámultam, hogy rohangálok az archeremmel az ancient of warok között...

basszus, azt hittem hamarabb kijön a Warhammer : /

Magh
Én a Conan lore-t nem ismerem (láttam a filmeket, ennyi), de biztosra veszem, hogy gazdagabb a Warcrafténál. Elég régi világ, míg a Warcraft lore java a WoW miatt íródott, rengeteget változott, TBC-ben megerõszakolták etc. Warhammert meg sem említem, az egyik legmélyebben kidolgozott univerzum. Mellesleg a WAR jó esetben 2009 Q1, de nem lepne meg, ha tovább halasztanák, míg az AoC-nek több, mint fél éve lesz befogni a TBC-be, LotRO-ba és egyéb haldolkó MMO-kba belefáradt embereket, ráadásul PEGI 18+, ami már némileg megszûri a communityt.

TDC Geronimo
x2 6400+ , 4giga ram, 9600gt. Tökéletesen fut 1680*1050be

TDC Geronimo
Warhammer online lehet még 1 év is mire meglejenik, igaz engem nem is izgat.

magus
a64 3000+, gef 7600gt, 2gb ram -> játszhatatlan, tegnap töröltem le

TDC Geronimo
Ennyi 😊

magus
ennyire sok embert fogott meg ez a játék? tényleg szép meg jó a pvp, de nincs benne pl több faj, a lore nyílván nem vetekedhet egy warcrafttal aminek van x játék elõtte, és a pve-rõl és a kereskedelemrõl nem is nagyon hallottam még semmit. Csak kérdezem, hogy mi ez a nagy felhajtás körülötte, pláne mikor nemsokára itt a warhammer online, ami hatalmas helyzeti elõnybõl indul.

genRob
...még egy kérdés. Kinek milyen vasa van és mik a tapasztalatok?

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Ja, más. Szervezõdik vmi PVE beállítottságú guild? Mert szvsz mi lennénk páran öreg szakik aki erre számítunk.

genRob
Na végig olvastam az utolsó 4x hozzászólást. egy kellemes alvás után már én sem látom ennyire szarnak ezt a pvp-t. Illetve ami auccsónapihuszason volt azt igen, de várjuk ki a végét rilízben. Hátha tényleg nem lesz annyira vészes. A video meg nagyon brutál komoly cucc. PvP-n fogunk sztem indulni aztán ha nagyon gáz lesz lvezés szemponntból akkor még mindíg ott a pve.

Blacksheep333
van még lehetõség bekerülni az Early Acces -ra?

Az operációs rendszeren is túl...

dejó, 14.20-tól holnap 10-20-ig server down 😛

WoW még mindig :P

TDC Geronimo
;>

BEAST
o is csak viccbol jelentkezett, mert egyelore meg csak olyan emberek vannak a guildben akiknek nem igazan volt ra szukseguk ^_^ ... de ha feljossz quakenet ircre az aoc.hu channelre, akkor azt is megtudhatod hogy mire szamithatsz, kb 😄DDD ... ha azt tuleled akkor mar jo esellyel kibirod a guildet is 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
Botond is régi motoros, csak marhult 😊

Régi tagoknak nem kellett jelentkezni :p

Magh
Megnéztem, de csak Botond jelentkezését láttam 😄.

NeBby
Azé a mob , aki elõbb megtámadja és azé is a loot (ha a másik üti le , ha nem) , mivel ha megütöd ott lesz egy kis lakat a lvl je mellett !

Starcraft2 e-mail: [email protected]

TDC Geronimo
PVP guildet, elõreláthatólag RPPVP szerveren. Van egy bizonyos "mag" már, régi ismerõsök, barátok stb. Aláírásomban ott a cím, ha gondolod nézz rá.

Magh
Milyen guildet indítotok? Csak mert engem érdekelne egy profi, PvP orientált csapat.

Azért ez nem annyira jellemzõ. Killeket annyira könnyen itt nem lehet lopkodni, mégis mit csinál, behúz elõlem egy 4-es grp-t ? rajta ...

TDC Geronimo
Jössz velünk te is! Adok majd fórum címet, várunk szeretettel <#ravasz1>

pve-nek is megvan az árnyoldala, a kis hülye ott pattog körülötted, követ mindenhova, irritál, lopkodja a killjeidet stb te meg semmit nem tudsz tenni ellene, akkor már inkább pvp szerintem

Nagyon ott van, na ennek mar azert eleg jo hangulta van.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

TDC Geronimo
Nézzétek meg inkább EZT a videót. Ugyanaz a srác csinálta, aki a tortage videót. Odabasz 😊

Az a baj, elmegyek szintezni. A világ végén mobozok, megöl egy ifjú titán miközben mobozok, temetõ, azt épp két gankelik, kijutok, megyek vbissza, két akár 5 szinttel alacsonyabb ranger két oldalról lelõ, kezdõdik elõlrõl. Én is bepipulok, elkezdek visszaütni, elmegy egy csomó idõ, meg szétbasz az ideg. Erre nincs szükségem.

PVE-n felhúzom, aztán ha majd PVP-zni akarok, elmegyek Border Kingdomba, vagy megyek minigame-re.

Persze Artumban pont azt untam meg, hogy azon a szerveren nincs igazán PVP, de itt a BK talán segit a dolgon.

Magh
Igaz, nincs tétje, felbátorodott mindneki. Majd a véglegesben pár jobb játékos megcsapja, elveszti kétnapi gankelés eredményét, rögtön lecsillapodik. Én egyébként is 3 fõs csapatban szeretnék kezdeni, amíg kialakul a "rend".

TDC Geronimo
Closed beta pvpn közel se ilyen a helyzet, mint ami volt azon az 1 napon open betaba. "Az lehet, de aki kepes egy 1 napos ffa beta alapjan megitelni a jatekban levo pvpt, az meg is erdemli a pve servert 😊" Ezzel csak egyetérteni tudok.

BEAST
igy is van <#eljen>

MeoH
Nem hiszem, hogy "eles" szervereken ennyi verpisti lesz. Most lehet kemenykedni, mert kb semmi veszteni valoja nincs a csavonak. Lineage2ben is openpvp van, meg sem gyilkoljak 1mast halomra az emberkek minden ok nelkul. Es szerintem Conan vilaga pedig pont ilyen, veszelyes, seosem tudhatod ki ront rad...

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
A másik meg, ha ez valakinek nem jön be, akkor tényleg marad a pve szerver. Azért van olyan is.

TDC Geronimo
"For those who just can’t get enough PvP, Age of Conan features PvP-flagged servers, with RULES allowing widespread PvP." Nem tudom ezekrõl olvastatok-e, illetve arról a buffról ami zónázás/újraéledés után jár. Kicsit tájékozódni kellene, mielõtt marhaságokat írnak egynéhányan. "Úristen openbeta ffa serveren ahol 1 napra kapott minden player 20as karit nekiálltak pvpni és nem hagytak virágokat szedni a mezõn xpért, jajmost milesz, cancel preorder!!4"

BEAST
Az lehet, de aki kepes egy 1 napos ffa beta alapjan megitelni a jatekban levo pvpt, az meg is erdemli a pve servert 😊

Az elso honapban eleg valoszinu hogy hasonlo kaosz lesz release utan is, annyi kulonbseggel hogy a guildek megjelenesevel picit rendezettebb lesz a helyzet Viszont kesobb ahogy az emberek egyre inkabb szetszorodnak a vilagban, mert ugye itt is meglesznek a nagyonkockak, meg a casualok, egyre inkabb akaratlanul is kialakulnak a community szabalyai. Mas "ffa pvp" vilagban is ez volt, itt miert lenne maskepp? Mindenkinek az a celja hogy igy vagy ugy fejlodjon, es ahogy az elejen meg elvezik a ganket, kesobb ugy jonnek ra hogy a gankeles helyett talan szintezni kellett volna... kesobb meg ot/oket nem engedik majd :p

Csak nehogy a végén túl szûk legyen az a kör.
TDC Geronimo
Megszoksz vagy megszöksz. QQ az van rendesen, ahogy látom. No mind1 legalább szûkül a kör <#hehe>

Magh
Szerintem az RP PvP itt nagyon szigorúan kötött lesz, nem pedid a normálisabb PvP-sek menedéke. Én megkockáztatok egy PvE realmet, ha most egy WoW-ot vagy WAR-t kezdenék, biztos lenne a PvP, de egy ilyen mindenki mindenki ellen típusú MMO-ban ez szerintem csak irritálna, százával lesznek szerintem 2-3 fõs vérpisti ganker csapatok.

No ide is beirom, amit a Crom fórumba irtam :

az a baj, a PVP szerveren abból áll a PVP, hogy vagy megy egy csapat kaszálni, vagy akkor támad meg valaki stealthbõl, amikor mobozol, ugyanis minden killért 100 pvp xp jár, de ha vesztesz, 300-at von le. Emiatt senki nem lesz, aki csak úgy megkockáztatja, hogy szemtõl szembe kiáll tökösen, mert háromszorosát bukja, ha mégis veszit. PVE szerveren pedig ugyanúgy van PVP a Border Kingdomban meg minigamekben, de nem basztatnak, ha fejlõdni akarsz.

Ráadásul elsõ karit gondoltam ott, ki akarom élvezni a játékot, tegnap olyan helyekre mentem el, hogy csak néztem, mint Marci Hevesen. Mobok még nem voltak persze, csak pár sárga, de valami döbbenetes, mi vár ránk. Elnéztem Border Kingdomba, megnéztem a guild városok helyét, elég érdekes lesz. van egy falu (Cimmeria feletti helyen, gránitból vagy mibõl van, a templomtorony mellett kõröznek a varjak, hallod õket, látod az árnyékukat, hihetetlen. Na, és ott vannak a szakma trainerek amúgy. Meg az a hely, ahol a nem PVP területes guildvárosokat épitheted.

Na szumma szummárom, elsõ karit szépen kiélvezem PVE-n.

Én is beléptem tegnap lvl 20, hurrá. A kezdõfaluban a szokásos akadás, lag hegyek, csak minél hamarabb ki innen, 10 perc kínszenvedés után megvan a kijárat. Fellélegzés, kint a szabadban egész jól fut a game. 100 méter múlva látom piros nevû emberke rohan felém, húha itt rögtön pvp lesz, pedig még ki se próbáltam az új kombókat és a már ismertek is más gombra kerültek. Mikor odaér az ellen látom, hogy nem is egyedül van, hanem 3-an, na ez jó kis adok-kapok lesz. Persze gyorsan levágnak, amikor megdöbbenve látom a hullámból, hogy ezek egymást nem ütik, hanem rohannak a következõ delikvens felé.
Feltámadás után kb. 50 méterre jutottam, ugyanennek a kedves társaságnak a karjaiba. Ezt még párszor eljátszottuk aztán logout, mondom kicsit késõbb újra megpróbáljuk. 2 óra múlva ugyanez a helyzet 😊)).
Ezt azért nem nevezném a játékélmény csúcsának, de hátha élesben nem ilyen lesz a pvp, meg aztán tényleg ott lesznek a pve szerverek is.
Najah, ez a full pvp marhaság, nem lehet sehova eljutni, sikerült megakadályozniuk, hogy felfedezzük a világot..

engem az zavar a legjobban, hogy nem "él" a világ, az NPC-k csak állnak egyhelyben, semmi fantázia, a városok üresnek tûnnek, az egész világ tucatterméknek látszik. "rajzoljunk pár házat és random dobáljunk be NPC-ket" stílus
Arnoux
Hihetetlen ratyi a PVP szerver. Én csak 1-2 questet akartam letolni, hogy meglássam milyen a kaszt, mennyire használhatóak a spelljei erre 1-2 nyomi folyamatosan megölt. Wowban azért más a pvp szeró mert ott van 2 frakció, de itt bárki kinyírhat téged, aztán a másik meg a temetõben kempel. Ami a legszarabb, h kis faluban is tudod ütni a másik játékost.. Ez mien már, az õrök legalább ezt megakadályozhatnák.

Mr Bishop
Most ez a játék egy ilyen egérmutogatós baromság lesz csak, vagy normális rpg-nek mondható ?

Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM

Ez a legutóbbi OpenBeta patch meg jól kibabrált velem (gondolom másokkal is). Eddig viszonylag gond nélkül ment a game most meg menü bug , shader 3 ban effekt hibahegyek, nemszeretem ezen patchet. 😉
u.i.: Psych.. majd mindjárt jól leszól hogy "mit sírok" de leszarom 😊

"vessetek a mókusok közé" :)

Mi a rákról beszélsz ember ?! Hol szed együtt virágot a wow ban az ud meg a gnome 😊 lál
Egyébként Crass , mi az a csoda amitõl az RP PvP server külömb lehet mint a sima PvP? Oda kell majd IQ tesztet kitölteni karakter generálás elõtt? 😊

Még 2 hét a megjelenés, de már most megy a sirás a forumon, te jó ég mi lesz itt. Sztem ti megse vegyétek, lehet nem a wow-on nevelkedett, az undead és a gnome együtt szedi a virágot dologhoz szokott emberek játéka lesz ez.

Vagy ha más nem ti is szerezzetek be egy 30-40 fõs total pvp orientált klánt, aztan akkor nem lesz gond. Ez az egész a klánokról szól, ha valaki egyedül akar bohockodni tuti leölik majd folyamat, de ha fogod a kisbarátaidat könnyen a fasz megfelelõ végére lehet kerülni. Ez a jó, amikor folyamat forgatnod kell a kamerát mert bármikor jöhet az ellenség. 😊

De nagy élvezet lesz a sok carebear magyart a földbe döngölni. 😊
[HUN]Crassus
ha majd beindul a jatek/igazi pvp,kereskedelem,pve,guldek mukodese stb.stb./ az ilyen "ajtonallok" hamar kilesznek am kozositve hidd el!Normalis tarsasagba,guildbe ugysem fognak bekerulni aztan majd szepen vagy megvaltoznak vagy lelepnek.Biztos lesz hasonlo idiotakbol allo guild majd,de gondolom ok sem lesznek majd kozkedveltek igy majd kapjak az osztast ha nem lesznek minimalisan Fair playerek.

rp pvp meg megoldas lehet...valoszinuleg en ilyen szervert fogok valasztani.

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Idiótán? Az nem kifejezés. Van a városban valami helyiség ahol lehet püfölni egymást , ranger áll az ajtóval szemben és vadássza le a belépõket akiknek még töltöget a gép . Ez ám a pvp feeling! Hiába , ahogy egy cimborám is megmondta "hiába szebb a játék hiába jobb a harc ezt is csak ugyanazok a barmok fogják tolni mint a wowot..." (tisztelet a kivételnek😊

[HUN]Crassus
gondold at most meg eleg idiotan viselkedik a tobbseg

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"