12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
mephisto11 #3775 Hello.17.szintű barbár vagyok...nemtudjátok hogy kell klánba belépni a játékon belül?vagy alapítani?Jó lenne egy magyar csapat már azért is hogy értsük egymást...örülnék pár jelentkezőnek...Üdv.Gery -
#3774 ezt írja "The buddy key program will open as soon as server capacity allows. Please check back later." -
Callisto #3773 Sziasztok megnézném a játékot. Ha van valakinek feles buddy keye, kérem szépen privátban küldje el. Köszönöm! -
#3772 Na, jo sok hely van a bankban ez tetszik, meg vegulis az sem rossz megoldas, hogy az AH-ba ugyanonnan tudom a cuccokat kiajanlani. Csak foglaljak a helyet :)
Amugy erdeke, akarhanyszor nyitottam meg a bankot, mindig mas szinu volt az AHba berakott cuccokon a penz ertek :)
Szinvaltos, mint a regi kisautok a hideg/meleg viztol :D -
#3771 igen.
nekem sem volt crashem, minden müxik rendesen a kezdetek óta. -
#3770 nekem peldaul nulla crashem volt eddig. -
[SiX] Boci #3769 Az a kerdesem lenne, hogy a playerek altal felepitett varakat/kisebb varosokat lerombolni is lehet? -
#3768 A bal oldali csaj a bannerban a Xéna? -
#3767 Gyerekek köpönyegek mikortól pottyannak? Olyan capek minta kocsmások csak statra adnak. -
ide beirod a kódot és töltheted is
register -
Foglaltnick #3765 le tudom tölteni a klienst valahonnan torrent nélkül, hogy egy ismerősnek a próbakódjával kipróbáljam?
A hivatalos oldalon nem találtam erre utaló nyomokat
köszi -
#3764 Hát azért pontosítsunk 3500-4000 Ft-ra... Kétezer forint az 133-as EUR/HUF árfolyamnak felelne meg, de szépen felértékelted a fizetőeszközünket :D -
atee #3763 Hát a GW-t már most is mocskolja szerintem, de persze izlés dolga!
A gépigény talán soknak tűnik, de nem is lehet minden olyan mint a wow ami már akkor ronda volt amikor kijött :) (ettől még nagyon jól sikerült játék) -
atee #3762 Inkább 3-4 ezer! -
#3761 2-3000 forint havonta kb, árfolyamtól függően (euróba nyúlja a havidíjat számláról ugyanis) -
Madmano #3760 Szevasztok.És mennyiben fájna ez a játék havonta? -
Hoz_Hun #3759 Kb az ajánlott szinten van minden, csak nem Vista hanem XP. -
[SiX] Boci #3758 Milyen gepen jatszod? -
Hoz_Hun #3757 Tegnap feltettem kipróbáltam. Mire eljutottam addig hogy játsszak, már igen csak megcsappant a lelkesedésem (kétszer kellet telepítenem, mert elsőre nem bírta az ékezetes könyvtárat). Elszöszmötölgettem a karakter generálással és elkezdődött a játék. Itt megint kissé csalódtam; nagyon szép kép, de darabolt, meg néha bevillant a kép. Kicsit állítgattam (leginkább lefele) és végül többnyire közép-alsó kategóriába belőttem. Szép és tűrhetően futott. A villogás valami oknál fogva az első kifagyás után megjavult. Egész belejöttem a játékba, de aztán abba kisvárosba beszaggatott, mint az istennyila. Arról nem is beszélve, hogy mikor beléptem valami fószer kizavart hogy láncaim miatt ide nem jöhetek be. Aztán meg mégis benn maradtam. Tettem-vettem kimentem és mikor újra be akartam menni a faszi megint elébem állott és mondta, nem mehetek be és ezúttal tényleg nem engedett be, míg a láncokat egy questel el nem távolítottam. Hogy jutottam be elsőre?
Nos első benyomásra elég sok üröm vegyült az örömömbe. Nagyon bízom benne, hogy ezeket a „kisseb” graf hibákat, kifagyásokat (kétszer kirezetelt az egész) hamar kijavítják és optimalizálják, úgy hogy az élvezetes graf/futást eredményezzen. Félek hogy több játékos esetén nagyon le kell adnom az igényeimet. Új gépre meg most nincs lovém.
A játék maga ígéretes. Tetszik a harcrendszer és bízom benne, hogy későbbi tájakon visszaköszön a Conan hangulat.
Most már szerintem lassan egy éve ez az első játék amit PC-re vettem, mert Guild Warson kívül szinte minden játékot konzolon toltam. Elszoktam ettől a hosszú telepítgetés, meg csúszkán állítgatás hogy aztán kapjak egy ilyen-olyan képet a játékhoz.
Most tolom majd egy darabig, aztán majd kialakul. A legszomorúbb az a felismerés volt hogy azt mondtam egy óra játék után, hogy a Guild Warst bizony nem fogom a fiókba tenni.
Nagyon-nagyon remélem hogy még sok-sok optimalizálás előtt van ez a játék. Végül is csak egy hete (vagy mikor) jelent meg. Mert amugy bejön, tetszik, hogy nem prűdek a fejlesztők és vér is van benne. Szóval jó kis gama lenne, ha nem lenne szaggatás médiumon. -
#3756 Áh nem fogsz éhenhalni... Hamarabb szomjanhalsz!! :D -
#3755 Ja és mivel az átlagnál lassabban fogok haladni (szabadidő), mire magas szintre jutok rég ki lesznek javítva a bugok... -
[SiX] Boci #3754 Jól hangzik eddig:) -
#3753 -
#3752 Harc, a táj hangulata, zene, fatality-knél a fröccsenő vércseppek és mivel olvastam R.E.Howard Conan novelláit, olyan ismerős az egész, nem csúfolták meg az eredeti világot :)
-
#3751 nekem a harc, elképesztően jól megcsinálták, animációk, kombok, hangok, skinek 10/10 -
[SiX] Boci #3750 Én is most kacérkodom a kipróbálás gondolatával. A WHonline még messze van. Tudtok nekem mondani pár dolgot, hogy kinek mi tetszett meg ebben a játékban? -
#3749 az igen :D -
#3748 Köszönöm szépen a gyors választ. Aszem én is befektetek életem első fizetős mmo játékába. Remélem nem kockulok annyira bele, h éhenhalok. -
WiLDoR #3747 tartalmaz -
krisz073 #3746 Mindkettő tartalmazza. -
#3745 Srácok lenne egy kérdésem. A 12 ezer forintos conan tartalmaz 30 nap játékot, vagy csak a 16 ropis speciális változat?
-
#3744 Tegnap jutottam el 10. szintre a guardianommal, meg is kaptam az első feat pontomat. De mivel ezt nem tudtam előre, véletlenül rossz helyre osztottam ki. Lehet ezt valahogy visszavonni? A skill pontokat tudom lehet. -
[SiX] Boci #3743 WoW pve téren igen erős a WHO meg pvp téren fog nagyot domborítani (a beta alapján). Kiváncsi vagyok életben marad-e a kettő között az AoC. Én még nem próbáltam ki, de hallottam/olvastam róla igen sokat. Nem biztos, hogy jó kiadni valamit bugosan, mert sok ember kedvét veheti el a játéktól (lásd Hellgate).
-
#3742 trader már müxik.
Nethyrea : van már több custom UI sasold meg azokat. -
#3741 nekem igazából az interface-el az a bajom hogy a shortcut bar feleslegesen nagy (qrvanagy ikonok, mintha egy 10 éves sztk szemüvegkeretes kiskölöknek tervezték volna hogy tutimegabiztos lássa hogy mi mi), és ezzel oda fel lett tolva a chat ablak ami idegesítő helyen van. még nagyobb felbontás mellett is (amit eleve az ember még nem vállal be a gépigény miatt...) -
#3740 Atnezegettem a kliens konyvtar tartalmat, es a logok erdekes hibakkal vannak tele :) -
Kalinka #3739 bank, traderek működnek?
gemcutter kérdés...milyen 3 gemet kell gyártani hogy kész leygen a quest?
vki írta hgoy minden gem készítésnél restartolt, másvalaki mondta, hgoy random beadta neki, vmi pontosabbat esetleg? :) -
#3738 Cset ablak maga egy vicc szvsz. :) Vannak még gyerekbetegségek(meg ugye dx10es gfx sehol), de hát ki kellett adni különben meg kellett volna küzdeni WHOval meg WOW új kiegjével 0ról. Így legalább vmi alapszintről indítanak, amikor elkezdődik a harc karácsonykor. :) -
#3737 Nem lehet a jateknak beallitani valami normalis karakter keszletet/stilust/betutipust?
Ez a mindenhol 1 pixelnyi vastag semmilyen stilusu felirat eleg treee :) -
#3736 ezt tudom tanusítani, tegnap a 3ik halálom utána black temple-be gondoltam átlopódzok a túrbózott hide-el kb 10 mob között elég szellősen álltak, erre szépen kijöttem hide-l és ott álltam 0 staminával..:P
szal kijössz stealhböl ha mozogsz és nincs sta, persze meg lehet csinálni, hogy közel 0 állapoton megállsz és a normál regenre bízva visszatöltödik staminád és tovább mész, de ez ilyen 1éves kisgyermek tempót garantál:P