Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"The branching single-player story is created by Age of Conan's award-winning writers, previously behind The Longest Journey, Dreamfall and Anarchy Online, so expect something extraordinary."
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Várhatóak még javítások a release-ig?
★ 汤姆 李
a Conan loret is most írják szerintem. De a warcraftot pl azért is hoztam fel példaként, mert pl mikor megjelent én azon ámultam, hogy rohangálok az archeremmel az ancient of warok között...
basszus, azt hittem hamarabb kijön a Warhammer : /

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.
WoW még mindig :P
"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."
Régi tagoknak nem kellett jelentkezni :p
Starcraft2 e-mail: [email protected]
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
PVE-n felhúzom, aztán ha majd PVP-zni akarok, elmegyek Border Kingdomba, vagy megyek minigame-re.
Persze Artumban pont azt untam meg, hogy azon a szerveren nincs igazán PVP, de itt a BK talán segit a dolgon.
fuck mmo's..i.,
Az elso honapban eleg valoszinu hogy hasonlo kaosz lesz release utan is, annyi kulonbseggel hogy a guildek megjelenesevel picit rendezettebb lesz a helyzet Viszont kesobb ahogy az emberek egyre inkabb szetszorodnak a vilagban, mert ugye itt is meglesznek a nagyonkockak, meg a casualok, egyre inkabb akaratlanul is kialakulnak a community szabalyai. Mas "ffa pvp" vilagban is ez volt, itt miert lenne maskepp? Mindenkinek az a celja hogy igy vagy ugy fejlodjon, es ahogy az elejen meg elvezik a ganket, kesobb ugy jonnek ra hogy a gankeles helyett talan szintezni kellett volna... kesobb meg ot/oket nem engedik majd :p
az a baj, a PVP szerveren abból áll a PVP, hogy vagy megy egy csapat kaszálni, vagy akkor támad meg valaki stealthbõl, amikor mobozol, ugyanis minden killért 100 pvp xp jár, de ha vesztesz, 300-at von le. Emiatt senki nem lesz, aki csak úgy megkockáztatja, hogy szemtõl szembe kiáll tökösen, mert háromszorosát bukja, ha mégis veszit. PVE szerveren pedig ugyanúgy van PVP a Border Kingdomban meg minigamekben, de nem basztatnak, ha fejlõdni akarsz.
Ráadásul elsõ karit gondoltam ott, ki akarom élvezni a játékot, tegnap olyan helyekre mentem el, hogy csak néztem, mint Marci Hevesen. Mobok még nem voltak persze, csak pár sárga, de valami döbbenetes, mi vár ránk. Elnéztem Border Kingdomba, megnéztem a guild városok helyét, elég érdekes lesz. van egy falu (Cimmeria feletti helyen, gránitból vagy mibõl van, a templomtorony mellett kõröznek a varjak, hallod õket, látod az árnyékukat, hihetetlen. Na, és ott vannak a szakma trainerek amúgy. Meg az a hely, ahol a nem PVP területes guildvárosokat épitheted.
Na szumma szummárom, elsõ karit szépen kiélvezem PVE-n.
Feltámadás után kb. 50 méterre jutottam, ugyanennek a kedves társaságnak a karjaiba. Ezt még párszor eljátszottuk aztán logout, mondom kicsit késõbb újra megpróbáljuk. 2 óra múlva ugyanez a helyzet 😊)).
Ezt azért nem nevezném a játékélmény csúcsának, de hátha élesben nem ilyen lesz a pvp, meg aztán tényleg ott lesznek a pve szerverek is.
engem az zavar a legjobban, hogy nem "él" a világ, az NPC-k csak állnak egyhelyben, semmi fantázia, a városok üresnek tûnnek, az egész világ tucatterméknek látszik. "rajzoljunk pár házat és random dobáljunk be NPC-ket" stílus
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
u.i.: Psych.. majd mindjárt jól leszól hogy "mit sírok" de leszarom 😊
"vessetek a mókusok közé" :)
Egyébként Crass , mi az a csoda amitõl az RP PvP server külömb lehet mint a sima PvP? Oda kell majd IQ tesztet kitölteni karakter generálás elõtt? 😊
Vagy ha más nem ti is szerezzetek be egy 30-40 fõs total pvp orientált klánt, aztan akkor nem lesz gond. Ez az egész a klánokról szól, ha valaki egyedül akar bohockodni tuti leölik majd folyamat, de ha fogod a kisbarátaidat könnyen a fasz megfelelõ végére lehet kerülni. Ez a jó, amikor folyamat forgatnod kell a kamerát mert bármikor jöhet az ellenség. 😊
De nagy élvezet lesz a sok carebear magyart a földbe döngölni. 😊
rp pvp meg megoldas lehet...valoszinuleg en ilyen szervert fogok valasztani.
\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"