12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Arwenke
    Az is lehet, nem probaltam.:)
  • Mr_no_NaMe
    Jah ez így már jó :)
    Már megijedtem, hogy nincsen óra O.o

Nethyrrea: szerintem kicsit el lett rontva a tortage city. Nagyon sok hangulatelem ki van véve belőle és kicsik a placcok. Mondjuk ahogy kikerülsz a nagyvilágba már minden pótlódik :)

Amúgy ott a bal alsó sarokban az az 5 csillag a toolbar mellett az mi akar lenni?
  • Mr_no_NaMe
    A világ tetején:

Van ám ott feeling ^^

• Nethyrrea
    csak tortage-n belül van ilyen hogy te váltasz nappal/éjszaka közt, ha kikerülsz onnan, akkor már normálban váltakoznak a napszakok maguktól. ezt azért csinálták hogy az elején még kicsit nyugisabban tudj szintezni/questelni anélkül hogy nagy tülekedés lenne.
  • Torzonborz
    igen ahogy kimész a nagyvilágba váltakoznak a napszakaok. minimap alatt van kis rublika ha az sötét akkor minden tökéletes hidde-hoz , ha világos akkor észrevesznek.
  • Mr_no_NaMe
    Hmm lehet...amúgy most belogoltam és este van.
    Eddig is volt este nappal váltakozása órával mérve? Vagy csak tortázs szitiben van only nappal? Amúgy az a fura, hogy elvileg éjszaka sokkal jobban működik a stealth O.o
    Ez így tök logikus is, de akkor asszem ennek is meg lesz a fílingje :)
    Nappal sörözünk/alszunk/ügyintézünk este meg lopódzás vala az éccakában ^^
  • s0n1c
    sztem a stealthből nem jössz ki, ha elfogy a stamina csak nem tudsz mozogni
  • Ragnar360
    Kb. igy amilyen stilusba irod a hsz-eket 14-nél több nem lehetsz...egyébként kb 2 perces munka lenne a helyszínen, igy látatlanba ennyi infoval nehézkes...
  • Arwenke
    De rouge classok kivetelevel, ha stealthben mozogsz akkor fogy a stamina. Ha elfogyott akkot vege a stealthnek. Legalabbis igy olvastam.
  • izomman20
    www.ageofconan.hu forumba is irkálok értenek a gyerekek hozzá pingelés stb.. de szar nem pingel semmi valami nagy gáz van pedig van net :(
    ruter is le van huzva már :S
  • Torzonborz
    igen hideban át lehet menni mindenkin. az is igaz hogy minden classnak van hide skillje de ne felejtsétek el hogy csak az assánál nem eszik staminát többinél igen.
  • Arwenke
    Ha patchet leszedi akkor nem tuzfal szerintem. Valami mas lesz.
  • s0n1c
    sőt, chargeolni is lehet kombo közben :) egy 4 ütéses kombonál elég jól használható :)
  • izomman20
    pachelni pachel felteszi letölt i amit kell már ne mtölt mert napra kész azt irja ki inditom és nem indul :S
  • Mr_no_NaMe
    Jaja. Elképzelem ahogy megy a 60v60 csata a bazinagy területen, halálhörgés, kardcsörgés én meg belopódzok az ellen bázisára és próbálok kárt okozni :D

Az assa még mindig bejön. Sztem balancolni kéne mert még stealth nélkül is kurva erős. Amúgy a stealth se ér valami sokat mivel szinte minden kaszt tud stealtholni :S
    Át kéne ezt varriálni azért. Ez az árnyékos/nappalos stealth meg végképp nem tetszik viszont. Azt se lehet megállapítani, hogy 5 méteres körben hol van árnyék és hol nincs, mert nem az az árnyék számít amit látsz.
    Nagyon nagyon jó játék lesz ez, csak tököljenek vele és jöjjenek naponta a patchek.
  • WiLDoR
    "az assassinok meg a barbárok meg hátul malmoznak"

hát nem hiszem, hogy malmozni fognak, elvileg (olvastam vmelyik fórumon ilyet) át tudnak stealth-elni akkor is a playerek között, ha azok gyűrűt fonnak a casterek közé.
    barbarian nem biztos, de assa-ról irtak ilyet
    én ezeket a class-okat pont ilyen kommandós egységnek is képzeltem el, akiknek az lesz a feladatuk egy siege-nél, hogy beosonva a védők vonalai mögé káoszt és felfordulást okozzanak, meg ki tudjanak iktatni 1-2 kulcsfigurát, mielött bezúzzák őket a védők...

tankoknak én se tudom, hogy mass pvp-ben igazából milyen szerepet szánnak, mert szerintem a cc relative kevés a védéshez, ráadásúl rogue class-oknak van knockback immunity-t adó feat-jük is X időre, támadáshoz meg ahhoz, hogy normális dmg-et csinálj szerintem guardiannál pl. kell a polearm + polearm spec + frenzy stance, de ebben meg olyan mértékben nyeled majd a sebzést, mintha pl. a wow-ban warrior-ral folyamatosan berserk stance-ben lennél + recklessness + deatwish hatásokkal egybekötve. próbálgattam, azonos szintű mob is lecsapkodja igy a hp-m felét simán 1v1-ben, egy player meg annál 10x több dmg-et tol ki, szal' ja, érdekes lesz a tank viability pl. mass pvp szituban ^^
  • Probatbicol
    Mondjuk a zonealarm pont tud érdekes dolgokat művelni, nekem két gép közötti kommunikációt blokkolt, nemhogy kikapcsolt állapotban, hanem még uninstallálás(!) után is. Aztán elkezdtem telepíteni egy másik tűzfalat (comodo) és ennek a telepítése közben, mint egy varázsütésre feloldódott a blokk.
  • Psychedelic #3718
    Simán lehet ütni a combokat mozgás közben is, csak nem kell kapkodva 1 mp alatt elnyomni, helyezkedsz megnyomsz egy iranyt helyezkezdsz megint, aztan az utolsonal meg pláne. Sokan vannak akik csak állnak mondjuk, de láttam már olyan embert aki piszok jol csinalta. Amugy 2x elörét megkell nyomni akkor szökkenés után stunolhat a támadásod pár mp-ig. Meg Mondjuk DT-nek van stun meg lassitás is. Már csak jól kéne hasznalnom.
    Mondjuk én a védelmemmel nem vagyok kibékülve, tank létemre piszok sok sebzést kapok be, bár elég sok hp-t tudok visszaszivni, de sokra nem megyek vele föleg hogy hiába van manám semmire nem hasznalom meg spelleket is hp-bol kell nyomnom, az assassin az aki nem bir megölni, a tankokkal meg egymást nem birjuk megölni.
    Sztem jol hasznalhatok a combok, de a wow-on nevelkedett egérrel kattogtatok, meg járni képtelen emberek soha senkit nem fognak megölni kb. melee karival.
    Nagy kérdés, hogy siegen mennyire lesznek hasznalhatoak a tankok. Remélem müködni fog az elálljuk az utat mögülünk rakat healer spameli az áldást a ranged classok nukeolnak hatulrol, az assassinok meg a barbárok meg hátul malmoznak, most ugyis tul durvak random pvp-ben.
  • Arwenke
    Nem is kezd el patchelni?
  • izomman20
    lehet virusos a gépem... néha hibaüzenettel kilép az explorerem... modzilla nem...
  • izomman20
    de va nruter... de lehuztam rola.. és igy se megy..
  • izomman20
    ok kikapcsoltam mindkettőt... nem megy..... 10 éve van gépem ki tudom kapcsolni a tüzfalat .. szoval nem az a gond :-)
    Na jo telepités és hátha.... Légnetem van egy cimet használ minden felhasználo talán.. .. azt ellenőrzi a játék?
  • Torzonborz
    nincs véletlenül ott 1 router is ?
  • Mr_no_NaMe
    Mindenre megoldás egy kiadós friss ropogós format:C
  • izomman20
    na jol van xp telepités sp 3 ra jöbb ötletem sajnos nincs :(
  • Jockey
    próbálad meg xp tűzfal és zonealarm kikapcsolásával, (egyik se menjen), ha így sem pecsel, akkor máshol van a gond
    sp csomag nem gond, jelzi ha frissíteni kell de indul vele...
  • izomman20
    alapbol van xpt tüzfal kikaplcsolt ugy probáltam nem ment
    feltettem a zonealarm ot... inditom szépen kérdi engedélyezi ja ja inditom játékot mégegyszer megkérdi hogy biztos ja ja... irom a kodot és hiába ujra csak ugyanaz és ugyanaz a tö...köm kivan már :(
  • Nethyrrea
    nekemis avg tűzfalnál be kellett állítani hogy a fullscreen appokat észlelje, valamint hogy az aoc könyvtárat automatice engedje ki (windowed módban nem volt ez gond mert akkor láttam a tűzfal ablakát, fullscreenben meg nemértettem miért nem akar kapcsolódni)
  • dr Kotász
    Hát ennek eléggé tűzfalszaga van... Amikor update-eli magát, akkor a ageofconan.exe is frissül, tehát a tűzfalon újra engedélyezni kell. Nem lehet, hogy miközben az AoC próbál csatlakozni, a háttérben a tűzfal kérdezi, hogy engedélyezed-e a kommunikációt?
  • Arwenke
    SP 2 XP is menni kell neki. Egy tanacs ha gepet veszel 4 giga ram sokat dob a jatekon, viszont ehez valami 64bites oprendszer nem art. Mondjuk xp vagy inkabb talan vista a dx10 miatt.
  • izomman20
    tesomnak sp 3 xp je van nekem sp 2 az a gond??? ez nem igaz :S
  • izomman20
    Most tettem ujra .... angol verzioval és láss csodát nem indul! :((
    Most mennek a szerverek? ez már katasztrofa :( Windowst kéne ujra tenni? örület... ezt irja ki képtelen a szerverhez kapcsolodni..

unable the connect to the authentication server
  • Arwenke
    8800gt es 9600gt kozott kb 5fps van az is jatek fuggo, hogy mikor melyik kartya javara. Szoval a lenyeg 2 kartya 1 kategoria. Ha jobb kartyat akarsz akkor ultra vagy 9800gtx szerintem.
  • Magh
    Rá kel nyomni egy stunt vagy knockbacket és akkor elkezdeni a kombót. Vagy ráteszi a társ. 1v1-ben is ezt tapasztalom, ugye itt nem mőködik a kite, meg értelme sincs, az isntantok nem sebeznek rendesen, így szépen meg kell állnom és castolni, amíg ütnek (a root latt bevitt ssebzés bőven kevés). Na ilyenkor néha bekapok egy knockbacket, az alatt meg háromszor megölnek:). Bár most kaptam két újabb CC-t, amik használhatóak, így már van három rootom, egy knockbackem meg egy channeled snare, ezekkel már meg lehetne próbálni a teljes kite-ot. Viszont a melee classoknak alig van több staminája, mint nekem, így egy sprint után mindketten nullán vagyunk, csak épp nekem nem kell stamina a sebzéshez :). Helaer/tank classokkal a végtelenségig lehet fogócskázni, mert egyikünk sem sebez eleget, így általában root közben elsprintelek. Érdekes. Vannak itt fura dolgok, de nagyobb csatákban szerintem egyik sem lesz gond.
  • SuLtAN17
    Köszönöm szépen a kimerítő választ :) Én már csak azt nem értem ha a casterek harmatgyengék a melee-k meg lehetetlenek a comboikkal akkor végülis ez a balance?:D Kicsit dezsávüt érzek ranger uralom...:P (esetleg assa?:S)
  • Chris
    Na látom másnál is jelennek meg az olyan jellegű kérdések, hogy "na ezt meg hogy a francba gondolták?". :D
    Amikor még bétában megláttam, hogy endgameben ilyen 4-5 gombos kombók lesznek az volt az egyik meggyőző érv, hogy nem is akarom annyira látni a meleek kivégzéseit... :D
    Amúgy megoldhatnák olyan dnd-szerű attack of opportunityval, hogy ha elkezd futni az ellen, jár rá egy extra ütés. Csak így meg az amúgy is harmatgyenge ranged kasztok szívnák meg újra.
  • izomman20
    arra viszont válaszolhatnátok hogy a kötött pálya level meddig lesz???
  • izomman20
    Miskolcon eddig MM ben se se tescoban se coraban nem lehet kapni semennyiért sem... én is a 12 e ft os verziot vettem meg a cd galaxistol.. az mm ben azt mondta a srác azt se tudja mennyiért lesz majd a polcokon..... talán e héten.. ez se biztos...
  • WiLDoR
    hát igen, ez a kérdés már bennem is felvetődött.
    gyakorlatilag lehetetlen lesz combo-zni, mert ahhoz, hogy oldalazz, fuss, szembefordúlj meg még combozz is, ahhoz az kell, hogy a másik álljon egyhelyben (jelenleg mire elnyomom a 2 gombos combot, addig 3x körberohannak körülöttem), neked meg nőjön még vagy 10 ujjad.
    én már letettem róla, hogy guardiannal kinyirjak bármit is.
    frenzy-ben iszonyat mértékben sebződsz, köszönhetően a -100% all-nak, defensive-ben meg picsafüst a sebzés, de mondjuk téged is nehezen fektetnek meg.
    akkor van esélyed megölni bárkit is, ha túl hülye hozzá, hogy elfusson időben...

szal ez igy khm...érdekes lesz...
    wtb hamstring -.-
  • Skill
    hahahaha. elképzeltem! mókás XD