Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én a mai nap után elsõ karaktert PVE-n húzom fel.

WoW még mindig :P

[HUN]Crassus

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Nem ez a lényeg most, hogy elõnyõs-e vagy sem. A lényeg, hogy megcsinálták amitõl sokkal élethûbb lett szerintem, viszont több gondot is fog okozni. Teljesen mas taktikat igényel majd mind a pvp mind a pve ezáltal. Talán a legjobb példe erre a 300 címû film. Siman el tudom képzelni, hogy egy szûkebb szorosban pajzsos guardianok vállvetve állják el az utat és akár kisebb csapat is le tud gyõzni egy nagyobbacska sereget. Ez egy új érzés lesz, új taktikákkal...

Tudom, hogy nem bug. De lényegesen leegyszerüsítette wow progarmozók dolgát és ezáltal kevesebb a hiba (bug) lehetõség. Alább csak erre akartam célozni. Ironikusan fogalmazva a vonalkás faltenisz TV játék volt az elsõ és utolsó bugmentes játék :-)

a mai napig átmennek egymáson a karakterek

Te sem próbáltál még colission-active játékban tömegben küldetést felvenni, vagy egy ostrom során az erõd szûk folyosóin átjutni az embereken, ugye?😄

Elsõ sor üt, elsõ sor hal, második sor üt, második sor hal..😄D

genRob
...ja és még vmi az, hogy átmennek egymáson az nem bug :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

genRob
Amiket elmondtál igazak de a futás optimalizálás nem volt szar mint itt.

Magh
Tulajdonképpen hogy fog itt kinézni az endgame pvp egy pvp serveren?

Ugyanmár.. a wowban a mai napig átmennek egymáson a karakterek ami azert valljuk be igencsak megkönnyítette a dolgukat. Mounton ha a lepcsõre állok a fél karakterem bemegy a textura alá, sokszor az ore-ok és a viragok is a textura alá spawnolnak, és még sorolhatnam a "kicsi" bugokat. Mindezt 4 év release után :-) AoC más szint.. nyilvan sokkal több buglehetõséggel, de még mindig nem release verzióval.

genRob
Sajnos csak a WoW-ot tudom felhozni példának. (pedig már nem igazán kedvelem) Viszont az tény, hogy Us open betaban nem voltak ilyen gondok.

TDC Geronimo
Sokan így gondolják, talán az is, de szerintem aki kitartóan a játék mellett marad nem fogja megbánni. Majd meglátjuk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

genRob
Ez nem öröm kérdése :-) Hanem egyzserûen szarság. Egyébként ne érts félre nem vagyok a játék ellen, sõt...! Szeretnénk haverokkal együtt tolni. De ez így még nekem elhamarkodott kiadásnak tûnik.

TDC Geronimo
"De nálam 1680*1050-ben több az fps mint 1024*960-ban :-D" Örülj neki.

TDC Geronimo
?

genRob
Nyílván nem mondhatják, hogy ott is ilyen fos lesz és fingunk sincs mit kéne csinálni?!

genRob
Nos, egy szónak is száz a vége. Ha ezzel akartak kedvet csinálni a játékhoz akkor ez -legalábbis nálam- nem jött be. Megvezsem majd az eredetit de ha ilyen lesz hamar a kukában végzi majd. Legalább jól lenne optimalizálva, könyörgöm. De nálam 1680*1050-ben több az fps mint 1024*960-ban :-D

TDC Geronimo
Akit érint : "Due to technical issues with the updater the Early Access client will not be available until later afternoon tomorrow. The opening date for the Early Access (17th of May) is not affected by this though. It just means the starting time of the download will start a tad bit later than initially planned. Thanks for your understanding."

[HUN]Crassus
Nos a PvP a sprint miatt kicsit tenyleg eleg kaosz eddig:S
Tul gyors a regeneralodas ha nem vagy aktiv kombatban igy a harc jobbara tenyleg arrol szol,hogy utsz, elfutsz-->regenelsz visszamesz,utsz,elfutsz es igytovabb esigytovabb.....
Drasztikusan megemelnem a futasnak az enerdzsi kovetelmenyet igy nem tetszik abszolute😞(

viszont tetszik,hogy guardiannal ami tank ugye def stanceeben meg a masik defes buffban ugyhazalehet vagni az embereket,hogy arrol koldulnak😊
Jah es a charge egy fos😛 mintha wow-ban lennek😊

genRob
Nem gondolnám, hogy rilízben máshogy lesz.

TDC Geronimo
Tudom

TDC Geronimo
Mégis mit vártál? Open betan kapott xy kiéhezett ember egy napra egy lvl 20as karit egy ffa pvp szerveren. Mit csináljon, álljon neki questelni? jesszus...

genRob
Remek hsz, bravo! :-) Szted ez így mûködõképes lesz? Mert ha igen akkor az lesz a világ 8. csodája és tájékoztatni kell róla az ENSZ-t!

Ez okos hozzászólás volt!

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

raziel.
pve>all

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
reroll pve!

0Fritz0
Hát valóban vicces, lényegében egy nagy sprintverseny az egész, ahol a gyõztesek még az alázás elõtt elérik az NPC õröket. 😄

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Jó ez a pvp csak semmi értelme inkább idiótaság. Gyakorlatilag ahogy kilépsz a városból csak pvp van semmi egyéb.
Mért jó az, hogy mindenki támadhat mindenkit?
pve szerveren meg gondolom semmi lehetõség mások megtámadására! Ez sem jó.
Valami középút kellene.

genRob
Annyit mondanék így dióhéjban, hogy a PvP rendszere egy értelmetlen nagy halom fos!

Mr Hyde
NERF!11

TDC Geronimo

TDC Geronimo
jajj ilyeneket ne, mert majd jön a sok post, hogy milyen bugos fos. Közbe meg... :d

BEAST
<#hehe><#eljen>

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

0Fritz0
Tessék: <#hehe>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Köszi! Én meg körbe rohantam mindent már két karival 😛

TDC Geronimo
invedbe van egy item, amire rá kell nyomnod.

Hogy a francba lesz lvl 20 valaki?

NeBby

Kicsit sokat szívhatott szegényke , egész meccs alatt így röpködött <#vigyor>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

TDC Geronimo
<#hehe>

[HUN]Crassus
nem értem az egyik belognál 50 fps-em van aztán ugyanazokkal a setupokkal legközelebb pedig 15-20:S

TDC Geronimo
navégre már vártam valamit :d

Torzonborz
hány oldalas fikázást írjak ? 😄
mindenesetre a zónák közötti váltogatás elég gáz. nem tudom miért ne lehetne EQ2 módjára megoldani.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
Semmi fikázó post? Mivan alszotok? <#hehe>

[HUN]Crassus
zsír köszi!

Magh
Valakinek nincs lvl 20 necro vagy demo?

[HUN]Crassus
btw micsoda iszonyat kombók vannak így lvl 20-on!😊

[HUN]Crassus
nyomjak a "kisérlet a tovább folytatásra"?😊

NeBby
Csak 1. alkalommal lép ki , utána menni fog!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

[HUN]Crassus
nah antiékezetes könyvtárba installálva faszán indul meg minden! viszont a "settings" még mindíg bugzik....kariválasztónál settings-re kattintva kilép és játék közben esc-el sem tudom elõhozni az options-t,mert szintén kilép:S

mindenkinek megy rendesen?

Gideon Wieth
sziasztok 😊 MI féle módon lehetne kipróbálni a játékot ? 😊

Ez ketyeg a szobámban: Asus P5Q SE,Intel Core Quad 9550 Sapphire Radeon 4890 Vapor-X Kingston HyperX2x2048 1066MHZ Illetve egy Samsung 2333HD monitor és egy Xbox 360 és egy PS3

Irta itt valaki hogy az open betat felpatchelik a closed szintjére stb , de nekem csak egy kb 56 megás letöltés volt és azóta valami eszméletlen lassan jön be a játék meg hibásak castoláskor a textúrák. Mi történik? :o

"vessetek a mókusok közé" :)