12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Bandras DaSilva #3815
    Lehet normálisan válaszolni egy kérdésre, ha az a kérdés megéri a normális választ.
    Az nem baj ha ki szeretnéd próbálni a játékot, a gond azzal van, hogy eleve tört szervert keresel mert nem vagy hajlandó fizetni online játékért. Ebben az esetben nem is kell kipróbálnod...én azt hiszem, hogy 3-4k nem igazán nagy összeg egy játékért havonta, ha ezt nem tudod vagy nem akarod megengedni magadnak akkor sajnos más játékot kell keresned. Ez ilyen egyszerű.

Ha nagyon érdekel, várj egy pár hónapot és akkor valszeg lesz trial hozzá....ott el lehetsz majd ingyen egy-két hétig.

Egyébként van a piacon rengeteg nem fizetős játék, szal nem kell bedurcizni hanem el lehet oda menni.
  • 0Fritz0
    Akcióban a légvár. :)
  • Rage47
    én csak a wowwal játszottam(áprilisban vettem meg), mint mmo :)
  • Callisto
    Online játékokhoz nem igazán szokott tört szerver lenni és most ne jöjj nekem WOW-val, meg esetleg 1-2 másikkal. Azokon kívűl van még 100.
    Másrészt ha nem fogsz fizetni, hogy online játszhass de le akarod tölteni, hogy úgymond "kipróbáld" hát húzzál el innen. Az olvassottak alapján nagyon sok bug van még a játékban, a rendszere sem szimpi nekem, de az ilyen hozzállással elsüllyednék széngyenemben. Bye-bye Szása!
  • Mr_no_NaMe
    Holnap rád fogok írni. Köszi
  • Broafka
    tényleg vicces volt...
    szánalom hogy nem lehet egy kérdésre normálisan válaszolni...
    egyébként meg nem töltöttem le a játékot, mert még nem tudom honnan lehet 1
    2, nem találtam ennél fogva tört szervert se
    3, ha tudnál olvasni, legalább értetted volna
  • Laza
    Pedig a WoW-ban is nagyon gyors volt a fejlodes :)
    Akkor te nem jatszottal elotte meg MMORPG-vel :D

Az SWG-t szerettem, mert ott nem szintlepesek voltak, es barmikor ujra tudtad formalni a karidat.
    De pl FWO-ban, EQ2-ben, Lineage2-ben, es megannyi masikban nem csinaltal semmit egesz nap, csak grindelted az XP-t, es minden egyes mob leolese utan azt lested argus szemekkel, hogy hany mikrometert mozdult az XP csik :)
  • Rage47
    nekem a fejlődés sebessége tetszik, én csak a wowhoz tudom hasonlítani, ahol már nagyon untam egy idő után...
    ez olyan game, amiben fél óra alatt is eleget tudsz tevékenykedni, ha éppen annyi időd van.

#3804: sztem nem írja ki:S max. a csapattársadat láthatod csillaggal jelölve sztem.
  • Rage47
    rám(Thracius)
  • Botond #3806
    Igen.
  • sniper elite
    Abból kell 20-at elérni ami ott van a nevem mellett szám? Bocsi nagyon kezdő vagyok ebben a játékban még:( ma szereztem be egy Age of Conan Collector's Edition változatott! Szóval idegen nekem még egypár dolog!
  • Laza
    Hol latom hogy melyik instance szerveren vagyok?
  • Laza
    Csak tudnam, hogy mitol olyan termeszetes nektek, hogy van belole tort szerver? Bar ha olyan ugyes lettel volna, hogy olyat talalsz, akkor biztos a letoltessel sem lenne problemad ;)
  • Botond #3802
    lvl20at elérni,átkapcsolni éjszakai módba és lenyomni a single player küldiket, aminek az End Battle vagy mi a vége, utána tudsz menni máshova is.
  • Botond #3801
    Tört szervert találsz,de klienst nem? 1-10es skálán mekkora belk vagy, ahol 10 a kicsit se balek, az egyes meg te vagy? :D
  • Lyan Kyj
    van benne content, de akaratlanul is nagyon gyors a fejlődés. Endgameről pedig csak az a pár megszállott tudna beszámolni max.
  • Broafka
    kössz... esküszöm nem tudtam volna, ha bajod van azzal hogy letöltöm mondjad az, vagy legyen off topik vagy nem tudom, fizetni nem fogok hogy online játszak, én a törtet akarom kipróbálni
  • sniper elite
    Sziasztok! Az első városban konkrétan mit kell csinálni a tovább lépéshez?
  • izomman20
    na keservesen beüzemeltem de csak vistán hajlando futni de legalább fut... tesom gépén ruteren .... ugye .. xp alatt lazán egyböl megy... na mindegy.. köszi a segitséget sziasztok!
  • Tinman #3796
    Venném a játékot...

PVE rész mennyi időre nyújt felhőtlen kikapcsolódást? Persze kis PVP is majd utánna, de a PVE rész érdekelne.
  • Botond #3795
    Netrő'
  • Broafka
    hali, honnan lehet letölteni a játékot? :$
  • Mr_no_NaMe
    Ha be szeretnék lépni az Ars Bellum klánba akkor kire kéne ráírnom?
  • Laza
    Lassan igy lvl15 kornyeken ha befogad egy magyar gild a Furyn, akkor Nighteyes neven megtalalhato vagyok :)

Egyebkent kivancsi lennek, hogy a 18+ korhatar ellenere mennyi a fiatalkoru jatekos, mert a chaten folyamatosan baromarcuak hulyesegeit lehet olvasgatni :)
    Mondjuk a baromarcusag nem eletkorhoz kotott :D
  • TDC Geronimo
    Gyere inkább ingame, mert mennénk az elitekre -.-
  • Botond #3790
    Mire felnövök én is, addigra fog. :)
  • Jabar
    Hurrráááá!
    Csak kár hogy semmi nem működik benne! :p
  • Kipu1
    www.ageofconan.hu
    Ha magyar klánba akarsz belépni itt találsz infot, melyik szerveren kit
    kell keresni.
  • TDC Geronimo
    Na az első bugos Keep építés után (elveszett az összes nyersanyag meg a plan) végre felhúztuk a Keepet meg a tradepostot :)

• Probatbicol
    lehet asszonyt is..
  • ronihun
    sziasztok milyen classok vannak a játékban ? v milyen lehetöségek vannak a karakter készitésnél ?mert ahogy láttam csak embert lehet.
  • Mr. Perfect
    Ja erről jut eszembe,tudja esetleg valaki hogy a dagon szerveren kinél kell jelentkezni, ha magyar klánba szeretnék tartozni?
  • Jacek
  • mephisto11
    értem...majd megkeresem valahol hogy melyik serveren vagyok mert nem emlékszem hogy hova tett a game....
  • Rage47
    hát csak tudod melyiket választottad:)
    amúgy meg mielőtt belépnél a játékba, a karaktered képernyőjén kiírja.

tudsz csatlakozni... nekik kell bevenniük
  • mephisto11
    és egy már meglévő klánba nem tudok csatlakozni 20.szint alatt??
  • mephisto11
    és akkor föl tudok venni embereket?
  • Botond #3778
    lvl20 kell a klánalapításhoz. :)
  • mephisto11
    europai
    azon belül nem tom...hol nézzem?
  • Rage47
    melyik szerveren vagy?