Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jockey
mondd meg nekem melyik az a klassz, amelyik kulonosebb skillkieses nelkul tud dual wieldet tolni? Ha jol latlom barbar es clonq, de ha jol latom eleg fontos skilleket buknak igy (pl stun)
2 kardos szabdalot akarok:p

Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)

Jockey
jah, mi is ezen rohogtunk arwe-l..:p

BEAST
+1 ;d

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

TDC Geronimo
tevagy

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

nub

anti hero

Én is lemondtam a francba és megrendeltem a jó öreg gamerslootról. Kb. még be sem zártam az ablakot, de máris hívott a csóka telefonon a megerõsítés miatt. Mire letettem a telefont már meg is küldte a keyt, szóval már csak a letöltésre várok.

Amúgy vicces volt visszanézni a korábban megvett játékokat, amin meglepõdtem, hogy a wow us-t 2003 végén rendeltük... Telik az idõ.

TDC Geronimo
pff

raziel.
durvák, de majd ilyeneket fog kapni a tiéd...tõlem;>

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

TDC Geronimo
Pár fatality barbárral

raziel.
szedd le, mirc 6.31, meg nonamescriptet hogy szebb legyen, megadsz egy nicket meg mail cimet és join quakenet-random szerverre

ha install közbe elakadsz, szólj😊

raziel.
szép lett, grat

ha nem lenne nagy kérés, csináljatok linket a flashbõl vagy az alatta futó címbõl - nem nagy meló 😊
*1930

Warcraft és Conan lore? Ne állítsunk ilyen dolgokat tájékozódás nélkül. Direkt utánanéztem neked, a pontos szám engem is meglepett. Robert E. Howard több mint 20 regényt írt 1954-tõl a Conan sztorira. Valóban köszönõviszonyban sincs a warcraft lore-al, csak éppen fordított irányban...

Na akkor még 1szer 😊

Ha elinditod a játékot, kiirja, hogy 'The end of the open beta'

Vége a bétának.

WoW még mindig :P

Jockey
nem ertek en az irc-hez, az msn is bonyolult neha, engem azon megtalaltok:p

Magh
Akkor veszek Mamut kártyát, úgyis megszívtam már velük korábban.

BEAST
Fogalmam sincs 😊 azt irtak majus 10-en kapja meg mindenki! ... erre 9-en es 10-en nagyreszt csak UK lakosok irogattak hogy judjejomegjott, de legalabb irtak volna hogy nyugi lesz kulcs, akkor nem mondtam volna le.

Amugy ha toluk rendeled akkor early access keyt mar nem kapsz, csak azoknak jar akik majus 9 elott rendeltek elo :o

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Hmm, én ma akartam megrendelni a game.co-ról, mennyire biztos, hogy nem küldik ki az early access keyt?

magus
hátakkor most kezdem el sajnálni h meg se röccen a gépemen. nem mintha lenne rá idõm, de akkoris

BEAST
Hatize, olyan szinten en meg nem jartam :S de a szakmak nem tunnek rossznak, van minden az alap fegyver/pancel kovacstol, az alkimistan keresztul a uj, legalabbis nekem, epiteszig. Kereskedelemrol meg egyetlen videoban hallottam ahol a funcomos ficko arrol magyarazott hogy aukcios hazat/piacot is lehet epiteni a guild varosokba 😮 ... szoval ezekre enis kivancsi leszek.

Torzonborz
igen van craft. lvl40tól és az adventure szinttel együtt nõ ( ez kicsit baromság szvsz bár grindereknek kifejezetten jó ). meg a szokásos AH és ilyesmi is van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Torzonborz
ok legyen Geronimo meg én a házigizda és majd tudjuk egymást bannolni a topikból <#idiota>

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

magus
amúgy, hogy van a játékban, van olyasmi szintû kereskedelem, meg szakmák, ilyesmi mint a wowban?

BEAST
lehet nem artana, ahogy egy hazigazda sem ;p

TDC Geronimo
Elég a banner alá valahova, kár lenne elcsúfítani... (mai napi gonoszkodás blabla) <#ravasz1>

Torzonborz
miért ? kb annyit ér 😄

nna a mai napi gonoszkodás is megvolt <#nyes>

on : bannerbe nem kéna a fan oldalunk címe esetleg ?

TDC Geronimo
Szép is lenne, ha csak 5 euro lenne a game :p

NeBby
Ugye az early access esek letölthetik most a gamet , tehát nekik meg se kell venni a DVD ket , csak a havidíjat kell fizetni? (bár biztos megkell nekik is , csak gondoltam megkérdezem)<#smile>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

TDC Geronimo
Update: 11th of May 16:00pm GMT+2
After the downloader is available, we can start charging the Early-Access fee over the selected paying method. After that, access to the downloader for the Pre-Order client will be provided(around 14G😎.

Depending on the paying method used, this could cause further delay in the Pre-Order download. Once the money is collected from a player, he will get an email with information on where to get the Downloader for the Pre-Order. Everything will be done and finished within 24 hours in the worst case.

We are not allowed to charge the players before providing the download.

BEAST
Jockey neha nezz fel ircre ;p quakenet/aoc.hu channel

Amugy mi mar tobben lemondtuk a game.co.uk-s rendeleseinket, mert ha kuldenek is keyt, talan esetleg egyszer, akkor azt legkozelebb kedden teszik meg. Mar egy hete irtam nekik mert feltem hogy talan magyarorszagra nem lesz early access key, nem kaptam valaszt, irtam 9-en amikor az angol vasarlok nagyresze megkapta a kulcsat, irtam 10-en amikor szinten nem kaptam semmit... egyikre sem jott valasz. Ma lemondtam es megrendeltem a jatekot a gamer's lootrol, igaz igy nem lesz dvdm meg tokom es ilyesmik... viszont az early access keyem a rendeles leadasa utan 20 perccel mar itt figyelt a leveleim kozott :o

Jockey
szasztok
game.co.uk/rol aki rendelt kapott mar valami keyt? izgulunk itt mikor jon, 8an adtuk le rendelest..

TDC Geronimo
Déltõl van 12 órás leállás.

Tatyla
király lett a banner<#eljen>

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Olyan este 10ig aszem.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Jockey
no bakker szerver stopp? meddig? close beta erdekellne

A Conan világáról annyit, hogy Robert E. Howard novellái kenterbe verik a fantasy irodalom 90%-át hangulatban és izgalomban. Viszont az is igaz, hogy inkább történet központúak, tehát a 'világ' leírása másodlagos benne ellentétben pl. Tolkien regényeivel.
Olvassatok el egy pár novellát, megéri !
Hát vazze, vége a bétának, de már csak hatot kell aludni 😊

WoW még mindig :P

BEAST
nalam is ugyanez 😄

NeBby
Dehogyisnem megy , csak drivert kell frissíteni...
Nekem 169.xx el volt 5-25 fps (!!!) , pedig azis csak 1 hónapos , de viszont 175.16 al megvan az 50+ mindig!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

BEAST
Hat, attol fugg mi szamit kisebb vasnak, az en e2160as intel procim, 2 giga ramom es 8600GT vgam nem eppen csucs konfig, es 1024*768as felbontasban 8x aa 16x af, minden max, csak shadow off beallitasokkal 35-50 fps 10+ emberes gank kozben... majd nyaron ujitok, addig jo lesz igy is.

genRob
Az, hogy nem megy kissebb vasakon rendesen. Meg már lentebb írtam :-)

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

TDC Geronimo
7e után volt egy elég nagy, de mi gáz amúgy? Az hogy megy rendesen? <#idiota>

TDC Geronimo
húú nagyon baba. nemhiába na, BFes voltál te is 😄

Írj modiknak rakják be mindenképp!

BEAST
nekem tetszik <#eljen>

0Fritz0
Banner?

fika on 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

genRob
Gáz :-( Remélem optimalizáció terén is lesz vmi elõre lépépés!

\"Nem a katonák döntik el mikor harcolnak!\" A. O. E.

BEAST
lvl 80ig tart a Destiny quest, csak lvl20ig solo only reszek vannak, kesobb gondolom lesznek instakba vezeto reszei is a tortenetnek 😊

BEAST
Amugy amikor meg nekem ajanlgattak az aocot, meg en is rohogtem hogy mit akarnak a Conan vilaggal, kozben a warhammerre vartam, es en is a filmbol indultam ki 😄 , de amit eddig olvasgattam a konyvrol, egyszer biztos beleolvasok 😊

magus
single-player story?

az ami lvl 20-ig tart? az annyira nem sok

bár ezek a kalandjátékok jók -.-