12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Botond #4255
    Ilyen 25ön már át tudsz jutni conwall valleyn, és annak a másik végén van fields of dead, ahova bemész, jobbra fordulsz, ott van 2 npc az egyiknál át tudsz jutni akármilyen plainsre, a másiknál meg szintén át tudsz jutni akármilyen plainsre, de még pluszban ott az opció, hogy jójó, hogy akármilyen plains,de egyenesen a guildkeephez rakjon, és odarak. Merhogy nekünk ott van akármilyen plainsen a keep. Már ami van belőle. De most majd fizetheti mindenki az 1-3-5 goldos adókat és lesz szép bugos keepünk. Mondjuk 1 goldot életemben nem láttam, de azért kell ez, csak azt nem értem miért nem rögtön lvl10en kell lerakni fejenként 10 goldot, és akkor egyből kész is lehetne a keep, ami bugos, és atm 0 értelme.
  • Bhalage
    hányas szinttől lehet oda érdemben eljutni?
    meg akarom majd nézni mit követtetek el..
    :G
  • Botond #4253
    Olyan területeken, ahova guildkeepet lehet építeni, ott van NPC város is, és azokban a városokban.
  • Gorii
    legalabb ennyi ertelme van a jateknak
  • [HUN]Crassus
    A mamutom bevágná a folyóba lovastul!:P:)
  • raziel.
    l2p nub -.-

Itt nem fogsz ám eltűnni a guild bank 80%ával!
  • Lynx_TWL
    kezd tetszeni a játék D:
  • cikasz
    nem tudod, hogy hol lehet felvenni ezeket a gyüjtögetös skilleket?
    köszi
  • SilverStone
    10-12 e.ft.
    Tartalmaz 1 key-t amivel ha regelsz akkor az első hónap free lesz és lesz 1 trial key is benne amivel 2 hétig tudsz nyomulni.A kettő kulcsot egyben nem tudod használni.2 key 2 külön reg..
  • Botond #4246
    Gyűjtő skilleket lvl20tól(egy kari felveheti mindet). Craftolósokat (karakterenként 2t) lvl40től.
  • cikasz
    Az ilyet bannoltatnám mondjuk egy hétre!
  • cikasz
    Sziasztok.
    csak lvl40-töl lehet professiont tanulni?
  • ApPa123
    Akkor azt kérdezem mennyibe fáj eredetibe????
  • tegla
    xD
  • 0Fritz0
    Lassan mindenhol beindult a lókatapultos őrület, nyihaha. :)

• Tatyla
    tanujáá meg iirnot elöbbet mivelje itt tudjani kelll neki a game...
  • Torzonborz
    vegye meg bótban :P
  • Tombi
    torrentről éri meg leszedni a klienst, ha nincs letöltésvezérlőd:)
  • Torzonborz
    torrent ? mindek ? ne fárassz minket ilyenekkel pls.
  • TDC Geronimo
    Ezek az elfutások idegesítenek engem is HoXként :y
  • TDC Geronimo
    shoo
  • ApPa123
    Am ja és kössz atudnál adni 1 linket nam nagyon találot torrentet ha van ??? Thx
  • Nethyrrea
    vidéken laksz? már fél hónapja kijött :D
  • ApPa123
    Helló a járék már kijött????? Nem nagyon hallottam róla semmit.Thx
  • Lynx_TWL
    nfs jobb gáma
  • mephisto11
    Biztos át fogom értékelni de abba nem hagyom mert nagyon tetszik!!!!Kinlódtam már sok gameval nem rettenek el....
  • Chris
    Nyugtával a napot, lowlvl vagy még. Majd átértékeled lvl40-50 tájékán. :D
  • dr Kotász
    thx
  • Nethyrrea
    round robin az az amikor kezdve asszem a parti leaderrel, sorrendben mindenki kap egyet.

need/greed pedig ha valaki a needre kattint akkor arra SZÜKSÉGE van a classához vagy valami. ha nem, akkor greed, és gondolom a végén van egy kockadobásszerű eldöntés, hogy a greedet választók közül a legmagasabbat dobó kapja a lootot. master looter meg gondolom hogy a party leader lootol mindent.
  • dr Kotász
    Kicsit el tudnátok magyarázni, hogy a group loot optionsben a round robin, need/greed és a master looter pontosan mit jelent?
  • jamabusi
    Szerintem is tuti a játék, bár aztért van pár idehesítő bug, pl. a kedvencem a HoX átváltozása után egyre távolabb lesz a fegyver a hátán és még a köpeny is csúnyán eláll. Most már ott tartok lvl 24-es, hogy kb. fél méterre jön mögöttem a kardom :) De ennek ellenére élvezem, főleg, amikor a kempelők kapnak pár kombót és 20% HPnál elfutnak :) Tegnap egy assasinnal fogocskáztunk egy jó 15-20 percet. 2-3 szintel volt nálam magasabb és nem tudott megölni, mert az első sneak attackja után jól kiosztottam, bár én sem tudtam elkapni őt, mert amint kijött a rootból és még volt egy kis HP elfutott és hide, de vicces volt :)
  • Arwenke
    Szerintem akkor ez nem a te jatekod.
  • raziel.
    aq-n is vannak magyar guildok, olvass vissza talán még hírdették is
  • mephisto11
    Az meg a másik hogy igazából még nem találkoztam magyar gamerrel a játékban!:-)Pedig jó lenne egy guild vagy pár társ akivel lehetne quesztelni is...Már unok angolul irogatni...
  • mephisto11
    Hát nem tom...Én nagyon ráfüggtem a gémre!Persze mikor időm engedi!Szerintem amit irtok mind csak nézőpont kérdése!Van aki válogatósabb és kényesebb a bugokra!Én annyira nem...Nekem így is tud elég örömet okozni a game...Főleg hogy fantasy őrült vagyok...A gothic 3 csurig volt buggal,kb.10szer ennyi sőt sokkal több bug volt benn és ráadásul még egy erőművel is szaggatott de 2x végigtoltam mert kurvajó!Valószínüleg ezt a gamet sem fogom letenni mert a questeknél várni kell pl.!engem ez nem zavar...Ráadásul be is szívtam mert szar német szerveren voltam már egy 25.sz barbárral,és ujraindítottam egyet az aqvilonián és már az is 25.sz...Majd kialakul minden szerintem legyetek türelmesek...
  • BEAST #4220
    banhatod :D en nagyon jol szorakozom, jo jatek mar most is, mar csak javitani kell(jo)par dolgot es meg jobb lesz

Raadasul igy nem lathatod a varosunkat sem, amit a sajat ket kezemmel epitek fel ezeknek a halatlan kutyaknak, mar komolyan fontolgatom hogy a legkozelebbi fal epitesenel malavot is bebetonozom :DDD
  • BEAST #4219
    Reg rohogtem olyan jot :DD ... ahogy libasorban masztak fel az emberek, aztan ahanyan voltak annyi fele repultek a knockbackeimtol
  • Laza
    Szerintem meg kva unalmas, pedig csak ket hete nyomom, de olyan jellegtelen, hangulattalan, uncsi ... az eg vilagon semmi nem hajt elore a jatekban. Valszeg az elso honapot sem fogom befizetni.
  • Jacek
    Koszonhetoen annak hogy miota kint a wow nincs egy epkezlab mmo:( Pre CU swg kis graf tunningal es mar jo is lenne:D
  • TDC Geronimo
    Olyan main systemet toltunk ma, hogy befosás :d

Hangulat ott volt a köbön, az amikor meg a sewer kinghez akart bejutni kb 3 csapat egy szűk párkányon...hát az nagyon kemény volt. Mentek a lefele rugdosások :d