Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fenrir
HunConanhunhun 😊

A halál csupán a kezdet...

Friczy
Mi legyen a karinév? Szerintetek a Conanhun vagy a Hunconan az egyedibb? <#idiota><#idiota><#idiota>

keep walking... www.artum-inferniti.net

JohnnySmith

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

TDC Geronimo
Az EA kliens. Mi a closed betaról beszélünk.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

JohnnySmith
Nekem még semmit nem csinál a patcher.. Downloading patch infromation... aztán ennyi

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Torzonborz
940 megás peccs most kúszik lefelé 😊 kíváncsi vagyok milyen lesz.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Fenrir
Még szerencse, hogy nincsen EA hozzáférésem úgyhogy nincsenek ilyen próblémáim mint Crassus komának 😊

A halál csupán a kezdet...

[HUN]Crassus
ó fakki a windows órám xar😊

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
23:56:00 to go😛

TDC Geronimo
Dear Testers!

We are so close to launch now that we are going to treat you all basically like internal QA. We appologize for this, but we are going to patch so often this last 24 hours that you will experience frequent downtimes, many versions and high turn-around. Now more than ever do we need your continued support and dedication. Your ability to give us bugs these few last hours is vital for us to make this game what it should be.

I would like to take this opportunity to thank you all for your support, loyalty and brilliant bugmaking! Your efforts these last months will be the stuff of legends!

Itt a hajrá!

[HUN]Crassus
restart megoldotta😛 furcsa,mert a task manager qrvára nem jelezte,hogy futna..../beparáztam😊/ mindennap rányomok hátha valamelyik takarító szaki bekapcsolta véletlen a szervergépet és elindul a játék😊 hehe

TDC Geronimo
Két conanpatcher.exe nem futhat egyszerre. Rendszeredben van a hiba -.-

[HUN]Crassus
Ez is "normális" amíg baszkurálják a szerverüket??
Duplaklikk az ikonon és ezt kapom:S

JohnnySmith
Azt látom, csak kicsit sokáig....

Mondjuk ott a szövegben a válasz :
"We are continously updating our servers during the Early Access phase to ensure the best possible performance. This means, that at certain times the patching might not be available."

LF valaki aki válaszolna pár kérdésemre

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

TDC Geronimo
Nem megy a patch szerver jelenleg. Próbáld meg késõbb.

JohnnySmith
Nekem órák óta ez megy.... pontosabban nem csinál semmit kb 1GB-t hiányzik..

A lényeg röviden :
PvP FFA Primer

TDC Geronimo
Nagyszerû! Végre elsz casterünk is <#idiota>

Sziasztok!
Van valahol egy jó leírás arról, hogy a PvP szerveren milyen szabályok szerint zajlik majd a PvP?
ja már tuti
lol

anti hero

ez a pvp server dolog mar biztos? inen nem tudom megnezni a guild forumot

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

BEAST
^_^

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Na azt hiszem nem inditok meele karit. Tegnap megneztem egy demot es nagyon tetszett. Demoval fogok holnap inditani.😊

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

Blacksheep333
Öntudatra ébredt?<#idiota>

Az operációs rendszeren is túl...

BEAST
a bot elszabadult, mindenki repult 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Blacksheep333
Miért lettem bannolva az IRC channelekrõl?

Az operációs rendszeren is túl...

Ventura82
Na itt van még egy demo spellweaving.

anim az baba, azt aláírom, bár eddig összesen 2 ilyen animot láttam, s mindkettõben a caster ilyen félig hanyattvágós figurákat mutatott casttime közben.
remélem azért lesz majd többféle is.

a táncok viszont jók lesznek 😊

jelenleg nálam a következõ class-ok szerepelnek: guardian, assa vagy ranger

BEAST
mert itt csak az animaciokat mutatjak be, a "mit csinalt" reszhez utana kellene olvasni :p

"Ha >> erre << nem ugrik az összes assasin, akkor semmire 😄 Utolsó fázis mi, lecsapja a servert?"

utolsó fázist még senki sem látta, mert max. a casttime felénél az assassinok mindig kinyúvasztották a caster-t 😄
amúgy ez megint mit csinált? vihart? tornádót?
csak mert megint nem lehetett rájönni, hogy mire volt jó, de azt legalább már tudom, hogy a stonehenge hogy keletkezett 😊

[HUN]Crassus
legújabb?

melyik ati driverrel megy a játék? akinek az van pls írja le

érdemes ma elmenem elörendelni a gamét? (esetleg megveni a mamutos elövételt?)

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Köszönöm szépen! Spóroltatok nekem egy komplett gépfejlesztést. 😊

Neked is köszi Jockey!

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

[NST]Cifu
PvP-ben max. Siege alatt lehet elképzelni szerintem, hogy sikeresen megcsináljon egy ilyet, de ha sikerül... A PoM például kaphat +200% Dmg vagy heal bónuszt. Igaz bele is izzad valószínûleg, míg azt megszövi. ^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

[HUN]Crassus
Látványos!,de lehetséges ezt kombatban "interrupt" nélkül összehozni??
koplett flanx fal kell a kasztoló vazsi köré,hogy betudja fejezni😊
Na és a másik nagy kérdés: mi történik ha befejezte a "szertartást"? 500%-al keményebb spelleket bír tolni? vagy lecsap az ellenre egy hatalmas meteor??

BEAST
Az a szavazas nem eppen mai volt mar, meg ugye akkoriban meg fele ennyien sem voltunk 😊 ... szoval jo lesz igy 😄

[HUN]Crassus
hmmm tegnap még 18-an szavazat volt rp pvp-re......és jóval kevesebb sima pvp...na mind1😊

Gatyó okfejtése amúgy nagyon is helyénvaló szóval Fury pvp szerver, ave!

BEAST
nos ugy nez ki hogy pvp lesz belole 😊 meghozza a Fury, lehet talan esetleg talalkozunk 😄

TDC Geronimo
Ja végülis 3-at igen. Én angolra értettem 😊

TDC Geronimo
EU is egyet kapott csak

BEAST
hosszu, meg nem is sg tema 😄

miért? <#fejvakaras>

BEAST
akkor menj szavazni ;p

Avenger
hát ha jobban belegondolunk EU kapott 3 rp szervert, míg US csak 1et, nem mennék az amerikai rp-pvp szerverre de szerintem az európai rendben lesz

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Magh
Nekem lehet, hogy sima PvP lesz belõle, nem komálom azt a magányos RP-PVP-t.

BEAST
szerintem sem, de majd meglatjuk mi lesz az eredmeny ^_^