Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Torzonborz
hehe úúgydeúúgy bökném hátba az ilyet 😄 már viszket a tenyerem

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

tobias88
és ez mire jó?
Avenger
másodszor már elég szoros lesz ahogy nézem 😊 Pedig biztos többeket is elijeszt hogy csak egy van, úgyhogy nekünk nem lenne semmi hátrányunk belõle 😄

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

BEAST
nalunk az 1 db rp pvp miatt, ujra szavazunk pvp / rp pvp temaban 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Magh
Ha >> erre << nem ugrik az összes assasin, akkor semmire 😄 Utolsó fázis mi, lecsapja a servert?

[NST]Cifu
Mert per pillanat az a fõ kérdés, hogy PvE vagy PvP szerverre akarunk-e menni, ha PvP lesz, akkor erõsen valószínû, hogy RP-PVP lesz.^^

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Avenger
kell egy fake kártyaszám legalább hogy aktiválhasd az ingyen hónapot 😊

"Victorious warriors win first and then go to war, while defeated warriors go to war first and then seek to win." - Sun Tzu

Lehet hogy tévedek, de nem úgy mûködik ez, hogy kapsz egy ingyen hónapot, de ehhez legalább egy hónapot elõ kell fizetni?

BEAST
najo, technoviking! 😄

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

megnéztem ennek az oliver csókának a vidijóit, amiket már nemtom ki linkelt itt pár napja, tetszik, na...hmm...
érik bennem a gondolat, hogy ki kéne próbálni ezt a gammát.
kb. 1 hónappal release után asszem belevágok én is, addigra legalább letisztulnak majd a dolgok a game körül (nameg addig kap még esélyt a wow is)

Avenger
Ennek jobban örülnék 😄

TDC Geronimo
Valami ilyesmi :d

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"Itt az a baj, hogy ez volt ez elsõ dolog amit megpróbáltam. De tudod õk megadják a kártyaszámukat és lehúzzák róla az összes pénzt meg kizsebelik õket...4 éve is ugyan ez volt mikor fizetni akartam neten. Egyszerûen ezt már nem bírom velük megértetni, hogy a kutya se fogja õket kirabolni. "

CIB internetkártya csomag.
nyittanak neked egy számlát. ehhez kapsz 2 db bankkártyát.
egy normált és egy olyat, amivel tudsz neten fizetni.
a két kártyához két számla tartozik.
a normál kártyára faterodék utalnak némi cash-t havonta, amibõl gazdálkodhatsz, te ebbõl neten át tudod utalni a havidijat a netkártya számlájára.
és onnantól fogva senki sem fog levonni semmi olyan összeget, amit te nem akarsz, mivel csak akkora összeg lesz rajta, amennyit te szeretnél.
egyszerû és praktikus, problémamentes, csak ajánlani tudom, nekem 3 éve ez van, és bazira meg vagyok vele elégedve.

Avenger
Aquiloniai tánc milyen lesz vajon? A rómaiak hogy táncoltak? 😄

BEAST
lehet :d

Avenger
amit 1:35-tõl csinál a fickó? az eléggé hasonlít az oroszra 😊 de lehet csak hasonlít és tévedek.

Kösz az infot😊
BEAST
az nem orosz, norveg! :o

Avenger
hu elsõre azthittem poén akart lenni 😄 lehet mégis kimériai karakterrel kéne lennem ha bennelesz az az orosz néptánc rész is 😊
Bétában akárhogy próbáltam nem tudtam elõcsalni a tánclépéseket 😞

Küld be anyádékat a bankba kérni egy webkártyát és kész.
BEAST
az oldalatokon pve/pvp szavazas van ;p

[NST]Cifu
Hoi, a Nightly Strike még nem döntötte el, hogy hova is megy, jelenleg a PvE és az RP-PvP között ingadozik a csapat tagsága.

Majd benézek hozzátok azért. 😉

A mi weboldalunk erre található, még csak most kezdte el Weyland a feltöltését. ^^

Mr_no_NaMe
Egyke vagyok, szüleim reménytelenek, ismerõs pedig lenne akinek van kártyája csak az a gond, hogy nincs pofám könyörögni a bankkártyájáért amire igazából dolgozik.
De valószinûleg mégis az lesz mert nincs más megoldás >.<
TDC Geronimo
Dancing allows you to do different moves by pressing either 1, 2 or 3.

Itt van a Cimmerian male dance :d

[NST]Cifu
Van legalább két elég komoly magyar fanoldal (AgeofConan.hu és Crom), információ akad tehát bõven.

Igen, ha megveszed, akkor 1 hónapig tolhatod, utána viszont valamilyen módon fizetned kell a további játékért (gamecard, internetes utalás, stb.).

TDC Geronimo
Te is jössz erre a szerverre? Minket megtalálsz ott majd, ha gondolod látogass el a fórumra 😊

Csak azért kérdeztem mert szeretnék egy kis infót a játékról mielõtt megvenném mert nem volt alkalmam kipróbálni és így látatlanban nem tudok rólla véleményt mondani de amit láttam eddig képeket videókat eddig nekem ok. 😊

Ha megveszem eredetiben akkor 1 hónig már lehet vele tolni nem?
[NST]Cifu
Hát nem egy és nem két WoW guild színylette meg eddig az AoC-ot, pedig még ugye ki sem jött. Szóval sokan bíznak benne...

BTW mégis milyen válaszra vártál? Ha bemész a Dangerous Waters topicjába (egy összetett haditengerészeti szimulátor), és felteszed ezt a kérdést, ott is elég egyértelmû választ fogsz kapni rá, noha erõsen réteg játék. ^^

Rage47
ja új kártya kell
ÉS akkor minden feltöltésnél új kártyát kell venni?

Jah és akinek volt alkalma kipróbálni attól kérdem hogy megéri e megvenni eredetiben vagy annyira nem jó?
Sajna nekem még nem volt alkalmam kipróbálni.😞
Rage47
azon van egy kód, amit be kell majd írnod
Hogy münködik ez a feltöltõkártya majd arra kell befizetni a pénzt vag yhogy?
0Fritz0
A dobozfelbontós, kódotkinyerõs lecsapásra gondoltam. 😊

(bukta az EA-t)

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Hát ha úgy indul mint az early, azaz este 7kor, akkor nem sokan. 😊

0Fritz0
Vajon 23.-án (pénteken) hányan vesznek ki szabit, hogy lecsaphassanak a cuccra? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
Ez csak az early. Rendes startnál lesznek még szerverek.

[NST]Cifu
Nos legalább amiatt nem kell aggódni, hogy nagyon szétszóródna a nép. 😊

BEAST
ezek csak az EA serverek, 23-an jon a tobbi

Elég kevés az RP-PvP szerver <#fejvakaras>

Akkor a haverod bátyjának a kártyáját használd, elég hihetetlen hogy nincs senki akin keresztül ezt ne tudnád elintézni 😛

Könyörögj, fizesd le, ejtsd túszul az aranyhörcsögét, legyél talpraesett <#gun>

(ha 17 évesen nem tudsz leszervezni egy netes fizetést akkor ideje felállnod a gép mellõl és átgondolnod hogy merre halad az életed, fogd fel ezt egy kihívásnak <#hehe>)

TDC Geronimo
Early Accesre szánt szerverlista megtekinthetõ itt.

valaki tudna linkelni olyan helyet ahonan le tudom tölteni?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

lol, Simple Config kijavította az adatbázist, most meg 9 gigát akar letölteni a launcher - mûködik ez 😊
Mr_no_NaMe
Szerinted mit csináltam egész délután? 😄
Egy haver van akinek van ilyen junior kártyája és ennyi. Lehet mégsem tudok ezt most megvenni..
bátyád, nõvéred, nagybácsi, pár hónappal idõsebb haver aki már betöltötte a 18-at stb

Tudom, elvileg még meg lehet tartani de minek?

18-tól már semmi okod arra hogy ne legyen egy normál kártyád, több elõnye van mint egy Juniornak (lehet hogy csak az én szememben természetes hogy 18 után normál kártyát akarjon minden ember? <#fejvakaras>)

0Fritz0
+2%

Mr_no_NaMe
Itt az a baj, hogy ez volt ez elsõ dolog amit megpróbáltam. De tudod õk megadják a kártyaszámukat és lehúzzák róla az összes pénzt meg kizsebelik õket...4 éve is ugyan ez volt mikor fizetni akartam neten. Egyszerûen ezt már nem bírom velük megértetni, hogy a kutya se fogja õket kirabolni.
Avenger
De amúgy 24 éves korig lehet junior kártyád 😊 nekem is az van

Most biztos nem mert még mindig BF2-es konigom van (bár elvileg elmenne rajta valahogy), az új vas éppen beszerzés alatt, majd guest passal körbenézek és ha addigra már okés lesz a játék akkor befizetek.