12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4295 te mennyé wowozni :D -
#4294 miért nem vagyok meglepődve hogy a KOS-os nyomorékok is ottvannak a képen.... ők erre verik magukat. -
#4293 Nem sok joval tudlak biztatni, sztem meg min grafon is lenne problamad. -
0ckH4M #4292 Valaki válaszoljon a #4284-ra pls. -
#4291 Huhh, már azt hittem, hogy a játék szar. :) -
#4290 Együtt aludtatok vagy mi?;> -
#4289 ez a játéák szar -
#4288 alap -.- -
Psychedelic #4287 Jah a sárkány neve Vistrix. :) -
Psychedelic #4286 Hogy ne csak a lvl 50 fölött nincsenek questek téma pörögjön.
Egy kis world first raid boss kill.
De hogy siras el ne maradjon, egy rakás crashelés után sikerült, tehát közelse tökéletes.
Meg elvileg world first Champion of the Honorguard, is EU-ban van szinten total bugos szet crashelös fight, valamin nyomatnak meg egy parat de a tököm se tudja mivel hogy állnak.
Hát még nem pont olyan mint wowban, de lehetőség adott. :)
És a jol megérdemelt epixx. :P
-
#4285 3 éve 3 stam enchantal pörög ogriba szokás szerint -
0ckH4M #4284 Sziasztok!
Gondolkodom rajta, hogy megveszem én is a játékot, és nekiállok, csak a gépigény egy kicsit elriaszt. Nekem egy olyan gépen van, ami teljesen a minimumnak felel meg (AMD3200+ Gef6600GT 128Mb Ram 1GB system ram) Elfutna élvezhetően ezen a gépen a játék (minden minimum, de szaggatás nélkül), vagy amíg nem veszek új gépet, addig ne is próbálkozzak vele? -
#4283 "Funcom is proud to announce that Age of Conan will pass the astounding “One Million Copies Shipped” milestone, in less than three weeks after the launch of the game." Sok sok patch még és jók leszünk :) -
#4282 Jópofa :d -
#4281 Enchant remélem már van a vizihulládon :d -
#4280 Mivan pupák? -
SilverStone #4279 :DD -
#4278 ne terelj wildor, mond ki hogy szar :D -
#4277 Ja látom megint elővetted a szokásos "én vagyok az okosabb" formád -
#4276 Te rinyáltál, mert olyan dolog miatt siránkoztál amin kb semmit nem tudunk változtatni, én elmondtam, hogy mit csinálunk szarul, és azon lehetne változtatni, ez kritika. Szóval neked kellett volna linkelni a videót. :) De nem várom el,hogy értsed mi a különbség. -
#4275 Szerintem a kettőnek nincs köze egymáshoz, valahogy nem egy kategória. -
#4274 Jajj,malac neked a múlt heted azzal telt, hogy a miért nincs quest kérdéskörben akkor rinyálást csaptál, hogy az már nem is river, hanem oceán,amit összesírtál,szal te ne, jó? :D:D:D -
#4273 Erre láttam megoldást -
#4272 Ne aggodj nem most kezdtem, CSak nem akarom szétfamézni a fórumot Peddig te minden gamét nyomsz bazz hogy van rá időd? Én is ott akarok dolgozni :D -
WiLDoR #4271 thx -
WiLDoR #4270 nem baze, nekem beöntik minden reggel az ajtó alatt a pénzt...
persze, hogy dolgozom -.-
kínai meg nem vagyok, a kötözködés meg valahogy nem jött át. elég gyenge vagy még ilyen téren ifjú padawan, gyúrj rá kicsit még erre a témára xD -
#4269 Wildor te dolgozol ennyi game mellett?Azt hittem kínai vagy! Bocsi de ma kötözködős vagyok.. -
#4268 View my Subscription és azon belül van cancel -
WiLDoR #4267 gammát hogy lehet felfüggesztetni?
nem találtam olyan opciót az acc. manager-ben, mint pl. a wow-ban a cancel account.
ps.: nem foglalkozom a gaméval most annyit, hogy megérje pénzt kiadni rá, mert nincs és nem is lesz rá időm. költözés, munkahelyváltás is befigyel hamarosan. -
#4266 updatelve van, ezt már röhögve lehet tartani én is azt mondom, és 2 lovat is vehetsz mellette -
#4265 Locked. -
#4264 felőlem leléphet mind a 10, matekok itt maradnak az a lényeg -
#4263 Mi lenne ha ezt oda irnad ahol a helye lenne? -
Bhalage #4262 hat igen, abszolut nem vagyunk egyformak, szal ... kell egy jo rendszer vagy nemtudom :f -
Bhalage #4261 en egy pillanatig sem aggodtam, de aze koszike :) -
#4260 Persze, hogy ad az ember pénzt,de nemilyen, na mindenpénzed ide minden héten,mert ez vicc. Vagyunk 10en aktívak,azoknak a fele is a lelépésen hezitál, és akkor ilyen 100-110%os sarc, hogy ne habozzon,menjen a picsába. :D -
#4259 Jó,de minek pitiánerkedni ilyen lvl51en 1 golddal? Legyen 20 azt jóvan,hamarabb összejön a pénz. (lvl50,9en van 96silverem, és ezt 50 szint alatt szedtem össze) Hétfőig nem leszek, hogy az 50 silveres kategóriába essek,aztánmajd meglátom mi lesz. -
#4258 megnyugodhatsz :) ugy lvl50ig nem is lesz normalisan penzed ^^ -
Bhalage #4257 mondjuk ezt a nem adok pénzt kjukjut én sem értem, szerintem is fel kéne építeni minnél előbb, dehát nekemis lvl20iksz szinten nincs még egy goldom se, pedig AHból semmit nem vettem, mondjuk nem is adtam el. minden loot megy vendornak azt csás... -
#4256 Valamikor felkell építeni, minden guild ahogy szintezi magát úgy építi a guild cityt. Mikor majd kijavitják meg ott lesz a kész városunk. Eddigi épületeket pár ember állta csak, 150g kell a falakhoz és az új t2 cucchoz, ezért kell lóvét szedni.