12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Lynx_TWL
    hát ez pöcsül néz ki
  • Lynx_TWL
    aktivállás cucc nem idegesítő? megjön fizum én is megveszem
  • TDC Geronimo
    Te nézegessed a DK infóidat :P
  • TDC Geronimo
    Csakúgy :o

• Davidus
    dehogy imádod
  • TDC Geronimo
    Mi most 60 felett elvagyunk mint a befőtt. Olyan pvpk vannak hogy befosás <3

3v3akat toltunk de vagy 2 órán keresztül. Ha nem mentünk egymásnak 30* akkor egyszer se :D

Nagyon jó a pvp AoCba, egyszerűen imádom.
  • Davidus
    nekem megvan eredetiben öreg!
  • 0Fritz0
    AoC pap:

• WiLDoR
    nem terelek, de tény, hogy 30. szint körül ráuntam a dologra.
    szerintem eléggé monoton a game + rájöttem, hogy nincs szükségem még egy "wow"-ra, egy is elég volt belőle bőven.
    de nektek azért jó szórakozást :)

ps: a munkahelyváltás meg nem vicc volt, csak még azt nem tudom hova tovább...egyenlőre puhatolózok, meg interjúkra járogatok, aztán majd meglátjuk...
  • Sanca
    Battlescar
  • MeoH #4325
    Melyik szerveren tolod MrMS?
  • Ragnar360
    köszi :DD
  • Mr_no_NaMe
    Ranger az isten ^^
  • Sanca
    lvl 38 vs lvl 79
  • Lynx_TWL
    mass effectet kinyomtad már? van új crack.
  • TDC Geronimo
    Mivan dav nincs új wotlk infó?
  • BEAST #4319
  • Davidus
    van tört szerver?!
  • Bhalage
    :o
  • Psychedelic #4316
    Mit érdekel téged, hogy mit csinálnak ök 80-on? Miért zavar hogy max szinten vannak? Miért baj ha ök erre verik? Foglalkozz a saját karaktereddel, élvezd ki a qiesteket 50-80 között, meg huzd a trade skilleket vagy amihez kedved van. :P
    Gondolom te otthon is az ablakban logsz és amikor jön haza a szomszéd mondod, hogy ez a fasz meg miböl vett ilyen kocsit, neki miért van nagyobb háza az ö fasza miért hoszabb stb.

Amugy nemtom mi bajotok KoS-al, inkább ök mint RusCorp-os 500 fös orosz zergelő buzik. :) De kiváncsi leszek, milyen egyéb életképes allyk jönnek létre.

Jah és hogy wowban mennyi volt a max szint, nemtom milyen kockákat ismertél te a 2-3 hónappal, aszem én elég kockán nyomtam, és ugy hogy elött csak open betaban lattam es 28-as karim volt 20 nap playeddel lettem 60, ami kb 1 honap alatt jött össze.
    Itt pedig aki összeáll 2-3 asik emberrel, és 4-5 szintel nagyobb mobokat grindol 4-5 nap playedel 80 lesz.
  • Tatyla
    jahogy ja akkor annyira nem szükséges mivel billentyüvel csépelek :)
  • BEAST #4314
    az a combat rose, UI beallitasoknal te is bekapcsolatod... semmi extra, csak a tamadasi iranyokat jelzi, es ott is kattingathatsz rajuk :D
  • Botond #4313
    Az első 60asok (akik versenyeztek, hogy ki lesz először max szintes) vmi 10-12 nappal release után voltak, ha jól emlékszem.
  • Tatyla
    az a kör alaku izé addon középen az mi és mire jó?
  • Tatyla
    attol függ ki mennyi idöt tudott vele tölteni,igaz mostmár annyira nerfelve van 20-60 között hogy questhelperrel karöltve kábé szellemi fogyatékos szintre butitották...
  • 0Fritz0
    Nesze neked fatality.
    +18!, mert elég disznó látvány.
  • Gorii
    wow 2-3 honap?:P 4 het volt kb 60 ig:p
  • Mr_no_NaMe
    Van itt tapasztalt ranger? Kb lvl 50-es környékén? Kéne 1 kis info.
  • TDC Geronimo
    Az van ott, nem tudom miről beszélsz...
  • BEAST #4306
    fatalities ;p ... ooo nub :D
  • TDC Geronimo
    Egy kis pve ratyiskodás :)

5 perc munkája kb szal nem fikázni!

80on lesz úgyis idő nagyobb és komolyabb filmek összedobására.
  • TDC Geronimo
    Azért azok akik ilyen hamar 80ra vitték elhiheted, hogy nem most látták először a gamet. A legtöbbje tolja több mint fél éve már a betat is, ahol szintén volt 80as karijuk.
  • Kojiro
    úgy értettem az első karit, hogy mikor kijön az adott mmo megveszed és asse tudod mi merre, meg mi mire jó.
    wowban a kockáknak volt 2-3 hónap egy kari, volt akinek fél év.

kérdésem továbbra is fenáll: mit csinálsz 80as szinten innentől kezdve? ki van dolgozva a pvp vagy a pve annyira, hogy még lekössön?

City of Heroes volt eddig a legérdekesebb/legélvezetesebb mmo, amivel játszottam (amúgy kb 5-tel), de mikor elérted a max szintet, játszottál vele 1 hetet és inditottad is az altot...

Itt hogy van ez?
  • BEAST #4302
    Nem csak KoS, de mar IC-t is latni Furyn ;p ... sot mar Parabellum meg Tempest is van... bar lehet csak lelkes rajongok nyuljak a hangzatos neveket :) ... Eve onlinebol is atjottek paran , Lotka Volterra pl :)

KoS meg LV legalabb biztos hogy nagyreszt azok akik anno is jatszottak :p
  • TDC Geronimo
    Wowban? 1 hét a 70es kari, ha ilyen ütembe tolják, mint itt. 80asok nagyrésze meg exploit miatt érte el ilyen hamar. Tisztelet a kivételnek. Azok csak szimplán kockák :p
  • Tatyla
    egyszerü fejlödni igaz egy idö után csak grindelni kell
  • Kojiro
    2 hete megy a game és már ennyi 80as van?
    kiquesteltetek mindent? bejártatok minden helyszínt?

azért ha már mmo akkor legyen annyi varázsa, hogy 3-4 hónap az első kari, mint wowban vagy lotroban...

szóval hogyisvanez? mit csináltok a karival innentől?
  • Tatyla
    full minimumon el 800x600-ban
  • Probatbicol
    Ezzel a konfiggal minimumon az első 5 szintet (ami single player)gond nélkül meg tudod csinálni, feljebb is az egyjátékos módú részekben még elmegy, de a multi résznél, pláne városban játszhatatlan lesz.
  • Jinchuu
    A ranged fegyverek dmg range nem kicsit van elszállva. :)