Age of Conan
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]
És a Pve-n pedig a Border KIngdomsban lesz free for all PvP, vagy ott lesz a városépítés/foglalás?
http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.
(csak gondoltam esetleg más kondiciókban teszkósgazdaságosabb (mint pl. Lotroban volt/van). A 3E-t sokallom, de tudom, hogy a p2p-ek gyakorlatilag ebben a sávban minimális eltéréssel mozognak; EZ persze nem képezi vita tárgyát. Ez van).
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
non potest pluere aeternum
"vessetek a mókusok közé" :)
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
szal wts wowos gc 😊
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
alig remegek ütütütütüt
pontosan 2 óra 51 perc!!!! és rdy <#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#vigyor2>#vigyor2>
PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke
fuck mmo's..i.,
occó e cigi és lötty érdeklődni pmben
fuck mmo's..i.,
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ma én is csatlakozom hozzátok Hyboriába! Kliens legfrissebb patchekkel felrakva, 5 euro levonva, kulcs beírva, chips-csoki-cola bekészítve, minden más program lemondva!😊
Sajnos viszont annyi idõm nem lesz a játékra mint szeretném és azt nem a respawn helyen szeretném tölteni. Szóval az a kérdés a pve szerveren lesz-e valaki(visszaolvasva nem vot egyértelmû) és ha igen melyiken?
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
necro sztem kb olyan lesz mint a daoc-ban a BD. plána ha lesz majd healer petje (ha jól tudom lehet majd idézni azt is) +dotok, szerintem jó kis class lesz.