Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TDC Geronimo
54 perc!

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

raziel.

[Eydis/Marayn/Aribeth :: Neptulon]

Fenrir
Go away kid <#felkialtas>

A halál csupán a kezdet...

nekem még mindig nem tiszta a pvp szerver: ott a városok kivételével mindneki üt mindenkit, vagy csak guildek üzennek háborút guildeknek, és azok ütik egymást?
És a Pve-n pedig a Border KIngdomsban lesz free for all PvP, vagy ott lesz a városépítés/foglalás?
jackoneill90
hell nekem crack kéne a játékhoz segitsetek hol lehet letölteni???

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Mr_no_NaMe
Early Accesre hol lehet még feliratkozni? Tegnap volt valami link, hogy még lehet.
trident
re Fritz, Gear: köszönöm.
(csak gondoltam esetleg más kondiciókban teszkósgazdaságosabb (mint pl. Lotroban volt/van). A 3E-t sokallom, de tudom, hogy a p2p-ek gyakorlatilag ebben a sávban minimális eltéréssel mozognak; EZ persze nem képezi vita tárgyát. Ez van).

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Fenrir
Nembaj, nekem azért még van WAR bétám minden eshetõségre 😛

A halál csupán a kezdet...

TDC Geronimo
Jáj nem ismersz te minket még 😄

0Fritz0
Ahogy most mIRC-en pörögtök, este hétre már mindenki csicsikálni fog. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

TDC Geronimo
??? MSNt lekapcsoljuk, ajtót bezárjuk, telefont átirányítjuk, emailt letiltjuk!

shala
Nyomjátok már sutyerákok ? Irjatok majd msnen ha gg az anyag, és akkor megyek én is -.-

non potest pluere aeternum

Akárhány MMO-t láttam mindet lehetett fizetni netes fizetésre alkalmas bankkártyákkal és más módon is paypal,GC,stb ... ezt is lehet majd többféleképpen(te bösme😊.

"vessetek a mókusok közé" :)

raziel.
S😄FD😄D böszme !

Neked 😊 Örülök hogy örülsz, nekem megkell várnom a rendes megjelenést. Nembaj addig játszatok csak s tapasztaljatok hogy legyen kit nyaggatni náb kérdésekkel majd a késõbbiekben😊

0Fritz0
Dombornyomott kártyával is lehet fizetni.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

nekem az a bajom, hogy minden gaméhoz más gc kell. (legalább is úgy tünik)
szal wts wowos gc 😊

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

trident
Próbáltam utánnanézni, de valszeg böszme voltam: csak a gamecarddal lehet a havidíjat fizetni? Pontosabban: a havidíj ~3000 jó magyar forint?

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

raziel.
ja most nézem csak mire válaszoltam😄DD

alig remegek ütütütütüt

raziel.
pár nap????

pontosan 2 óra 51 perc!!!! és rdy <#idiota><#zavart2><#vigyor2>

Értem , köszi😊.Tehát errõl lecsúsztam, mind1 már csak pár nap.Valahogy kibírom😉.

Mikor regisztalsz a pre order kulccsal(mamutos) akkor van illetve mar csak volt egy olyan opcio, hogy ha fizetsz 5 eurot akkor hamarabb kezdhetesz jatszani. Egesz pontosan matol tolhatod.

PS3 ID: MagTher GamerTag: Arwenke

MeoH
Tudtommal tudsz, de az EA mar nem kerulsz be, mert lezartak, viszont a Mammutot megkapod. De ebben nem vagyok 100% biztos, talan vki mas tud ebben segiteni. A cdgalaxisnal 3KHuf, es beszamoljak a dobozosverzioba.

fuck mmo's..i.,

AZ 5 eurot nem szamitjak be a jatek araba. Ha jol tudom mar nincs lejetoseg EA szerzesre.

Tehát elõrendelés és kérhetek EA-t? Majd ha kijött elbatyogok egy boltba megveszem és ennyivel kevesebbe kerül vagy -gondolom ez a módja- neten rendelem ahol tudom is bizonyítani hogy nekem EA-m van?

van hely ahonan most kártyával tudok mamut keyt veni?

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

MeoH
Lehetett rendelni EAaccot, plusz 5EU-ert 17en kezdhetsz es tartalmaz 10nap gamet, pluszban kapsz melle 1 mammutot vagy rhino vagy 1 ijjat. Termeszetesen meg kell venni a dobozos verziot is majd, de az araba beszamoljak az EA arat, igy mondhatjuk, hogy ingyen van.

fuck mmo's..i.,

TDC Geronimo
jajj ne is mond <#wilting>

Mr_no_NaMe
De ti ezt az early accest, hogy rendeltétek? Csak egy kulcsot kaptatok? Vagy a dobozt is meg kellett venni?
Torzonborz
de be van vki sózva 😄

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

TDC Geronimo
El lehet igen. Egészen pontosan 3 óra 37 perc múlva! <#idiota>

Ezzel az EA-el kb +1500 forintért ellehet akár ma kezdeni a teljes AoC-t? Mintha korábban több pénzrõl lett volna szó , vagy az csak az extra mountos rendelés mellé van ez a lehetõség?

TDC Geronimo
3 óra 44 perc! <#idiota>

Mr_no_NaMe
Öh..késõbb..na mind1 😄
Mr_no_NaMe
Nah nekem is meg lett rendelve. Jövõ héten hozzák is. Addig remélem elrendezõdtök a szerókon és megyek én is.
Torzonborz
igen leszünk , Dagon serveren. ha érdekel pm

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Üdw!

Ma én is csatlakozom hozzátok Hyboriába! Kliens legfrissebb patchekkel felrakva, 5 euro levonva, kulcs beírva, chips-csoki-cola bekészítve, minden más program lemondva!😊
Sajnos viszont annyi idõm nem lesz a játékra mint szeretném és azt nem a respawn helyen szeretném tölteni. Szóval az a kérdés a pve szerveren lesz-e valaki(visszaolvasva nem vot egyértelmû) és ha igen melyiken?

Annal azert tobb szerintem, a lvl 10 bol kiindulva.

20 perc

A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!

Amugy lvl 20 mennyi ido alatt erheto el?

Az a baj tobb class is tetszik, igy nehezebb valasztani. Legroszabb estben 1nel tobb karim lesz.😊

Demot irtam, nem necrot😊 Lehet meg 1 necrot is kiprobalok, ha mar igy szoba hoztad😊 Demo itt a bum bum ember, aka wizzard. Nem lvl5 ha nem lvl 10ig is elvittem.😊

TDC Geronimo
Jó az a bear shami is, maradj csak az :p

én is gondolkodom hogy lecserélem a shámánt erre, de ahogy nézem healerbõl nem állunk túl jól.

TDC Geronimo
Joe sem akart az lenni egészen addig, amíg el nem vitte 20 felé. Most már az lesz azt mondta.

de miért lvl5 alapján ítéled meg? 😊

necro sztem kb olyan lesz mint a daoc-ban a BD. plána ha lesz majd healer petje (ha jól tudom lehet majd idézni azt is) +dotok, szerintem jó kis class lesz.

TDC Geronimo
Necro, ToS, Demo, PoM. Ezeknek van.

Ha jol tudom, akkor necronak,demonak,tempestnek,pom nekik van spellwave.

necronak is van?

Lehet meg is csak inkabb rangert inditok. Probalgattam a demot tetszett is de ez cloth cucc ez gaz. 2 mobnal mar nagyon trukolni kellet.