12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4575 bear shaman szerintetek jó kari ha jó healert keresek amivel azért küzdeni is lehet? -
#4574 Hát azért 26 kilómétert nem sétálok minden nap :D Majd holnap megnézem. Történt ugyanis hogy elkeverték az előrendelt cuccot a postások, úgyhogy így 28 nap múltán választhatok hogy újra küldik vagy visszakapom az árát. De ha még mindig elég olcsó lesz az MM-ben akkor lehet nem várok hogy postán újra elkeveredjen az angliai szállítmány... -
#4573 ha valamilyen panaszom van milyen e-mail címre kell írni a Funcom-nak? -
#4572 elsétálsz és megnézed.
ez az új ingame tárgy amit adtak az egyik újságban a tüzijáték elég gáz ezzel a 24h-s cd-vel... -
SuLtAN17 #4571 Pontosabban kiírja hogy updatint local files... és ennyi :S -
SuLtAN17 #4570 Helllo!
Srácok az mitől lehet hogy próbálok belépni de nem tudok. Elkezd tölteni egy 114 kb-s patcht letölti és utána megáll ott és kész próbálom behozni a support oldalt, az account oldalt de semmi, és csak ezt a két oldalt nem nyitja meg :S Letiltotta a tűzfal vagy micsoda?
Előre is köszi a segítséget! -
#4569 Nyelvedet a valagából húzzad ki, mert nem értem amit beszélsz. -
#4568 Nyíregyházi media marktban még mindig olyan olcsó az aoc? :) -
#4567 Illustrum nekem is kb igy esett :D minden massal szerencsem volt :o -
Unreal1942 #4566 324. alkalomra esett az illustrum! Majdnem sírva fakadtam amikor megláttam :D -
#4565 csak tudnam mirol beszeltek -
#4564 "Mivel lehet ugrani a játékban?"
- space-val még mindig ;>
-
#4563 Én a kvarccal jártam így, majdnem 200 sandstone-t szedtem ki mire kiestt. -
Chris #4562 Hát mi lenne ha a konkurencia kezébe kerülne a titkos guild-adó tervezet, meg a korszakalkotó szabály, hogy mindenki csak egy karakterrel játszhat? Gazdasági nagyhatalommá nőné ki magát bárki aki megszerzi. -
#4561 csak én vagyok annyira peches,hogy ezidáig 178 db cotton-t "szüreteltem" le ,de egyetlen cottonwisp sem esett?? -
Tucker Case #4560 A corinthián is van sok magyar, klán is van asszem és elég aktívak. (rp-pvp az is) -
#4559 pvp: Soulstorm,Fury
pve : Dagon
rp-pvp: Aquilonia -
bajsz #4558 megmondanátok melyik serveren van a legtöbb magyar? -
#4557 köszi szépen:) -
#4556 :DD -
#4555 Tévedtem, ez még annál is gyengébb :d -
#4554 figyedl saját poén:
kip kop
kikopog?
a haverod :ddd -
sanyiiiii #4553 PVE guide és low lvl PVP video just 4 u -
#4552 sziasztok! kétnapja kezdtem a játékot és van egy lvl 10 es Bear shamanom, az lenne a kérdésem hogy mire érdemes odafigyelni ennél a karinál stb! Bármilyen tanács jól jön! Köszi előre is! -
#4551 Poénjaid minősége még gatyó szintjét se üti, az pedig elég gáz :s -
#4550 Lebannoltak már rég valszeg, nehogy vmi hipertitkosat megszellőztess. -.- Alaposak a srácok. -.- -
jupa #4549 Egyébként valóban nem tudom mi az a guild fórum, csak véletlenül jelentkeztem ott a guildbe o.O
Sajnálom hogy nem aznap közöltem hogy abbahagyom a PVP szerveren amikor meghirdettem az accountot. Remélem nem veszélyeztettem senki testi épséget. Gondolom már nem kell megírnom a fórumba... -
#4548 csak hát ennek a játéknak pont a grafika az erőségge;) éshát ha pont ez nem megy nállam,akkor az egész értelmét veszti,azért köszy! -
jupa #4547 Miből gondolod hogy 1 accountom van? -
bajsz #4546 én csak az én gépem teljesítményét mondtam el.
lehet valaki jobban megy nem tom.SZvSZ te gépeden is nyugodtan elmegy. -
#4545 akkor aztmondjatok megse vegyem egy 100k-s atalakitas nelkul?:D -
bajsz #4544 köszi akkor majd agusztusban -
#4543 nincs benne. majd augusztus után talán. -
bajsz #4542 Maxon semmi kép:D
de sztm attól függ mekkora a procid.
nekem ez az egy gyengéje a gépemnek.2.2ghz 8800GT vel és 3gb ram.
Maxon egykét helyen rendesen beadkad. -
#4541 Pls sztetek egy Intel Core 2 Dou procin, 2-3gb ramon és egy nvidia 8600GTS en mennyire futna el a játék?:) -
bajsz #4540 srácok a Directx 10- az alapból még nincs a game-ben vagy csak én nem tom választani?:D -
#4539 Legközelebb valamib böfögj guild fórumon is, hogy abbahagyod vagy leszarod vagy akármi. Gondolom azt se tudod hogy van olyan is o.O gl -
jupa #4538 Hello!
Eladnám az AoC játékomat, karakterrel együtt, 2008.07.02-ig érvényes játékidővel, tehát utána gamecardot kell venni.
Ára: 5500 Ft
Akit érdekel írjon! -
WiLDoR #4537 nem fog :) -
#4536 Csak bele ne roppanjon a derekad ^^