12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Chris
    Azért mert nem csöpög a nyálam a játéktól és nem hagyom szó nélkül a sértést? Jól leszűrted...
  • Lynx_TWL
    azt hittem tanulsz bazeg, azért nem jössz le úgyse...
  • Lynx_TWL
    kurva biacs
  • TDC Geronimo
    Eh, hát ezek után már téged is :D
  • shala
    Hancu jó arc öreg. Hihetetlen, hogy te mindenkit utálsz, csak engem nem
  • TDC Geronimo
    Nekem nagyon tetszik a játék és nagyon élvezem. Innentől kezdve nem igazán érdekel, hogy miket irogatnak az ilyen elfogult cikkírók :p
  • pedrohsi
    pedig amit ír az nagyon is igaz :)
  • TDC Geronimo
    Elolvastam ki írta a cikket. Annyi elég is volt, tovább már nem olvastam ezek után.
  • MeoH #4607
    Kb jol lehuzta gamet. De azert abban igaza van, hogy sok felkesz dolog volt es meg van a jatekban. Es valszeg a tervezett javitasokrol nem tud. Bar igy is fel lehet fogni, amire meg csak igernek javitast, az nincs javitva...
  • 0Fritz0
    Lényegében annyi maradt meg benne, hogy megszívatták a "nagyobbak".
    Azt már nem írta le, hogy ezt javítják...
  • Nethyrrea
    cikk aoc-ról

http://index.hu/tech/szoftver/con180608/
  • Lynx_TWL
    majd szeptemberben, addig rontom a levegőt
  • Bhalage
    kiraly, majd ha jobb gepem lesz - vagy jobban fog futni a game akkor lehet tolom, most kicsit pihentetem gammát
  • Bhalage
    ezzel mondjuk egyetertek, krisz nemkicsit elszallt a faszba el magatol stilust nyomat..
    de ez csak a szereny velemenyem..
  • TDC Geronimo
  • BEAST #4600
    nemis :o ... amugy meg mondtam hogy probald ki nub -.-
  • Lynx_TWL
    wow > conan
  • Lynx_TWL
    hülye nyomorékok vagytok mindannyian

end of story
  • Botond #4597
    Ugyanmár, ha mi írjuk akkor bunkóság, ha ő akkor jófejség, mit nem értesz? :)
  • Chris
    "Nyelvedet a valagából húzzad ki, mert nem értem amit beszélsz."
    "Szállj le a magas lórol mielőtt valaki lever."

Majd ha nem írsz ehhez hasonló ingerlő ostobaságokat, akkor majd talán nem fognak önmagad paródiájának tartani.
    Azt kapod amit érdemelsz.
  • Lynx_TWL
  • BEAST #4594
    jaj
  • TDC Geronimo
    Na de hol van Magh?!
  • BEAST #4592
    miben? az ilyen kinek a nagyobb vitakba ne kezdjunk bele :p
  • Mr_no_NaMe
    assa/ranger kenterbeveri
  • TDC Geronimo
    Legjobb kari
  • TDC Geronimo
    Ilyen lenéző stílusba a kollégáiddal beszélhetsz max, de nem velem.

Szállj le a magas lórol mielőtt valaki lever.
  • BEAST #4588
    Nagyon eros aoe sebzese van, hallanad hogy visit az oromtol TSen amikor szanaszet eget egy nagyobb csapatnyi mobot :/
  • Bhalage
    Malav milyen lvl80on a hox?
  • Chris
    Szarkazmus.
  • Chris
    Hűha.
    A korlátozott képességeidet ismerve nem is csodálom.
  • Csabee
    Köszi szépen, azt hiszem a hox lesz a választásom. :)
  • BEAST #4583
    Egy community manager azt irta az eu forumra hogy elmeletileg egy nagyobb patchet keszitenek elo, ezert maradt el a mai kisebb patch
  • dr Kotász
    ez:

We are very serious about our Massive Siege PvP system and we became more aggressive on fixing several issues appearing in that regard. The bulk of the feedback can be summarized within two categories: a) Client performance and b) Content and collision.

I would like to say that most of you – our players – most likely have some time to go before you reach the stage where Siege Battles become a daily activity. It is unfortunate that some of these issues have arisen, but it will not be felt personally for most of our players as they will be addressed before you participate in Massive Siege. Funcom and I have a clear policy on focusing clearly and honestly on problems. This will give you predictability and the hopefully will be what you, our customers, see us as a company – clear and open.

Client Performance

The client performance seems to be the biggest issue. Luckily we already had several improvements of performance styled directly towards the siege battles in the pipeline when we got this feedback. We are confident that we will be able to get these update s to you within a short time. (We hope to get some out as early as on the Monday down-time!)

The improvements will include: a) ways to remove / hide performance impacting particles and sound, b) a more stylized view-distance (shorter and more pvp fitting) in the battle areas to increase framerate c) changes to how certain abilities and spells are being propagated. We are also confident that this fixes will greatly improve the framerate and overall client performance in the Siege Battles.

We will not stop optimizing this until we get to a stage where we are happy that all clients can host / participate in Siege PvP.

Content and collision

There were other problems with the siege battles as well. Luckily these are less severe in scope and it should be doable to address them all. We already have collision bug fixes for the dynamic collision in these areas on their way.

I hope you understand we do not take this lightly and that we are doing a strong push to address all issues immediately.
  • Botond #4581
    Amúgy mi ez a botrány,hogy ma nincs patch? :s
  • Botond #4580
    köszcsypuszcsy
  • TDC Geronimo
    HoXot kihagytad :)
  • [HUN]Crassus
    uhh akkor még gyenge vagyok:S
  • Sanca
    Melee DD = barbar, assassin. Assa nagyon szar pvp-ben, barbar az 1ik legjobb. Ezutan egy szakadek jon, utana a bear shaman is nevezheto melee dd-nek nagy jo indulattal, o is fasza pvp-ben. Utana talan conq, dark templar.
  • Csabee
    Sziasztok!
    Most kezdem a játékot és elég nagy dilemmában vagyok. Olyan karit szeretnék játszani ami mindenképpen melee és damage dealer, két fegyverrel leginkább. Ez alapján nyilvánvalóan arra jutottam ,hogy a barbár lesz a jó választás.. De megláttam, hogy stealthernek van besorolva és ez elbizonytalanitott, mert én nem szeretnék stealther karit játszani és más játékokban a stealtherek grp pvp/pve-ben nem igazán voltak közkedveltek, meg ha nem stealthből indultak gyengébbek is voltak.. ilyen a barbár is?
    Mennyire "stealther"?
    Látom ,hogy a conqueror az offenziv tank, viszont nem tudom az mennyire erős és mennyire illik rá a damage dealer jelző..
    Szerintetek melyik lenne a jobb választás ezek alapján?
    Köszi szépen előre is