12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Hober Mallow
    Ez csak egy ügyes marketing fogás,mivel itt látni hogy DX9 alatt kivan kapcsolva néhány effekt....
  • BEAST #4654
  • Tatyla
    nincs még benne DX10 megsúgom...
  • Nethyrrea
    aoc DX9 alatt

aoc dx10 alatt
  • Nethyrrea
    valahol volt egy ilyen összeahsonlító kép egyszer AOC-ról dx9 és 10 alatt.

ha bírja a géped, ég és föld.
  • Hober Mallow
    Szerintetek DX9 vagy DX10 alatt érdemes játszani?:)
    Nagy a különbség a 2 között?:)
  • Tatyla
    oké,köszi meglett és meg is írtam amit akartam.
  • Seithennin
    jaa értem én bocsi ha kötekedősen fogalmaztam esetleg! nem volt direkt^^
  • Botond #4647
    Én csak arra reagáltam, hogy ígérni ígérhetnek bármit, az a lényeg ami a gémben van. Nagyon szegény az aki ígérni se tud. :)
  • Seithennin
    vagy: http://support.ageofconan.com/
  • Seithennin
    persze de a wow sosem épült RvR és GvG rendszerre itt pedig a pvp erre van kihegyezve és mivel DaoC ból sokat vettek így nem is meglepő a pvp ilyetén rendszere, a WoW egy zerg:D
  • Botond #4644
    Jó,hát wow 1.0 amcsi releasekor is ígértek ostromot meg mindent aztán eltelt lassan 4 év, és sehol semmi. :)
  • Seithennin
    én most néztem utána direkt neked:P belépsz böngészőben az accountodba! és a lap alján van 1 olyan fül hogy customer support! ott tudsz küldeni üzenetet nekik
  • MeoH #4642
    No xp lose...az nem L2:) Amugy azutan is gankelhetsz csak valald a kovetkezmenyeit. Igazabol ez is ad vmi pluszt a jateknak, permared ftw:)
  • Tatyla
    még mindig nem tudom milyen e-mail címre kell írni ha valami problémám van,pls help....
  • TDC Geronimo
    nerf
  • Sanca
  • Sanca
    Megjegyzes az AoC cikkrol:

"A PvP (játékos játékos elleni harc) meg egyenesen vicc: annyiból áll, hogy a magasabb szintű karakterek szórakozásból agyoncsapkodják a kicsiket. "

Mekkora egy carebear geciket alkalmaz az index. AoC pvp a legjobb amit lattam idaig. Ha a hulye kocsog kilatna a seggebol rajonne hogy a pvp nem arrol fog szolni hogy a kicsiket gank-elik hanem az endgame-rol. Mellesleg szerintem tok jo dolog hogy barki megolhet barkit, es sajnalom hogy ezen valtoztatni akar a funcom:( (nem mintha kicsit gyilkolasaval tengetnem az idot, de szerintem jo hogy nem jar erte bunti).
    Az endgame(meg azert nagyjabol az azelotti is) pvp balance teljesen jol megvan csinalva, keves ilyen jol balance-olt game van, kb majdnemhogy minden klassznak van eselye a masik ellen, es grp-vs-grp-ban is igy van ez.
    Amit elegge hianyolok a game-bol az az hogy nem vesztesz semmit ha meghalsz, megolnek, ugy maga lenne a tokely:)
  • BEAST #4637
    Pont ezt mondom, amikor az L2 meg uj volt, az akkori konfigokon sehol sem lattal folyamatos siegeket ;p ... persze, egy mai konfigon mar szep meg jo minden :D kb ugyan ez lesz aocban is, bar biztos optimalizalnak rajta meg egy kicsit xd
  • MeoH #4636
    De azt ne feledd, L2 alatt Unreal2-es motor zizeg. Es jatszottam par mmoval, de az L2ben vannak sztem a legszebb mozgasok es animaciok, bar lehet kicsit elfogult vagyok:P
  • BEAST #4635
    Szep az l2, de azert nem ennyire ;p
  • Seithennin
    meg azért mert elnagyolt még elég béna graf, lehetne szép de elnagyolt is:D
  • Seithennin
    persze de írták is hogy jön az optimalizáló patch
  • Nethyrrea
    wow grafikájával nincs értelme összehasonlítani, az eleve a warcraft 3 komolytalan stílusával (grafikailag értem, az elnagyolt objektumok) készült. de ha pl megnézel egy lineage 2-t, az is hihetetlen gyönyörű tud lenni, és fele ilyen géppel is röhögve eltolsz rajta egy párszáz fős ostromot is full detailen.
  • Seithennin
    a grafikáról meg annyit hogy haladni kell a korral, a wow nem 1 meseszép graf, ez meg szép de persze ott van hogy lehet rossz géppel is futtani amit ma megkapni olyan 60-80 körül már akinek meg csak 20k ja van gépre az sajnos ne játszon! lehet hogy drasztikusnak hangzik de igaz, nekem sem volt 1 ideig pénzem gépre nem toltam semmit, most lett vettem és játszok de nem sírtam hogy miért fejlődik minden:S
  • Seithennin
    most olvastam az indexes cikket, és azért az utolsó fejezet elég nagy baromság:D azt azért el kell ismerni hogy a wow nem egy olyan professzionális MMO mint a DaoC amivel igaz én csak 1 hétig játszottam de már ebből is egyértelművé vált a külömbség. persze nekem is nagyon tetszenek a wowos insták de a pvp szánalom zerg az egész gyakorlatilag az aréna meg ált abból áll hogy bujkálunk rohangálunk nem pedig a tiszta harc dominál, arról nem is beszélve hogy minden 9-14 éves gyerek wowozik és sajnos soknak az értelmi szintje hát igen alacsony, persze aoc ban is jönnek és észnélkül leölnek... Az meg hogy félkész, hát a wow sem volt jobb állapotban mikor megjelent, de erre van a patch
  • Seithennin
    hát meg azért belegondolva én most rakattam össze 2 gépet, és 160 ból már nagyon jó gépet lehet összerakni 8800 as karival dupla magos jó procival és 4gb rammal szóval sztem azért 160 ezer forintot össze lehet sporolni! Két évente elgé uj gép ennyiért és az havi 2 évig 6 k körül van az meg nem 1 akkora összeg hogy ne engedhesse meg magának akinek van 1 átlag munkahelye sztem
  • Seithennin
    nem okoskodok csak olvastam:)
  • Seithennin
    16 mag nem lesz:P VGA is csak 2 magos, proci max 6 magos lesz annál feljebb nem mennek hanem teljesen más technologia jön be
  • MeoH #4626
    Igy igaz. Az hogy komolyabb vas kell hozza 1 dolog. Meg kell nezni hogy kedves hardvergyartok hogy dobajak ki az uj fejleszteseket. 2-3havonta van uj szeria. 1 ev mulva a 16magos proci es a 4magos vga rohogve visszi majd...
  • Torzonborz
    szvsz pont az a baj hogy mi játékosok már teljesen elfogadtuk és beletörődtünk hogy szinte minden játék bugos/tartalmilag hiányos a megjelenéskor és nem csak az mmo-k. :(
  • TDC Geronimo
    Jöhettek most is akár.
  • Running
    Az imperialosoknak meg üzenem, h nemsokára jelentkezünk, csak legalább 40-ig felhúzzuk a karikat.
  • Running
    Elolvastam én is ezt a cikket, nagyjából egyet is értek vele, csak azt nem értem miért van meglepődve a cikkíró azon h félkész a játék.

1. Ha egy teljesen tökéletes játékot adtak volna ki, akkor kb 1 év csúszással jöhetett volna ki, vagyis addig sem folyik be semmi pénz a fejlesztőknek.
    2. Kb a Dune 2 és korosztálya óta nincs olyan játék amit ne úgy adnának ki h bugos szar, csak annyi a különbség h az egyik kicsit bugos a másik meg nagyon. Mára már rég megszokott h a játék kiadása után teszik csak rendbe a játékokat. Miért?
    Valszeg azért mert már nem 5-10 lelkes fejlesztő ír meg egy programot, mint régen hanem emberek százai dolgoznak egy egy komolyan projekten, + a kiadó + marketing stb... + erre még rájön a versenyhelyzet, minél hamarabb legyen meg a játék, pont úgy amikor épp nincs ellenfél a piacon, szóval kicsit összetettebbek a dolgok. Ezek hatására félkész állapotban adják ki a játékok nagy részét, majd menet közben javítgatják. Nem mmo esetén pl a játék kiadása után a fejlesztők 10%-a marad kb a patchelésre, a többiek pedig már rég a kövi részen dolgoznak.

Erőmű kell a játéknak, ez tény, de cserébe odabaszós a grafika. Én még olyan játékot nem láttam, vagy nagyon keveset, ami nagyon szép volt, és szar gép is jó volt neki. Szóval valamit valamiért, akinek ez nem tetszik, keres magának más elfoglaltságot.
  • warbar
    ha van valakinek lvl 80-as asassinje privizzen rám plz
  • Chris
    Tehát akkor az elszálltság a vicc nem értését jelenti, aha, értem.
  • raziel.
    Enchant?!?!

Hancu yy jó arc legjobb barim haverom mentorom, hányás a köbön.

Buy aoc, gyere már Shala -.-
  • Nethyrrea
    ez tény. meg eleve a mostani kintlévő mmokkal összehasonlítani sincs értelme igazán, mert azok már egy ideje futnak, és rengeteg javításon estek át azok is. bár tény hogy annakidején amikor pl a lineage 2-vel toltam, nem volt még open beta idején se ennyire bugos/befejezetlen.bár lehet az azért is volt mert koreában az már ment egy ideje, ez pedig a világon mindenhol kvázi ugyanakkor jött ki.
  • Torzonborz
    szernintem indexhez képest egész korrekt cikk. egy átlag előfizetőt nem az érdekli hogy mit fognak javítani - az hablaty - hanem az hogy mi van most.
  • Bhalage
    nem, de te meg azt nem tudod leszurni, hogy malav mennyire nagyon komolyan "szolt be".
    mert sztem kb rohogni kell rajta, nem megsertodni...