12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Hamed
    Akinek baja van villaval vegye le bent a shader modelt 2.0-ra alt. segiteni szokott.
  • Torzonborz
    az a villa úgy szar ahogy van. ált. füst/köd effekt rosszul van lekódolva és bazira megfogja még az erősebb gépeket is . talán majd javítják.
  • BEAST #4693
    nekem meg az elozo driver van fent, es feltunoen jobban fut a jatek, nem is merem feltenni az ujat ezek utan xd
  • Botond #4692
    Áh viszont valszeg megvan ebben a patchben beépített bug. ^^ Mondjuk lehet nem a patch hibája, mert tegnap drivert is cseréltem. :) Szóval noble district/villa akármi, ahol a ház előtti őrnek kell szedni 5 valuablest, ott bemegy az ember 180fps, jön megy, első udvaron tábortűz, felé fordulok és tadam 10fps. :) 9800gx2-vel. :) gg

A tegnap kijött nvidia driverrel, szal lehet az a szar. Majd este visszarakom az előzőt és megnézem úgy is, hogy akkor most mi a bugos.
  • Botond #4691
    Ma nincs pap nerf? Fék lesz ez. -.-
  • BEAST #4690
    Aoc van sry, sc2 meg majd csak ev vegen/jovore lesz :p
  • Deadman
    Priest cast crit, bocs.
  • Deadman
    Aki még nem raidelt esetleg, vagy nem volt komolyabb bossnál, biztos érdeklődve hallja, hogy a bossok, ha crit cast éri őket, 5mp-re 'Lotus Overload' buffot kapnak, amitől a következő 5mp-ben ELCASTOLT varázslatok 95%-a resistes lesz.
  • Seithennin
    1enlőre nem talán nyár végén már lesz trial
  • Deadman
    Kb ez jellemzi tényleg az AoC-t sajna

Még két napig lehet jelentkezni a 42 aranyamra ( némi térités ellenében persze) olyan hősöknek, akik kitartanak a végsőkig :) Dagon szerver.
  • Deadman
    35-50%-al na.
  • Deadman
    Hát, nagyjából ellentétben azzal, amit igérgettek a nekróknak, a mért eredmények szerint kb 50-al esett a dps-ük, értsd: van olyan dot-juk, ami már akkorát sebez csak, amit a normár hp regen ellensúlyoz.
  • TDC Geronimo
    AoC van sry :y
  • GamerAdams007
    Hy! Trial kulcsot lehet vhonnan szerezni?
  • shala
    biszt készülj az sc2 re !!!!!
  • Bhalage
    Update Notes

Player Characters

Necromancer
    >>We always hated you.We tried to give you a hint by making you one-shottable by all other classes.Why the hell do you stick to your necromancers anyway?As a punishment of your crimes,we are now decreasing your dps to a less than all other classes.Our specialized torture team is working on a patch to make your class even less playable.

:G
    ha vissza is jövök reroll lesz.
  • bajsz
    sajnos nem tok nagyon angolul:
    Deadman elmondanád miért rossz ez a peccs röviden?
  • Deadman
    Hivatalos peccsnótsz:

Peccsnótsz :)
  • Deadman
    ÁÁÁ, most nézem, véééégreeee:

* Heroic Defense Rating has been renamed Defense Rating (Heroic)

YEEEEE
  • Deadman
    Mérésekből, új spellfeliratokból :

Usa fórum

Nekró fórum, számokkal
  • Hamed
    Honnan van ez a patch notes? Devek meg nem raktak ki a hivatalosat addig sztem varjunk vele:)
  • Deadman
    Még kb két napig van előfizum, akit érdekel 40g (nem ingyen ... ), az irjon : deadman kukac silithus.hu
  • Deadman
    Megrendeléskor OTP Visával fizettem.
  • Deadman
    Mondjuk a pvp whinerek beszivják szerintem a tos változtatással, a nuke még nagyobb lett ugye (no cd)
  • Burca
    Van itt olyan aki otps webkartyaval fizet es tudott is fizetni ?:)
  • Kalinka
    tos-ra még nagyobb nerf vár szóval idejében lépsz még :)
  • Deadman
    Mondjuk eddig is cancelen volt már, de eddig úgy gondoltam, majd visszanézek.
  • Deadman
    Hehe, fasza peccs, le is töröltem a gamét :)

ecromancer
    * Some Necromancer Pet's damage reduced by 20-30%, others possibly increased. Pet damage has been "tweaked" across the board.
    * Necromancer's Spell damage reduced by approximately 50% across the board.
    * New Necromancer Spell - 1 second cast, 10 second duration, 65% snare, 1 minute cooldown (estimated)
    * Lich Form damage modifier increased from 10% to 25%, drain increased, rumors of it having a 5 minute duration. No word on cooldown.
    * 8 Pet point's now at level 20, instead of level 70.
    * Vile Insight moved from a Friendly Spell to a Hostile Spell, possibly also not working now.
    * DTS changed from a % to +magical damage, also possibly not working now.
    * Some feats were changed and add minor bonus damage, and most feats now have better tooltip's.
    * Necro's have been given a free feat respec in light of all the adjustments.
    * The dmg of the reaper and the arcanist is bigger than before, and the arcanist is also attacking a lost faster than before (also, their attack animation of the same as our ice strike now)

Demonologist
    * Demo's gained a new ability which allows them now to spawn any gender pet they prefer.

Assassin
    * Assassin Kidney Shot has cooldown set to 2 minutes

Tempest of Set
    * Tempest of Set spell Storm Field, now only affects 3 targets
    * Lightning Strike has lower maximum damage, higher minimum damage, and no cooldown.
  • bajsz
    már működik minden.
  • bajsz
    ok köszi
  • Torzonborz
    peccselés van , 11 után próbálkozzatok.
  • bajsz
    nekem is pont ez a problémám.
    még van 2 napom amit kiszeretmnék használni erre tessék.
  • ReVisor
    Azt írja, hogy offline a szerver... ez meddig szokott tartani?
  • ReVisor
    Nem megy a cucc. Kiírja, hogy download patch information, de nem nagyon csinál semmit (nem megy a csík sem), s nem lehete elindítani a játékot.

Ilyenkor mi van?
  • Arwenke
    Nincs.
  • Torzonborz
    van aki FoD-en farmolja bossokat az erdőben 5s-6s/kopp
  • Lazarus
    Van a játék dobozában mellékelve buddy/guest pass/serial/key?
  • Sanca
    Vki lvl 80as tudna mondani tippet hogyan lehet leggyorsabban goldot farmolni? Kene egy gyorsabb lo:)
    Az AoE-zas nem rossz, de nem is tul jo, hallottam vmi szurke epic quest farmolasrol, errol info?
  • Botond #4657
    Mert majd lesz. :)
  • Hober Mallow
    Hmm akkor miért írják hogy támogatja?:)