12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
#4695 Akinek baja van villaval vegye le bent a shader modelt 2.0-ra alt. segiteni szokott. -
#4694 az a villa úgy szar ahogy van. ált. füst/köd effekt rosszul van lekódolva és bazira megfogja még az erősebb gépeket is . talán majd javítják. -
#4693 nekem meg az elozo driver van fent, es feltunoen jobban fut a jatek, nem is merem feltenni az ujat ezek utan xd -
#4692 Áh viszont valszeg megvan ebben a patchben beépített bug. ^^ Mondjuk lehet nem a patch hibája, mert tegnap drivert is cseréltem. :) Szóval noble district/villa akármi, ahol a ház előtti őrnek kell szedni 5 valuablest, ott bemegy az ember 180fps, jön megy, első udvaron tábortűz, felé fordulok és tadam 10fps. :) 9800gx2-vel. :) gg
A tegnap kijött nvidia driverrel, szal lehet az a szar. Majd este visszarakom az előzőt és megnézem úgy is, hogy akkor most mi a bugos. -
#4691 Ma nincs pap nerf? Fék lesz ez. -.- -
#4690 Aoc van sry, sc2 meg majd csak ev vegen/jovore lesz :p -
Deadman #4689 Priest cast crit, bocs. -
Deadman #4688 Aki még nem raidelt esetleg, vagy nem volt komolyabb bossnál, biztos érdeklődve hallja, hogy a bossok, ha crit cast éri őket, 5mp-re 'Lotus Overload' buffot kapnak, amitől a következő 5mp-ben ELCASTOLT varázslatok 95%-a resistes lesz. -
#4687 1enlőre nem talán nyár végén már lesz trial -
Deadman #4686 Kb ez jellemzi tényleg az AoC-t sajna
Még két napig lehet jelentkezni a 42 aranyamra ( némi térités ellenében persze) olyan hősöknek, akik kitartanak a végsőkig :) Dagon szerver. -
Deadman #4685 35-50%-al na. -
Deadman #4684 Hát, nagyjából ellentétben azzal, amit igérgettek a nekróknak, a mért eredmények szerint kb 50-al esett a dps-ük, értsd: van olyan dot-juk, ami már akkorát sebez csak, amit a normár hp regen ellensúlyoz. -
#4683 AoC van sry :y -
#4682 Hy! Trial kulcsot lehet vhonnan szerezni? -
#4681 biszt készülj az sc2 re !!!!! -
Bhalage #4680 Update Notes
Player Characters
Necromancer
>>We always hated you.We tried to give you a hint by making you one-shottable by all other classes.Why the hell do you stick to your necromancers anyway?As a punishment of your crimes,we are now decreasing your dps to a less than all other classes.Our specialized torture team is working on a patch to make your class even less playable.
:G
ha vissza is jövök reroll lesz. -
bajsz #4679 sajnos nem tok nagyon angolul:
Deadman elmondanád miért rossz ez a peccs röviden? -
Deadman #4678 Hivatalos peccsnótsz:
Peccsnótsz :) -
Deadman #4677 ÁÁÁ, most nézem, véééégreeee:
* Heroic Defense Rating has been renamed Defense Rating (Heroic)
YEEEEE -
Deadman #4676 Mérésekből, új spellfeliratokból :
Usa fórum
Nekró fórum, számokkal -
#4675 Honnan van ez a patch notes? Devek meg nem raktak ki a hivatalosat addig sztem varjunk vele:) -
Deadman #4674 Még kb két napig van előfizum, akit érdekel 40g (nem ingyen ... ), az irjon : deadman kukac silithus.hu -
Deadman #4673 Megrendeléskor OTP Visával fizettem. -
Deadman #4672 Mondjuk a pvp whinerek beszivják szerintem a tos változtatással, a nuke még nagyobb lett ugye (no cd)
-
Burca #4671 Van itt olyan aki otps webkartyaval fizet es tudott is fizetni ?:) -
Kalinka #4670 tos-ra még nagyobb nerf vár szóval idejében lépsz még :) -
Deadman #4669 Mondjuk eddig is cancelen volt már, de eddig úgy gondoltam, majd visszanézek. -
Deadman #4668 Hehe, fasza peccs, le is töröltem a gamét :)
ecromancer
* Some Necromancer Pet's damage reduced by 20-30%, others possibly increased. Pet damage has been "tweaked" across the board.
* Necromancer's Spell damage reduced by approximately 50% across the board.
* New Necromancer Spell - 1 second cast, 10 second duration, 65% snare, 1 minute cooldown (estimated)
* Lich Form damage modifier increased from 10% to 25%, drain increased, rumors of it having a 5 minute duration. No word on cooldown.
* 8 Pet point's now at level 20, instead of level 70.
* Vile Insight moved from a Friendly Spell to a Hostile Spell, possibly also not working now.
* DTS changed from a % to +magical damage, also possibly not working now.
* Some feats were changed and add minor bonus damage, and most feats now have better tooltip's.
* Necro's have been given a free feat respec in light of all the adjustments.
* The dmg of the reaper and the arcanist is bigger than before, and the arcanist is also attacking a lost faster than before (also, their attack animation of the same as our ice strike now)
Demonologist
* Demo's gained a new ability which allows them now to spawn any gender pet they prefer.
Assassin
* Assassin Kidney Shot has cooldown set to 2 minutes
Tempest of Set
* Tempest of Set spell Storm Field, now only affects 3 targets
* Lightning Strike has lower maximum damage, higher minimum damage, and no cooldown.
-
bajsz #4667 már működik minden. -
bajsz #4666 ok köszi -
#4665 peccselés van , 11 után próbálkozzatok. -
bajsz #4664 nekem is pont ez a problémám.
még van 2 napom amit kiszeretmnék használni erre tessék. -
ReVisor #4663 Azt írja, hogy offline a szerver... ez meddig szokott tartani? -
ReVisor #4662 Nem megy a cucc. Kiírja, hogy download patch information, de nem nagyon csinál semmit (nem megy a csík sem), s nem lehete elindítani a játékot.
Ilyenkor mi van? -
Arwenke #4661 Nincs. -
#4660 van aki FoD-en farmolja bossokat az erdőben 5s-6s/kopp -
#4659 Van a játék dobozában mellékelve buddy/guest pass/serial/key? -
Sanca #4658 Vki lvl 80as tudna mondani tippet hogyan lehet leggyorsabban goldot farmolni? Kene egy gyorsabb lo:)
Az AoE-zas nem rossz, de nem is tul jo, hallottam vmi szurke epic quest farmolasrol, errol info? -
#4657 Mert majd lesz. :) -
#4656 Hmm akkor miért írják hogy támogatja?:)