Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ventura82
Lehet jobban megérné Timecardot venni hozzá? link

[HUN]Crassus
FONTOS infó aki esetleg nem tudta: a gyûjtögetõs anyagokat 11%-on tudod "learatni" /bányatárna,növényszedés stb./ 1 percenként 2%-ot növekszik/respawn-ol/ és minden 10%+1 kinyerhetõ cumó.Szóval 100%-on 10 ércet bányászol ki egy tárnából stb....

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

BEAST
Eve onlinenal viszont nincs is kulon EU es US server...

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

1 Acc.-ra nem mehet a 2 sz.tem(külön természetesen igen)..

[HUN]Crassus
a wow-al az a gáz,hogy néha érdekes a fixálás...meglett ígérve,hogy NEM lesznek seller teamek arénában erre bemegyek kis palámmal haverral 1600-os ratingen /s1 ben neki+nekem is/ jön a full s3 vállasos+fegyós csapat,megbaxnak 30 sec alatt és zimm -18 pont.....köszönjük:S
ki is kapcsoltam a picsbe a 3.!!! ilyen után:/

Bízom benne, mert ígéretes játék. Köszi szépen!

Rage47
na errõl nem tudtam, lehet itt is van ilyen, majd vki még felvilágosít biztos😊
Pl. EVE Online lehet USD-s timecardot használni. Ott is tö9bb ha euroban vesz az ember, de nincs lekorlátozva a lehetõséged. És sok ehhez hasonló gondolkodású MMO van.

Rage47
más MMO-knál is ennyi a díj
Na akkor ezek is lehúznak minket. Más MMO-knál érdekes módon nem.. Akkor kuka ez is. Utálom az ilyen "kapzsiságot".

Rage47
15euro, mert euro-nál van adó
Köszi, még annyit, hogy EU-ban mennyi a díja, mert GBP-ben 13-at írtak és ez elég ijesztõ (4000 ft) az amerikai 13 USD-hez képest, ami 2300 csak.

Rage47
én úgy tudom, hogy EU verziót csakis Euro-val lehet fizetni. US verziót meg USD-vel.😊 szal nem lehet összecserélni sehogy õket, szervereknél sem.
És ha Amerikai verziót veszek, tudok vajon EU-s szerverre logolni? Illetve EU-s verzióhoz lehet majd USD-s gamecardot használni? Ha nem megoldható a dolláros fizetés, hagyom. Tudom olyan kérdések, amikre talán még nincs is válasz, hiszen EU-ban nem jelent még meg, ha jól tudom.

Rage47
euro-ban kell fizetned
Kérdés: Ha megrendelem angliából, tudok majd dollárban fizetni? Mert ugye a dolcsis havidíj majdnem fele annyi, mint az EU-s.

Hamed
Lehet lesz komoly reward, pl. x tulelt ostrom utan ilyenolyan extrak, de en azt is elkepzelhetonek tartom hogy inkabb presztizs erteke lesz ki ural pl. egy kozponti helyen levo battlekeep-et.
Wowban pl sokkal nagyobb elismertsege van a pve progressnek (a csokott pvp rendszer miatt), itt jo lenne ha a guild izles szerint pve vagy pvp-ben is hasonlo "karriert" tudna befutni. Es legalabb akkora respektje legyen egy jo pvp guildnek mint egy hc raider csapatnak.

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Laza
Majd meglatjuk. Legalabb a 80-as szintet ki akarom jatszani, mintha csak vegigvinnek egy offline jatekot 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Hamed
Hat nemtom..

Wow nekem is szivem csucske volt, de ha ez hosszutavon le tud kotni + jo support lesz hozza nem hiszem hogy valaha meg wowozni fogok.

Igy elsore eleg durvanak tunik ez a jatek. Asszem csabitgatnom kell regi cimbiket😊)

\"Csak egy szimpla forma, aki nem szívja orrba\"

Rage47
áh biztos nem lehet, másik email is kell gondolom, szal így nem lehet 10+30napot csinálni😄
Rage47
olyat lehet csinálni, hogy buddy key-t is én használom fel, meg a free 30 napot is?
Laza
A guildek egymas elleni harcanak mi ertelme lesz? Lesznek valami rewardok?
Honnan lesz azoknak cuccuk akik csak erre gyurnak? Professionokbol?

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Mai napig dongeti a heti eladasokat USA-ban, minden heten/honapban az elso 5-ben van (vagy az elen), es hamarosan jon az uj kieg.
Nem tennek en ilyen felelotlen kijelentest 😛

En is rohanok vissza amint jon a WotLK 😊

Can other players attack our city?
No, rivaling player guilds can not attack your city in the PvE regions. We came to the conclusion that it would not always be entertaining to have your city attacked by other guilds when you've spent such a long time building it up. Instead, computer-controlled enemies will be more than happy to invade your settlement. Once you start building your own player city, computer-controlled characters will start making a city not far from yours. You will see their structures appearing over the course of days and weeks, and once they've made the barracks they will start producing soldiers which they can then use to launch an attack on your player city.

Nekem ez új volt, vagyis a pve zónában lévõ várost npc-k fogják támadni.

ha más nem köv wow kiegig jó lesz ez .

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

bodesz
sztem wow marad bõven a topon max majd who nyomja le azsem biztos még hiszen jön wotlk és azt sztem aki eddig wowozott tuti kipróbálja és nemlesz sok kedve who val újrakezdeni bár kitudja majd milesz

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Rage47
hát ez még nem biztos... sztem korai kijelentés
A WoW-nak leáldozott a szerencsecsillaga.

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

[HUN]Crassus
jaja egy rakat WOW-os guilddel /nagy nevekkel!/találkoztam én is!Még Mythical Honor-t is láttam......

JohnnySmith
Ha ma feladták akkor szvsz hétfõ-kedd magassága, de bízzunk a péntekbe 😄

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

Sziasztok.

Egy gyors kérdés,bár biztos le volt írva már 1000-el 😄
Ha a game.co.uk-rol rendelem meg a gamet akkor a full dobozos verziót dobják postára nekem és nem egy cd key jön + egy letöltési link.
Szállítási idõ kb. mennyi lehet?

Nekem is feladták már ma. 😊 -sõt mindenkinek akivel beszéltem

nemmondod hogy már fel is adták a gamet........
Laza
Gyorsak voltak ma a game.co.uk dolgozoi.
Tegnap este rendeltem meg a jatekot, reggel beveteleztek, delutan mar jott a level, hogy postara adtak 😊

Kaptam egy Drinking Cape-es emailt, de sem a bétában nem voltam se a játékot nem vettem meg <#idiota>

BEAST
Szerintem igen, eleg sok olyan guild indult ezen a serveren akik mas jatekokban a legjobbaknak szamitottak, majd kiderul kik csatlakoznak meg mas serverekhez 23-an.

"Beware of the blindness of those who would follow, and the damnable lure of those who would lead."

Sáska
Van gamecard...

Magh
Szerintetek a Fury megmarad majd a fõ PvP servernek?

Sebezhetõek-e a játékban a party-, esetleg guildtagok véletlenül avagy szándékosan? Vagy se így se úgy?
AoE sebez mindenkit, aki hatókörön belül van, vagy csak a mobokat, ellenséges karaktereket? /pl partitagokat nem sebzi?/

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Az EA szerverek mar futnak, de 23.án tudsz menni azokra is, meg indul majd meg jopar uj is.
Ha van mamutos elõrendelöi kodod akkor elvileg kapsz mamutot jah.
Pvp mindenki ölhet mindenkit, de nem vészes a dolog, a legtöbben le se szarnak, akkor van csak gaz ha vmi vérpisti jön szembe, illetve ha ritkan popoló quest mob felé közeledsz, és várják már páran. 😊
Nincs horda/ally mint wowban.

PVE - Dagon
PvP - Fury
RP-PvP - Aquilonia
Sziasztok!
Pénteken ha megjeleni ktud nekem adni majd vki 1 trial key-t? Nekem is teccik a game csak megszeretném nézzni milyen mielött megveszem

Köszönöm
Ferro_TwL
Olvasgattam a neten a gameról, hogy kicsit képben legyek, remélem péntekre megjön, de van pár kérdésem:
Pénteken 23-án nyitnak a serverek igaz?
Ehhez a pre-order cucchoz jár valami spéci mount (mintha valami mamumtról olvastam volna)?
A PvP serveren, ha jól értem,a városokon kívül mindenhol mindenki üthet mindekit és nincsenek frakciók se?
Melyik a PvP ill. PvE server ahol a magyarok gyülnek?

Elõre is kösz a válaszokat.

\"I am scissors. Paper is fine, nerf rock.\"

TDC Geronimo
Jaja most aktiváltam 😊

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

"az elhangzottakból itélve a conanban alig van pve endgame tartalom"
Van itt bárki is aki már látta a lvl 80 tartalmat? Mert akkor álljon elõ és meséljen. 😊
De van jelenleg 10db insta amihez lvl 80-as kari kell, ebböl ha 2 raid insta, már pont annyi van mint wow-ban volt induláskor. Ha meg wow US-t nezem ha joltom ott indulaskor meg csak onyxia volt, és BWL is csak megjelenés után 1 évvel jött. De persze ti elvárjátok hogy már megjelenés elött 1 héttel az EA kliensel 10 különbözö 24 fös raid instaba mehessetek epixet vadászni. Különbön pörög a fórumra a fuj nincs is end game pve a játékban. Ha pedig véletlen hasonlo szintü lesz a pve insta mint wow-ban, akkor meg majd azért sirtok mert azt az x db raid instat csak a szerver 1% tudja végignyomni és hogy leszarjak a casualokat. Bááh ettöl kitudok akadni, mi lenne ha jatszanatok a játékkal, és nem csak morognatok mindenért totál látatlanban. 😛
Ugy kell hozzáállni a játékhoz, hogy wow szintü pve contentet kapunk, L2 szintü siegekkel. 😊 Aztan akkor nem lesz para, nem itt azon rágodni hogy mi lesz majd akkor ha...
De nyugi leendõ guildtarsaim a heten elérik a 80-at, aztan akkor talan több kiderül mi vár ránk. 😊

Csuszkálás meg csak azt zavarja, aki ugy játszik, hogy csak azt lesi mikor csuszik a kari, aztan 2 combo között visitja jaj ott csuszott a kari.
Én rohadtul nem ezzel foglalkoztam, és nekem fel se tünik hogy csuszna a kari.

Bár lehet bennem van a hiba, hogy csak jatszom, és élvezem, nem pedig a hibákat keresem folyamat. 😊
Torzonborz
jó a béta csak tele van szeméttel. 41 gb a mérete nálam de müxik. majd ha meggyün dvd nyomok reinstall addig inkább játszok.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Jah enis kaptam.
Btw beta kliens jo vagy fel kell patchelni a masikat majd?

Lera,Dynn,Zulgron

nekem ha megvan a 30 fps, akkor már nopara.
minden max gondoltam, hogy nem fog menni, azért ez mégse egy wow engine, de ha csak 1-2 helyen kell kurtitani a beállításokat, illetve hoz olyan grafikát, mint amit psychedelic, crassus, gatyo és a többiek idelinkeltek képekben, akkor már happy leszek...
gépet bõvíteni valahogy most nem akarnék, még fél éves sincs -.-

Torzonborz
hopp kaptam mail benne drinking cap kódot. másnak jött ?

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Elég kemény bugok a csúszkálás? Mellesleg ez sincs nálam jelen zavaróan nagy mértékben!
Endgame pve tartalomról meg még nehéz nyilatkozni. Ezt bármikor lehet bõvíteni is!

Torzonborz
Igen , VG január óta pihin van. Kár érte 😞

pve-re ott a raid. ami még kérdés hogy player city-t npc-k fogják e támadni néha vagy sem mert ugye ilyet is ígértek .ez is jó móka lenne. na meg pve-n is van pvp borderben mi arra is pályázunk keményen.