Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na, közben kiderült, amint megjön a játék es beírom a kódját, akkor kapok +10 napot a +30 mellé.
Egyébként most jött cdgalaxis levél, holnap már jön is a collectors. 😊

ja, assassin leszek, eldöntöttem...
már csak a game hiányzik -.-

én azt nem értem, most miért drámázik itt kb. szaros ~1000 huf-on?
akinek futja rá, hogy megvegye a gamét, annak nem hiszem, hogy gondja lesz abból, hogy kifizesse a havidijat.
akinek meg nem futja rá, hogy megvegye, annak meg byebye, drámázni tök felesleges itt hülyeségeken.
szerintem...

Fogalmatlan vagy sajnos, olvasd újra, fogd fel amit írtam, meg amire Laza rá próbált vezetni az US-EU különbséggel kapcsolatban. Ellenkezõ esetben lehet máshova menni a bugyuta "rohadt pénzéhes cégek, miért nem a két szép szememért fejlesztik a játékot" típusú dumával.

várom már énis a játékot😊 most is belogoltam wow-ba de fél óra után meguntam. én azóta jáccok a wow-val amiota megjelent😊 a héten olvastam az Aoc-ról és azóta vhogy a wow nemköt le.
Laza
De lehet hozzaadja az EA-hoz, es akkor osszesen mar 40 naprol beszelunk.
Vagy az aktivalas pillanataban felulvagja az EA 10 napot, es onnan indul a 30. Majd kiderul, engem ez a veszely nem fenyeget 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Az a baj, hogy nem fogod fel amit irok.
Legyel szives ujra elolvasni, majd utananezni, hogy vhaly az EVE Online melyik megoldast alkalmazza a ketto kozul. Nem lesz nehez kitalalni.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

[NST]Cifu
A Frozen Hatred sebzése relative kicsi most olyan 20-akat ütöget, viszont ez a pet bizonyos százalékban jelenik meg minden castolásra, volt hogy három ilyen kék szörny követett. ^^
A mutilatorok 15-16 körül olyan 15-20-akat ütögettek, de elég gyorsan, és minimális esélyük volt, hogy egy kis plusz sebzést okozzanak. Most Corruptorjaim vannak, ezek úgy 15-30 között sebeznek így LvL20-on, ami nem sok, de ugye már három van belõle, és ráadásul egy DoT-ot pakolhatnak fel, amire rá is lehet rakni Feat-bõl.

Megj.: én a petek sebzését is növeltem Feat-ekbõl, tehát ez már a növelt sebzést takarja.

Mindent összevéve a sebzés egy decens részét a petek végzik el, tehát nem rossz dolog, ráadásul mana független, tehát akkor is adok le vele sebzést, amikor a mana poolom már csont száraz.

A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!

Idézet EA hírbõl :
"This fee includes 10 days of game-time as well as the digital download of the client. Hurry though, because the Early Access is only available while supply lasts!"

Ja, de az már a ténylegesen megvett játékhoz jár, nem ugyanaz mint az EA, szerintem. 😊

[NST]Cifu
Nem volt rossz, csak kicsit hülyén nézett ki, hogy pl. Jabba palotája körbe volt építve teljesen...

Pl.: EVE Online. Lehet. Pl.: 2Moons. Lehet. Van még jó pár. Sorolhatnám...

Laza
Nem lehet ezt a tobbiben sem. A legtobb MMO-nak kulon USA es EU (stb) divizioja van, nekik fizeted a lovet is.
Azt mar Te dontod el, hogy USA vagy EU szervereken jatszol.

Ha pedig nincs igy szetcincalva, akkor mindenki egy helyre fizeti akar kulonbozo megoldasokkal.

Laza
Gondolom mikor hozzaadod a jatek kodjat, akkor 30-nappal megnoveli a jatszhato idot.

De könyörgöm a többi MMO-ban miért lehet ezt "megkerülni". Veszek USD-s GTC-t aztán használhatom akárhol, akármilyen verziójában a játéknak. Másrészt a 20% az 3 USD lenne, nem pedig 8, ugye. Továbbá ha már európai, tehát belsõ szoftver miért mi fizetünk többet és miért nem azok akikhez exportálva van? Ezért mondom én, hogy EU-t lehúzzák még az EU-sok is.

Early Access mellé járt 10 nap játék, így elvileg nem csak holnapig lehet vele játszani, hanem 27-ig.

Torzonborz
EUban rájön még a 20%os VAT . ez van.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Te szerencsétlen, ha a kínából hoznád a gázt, akkor azt fizetnéd. De a szoftvernek oly mindegy. Így is úgy is a norvég szoftvert veszed meg. Miért kell az ameriakiknak 15 USD-t fizetni (annak ellenére hogy oda ez export ha már határokat nézünk) és Európaiaknak meg 23USD-t? A legtöbb MMO-knál ez nem gond, ha akarok USD-ben fizetek amerikai árat.

Laza
Nem, a betara jelentkezoknek.

Magh
A drinking cape nem a CE mellé jár?

Magh
Lemarad ez is, néha el is tûnik, de mivel a sebzése gyakorlatilag nulla, nem nagyon érdekel. A buff legyen meg, kész. Ami zavaró, hogy nem igazán reagál a parancsokra, egyszerûbb megölni és recastolni, mint visszahívni.

A Necro petek hogy sebeznek? Inkáb a nagyobbak érdekelnek, már láttam több Frozen Hatredet, ezek mekkorát ütnek? Mert az én petem sebzése tényleg nevetséges, 3 másodpercenként elereszt egy 10-20-as lángot, meg felrak egy kb. ugyanennyit sebzõ AoE seedet, mikor a main nuke spellem 2.5 sec + 150-400 damage. Nagyon kíváncsi vagyok a Havoc végén lévõ Pact of Earth Walking featre, ami elvileg durván mgnöveli a pet képességeit.

Laza
Nem volt az annyira rossz ... en Pannonia falu lelkes lakoja voltam 😊

[NST]Cifu
Az EA kulcsal csak addig tudsz játszani, amig az EA tart. Holnaptól már csak a rendes kulcsal van lehetõség a játékra. Nézd meg az Account Manager oldalt.

Laza
Jah, akkor ugy lesz kb, mint EQ2-ben a szoba volt?
Vegvetted, es kaptal egy instance szobat, itt meg kapsz egy instance teruletet.

Torzonborz
külön instancolt területen lesz player city.

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Kaptam új kulcsot.Nemtudjátok mihez??

[NST]Cifu
Nem, elõre megszabott helyszínek vannak.

Belegondolva ez jó megoldás, emlékszünk arra, hogy SWG-be mi lett annak a vége, hogy bárhova le lehetett rakni az épületeket...

Jacek
Nem! hanem ugy mint a Vanguardban peldaul, helyek vannak ahol megveheted a telket.

Laza
Kivancsi leszek hogy alakul majd a max szintes world pvp, amikor mar mindenki kb egy 1-2 teruleten lesz 😊

A guild hazak/varak epitese ugy lesze mgoldva, mint az SWG-ben volt, hogy valamelyik videken barhol ledobhatod a kis epuletedet?

[NST]Cifu
A Demo petek kezelése mennyire mûködik? Necronál általános probléma, hogy a petek kilométerekkel lemaradnak mögöttem, és olyan is volt, hogy egy mobra ráküldve a három Corruptort kettõ nyílegyenesen elindult a mob felé, a harmadik kb. 90°-al másig irányba lódult meg, majd kb. 60-70 méterre egy vargabetüt leírva rájött, hogy végülis rossz irányba tart, majd elindult a mob felé, ami persze ekkor már halott volt. 😊

[HUN]Crassus
erre lettünk figyelmesek tagnap haverral Funcom elõfizetõi oldalon:

Your Products

Early Access: Begins May, 17th 2008, The Drinking Cape, The War Mammoth, -->!!!Age of Conan!!!<--

közbe még ki sincs fizetve ugye csak a 3k😛 mondjuk biztos nem a FUll verzióra gondolnak,de mivan ha igen és símán letöltöm ha kijön?😄

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

Laza
Nem mondtam hogy fikaztad, csak arra irtam, hogy szerinted lealdozott neki 😊 az eladasok szerint nem mostanaban lesz az 😊

En is ki vagyok ehezve az ujra. Mar 2007 Juli ota nem WoW-ozok.
De ami azota jott, mind csalodast okozott, kezdve a LotRO-val folytatva Tabula Rasaval. Hiaba, nem kepesek azt a 'minoseget' masok osszedobni. Es nalam a minoseg nem a csillogo-villogo texturat jelenti, hanem azt, hogy ugy erzem mikor bent koricalok, hogy ott vagyok, a resze vagyok, nem csak egy maszkalo polygonhalmaz kering a talajnak nevezett textura felett (nem veletlenul a Zelda jatekok az orok kedvenceim a 20+eves jatekmult alatt 😊)

Most majd ezzel probalkozom be, aztan ki tudja.

Laza
Ez nem igaz, mert nekem mar jon postan 😉

Az elsõ jó hír a mai nap :
"Tradepost NPC traders are now activated again" 😊

Forrás : Patch Notes 1.1.2.3

Magh
Tényleg nagyon kultúráltak a PvP serverek! Néha akad persze egy-egy (többnyire orosz) hülyegyerek, aki nála tíz szinttel kisebbeket gankel a respawn pontokon, de rövid idõn belül elhullanak, aztán valahogy nincs kedvük ott éledni 😊. Nem meglepõ módon ezek mind halálosan bénák, többször vágtam le 30-asként 42-es barbárt, conqerort, annyira nem tudtak játszani. Vagy pl. még egyszer sem ugrottak rám, mert egy kósza AoE miatt a hülye petem elkezdte õket támadni.

Nem fikáztam a WoW.ot, csak szerintem, és sokan mások szerint már nem nyújt annyi élvezetet, mint a megjelenésekor. 3 évet játszottam vele, fél éve már be se léptem. Sok barátom van ezzel így, és nem hiszem, hogy az Age of Conan, vagy bármilyen más játék "kudarcélménye" után valaha is játszanék újra a WoW-val. Tõbb hónap kihagyás után újra próbálkoztam vele, de az élvezet, amit okozott, csak 1-2 hétig tartott, utána ugyanolyan unalmas, és céltalán volt, mint amikor, amiért abbahagytam.
Most meg itt az AoC!! Teljesen új világ, amit fel kell fedezni... teljesen új karakterek, más képességekkel, tulajdonságokkal. Engem már a karaktergenerálás is lenyûgözött, amit a WoW-ban igen szegényesnek ítéltem meg. Itt igen nehézkes két teljesen egyforma playert csinálni, ott meg egyre-másra szaladgáltak a lilahajú gnómok, akiket csak a nevük alapján tudott az ember megkülönböztetni, mert high-end szintem még a ruházatuk is tökugyanolyan volt.
Szóval nagyok az igényeim, s talán mások igényei is az AoC-nal, és más MMORPG-kkel szemben, mert a WoW után ki vagyunk éhezve valami újra, szebbre, jobbra! Talán most megérkezett végre...

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Soxor csináltam ilyet. Elõszõr a trial aztán rá a normál key😊 igy nyertem 7-14 napot ingyen. És a játék mellé kapott trialt használtam mindig gond nélkûl.

[NST]Cifu
Egy kis összegzés addig is.

+Nagyon hangulatos és szórakoztató az Tortage éjszakai questsorozat, jól fel van építve, és tényleg lehetõséget ad arra, hogy az ember kiismerje a kaszt dolgait.
+Khemi tiszta arab kikötõváros hangulat, a bazársoron mondjuk lehetne nagyobb tumultus, úgy lenne igazán élethû, de egyébiránt hibátlan. 😊
+A grp-ban való haladás kellemes, ha megszokja az ember, már sokkal kevesebbszer hagyja el a társait.

-Sajnos Kopsche Province-ban már akadt jópár erõsen töltetelék quest, hozz 10 krokodilfarkat, másik questben 5 skorpió farkat és kobra szemet... Szerencsére pár quest még mindig jól össze van szedve, de az arány a szórakoztató/töltelék questek között negatív irányba mozdult el. 😞

*A Nekro-val grp-ban haladni egy nagyságrenddel szórakoztatóbb, mint szólózni, 3-an összehúztunk 6-7 velünk kb. egy szintû mobot, és lazán le lehet nyomni õket. Ugyanakkor továbbra is az az érzésem, hogy ez jelenleg inkább a melee játéka, berongyolnak, és 2-5 másodperc múlva fekszenek az NPC-k, alig van idõ egy-két varázslatot kisütni.
*Meglepõen sokan szólóznak az "új" (nekünk új) területeken is, alig találkoztunk egy-két olyan összeállt grp-al, mint amilyen a mienk volt. A PvP visszafogott volt, akadt egy-két ember, aki például a Kopsche Province-be érkezõket támadta be a kikötõvárosba (figyelem, egybõl PvP terület!), illetve a questelés közben támadtak be minket összesen kétszer. Egyikük egy 27-es ToS és egy másik alkalommal egy 23-as Barbár(?) volt, mindketten elég gyorsan megfeküdtek, valószínû, hogy õk voltak ennyire bénák, mert a ToS például összesen 70Hp-t tudott lesebezni rólam, pedig õ támadott be.

Magh
Itt egy kép arról, miket produkál a játék 1680-ban a kevés VGA memória (320M😎 miatt: > kép<. Látszik, amint tõlem pár méterre már a minimálfelbontású mipmap virít, gyakran csak akkor cseréli le, mikor már rajta állok, közben a távolban mindenféle tereptárgyakon figyel a nagyfelbontású textúra.

Tudod, hogy ezt a szöveget vissza is lehet fordítani? Azok magasztalják fel akik egy kisebb atomerõmû árát költötték gépfejlesztésre a játék miatt, és meg akarják gyõzni magukat, hogy nem dobták ki a pénzt az ablakon 😊.
Én egyébként nem húzom le, a béta alapján nagyon korrekt játék lesz, látszik a belefektetett rengeteg energia.
Na ne tegyél tönkre ilyen butasággal, azt az összeget fizettetik ki amit hajlandóak a vevõk kifizetni. Én meg nem az amerikait, hanem a kínai havidíjat akarom kifizetni, ja és nem csak aoc-ban, hanem a gázszámlában is, ja meg úgy akarok adózni, ahogy a Kajmán szigeteken adóznak. Kapzsiság? Nem a két szép szemünkért fejlesztik a játékot, hanem bármilyen illúziórombolóan is hangzik az eredmény miatt.

Na tessék, kezdés 10 órakor... Ma még hányszor halasztják? Egyszer vagyok szabin én is...

[NST]Cifu
Visszatérve a látótávolság, eltünõ/feltünõ NPC és játékos dolgokra.

A lentiek a következõ HW-n készültek:
AMD A64 X2 4400+ (@2450Mhz), 4Giga ram (32bites Vista miatt csak 3 használva), GeForce 8800GTS 512Mbyte (G92, @770/1070Mhz, Forceware 175.16 WHQL)

(a képek a galériába lettek feltöltve a méretük miatt, és emiatt nem rakom közvetlenül be a fórumba):

Grafikai beállítások 1.
Grafikai beállítások 2.
A fenti beállításokkal Khemiben, bal oldalt a mólón nem látni senkit...
...pedig mint látható, NPC-k és játékosok is akadnak azért szép számmal.

Nem betöltéssel van a probléma, mert ha eltávolodok a tömegtõl, akkor eltûnik, ha ismét közelítem, akkor ismét feltûnnek.

Kíváncsiságképpen max.-ra húztam mindent, de semmi sem változott látványosan, csak néha kegyetlenül belassult, ellenben Kopsche Province-ban már furcsa dolgokat csinált. Volt, hogy gond nélkül láttam a ~500 méterre lévõ játékosokat is, ellenben máskor meg ismét csak akkor láttam meg valakit, amikor már majdnem nekimentem. :S

Drivercsere tegnap megvolt (Forceware 175.70 beta), de nem befolyásolja. Asszem marad az, hogy elkezdem lebutítani, hátha az segít neki...

Es ha elcserelem haverral a kapott buddy key-t(elsonek azt haasznalom fel),es a lejarta utan aktivalom a jatekot?
Akkor se m1?

Azt azért figyeld meg, hogy csak azok az óccsójánosok húzzák le, akik leginkább magukat akarják gyõzködni, hogy szar és nem akarják megvenni. Egyszerûbb megideologizálni, mint azt mondani, hogy nem fér bele a költségvetésbe. 😄

Engem az se zavar ha 6kor lövik le a szervereket, ha szólnak elõre, mert akkor úgy tervezem a dolgaimat.
De ha egyszer azt mondják, hogy 6, aztán azt hogy 10, aztán reggel 4 lesz belõle...
Nagyon remélem, hogy ez nem a játékosok sírása miatt történt így, mert ha ennyi sírástól már meghatódnak, akkor már elõre félek a "nerf!" sírásoktól. 😊

Azt értem, gondolom ezért tolták el 6-10-re elõször. 😉

Torzonborz
gondolom sokan sírtak - jogosan - hogy nem fõmüsöridõben kéne lelõni a servert...

A pontosság nem erénye a Funcomos srácoknak, elõször tegnap 18-ra írták a szerverleállást, utána 22-re, aztán most látom, hogy ma 4 óra lett belõle. 😊

Mr_no_NaMe
Vazeg 1 hónap alatt úgyis megunod akkormeg nemtökmind1? 😄