12274
Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
-
Hoz_Hun #4775 Na jó, de azért az nagyközönség többsége sem "autoversenyző" és végül is ők fizetnek az "autopályáért". Én szeretem az egyszeri emberek véleményét is, akiket még "nem rontott el" más játékok tapasztalata. -
#4774 félreértesz, szakujságírónak én hancut nem tekintem, de pl a game star os arcok már igen, van tapasztalat ott rendesen, teszter számomra nem a minimum tapasztalattal rendelkező gamer, hanem az igazi öreg motoros aki 2 óra játék után érzi hogy jó 1 játék vagy sem, jogsit is kaphat minden hülye de attól még nem lesz autóversenyző xD A játékfejlesztők meg azért elismerik 1más sikereit, mint ahogy a wowosok sem mondták hogy az aoc béna hanem más, ez azért sokat elmond... -
#4773 nna csak rinyálnom kell és máris megy :D -
#4772 nekem leginkább az FC kommunkiációjával van gondom. alig reagálnak vmire. most is már mennie kéne a servereknek de nuku info hogy mé' nem megy. alapesetben nem izgatna de most spec itthon vagyok így érdekel.
amíg nincs számomra jobb - Darkfall - addig jásztom ezzel . -
Chris #4771 Szakember? A játékfejlesztő az a szakember, aki szerint mindig az a legjobb, amit ő csinált, ergo ha az ő véleményében bízol akkor mindegyik létező játék jobb a másiknál. A teszter az a szakember, aki akár bármelyik csak wowot látott ember is lehet, ergo a wildor is lehet ilyen szakember. A szakújságíró bármelyik előbbi kategóriába tartozó szakember lehet, aki a "nub" meg a "pwn" szófordulatoknál akár egy árnyalatnyival is többel rendelkezik (lásd és értsd: akár Hancu cikkét az indexen, akire a szakújságíró kategória ráillik, sőt a nagy átlagnál sokkal jobb stílusban is ír, de akár fejen is állhat írás közben, akkor is a szubjektív véleménye fog megfogalmazódni a cikkeiben). Akkor most nekik hiszünk vagy magunknak? -
#4770 jah és hogy én miért játszom ezzel?:)
hardcrendszer, ami végre télleg élvezetessé teszi a sima qést is a comborendszer és autoattack hiánya miatt, leendő siegek, ami itt nem csak ködös ígéret, mivel mindenkinek van már tier akárhányas keepe szinte, nem egy leendő kiegről beszélünk..szép grafika és bárki bármit mond, látok igyekezetet a fejlesztők részéről akár pecs formájában is..
Az az igazság, hogy aoc után nemtom mi lesz a sima autoattackos mmo-l, nekem már tuti nem jönnek át ezek után..
-
#4769 jogos, igazad van^^ amúgy nekem is kivan szedve az OOC -
Chris #4768 Én meg nem röhögve, hanem csodálkozva figyelek. Ha vki ilyen biztos magában és tudja, hogy mennyire leköti és mennyire tetszik neki a játék akkor miért foglalkozik olyanokkal akiknek meg nem? Ha jól sejtem senki nem kap jutalékot az eladott darabszám után, hogy fogadatlan prókátorként védje... akkormeg? Csak két dolog lehet, nincs meg az előbbi biztossága a játékban vagy képtelen az építő jellegű beszélgetésre vagy vitára. -
#4767 hagyd a francba, felesleges tépni a száját az embernek.
aki megy megy, aki marad marad, marhára leszarom.
Egy nagyon jó példa, tegnap csináltam egy új karit mondom megnézem milyen, tortage-be az ooc szétspammelve debilebbnél debilebb emberek által, hogy tudok létrára mászni, ez a wow úgy volt, ez itt is így van, ez szarabb mint a wow, ez jobb, ez a klassz kicsit más és wtfpown faszságokkal. kb 3/4órát bírtam aztán kiszedtem inkább az ooc chanelt a láthatóságból mert vicc. Jön a wow-s áradat és nemtudsz vele mit csinálni, csak reménykedni nagyrésze hamar visszamegy a repufarmjához wow-ba:-)
Már írtam itt, de leírom még1er: Wow-ba béta indulás után semmilyen enf contetn nem volt, a pvp szerveren mikor már növekedtünk az élesbe (usa bétától toltam..) arathiba vagy hol rohangált 300 ember a humán és horda falu közt, nem volt pvp reward se pont, csak szimpla gank...
Ezt sokan elfelejtik, de semmi gond, lehet visszamenni a 6 négyzetméteres arénába instadeath-lni vagy felhúzni a kövi reput a kövi instához.:) -
#4766 ja és félreértés elkerülése végett, nem én vok ilyen okos, de kipróbáltam DaoCot nem véletlenül, és hallgatok a nagyobb tapasztalatra -
#4765 ennyi szerencsétlent lol -.- Nem a bugosságról beszélek hanem a játékok összességéről, szakember nincs? a Játékfejlesztők kik? A szakujságírók kik? A teszteterek kik? Semmi komoly bajom wowwal én is wowoztam de az öregmotorosok tudják hogy a wow nem lett olyan mmo mint a DaoC aki DaoCozott tudja miért aki nem... A wow népszerű mert iszonyat könnyű, 1xű, csak arra lennék kíváncsi normális mmoban hányan játszanának abból az állítólagos 10 millióbó. WilDor te meg tapasztalj még kicsit, WoW megjelenésekor kicsit szar volt, vagy nem? Ugyan ez a baja minden mmo nak ha kijön... és nem a bugosságról beszélek még1x kiemelnél vagy megértitek vagy nem, és nem az ízlésről beszélek, de mind1 majd akkor beszélünk erről ha értitek mit írok bocsi -
#4764 :-((( -
Evetkemano #4763 Röhögve figyelem ezt az állandó összehasonlítást :D Nem mindegy kinek mi tetszik? Aki nem akar vele játszani az húzzon el nem kell sipítozni órákig,hogy milyen szar,semmi nem kötelező nyomja meg az X-et és csá :S Attól még másnak tetszhet.Én játszom vele,játszani is fogok míg az fel sem merült bennem egyszer sem,hogy wow-ozzak.És miért?Mert izlések és pofonok különbözőek :) -
#4762 Milyen szakember? :D Hagyjál már hülyeséggel, ez nem ilyen egzakt tudomány, hogy mérni lehessen melyik több/jobb vagy rosszabb/kevesebb. Azért mert olvastál két hypeolós cikket AoCról, azért még nem lesz benne kevesebb bug, és nem is lesz benne több tartalom. Olyan amilyen, ezt tudni kell a helyén kezelni. Egyik mmo se volt kevésbé bugosabb kiadás után 1 hónappal, még a daoc és a wow sem. Páran finnyáznak, páran türelmesen várnak. Majd meglássuk mi lesz, oszt jó napot. -
WiLDoR #4761 ja, lehet, hogy merci jobb kocsi, csak éppen sehova sem mész vele, ha nincs benne motor, hiányoznak a kerekek, meg a fél kasznit még fel se rakták.
a különbség annyi, hogy a randa ladával el tudok menni akárhova, mig a csudaszép mercivel talán majd egyszer... apró, ámde elég jelentős különbség... -
#4760 nekem semmi amíg nincs a gépemen -
#4759 nem értem mi bajod a hello kittyvel -
Arwenke #4758 Egy ideig nem fogok jatszani, nincs ra idom es annyira nem is kot le.
Talan majd par honap mulva ujra vissza nezek. -
#4757 ez nagyon nagy:D mi ez a zene alatta?:P -
#4756 2h blunt fatality. Elég beteg -
#4755 legközelebb már a hello kitty adventure lvl 5 ös kitty jön ide és mondja meg mi a legjobb lol -
#4754 lol miről beszélsz? ami szakemberek szerint is sokkal jobb, valamint komolyabb tapasztalattal rendelkező gamerek szerint is jobb akkor hol érdekel 1 olyan ember véleménye aki csak wowozott... nagy tapasztalat... -
#4753 ez rád is vonatkozik -.- -
#4752 xanax a barátod -
#4751 igen mindenkinek más jön be de tény hogy ha neked tetszik a lada attól még a merci jobb kocsi... -
mephisto11 #4750 ezt is fogom tenni!és az a pár ember aki marad közösen megbeszélheti hogy még nincsen kész meg hogy megy vissza wowozni!Tök jó lesz hajrá kiscserkészek kalandra fel...csá -
#4749 nem szar ( najódeee :D ) . szimplán csak nincs kész . nagyon nincs. -
#4748 Ha nem érdekel mások véleménye, miért nyavalyogsz, hogy negatív a felhang...? Olvass másik topicot... -
mephisto11 #4747 ez a topic egy szar!nem áll másból csak 2 táborból!az egyik fikázza a gamet a másik dicséri...és ennyi!szerintem ez a topic azoknak szól akik játszanak és szeretik!én imádom és pont!nem vagyok kiváncsi (rajtam kívül még vannak páran)a nyavajgásra hogy ilyen szar meg sok a bug meg mittomén...kit érdekel ilyen és kész és kurvajó!igen!jáccatok mással... -
acsarkodo #4746 azért ez erős túlzás, távol van ez mindenféle felsőkategóriától, de nagyon. -
WiLDoR #4745 miért, te mit vársz az aoc-tól?
mindenkinek más szimpi és más nem. kipróbáltam aoc-ot, nekem nem jött be, evvan -.-
talán majd egyszer, később, mondjuk fél év múlva...
addig meg szünet -
#4744 nyugi ezt a parafenomén 6.érzékem mondta,egy ideje de a minap láttam a blizz új logója alatt ahogy valaki átscanelte másmilyen képnézetbe ez a dátum volt alatta 28.10.2008... -
#4743 Nem tudom mit vársz attól a kiegtől, komolyan... oO -
WiLDoR #4742 bocs az off-ért, de...
"mindjárt itt a WotLK béta,október 28.-án meg a teljes..."
...ezt az infót honnan szedted?
komolyan érdekelne ^^ -
mephisto11 #4741 jobban mondva ha ujra vennék akkor ilyent vennék....nekem is kéne mamut de már szerintem nem lehet szerezni sehonnan sem...((( -
mephisto11 #4740 szia.mondjuk ez a megoldás!30 nap free game jár mellé+mamut+16 slotos tatyó...ami nem szar dolog!Ha vennék ilyet vennék!Üdv.
http://www.ageofconan.hu/phpbb/viewtopic.php?t=853 -
bajsz #4739 ha megveszed 30 nap free.
a kártya csak július elején lessz. -
ocras #4738 Szevasztok, tudna valaki segíteni? Szegedi lakos vagyok és sehol nem lehet kapni az AoC-t, pedig már nagyon szeretnék vele játszani. Ja, ráadásul bankkártyám sincs úgyhogy kártya is kellene. Tényleg, ha az alapjátékot megveszem abban mennyi játékidő van benne?
Szóval mi lenne a megoldás számomra? -
mephisto11 #4737 sziasztok.segítség kéne!Mamutot szeretnék!Hogyan lehet hozzájutni?hallottam azt is hogy kodot kell venni!de hol és hogyan?Köszi!Üdv... -
#4736 felejtsétek már el a wowot a wow 1 középkateriás mmo!!! az aoc meg felsőkategóriás a Daoc szintjén van eltekintve hogy még vannak gyermekbetegségei, és aki csak WoW ozott és úgy nyilvánít véleményt az nem túl mérvadó