12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Jockey
    mindenki menjen vissza wow-ni aki akar:-)
    Mindenhol wow összehasonlítás megy, vicc
    Ez AOC, 75ös vagyok és még nem grindeltem, pedig állítólag ez egy grind gamma:-)
    PvP szerverek vagyok és néha begankolnak, ez van
    Pvp szerveren vagyok s xp-s közbe pvp-ek a spot-ért, nekem bejön ez van..
    Tetszik agrafika, végre nem rózsaszin bádogemeberek meg úfóruhás warlock-k ugrálnak körülöttem, ez van bejön:-)
    Nyomkodni kell iránygombokat is, nincs autoattack, tudom ez sok other mmo-snak már túl bonyolult, nem baj nekem bejön ez van (mehet vissza aki reggelizni akar xp-s közbe másik mmo-hoz)
    Darkos és szép világ, bejön :-)
    HA elérem 80at mi lesz? Semmi pvp-ek nagyokkal megyek minigame-be a klántársakka, és reménykedem a júliusi pvp patch még faszábbá teszi a játékot
    Mert bírok várni, kb 1 hónap-ja van kint a gamma, sok nyomorék elfelejti minden mmo (köztük wow-is) lószar endgame tartalomal jött ki. Persze mindenkinek az igénye nőtt, csak azt nem értem a türelem miért tűnt el az emberekből. Én wow bétás kezdés után, ha pisztolyt a fejemhez tartanak sem tudnék 1 óránál többet wow-ni, aki tud menjen, legyen a "boldog" 10milla részese:-)
    nekem pvp kell, orrba szájba, uff
  • WiLDoR
    wts humorérzék just4u
  • WiLDoR
    jah, tom' gáz, de én világűrt akarok hódítani vaze
    de tényleg
  • panther112
    LOTR-et feleseleges kipróbálni szvsz. (én megtettem, hiba volt)
  • Seithennin
    figyelmesebben:) odaírta hogy dobozos:P ergó bolti valszeg
  • Stief
    Internetről töltötted? A játékot, és ennek az acc-ját akarod eladni?
  • GamerAdams007
    "mivel a WoW-ot már akkor is csúnyának találtam amikor megjelent"

Szóval te azért játszol egy MMO-val, mert szép a grafikája? Egyébként régebben én is így voltam a WoW-al, pont ugyan e miatt az indok miatt nem játszottam vele, aztán ott volt pár haverom, befizettem én is, és azóta ott töltöm a szabadidőm (kb 3 hónapja). Igaz, hogy befolyásolja az embert az, hogy mit lát, amikor órákat tölt a farmolással, de szerintem ne ez alapján ítéld meg, hogy érdemes-e játszani vele vagy sem. Érdemes kipróbálni minden MMO-t, és csak utána eldönteni, hogy megéri-e elvesztegetni rá az idődet.
  • Denes888
    Én is most láttam :D Holnap veszek 2-őt :D
  • Seithennin
    Elárulom neked hogy az a csúnya gonosz állambácsi pályázatokat ír ki játékfejlesztők számára is akik ezzel élnek is sőt adó kedvezményt is kapnak biztos azért mert sok a politikus játékfejlesztő, és a csúnya állambácsi támogatja az eu s fejlesztői pályázatokat, de szerintem te akkor ne játsz a magyar játékokkal mert hogy vannak, és igen sikeresek külföldön is, először tájékozódj aztán nyisd ki a szád
  • foxxi
    a cdgalaxisban van 60napos feltöltőkártya azonnal!
  • Tatyla
    eladó az AoC accom két kis karival 32-38,dobozos.
    nyíregyháza és környéke személyesen is megoldható 5k HUF!
  • Torzonborz
    tegnap megvolt az első raidünk Kyllikis Crypt-ben. elég érdekes azt meg kell hagyni . néha kicsit kaotikus főleg mikor lag van vagy crashel a zóna. az első bosst is sikerült leverni 3. próbálkozásra abból 2 epic jött sima trashből meg 1 . szvsz a test ütközést is lazán kikapcsolhatnák mert bazi zavaró mikor nagy tömegtől nem férsz oda a mobhoz.
  • Jockey
    hagattá vóna, bőcs marattá vóna
  • BEAST #4962
    koszonjuk emese ;p
  • WiLDoR
    mert a fejlesztésekre szánt pénzeket mindig lenyúlja valamelyik állambácsi. (true story)
    igy hiába a sok okos ember, pénz nélkül nem fogunk világűrt hódítani -.-
    end of story...
  • 0Fritz0
    "Ebben az országban annyira sok ember okos, nem is értem, miért nem hódítottuk még meg a világűrt. "

Mert íti nem érdemel meg minket. :)

Korrekt összegzés.
  • Running
    Picike leírás aputól:
    Conan előtt csak Lineage 2-vel játszottam, mivel a WoW-ot már akkor is csúnyának találtam amikor megjelent. GW nem az én világom. Másfél hónapja játszok a Conannal és jelenleg 53. szintű a karakteremm. Ezek után a véleményem:

1. Grafika nagyon szép, emiatt nem árt egy erős gép hozzá. Csodálatos helyek vannak benne, az ember el tud gyönyörködi a tájakban, izgalmas mindenféle motiváció nélkül csak lovagolni a területeken, néha megkergetni a vadakat, illetve azt meglesni hogyan vadásznak a farkasok a nyulakra. Ennek ellenére néhol hiányzik kicsit a L2-ős, WoW-os grafikai merészség, habár tudom h a conan világa emberközelibb mint a többi mmo-é.
    2. Zene, effektek: Zseniális hangok, megunhatatlan hangulatos aláfestőzenék. A kivégzések, kombók közben olyan hangeffektek mintha trancsírozná őket az ember, elég vicces.
    3. Mozgások: Elég jónak találtam. Szépen száll fel a lóra, meg le, szépen mozog a karakter, harcol, varázsol, stb...elfogadható. Habár tény és való, néhol bele lehet ugrani a textúrákba, vagy kicsit belecsúszni, de én még egyetlen játékot se láttam ahol ez tökéletes volt, szóval ne kukacoskodjunk.
    4. Questek: Elég ötletesek, de annyira nem mintha egy single játék lenne. Általában ki kell farmolni valamit, vagy el kell menni valamiért, stb. Itt említem meg ami tényleg látványos. 20. szintig vagyis Tortage szigetig tökéletes a játék, rengeteg single quest, multi quest. De ahogy átkerül az ember és fejlődik, úgy csökken a küldetések száma. A single-s rész totál felejthető 20. szint felett. A multis questek pedig fogyatkoznak a szint növekedésével egyenes arányban. Nem mondom h kevés, eddig nem szorultam rá hogy szörnyek ölésével szintet lépjek, sőt párszor már eszembe jutott, h milyen jó lenne valami ilyen helyre bejutni, de ezekhez nem árt 5-6 ember. Összességében az L2-höz képest kiemelkedő, mivel ott arról szólt az egész játék, hogy hol kell szörnyeket ölni, mást sem csinált az ember mint farmolt-ölt-eladott a végtelenségig.
    5. Gyűjtögetés, craft: Ezekről túl sokat egyelőre nem tudok mondani. Sok féle anyag van, questeknél kell felvenni és sorba megtanulni a kitermelést. Valamikor több anyagot kell kitermelni, valamikor ugyanabból speciális anyagot kell kiütni. Ha mindet megcsinálod, akkor mindent ki tudsz termelni. Craftolásnál eddig csak fegyverkészítést csináltam meg. Kicsit nehezen jöttem rá hogyan kell, de valszeg csak én voltam a láma. Egyébként szokásos. Van ami leírja hogyan kell csinálni, meg kell hozzá alapanyag, abból összejön valami fegyver. Nem tudok nyilatkozni arról megéri e fegyvert készíteni, jobbak e mint amit a lények dobnak. Lehet gemeket is feltenni a fegyverekre, gondolom páncélokra is, de ezekről nem tudok még semmit.
    6. Lények: Változatosnak tűntek eddig, jól néznek ki, habár a bossok, minibossok pár helyen lehetnének picit erősebbek is. Néha fel sem tűnt, h boss-t ölök.
    7. Területek: Néhány terület nagyon szép, némelyiket már picit összecsapottnak találtam. Nyilván nem akarták már tovább halogatni a játék kiadását. Majd javítják, fejlesztik ezeket.
    8. Kereskedelem: Elég jó h vannak Trading Post-ok ahova be lehet tenni az árut, nem is keveset és az felkerül a rendszerbe, más szinte rögtön meg is tudja venni. A gép rögtön jelzi is ha eladtál valami cuccot, ötletes. Nagyon sok tárgyat fölöslegesnek találtam egyébként, fegyverek páncélok, még a ritkábbak (kék) is nevetséges áron vannak egyelőre. Nekem szokatlan volt h egy teljes felszerelést, fegyverrel meg tudtam volna venni egy fél nap farmolás összegéből. L2-ben horror áron voltak cuccok, heteket, hónapokat küzdöttünk egy (EGY) fegyverért, páncél darabért.
    9. Fegyverek, páncélok: Erről annyit tudok mondani, hogy semmi különös. Szokásos cuccok, fegyverek, de semmi extra. Nekem ez gáz kicsit. Egyelőre kevésnek találtam a felszereléseket, sokan ugyanúgy néznek ki, mert ugyanazokat a cuccokat hordják, nyilván mert azokat érdemes. Hiányoltam a L2, méginkább a Diablo 2 féle cuccok változatosságát, set-eket, ilyesmiket. Emlékszem mekkora kihívás volt kifarmolni valami jó minőségű fegyvert a Diabló-ban amit ékköveztünk. Szóval ez a része a játéknak egyelőre átlagos, remélem később pótolják a hiányosságokat.
    10. Guildok: ezzel kapcsolatban nincs túl sok tapasztalatom, mivel még kezdő vagyok. Láttam h van egy szép várunk, meg tudom kell hozzá csomó dolog, de semmihez nem tudom hasonlítani, mivel előtte nem klánoztam és nem tudom ez a játék nyújt e többet.

Összegzés:
    Összességében élvezem a játékot, annak ellenére hogy vannak hiányosságok és bugok jócskán. A fejlesztők hetente 2x, jelenleg hetente 1x frissítik a játékot, sokat munkálkodnak azon h jobb játék legyen. Ha ez a lendület nem csökken, és jó irányba fejlesztik a játékot, akkor még lehet hogy a WoW sorsára jut, ha erre képtelenek lesznek, akkor megbukik mint más szépreményű játék. Ez a következő fél évben kiderül. Én drukkolok nekik, mert nagy lehetőségek vannak a játékban, és végre felvállalják a 18+ -t. Kivégzések, meztelenségek ami kell.
    Kicsit hosszú lett a leírás, elnézést érte, csak már untam a fikagépeket. Lassan el kéne már gondolkodni azon, hogy miért van az, nagyon sok országban előállítás is folyik, nem csak pofázás, nálunk legnagyobb részt csak duma, fikázás, előállítás meg semmi. Ebben az országban annyira sok ember okos, nem is értem, miért nem hódítottuk még meg a világűrt.
  • TDC Geronimo
    7 napos lesz majd valamikor.
  • Fehercsoki
    Van 10 napos vagy 14 napos vagy valamilyen kipróbálható verziója?
  • genRob
    Hali!
    Szerintetek miért van az, hogy nem tudok a szintemnek megfelelő cloth cuccot hordani lvl75ön? PoM.
  • Tatyla
    már nem zsúfolt szerintem
  • Sáska
    hello,

pve szerveren játszottam eddig, de csináltam egy új karit pvp-n, hogy megnézzem milyen. PVE-n 50es vagyok, a PVP-n meg lassan 25.
    Az lenne a kérdésem, hogy PVE szerveren az endgame tartalomban mennyi lesz a PVE? Annyit tudok, hogy vannak a minigame-ek, meg várostrom, valamint bizonyos területeken van free pvp. Ezek a bizonyos területek menyire fontosak lvl80 körül?
    Azért érdekel, mert még nem döntöttem el, hogy végül milyen szerveren is "telepedjek meg" :).
    PVP-t nagyon szeressem, viszont questelni is szoktam, de az sux, ha 5-7 szinttel magasabbak gankelik az embert:). Viszont ha PVE-n főként raidből áll a lvl80as content, akkor tudom már hova megyek..
    Ja, s még 1 kérdés: a roleplaying servereken mennyire van "tényleges roleplaying"?
    thanx
  • szmöre
    Szia !
    Akkor megnyugodtam ,a server lista kicsit kusza volt igy ott csinaltam egy guardiant leven angol es pvp server.
  • tegla
    Hali!

Fury szervert ajánlom de legutóbb már nem engedett be újakat annyira zsúfolt.
  • Tucker Case
    Srácok nem tudjátok, a barbárnak is lesz tracking képessége, mint a rangernek?
  • szmöre
    Sziasztok !Most kezdem a jatekot, van olyan PVP server ahol magyarok is vannak?
  • 0Fritz0
    Ezt a Pest fóbiát sosem értettem.
    Én sem úgy kelek fel, hogy ki a vidéki...

Más:
    SG-s Age of Conan cikk
    (Még nem olvastam még végig, de a képeket direkt a legkisebb felbontásban/minőségben csinálták? )
  • Lyan Kyj
    sejtettem, hogy flameoffspamtrolling megy, ennyi üzenettel.
  • Torzonborz
    blablablabla
  • Seithennin
    1. nem az én dolgom hogy ő olcsóbban vette e, kb leszarom már bocs, azért vettem meg 12k ért mert szeretem hogy fent van a polcomon az erdeti doboz. Kissé elfoglalt vagyok, nincs időm arra hogy más dolgáért szaladgáljak. Én pedig pesti vok, és az átlag magyarnál 2x műveltebb minimum, nem kell általánosítani, mert akkor általánosítva mondhatnám hogy minden vidéki szaros paraszt de nem teszem, ez is a kultúráltság mércéje. A kocsi meg használtan és régi kocsi talán jah lehet hogy olcsóbb.
  • zippofcy
    Most már nem drágább használtan. Eddig meg az vette aki spórolni akart a fogyasztáson (aztán persze beszopta a 300-400 ezret futott, 80 ezres kmórás common rail motoros autókkal amiknek a motorfelújítása 1 milla alsóhangon) de ez nem ide tartozik.
    Az viszont annál inkább hogy mit is válaszoltál annak akinek a kliens kellett volna?
    "pedig vagy fogod magad és elkezded tölteni a torrentet vagy megveszed 12k ért, tudod olcsóhúsnak... szar a torrentje "
    - de se te, se senki más itt nem ajánlotta fel hogy menjen el egy HDDvel és felmásolhatja a klienst.
    Csak nem azért mert olcsóbban vette, és "nehogy már másnak jobb legyen" meg "dögöljön meg a szomszéd tehene is" ?

Ez a tipikus magyar mentalitás, ami MMORPGkben is átjön.

(én odaadnám neki mert haveromnak megvan de nem vagyok budapesti - hálistennek, mert tapasztalataim szerint az átlag butapesti még az átlag magyarnál is sokkal bunkóbb)
  • Seithennin
    amúgy az viszont amit a játékkultúráról mondtál az tényleg igaz, amcsi jobb mint a magyar orosz stb meg a skandináv ez tényleg így van
  • Seithennin
    mivan? akinek telik rá? xD a diesel kocsi drágább barátom:D
  • tegla
    omg!
  • Unreal1942
    inkább nem is kommentálom milyen baromságokat hordasz itt össze :D
  • zippofcy
    8 év MMORPG tapasztalatával mondom hogy a magyaroknál még az amcsik is jobbak.
    Persze a skandinávok (norvégok, dánok svédek) a legjobbak.
    Mármint groupolni.
    A dízel autó meg olyan mint a buziság: manapság egyre elfogadottabb, de attól még szar dolog.
    Szagold csak a bűzét, akinek telik rá az benzinest vesz :P
  • Seithennin
    ugyan ha 2 en mentek jönnek 10 en:D csak hogy tuti legyen a gank xD
  • 0Fritz0
    Grat kocka társ!

Most 71 és fél vagyok, tehát mehetünk együtt kvesztezni.
    Legalább nem kell majd állandóan a hátam mögé néznem a köcsög SUN-osok és RUScorp-osok miatt. :)
  • Seithennin
    grat guild társ:D
  • Jockey
    70es lettem
    cirka 10 szint grind már csak:-p