Age of Conan

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Account manager oldalra simán be tudok lépni, ingame passwordot simán engedi váltani csak éppen a gameba nem enged be 😞<#violent>

kb 700Mb-s a patch
Sziasztok van 1 kis problémám.
FElinstaláltam a gamet, account oldalon regeltem (hasznaltam a cd keyt ami megvolt adva) és amikor beszeretnék logolni a játékba nem fogadja el a kodot amit beirtam. A köv üzenetet lehet olvasni:

Authentication Failure. please not that passwords are case sensitive.

Nah most a CD kulcsommal van a gond v mit nem csináltam/esetleg csináltam rosszul ?

😄DDD

anti hero

neszójjábe, megyek oszt alázlak :X
omg, együtt játszhatok a nagy crassus-sal...ez more than legendary!!!

Mekkora Patch jött le hány GB-t?
500kval jött nekem

occó e cigi és lötty érdeklődni pmben

Mr_no_NaMe
Patch letöltések, hogy mennek? Ugye azért nincsen 50-60 kilóbájtokra lelassulva? 10-20 giga pecset kemény lenne 50-el szedni :S
Mr_no_NaMe
Eddig ki hova ment? Írjátok, hogy egyszerûbb legyen a magyartömörülés 😊
Tombi
PvE serveren Dagon-on szerintem sokan vagyunk 😊

Star Trek Online: Destro /lvl:9 race:Human ship:Cruiser faction:?/

Jár a simához is, 7 napos guest pass...

Az élet egy elég szar játék de kurva jó a grafikája.

van , majd ha regeltél a honlapon. viszont azt irják még nem lehet aktiválni mert nem akarnak torlodást. vagy valami ilyesmit.

Mr_no_NaMe
Nah emberek megvan a cuccos. Hol lesz a legtöbb magyar? Fury? 😄
[HUN]Crassus
sima verzióhoz jár próba kulcs? nemtaláltam erre utaló jelet a dobozban...igaz lehet én voltam béndzsó

\"Ab sagittae Hungarorum libera nos domine!\"

[HUN]Crassus
Fury-n csak az überpro-k játszhatnak😊

[HUN]Crassus
kétbalkezesre bindeld pubi!😊

én majdnem az ereimet téptem fel amikor láttam a boltban, hogy a srác mögötti tili-toli kocsin má csak 2 db coll.edit. van. Erre ahogy ellépek a pénztártol jön ki a fószer egy békát húzva tele szép nagy dobozokkal....

...de már tolom a gémet, E6750, 2giga memo, 8800gtx, izzasztja a vasat.
1600x1200 16xanti, max látotáv = 25-30fps
valaki inen játszik radeon 9800-as videokártyával?

s0n1c
igaz, most csináltam karit furyra
namindegy, addig megtanulom altkarin a karakterkezelést, meg átbindelem a teljes billentyûzetet balkezesre -.-

TDC Geronimo
Késõbb lehet majd, ez volt early accesnél is. Sok kari van online akkor nem enged.

Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx

Laza
Varhato volt.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

s0n1c
jah... ezt így eléggé elqrták a srácok...
bazzeg, nem lehet a fury-ra karit csinálni 😞

TDC Geronimo
nc...

semmi csak ásítottam egyet :o)
nem vettem meg végül a gamét, talán majd jövõ héten, most le vagyok korlátozva nagyon :o(

anti hero

Laza
Nekem tegnap elott delutan adtak fel, nem reggel, mint a tobbieknek, es igy nekem sem jott meg.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

X800Pro-esetén mit kell átírni, hogy elinduljon a játék?

http://dinnyerobi.blogspot.com https://www.facebook.com/LositsRobert

Rage47
nekem megoldották:o
hurrá game.co.uk! nem voltak képesek megoldani hogy ma itt legyen nekem a game...
trialhoz meg nincs kliens...
vagy?

aut viam inveniam aut faciam

Magh
Mire gondolsz?

TDC Geronimo
Miaz? <#wilting>

Rage47
mind1 megoldottam
s0n1c
ez is miattad van tuti 😄 'csög 😄
Rage47
account regelésnél ugye nem vesznek le a kártyáról pénzt, csak meg kell adni?
Jo megis betelt. Jo nem irkalok minden gondolat utan forumra nem is szoktam 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Jajo csak 1 karit enged perpill... aminek mondjuk nem orulok 😛

Lera,Dynn,Zulgron

Nethyrrea
én semmiképpse akarok a fury-ra menni, nincs kedvem mégegyszer végignézni ahogy a knightsofshadow tönkretesz egy szervert

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

ha elkezdem majd a Conant valószínûleg RP-PVP-re megyek, arra amit a magyar oldalon is "megjelöltek"

0Fritz0
Valakit rúgjatok ki, este jövök. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Laza
Pf, ez a topic is kezd atmenni WoW topic szintre. Megjelent a jatek, es elobujtak rejtekeikbol a bena belak, akik nem kepesek utanajarni a dolgaiknak.
Biztos hogy mindenki a Furry-ra akar menni? Bloodsclap2 😄

Fury betelt oO

Lera,Dynn,Zulgron

Következõ kérdésem...
én gépem
5600 Amd (duel) 2 giga ram (800 mhz) geforce 8600 gt 512 ram , ezen kb medium vagy hight beállitást talán vinné?
az igaz hogy low beállitás mellett 3 gigás proci 1 giga ram geforce 7600 asnál mindösszesen 5-10 framet produkálna , magyarán játszhatatlan minimum gépen..? ( nem nekem a gépem nekem jobb a haveré..)
köszi

pedig titkon reménykedtem, hogy hátha olcsóbb lesz, mint a WoW :-)
no de sebaj

köszi
Nethyrrea
13 euro egy hónapra

RF ONLINE Nethyrrea -LVL51 ARMOR RIDER - Novus server BlackTide L2- BDEyes Lvl 87 ISS/73necro EVE Online - Nethyrrean FGC/RAX

Nethyrrea
nincs utánvétel. kártyával lehet csak.

Sziasztok,

lehet már tudni, hogy mennyi a havi díja a játéknak?
aki aktiválta az accountját, gondolom már látta az összeszeget amikor megadta a bankkártyáját

thx

l3alF1aKe
az normális hogy vistán ahogy indítom egybõl kilép? 😊 felpeccseltem, aztán most nem megy, töltöm sp1 et hátha.

That\'s All Folk\'s