12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • Seithennin
    ja amúgy én kirgizisztáni gyerekekkel játszok a KIRK szerszereken így csak 1 tehén volt az ára, és havi 2 öngyilkos robbantással letudom, holnap lesz az 1. szurkoljatok xDDDD
  • Seithennin
    pedig vagy fogod magad és elkezded tölteni a torrentet vagy megveszed 12k ért, tudod olcsóhúsnak... szar a torrentje
  • 0Fritz0
    US szervereken is minden event az ottani idő szerint lesz, sok sikert. :)
  • Sanca
    Nekem pl nem mindegy hogy 50 a pingem (EU serveren) vagy 300 ( US serveren).
  • Running
    Havonta 20 ropi gázolajat eszik meg a kocsi, pedig nem járok vele sokat, szerinted mennyire érdekel h 7 helyett 12-ért és havi 2300 helyett 3200 ft-t fizetek ki érte havonta, cserébe találkozom magyarokkal és magyar guildba játszom?
    Még szerencse hogy az ilyen anyahomorító megmondomafrankót emberek hamar lekopnak.
  • gta04
    Soktál találkozni magyarokkal az US szervereken?
  • gta04
    Kaptam linket, de torrent az a link és mindenhol csak torrentet lehet találni. Ami nagyon lassú.
  • zippofcy
    US változattal US szervereken, EU változattal EU szervereken tudsz csak játszani.
    Az elsőkre a havidíj olcsóbb ... szerinted ha az USAból vki az EU változatot veszi meg (mert haverjai, stb itt játszanak) akkor az olcsóbb díjért teheti majd?
    Amúgy is erősen 2-3 havi játéknak tűnik ...
  • zippofcy
    Az US változat csak 7 ezer HUF (szemben a 12 ezerrel) a havi díj pedig csak 2300, szemben a 3500-al.
    Nem mondjátok hogy ti mind az EU változatot vettétek meg??

Ha van itt olyan aki US szerveren játszik vagy fog játszani, szóljon.
    (a ping már WoWban se volt probléma)
  • Nethyrrea
    tény hogy olcsóbb de a központok kontinens és hovatartozás szerinti pénznemben fogják tőled levenni. nekik is le kell húzni a sápot valahogy :D
  • Seithennin
    ahol a kódot kaptad azoktól kell kapj 1 linket ahonnan letod tölteni
  • gta04
    Valaki tud egy linket ahonnan lelehet tölteni az AoC-ot? Csak, mert torrent link az van, de mást nem találtam ÉN. Pedig már a kód is megvan.
  • Cyberdevil
    "Műfaját tekintve a Gulid Wars(továbbiakban GW) CORPG, bár emlegetik MMORPG-ként is, de valójában nem az, bár a hasonlóság megtévesztő."
  • GamerAdams007
    Akkor GW mi? LOTRO-ról meg sokat hallani, hogy nagyon oda voltak értek mielőtt megjelent azt az emberek 90%-a óriásit csalódott benne. Nem véletlen üresek azok a szerverek.
  • gta04
    megtudod mondani kiktől rendeltél? :)
  • tegla
    Általában küldenek egy linket a regelt e-mail cimre ami egy letöltő segédprogramra mutat és azt letöltve és elinditva tudod a klienst letölteni.
    Régebben rendeltem már igy(nem ezektől)és akkor igy működött a dolog.
  • gta04
    Ha innen: http://hotcdkey.com megveszem ugye csak a CD kulcsot. Akkor ehez a játékot honnan tudom letölteni? :S
  • gta04
    Akkor inkább megveszem az EU-sat :) És ez már szinte biztos, mert a lOTRO nem azt az érzést adta át amit vártam, nagyon üresek a szerverek, szóval ennyi erővel egy sima RPG-vel is játszhatnék, az MMO-kban azt szeretem ha sokan vannak. A GW-ben sokan vannak a nagyvárosokban, bár a GW nem MMORPG.
  • 0Fritz0
    US szervereken igen.
  • Seithennin
    persze csak ott nem lesz magyar erre készülj fel
  • gta04
    De ha a dollárt nézzük akkor sokal olcsóbb. Ha az amerikai verziót veszem meg akkor azzal tudok játszani?
  • Nethyrrea
    attól függ sztem melyik verzióval tolod, ha az eu verzióval akkor valszeg euróban fogja lehúzni neked, briteknek meg valszeg fontban.
  • Jockey
    sztem nem, mert az többet is zabál és élelmiszerválság van.. :p

• Running
    A kérdés az megéri az 50 aranyat a gázüzemű, vagy a pimpos, vagy a nemtudnakannyiralerúgni ló?
  • Torzonborz
    hja old tarantiában van lókupec ott ki van álítva azösszes paci.
  • Jockey
    de találsz tarantiába traktordealert is, lehet neked az testhezállóbb lenne, már nem emlékszem a pontos helyére, keresgess:-)
  • BEAST #4909
    van amirol nehezebb lerugni, van ami gyorsabb, es van a kornyezetbarat, szobatiszta verzio
  • Running
    És a drágább lovak mire jók, gyorsabbak, vagy gázolajosak?
  • tegla
    A lovak lvl 40-től "születnek" o.O számodra szóval lvl 40-től lehet vásárolni lovat amihez meg kell tanulnod természetesen lovagolni.
    Legolcsóbb ló a kupecnél(alku nincs!)2gold amihez 1gold az elsajátitható tanulmány;összeadva-kivonva és megszorozva 42-vel kijön,hogy mindez összesen...ööö...aszongyahogy..1+2...az...ööö...3gold!
  • 0Fritz0
    Maki, ha küldetésben kell segítség, akkor csak szólj.
    Max nem megyek.
  • Running
    lóvak>lovak
  • Running
    Aszem valami trükkel el lehet indítani, de élvezhetetlen úgy.

A lóvak milyen gyakran születnek le és hogyan tudok felpattanni rájuk?

Beast írtam imperial fórumra, lökjé már lécci valami infót nekem, tök tudatlan vagyok.
  • dr Kotász
    Egérgörgő :)
  • BEAST #4902
    azt en sem tudom, de gef4 eleg hozza?
  • Running
    Már egy hónapja játszok a játékkal, de még mindig nem jöttem rá hogyan kő zúmóni. Tudtok segíteni?
  • Botond #4900
    Az adott országnak megfelelően vonják a pénzt. Mi euró övezet vagyunk.
  • gta04
    az időtartamat tudom,mert a wow-ban is hasonlóképp voltak, pedig a pénznem sem ártana hát belehetne állítani :D sebaj.
  • Seithennin
    EUR € 12.99 ennyit szoktak ált. és igen belehet állítani mennyit vegyenek le 1 hónap 2, negyedév félév stb a pénznemet nem elhet belőni
  • gta04
    1 Month Recurring

EUR € 12.99
    EUR € 14.94 Incl. VAT ‡
    GBP £ 8.99
    GBP £ 10.34 Incl. VAT ‡
    USD $ 14.99

Ez mit jelent, ha egy magyar bakkártyáról fizet elő akkor melyiket fizeti? Csak, mert a dolláros és az eurós ár között van egy kis különbség. Valahogy belehet állítani, hogy milyen pénznemben szeretnénk fizetni? Most fogom a LOTRO trialt kipróbálni ha nemfog tetszeni akkor marad az AoC :D
  • raziel.
    Fury PvP

http://imperial.gekkosoft.hu/