12274

Age of Conan: Hyborian Adventures - MMORPG
  • TDC Geronimo
    Egy jó tanács. Ne kapkodd el a szintezést.
  • Khabbas
    Na, megvettem. :)
    Bár ahogy így visszaolvastam nem nagyon vagytok megelégedve vele...
  • Seithennin
    jah xD nem lehet belépni ergó aki bankártyával fizet és abba akarja hagyni nem tudja levenni az előfizetést:D így akarják itt tartani az előfizetőket
  • TDC Geronimo
    Nekem sem megy. Biztos bugos
  • gatyo
    Valszeg valami karbantartás van éppen :-) Engem sem enged be.
  • cikasz
    Sziasztok. Nem tudja valaki mi van az account oldallal? Nem tudok belépni. azt irja, hgoy login failed pedig az account name-t meg a pass-t is természetesen jól irom be!
  • Sanca
    "exploiting the guild bank to duplicate resources"

errol tud vki vmit? pm-be is johet:)
  • Sáska
    nekem a demo mar a 3. karim, de mar nincs kedvem tortage-ban szarakodni egy újjal.. ki tudja mit hoznak a köv. patchek
  • Seithennin
    hát nekem tetszik van 3 alap heal amivel elég jól lehet boldogulni piros questeken is, de én ált 1 haverral nyomulok úgy jó gyorsan haladunk mert ő osztja a az ellent én meg healelem:D
  • Sáska
    jah.. eléggé lelombozott, gondoltam csinálok 1 másik karit, h kipróbáljam az milyen, de aztán a karaktergenerálásnál megfeneklett a dolog..

BS amúgy milyen?
  • Seithennin
    az lenne a megoldás ha lenne a hoxnak is stunja, és vagy ha beleütsz 1 játékosba akkor belassulna radikálisan a kari ergó nem tudna menekülni, mivel ez a game a pvp-t hangsúlyoza elvileg (persze csak a későbbiekben:D) de azért ezt jó lenne orvosolni
  • Seithennin
    jobbat mondok, tegnap este 1 PoM idegelt minket, 2 szintel kissebb, gondoltuk megöljük ha már szórakozik, én Bs vagyok a két társam HoX-HoX mindannyian 2 szintel nagyobbak mint a Pom! Öljük de csak ki healeli magát és nem is tudod megütni , mert oldalra szaladgál körbe körbe LEHETETLEN!!! majd harmadszorra végre elkapta a stunom és meghalt azonnal mert 1-1 hox ütés elég durci:D de ez közröhely 1 ranger vagy 1 mage meg gyakorlatilag leöl mindenkit, mert stun elszalad belédlő stun stb vicces -.-
  • Sáska
    én vagyok noob, vagy a demo tényleg ennyire gyenge:
    velem egy szintü melee classnál akkor van esélyem ha én támadok, és épp valami mobot üt..
    Pár órája futottam egy PoM után (2 szinttel alacsonyabb), castoltam bele 2-t, megáll felhealeli magát, majd 5-10 sec mulva halott vagyok..

Még jó, hogy "The demonologist is the mightiest of sorcerers..."
  • Torzonborz
    inkább el se olvasom nehogy sírjak a röhögéstől
    /nagyongonosz
  • TDC Geronimo
    Új levél Gautetől. Bla bla bla. Hacsak a fele igaz lenne...
  • Stief
    Help Szeretnék egy új karaktert kezdeni aki szeretne játszani velem együtt az írjon nekem msn-en [email protected] magyar klánokhoz is csatlakoznék!
  • Magh
    Valakit érdekelne AoC CE mamuttal, 80-as Demo-val? Ha igen, írjon árat.
  • Seithennin
    nekem a kisinformációs füzet hátuljának az alján van a serial!
  • Torzonborz
    na újabb "szerencsés" AoCos . részvétem
  • Lazarus
    a játék dobozában benne kell hogy legyen a CD kulcs valahol, gyanítom hogy a DVD alatt
  • maci the one
    tudja vki hogy lehet accountot csinálni? Ugyanis megvettem a játékot meg 1 60 napos feltöltőkártyát is mellé, de amikor fellépek az oldalra aholaz accountot lehetne csinálni kér vmi kódot de nem tudom milyet. A feltöltő kártyájé biztos nem jó mert azt irja h azzal csak upgradelni tudom a létező accountot de akkor hol kell csinálni??? PLS segitsen valaki!!!!
    Előre is köszönöm!!!!
  • BEAST #5114
    Age of Casters ;p
  • TDC Geronimo
    Elolvastam ezt a 16i testlive notet. Hát nagyon sok jó dolog van benne csak kár, hogy mire kijön a felét nem tudják fixelni, a másik felét meg elbasszák. Amin fennakadt a szemem az ez a sor volt : "For each attack in the combo chain that you do without a valid target, your end damage (on the combo finisher) is reduced 15% per miss."

Nem volt nehéz így se a pvp melee classal, főleg caster ellen, erre még ez is -.-
  • Jockey
    jer velünk
    tegnap toltuk ezüstszem meg exsularissa (pom-barb) 3an is elvoltunk, de bevettün egy DT-t (mer dógod volt:-)) és csunyán abáltunk. 6-8ával 2,5k/koponya jött be(volt hogy 10 feletti pullra sikerült), volt egy 6fős pvp group killünk akik jöttek volna spotunkért, meg volt egy halálkör egy 8fős klángroup ellen:-)
  • raziel.
    nekem lvl77-en van ugyanez -.-
  • DonnieBrasco
    Már 10 éve mondom, how WG egy zseni, látnok. Pár apróbb tévedése van persze, de 80-90%-ban tökéletesen látta a közeljövőt...
    (most olvastam pont végig a Számláló nullára-t :) jön a Mona Lisa Overdrive (sokadszorra ez is :)

DB
  • xenossas
    megis érdemli aki ezzel a béna játékkal játszik
  • [HUN]Crassus
    megrekedtem 65-ön:S nincs küldi farmolni nem fogok:(( picsába....
  • Running
    Az a vicc, h van kb 6 olyan dolog, ami nagyon gáz és azt kéne elsőnek megoldani és nem olyan baromságokat, h egy misszióban pontosabb a célterület, vagy átírják egy npc nevét. Kinemszarja le mi a neve, el sem olvasom. Ellenben játszhatatlanul akad a játék, group hiba hegyek, csoportos ölésnél tegnap 10mp-s állóképernyőim voltak, miközben én voltam a tank, meg ilyenek, szal nem értem én ezt...
  • gatyo
    Sajnos nagyon furcsa irányba haladnak ezek a patch-ek Nem fejlesztettem még MMO-t, illetve nincs belelátásom milyen munkák folynak egy ilyen csapatban, de a beta után nemhittem volna, hogy ezekre ennyire nem figyelnek. Bár igaz, hogy a nagy vetélytársnál is egy nagyobb szerdai patch után mindig server összeomlás volt...
  • Gear
    "nametag + szam tenger a kepernyon amit kikapcsolni se lehet"

Kilehet kapcsolni (kérem kapcsolja ki:).
  • Hamed
    Kezd nalam is betelni a pohar... Az allitolagos tesztelo team ellenere ordito bugok vannak a peccsekben, ahany dolgot javitanak annyit el is csesznek, a felet be se rakjak notes-ba. Minek kell hetente kapkodva kiadni vmi par megas javitast normalis teszteles helyett?

A mai lejobb a nametag + szam tenger a kepernyon amit kikapcsolni se lehet, kurvajo igy raidelni/pvpzni healerkent.

Most a content hiany miatt minden erejukkel azon vannak hogy minel nehezebben erjek el az emberek a 80-at. (mob buffok, gray quest nerf, apprentice nerf)
    Csak azt nem fogjak fel, hogy a hc-k meg a raero emberek mar reg 80asok es ezzel csak a casualokat szopatjak.
  • Running
    Ez az új peccs is kúrvajó lett. Group bug ugyanúgy megvan, nem kicsit idegesítő. A játék 2x jobban akad mint eddig, biztos a memory leak-nek köszönhetően és szerencsére most már vízbe esni sem szerencsés, mert 2 perc után lehet 80 féle tornagyakorlat után kimászni belőle. Gratula a fejlesztőknek, kezdek elgondolkodni azon, h a 3. hónapra már nem fizetek elő. Mert unalmas h minden lószart kijavítanak, de ami kéne azt nem. szopjanak le.
  • Bhalage
  • Botond #5101
    "Quests
    Grey quests will no longer give XP."

Végre, ettől klasszisokkal jobb lesz a gém szvsz. Vagy nem. -.-
  • Bhalage
    copyzza mar ki valaki legyen oly draga , mert innen nemmegy :G
  • Jacek
    Lehet viszont a nyersanyag verhetetlenul volt megcsinalva!! nem tudtad milyen anyag lesz es mikor es milyen minosegu!!!! bejott valami jo anyag rohant a varos banyat letenni:P
  • warbar
    másnka semm sikerül elérni a character szervert pach után?
  • gatyo
    SWGben nekem csak az nem tetszett, hogy makrózható volt az egész fejlődés, anyagbegyűjtés, SŐT lassan már égő volt anélkül csinálni bármit is. Egyedül EQ2-ben (meg talán Horizons-ban) láttam az első igazi élvezetes és "izgalmas" kraft rendszert.
  • Torzonborz
    najó SWG-t ne emlgessük mert az egyedi volt. ezek meg kommersz vmik.